Gemarineerde kogelbiefstuk
Malse biefstuk, gemarineerd in rode-wijnmarinade, voor op de barbeque. En als er wat overblijft: lekker in de aspergesalade met koude biefstuk
Marinade:1 fles droge rode wijn, 125 ml olijfolie, 1 fijngesnipperde ui, 4 eetl fijngehakte peterselie, 2 grote tenen knoflook uitgeperst, 1 eetl fijngehakte tijm, rozemarijn, of andere kruiden naar keuze, 1 theel zout, 1/2 theel versgemalen zwarte peper Verder: 8 stukken kogelbiefstuk van ongeveer 150 gram per stuk (naar wens hoeveelheid aanpassen aan het aantal te verwachten gasten).
Maak de marinade door de ingredienten te mengen. Doe de biefstukken erin en laat ze minimaal 4 uur afgedekt in de koelkast marineren. Hoe langer de marinadetijd, hoe beter de marinade in het vlees trekt. Meer dan 24 uur is heel lekker!
Haal het vlees een half uur uur voor verwerking uit de marinade en dep het droog met keukenpapier. Maak een vuurtje in de barbeque. Leg het ingevette rooster op 10 tot 15 cm boven het vuur en plaats de biefstukken op het rooster. Grill het vlees, regelmatig keren zodat het aan alle kanten bruin wordt. Dek de grill af (indien mogelijk) en open de luchtgaten. De lengte van het grillen is afhankelijk van de dikte van het vlees en de smaak van de gast (rare, medium, well done).
- 60-120 min.
- Geplaatst op14-05-200160-120 min.
Ouderwetse Kogelbiefstuk
1 kogelbiefstuk van 1 kilo*, zout*, peper*, 250 g margarine*, 2 dl water*, 1 boerenbrood*,
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op19-05-1999Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
asperges met kogelbiefstuk
Gekookte asperges met gebakken kogelbiefstuk en peper paprikasaus
800 gram asperges, 20 gram boter, 800 gram gekookte krieltjes, 30 gram olijfolie, 4 stuks biefstuk a 125 gram, 10 gram groene pepers op vocht, 10 gram paprika in reepjes gesneden, 250 ml hollandase saus
- Nederlands
- 10-20 min.
- Geplaatst op09-05-2000Nederlands10-20 min.
kogelbiefstuk met peperroomsaus
4 kogelbiefstukken a 150 gr.90 gr. boter1 fijngehakt sjalotje40 gr. bloem 6? dl runderbouillon2 eetl. groene peperkorrels op sap? theel. dijonmosterd2 eetl. cognac of vieux125 gr. creme fraichezoutpeper
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op25-12-2004Hoofdgerecht20-30 min.
Kogelbiefstuk met kruidenrub en smokey barbecuesaus
Kogelbiefstuk met kruidenrub is perfect voor de winterbarbecue. De smokey barbecuesaus maakt dit heerlijke gerecht helemaal af. Bij de gerookte smaak van dit gerecht is een robuuste rode wijn de perfecte match.Â
6 g Italiaanse kruidenmix, 3 tenen knoflook, 0,5 tl gemalen mosterdzaad, 8 el olijfolie, 1 kg kogelbiefstuk, 100 ml smokey barbecuesaus, 1 snufje peper
- Wereld Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op10-12-2018Wereld Hoofdgerecht30-60 min.
Gegrilde kogelbiefstuk met verse kruiden
4 kogelbiefstukken, , 4 el. olijfolie, , 2 teentjes knoflook, , 1 ui, , 2 takjes tijm, , 2 takjes rozemarijn, , 1 rode ui, , 2 tomaten, , 200 gr. aubergine, , 200 gr. courgette, , 1 chilipeper, rode, , 15 gr. gemberwortel, ,
- Nederlands Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op19-01-2005Nederlands Hoofdgerecht10-20 min.
Kogelbiefstuk met een rode wijn-sjalottensaus
, 4 kogelbiefstukken van ca.150 g. per stuk, , 16 schoongemaakte sjalotten, , 1 glas rode wijn, , 1 eetlepel rode wijnazijn (Fuchs), , 1 theelepel suiker, , 3 eetlepels vleesjus (Maggi), , versgemalen peper en zout, , 1 eetlepel roomboter + een scheutje olie om te bakken, ,
- Nederlands Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op27-06-2005Nederlands Hoofdgerecht10-20 min.
Kogelbiefstuk van de barbecue
4 kogelbiefstukken van 200 gr - 1 el scherpe mosterd - 3 el tomatenpuree - zout - 1 teen knoflook - 1 eetl. zoete ketjap - 4 el olijfolie - 1/4 ltr. rode wijn - 1/2 tl oregano - mespunt cayennepeper
- 10-20 min.
- Geplaatst op17-02-200410-20 min.
Kogelbiefstuk met gebakken groenten
• 4 kogelbiefstukjes, • 1 rode en 1 gele paprika, • 1 kleine aubergine en 1 kleine courgette (alles in kleine blokjes gesneden), • 1 teentje knoflook (ongepeld geplet), • 4 takjes tijm, • 50 g boter, • 0,5 dl olijfolie, • 3 eetlepels balsamicoazijn
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op10-02-2010Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Kogelbiefstuk van de CedarWood OvenPlank
De CedarWood OvenPlank geeft door bereiding in de oven een extra houtsmaak aan het gerecht. www.kokenophout.com voor de verkoopadressen.
4 kogelbiefstukken, 4 plakken Danish Blue, 20 gram boter, snufje zout, peper
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op14-10-2013Hoofdgerecht10-20 min.
Kogelbiefstuk met paksoi en oestersaus
Dit recept is gevonden op de website van www.aperitivo.nl
150 gram roomboter., 4 kogelbiefstukjes van 150 gram., 1 stronk paksoi., 4 eetlepels oestersaus., 250 gram kastanje champignons., Foccacia of brood naar keuze.
- Nederlands Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op20-03-2003Nederlands Hoofdgerecht10-20 min.
Yan Niu Rou-Gemarineerde kogelbiefstuk
500 gr flinterdunne gesneden biefstuk,, Voor de marinade:, 2 eetlepels notenolie, 2 eetlepels ketjap, 1 theelepel geraspte mandarijnschil, 2 eetlepels honing, 2 eetlepels azijn, enkele druppels chiliolie, 4 eetlepels notenolie, zout, versgemalen Szecuanpepers
- Chinees Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op28-03-2004Chinees Bijgerecht0-10 min.
- Eigen recept
Yakajirri kogelbiefstuk met wattleseed jus
Aromatisch gerecht met bushtucker ingredienten, vol nieuwe smaken. Australische Bushfood ingredienten zijn te krijgen via ISPC of via Herbsnspices ( http://australische-kruiden.herbsnspices.nl/ ) Meer over bushfood: http://en.wikipedia.org/wiki/Bushfood
2 kogelbiefstukken -, 1 el Yakajirri (of 1 el bush mix en 1 tl alpine pepper) -, 1 stronk broccolini (of broccoli), 100 ml vleesfond of vleesjus -, 100 g cantarellen -, 1 tl gemalen wattleseed -, 8 takjes waterkers -,
- Australisch Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op05-09-2008Australisch Hoofdgerecht10-20 min.
Gegrilde kogelbiefstuk met pikante chiliboter
1 rode peper, , gemberpoeder, , chilipoeder, , 1/2 eetlepel citroensap, , 1/2 zakje verse koriander (a 15 g), fijngesneden, , 50 g boter, op kamertemperatuur, , 4 kogelbiefstukken, , 2 eetlepels olie,
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op07-06-2005Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
Gegrilde kogelbiefstuk met siciliaanse kruiden
Meng de kruiden met een paar lepels olijfolie. Smeer de biefstuk hiermee in en laat dit (eventueel) een uurtje intrekken. Verwarm een grillpan op het vuur tot deze zeer heet is. Grill de biefstuk +/- 2 minuten aan beide zijden. Dien op met wat fijn gesneden peterselie.
- 0-10 min.
- Geplaatst op30-06-20110-10 min.
Kogelbiefstuk met rode wijn en geitenkaassaus
Voor de saus:, , 1 gehakt sjalotje, 8 zwarte peperkorrels, 1 laurierblad, 2.5 deciliter rode wijn, 3.5 deciliter kippenbouillon, 3 eetlepels verkruimelde geitenkaas, zout, zwarte peper uit de molen, , , voor de biefstuk:, , 4 biefstukken, zout en peper, olie om te bakken, , ,
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op26-05-2003Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Bulgur risotto met gemarineerde ui, kogelbiefstuk
500 gr 1 heel stuk kogelbiefstuk (zij lende), 200 gr bulgur, 500 ml Warme kippenbouillon, 1 Grote witte ui, 2 Grote rode uien, 2 Groene pepers (heet), 2 Rode pepers (zoet), 8 Middelgrote champignons, 1/2 Citroen, 2 el Paprikapuree, Olijfolie, Roomboter, Gedroogde munt, 2 el Bloemenhoning, 2 el Aseto balsamico, 2 el Vijgencrème
- Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op28-07-2009Hoofdgerecht60-120 min.
Malse kogelbiefstuk, paddenstoelenprutje, kriel, kruidenbote
Dit is eigenlijk een probeersel met de vraag of het goed genoeg is voor kerst. Sommige mensen willen zich niet al te zeer uitsloven, maar toch lekker smullen. Nou dit is dus een uitstekend alternatief. Heel veel feestelijke en winterse smaken op het bord en je vlees smelt op je tong. Als je met zn tweetjes bent is dit dus een prima gerecht op 2e kerstdag of op de zondagen. Probeer zelf maar want je staat versteld over het feit hoe lekker dit is.
2 verse kogelbiefstukjes (150 gr elk), 100 gr verse roomboter kruidenboter, 400 gr verse champignons, 125 gr gerookte spekblokjes, 600 gr krielaardappels, 2 teentjes knoflook (geperst), 2 uien (gesnipperd), 1 grote trostomaat, 1 gele paprika, Flinke scheut droge rode wijn, Vers gemalen zwarte peper, Zeezout, 1 t provencaalse kruiden, 2 t paprikapoeder, t knoflookpoeder, Vers gesnipperde peterselie, Olijfolie, Roomboter
- Frans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op12-12-2013Frans Hoofdgerecht20-30 min.
Kogelbiefstuk met saus van gepofte paprika en ansjovis
4 kogelbiefstukken à 150 gram; 1 rode paprika; 1 teentje knoflook, geperst; 1 bolletje knoflook, 1/2 bosje basilicum; 4 gezouten ansjovisfilets; 2 dl olijfolie extra vergine; 1 citroen; 300 gram verse spinazie, gewassen
- Frans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op05-10-2012Frans Hoofdgerecht20-30 min.
Kogelbiefstuk met ansjovis en krieltjes uit de oven.
Dit is een recept die makkelijk te bereiden is.
=1 Zak krieltjes[600 gram], =2 Tenen knoflook,geperst., =1 tl Paprikapoeder., =1 tl Gedroogde tijmblaadjes., =2 el Olijfolie., =4 Kogelbiefstukken van ca., 100 gram. =25 gram Boter., =6 Ansjovisfilets,fijngesneden, =2 el Platte peterselie, [fijngehakt] =100 gram Zon-, gedroogde tomaatjes,uitgelekt
- Nederlands Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op19-11-2013Nederlands Hoofdgerecht30-60 min.
Steak tartare á la Flo
Dit is mijn ultieme recept voor een klassieke steak tartare. Naar een recept van Flo, de beroemde brasserie in Parijs (en Amsterdam). Afkomstig uit mijn kookboek: Handboek voor de Perfecte Steak - wat elke man moet weten over biefstuk bakken. Voor dit boek interviewde ik tientallen, chefs, slagers en culikenners over het bakken van de perfecte biefstuk. Zie: www.deperfectesteak.nl voor handige video`s over de kunst van het biefstuk bakken (of voor het bestellen van het boek).
1 stuk jodenhaas van 600 gram (of 1ste kwaliteit kogelbiefstuk of ossenhaas), 4 eierdooiers, 4 theelepels mosterd, olijfolie, worcestersaus, tabasco, 1 sjalot, gepeld, ½ bosje peterselie, 20 gram kappertjes, 50 gram cornichons (knapperige, zure augurkjes)
- Frans Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op17-11-2011Frans Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Thaise Biefstuk salade
Thaise salade met Biefstuk en Mango
1 eetlepel Thaise Rode Curry Pasta, 1 eetlepel Olie, 1 kogelbiefstuk, 1 mango, 75 gram waterkers, 1 limoen, 1 rode peper, 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels vissaus, 0,5 eetlepel bruine basterdsuiker, 3 bosuitjes
- Thais Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op02-06-2012Thais Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Herfst: Entrecote met kruidige champignons en gebakken aardappels
De herfst is begonnen en we eten weer anders. Dit is een heerlijk, luxe maaltje voor in het weekend. Heerlijke gekruide gebakken paddenstoelen met entrecote of kogelbiefstuk en met gebakken aardappeltjes van uitmuntende kwaliteit. Echt een seizoens-bistro gerecht uit de Franse keuken. Niet veel werk, maar erg lekker en ook gezond.
2 mooie entrecotes met vetrandje (kogelbiefstuk kan ook prima), 1 rode ui, 250 gr verse kastanje champignons, 4 dunne plakjes mager gerookt ontbijtspek, 1 teentje knoflook, geperst, scheut droge rode Franse wijn, 1 takje verse tijm, de blaadjes, vers gesnipperde peterselie, vers gemalen zwarte peper, zeezout, verse kruidenboter, , Gebakken aardappels:, , 6 grote Pommes Gourmandine (iets kruimige kwaliteitsaardappel), roomboter, klein vleugje vers gemalen zwarte peper, zeezout
- Frans Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op22-09-2015Frans Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Echte steak tartaar (américain preparé)
Laat gerust weten wat jullie ervan vinden!
• 800 gram mager rundsvlees van zeer goede kwaliteit (bij voorkeur van een "luxe"-runderras zoals de Black Angus, het Argentijnse rund of de Wagyu). Vooral ossenhaas (ook wel filet pur genoemd waaruit de chateaubriand en de tournedos worden gesneden) en kogelbiefstuk zijn hiervoor zeer geschikt omdat deze delen mals zijn en vrijwel geen vet of bindweefsel bevatten., • 1 eierdooier (of 4 kleine kwarteleierdooiers), • 3 eetlepels kappertjes (de kleine soort non-pareilles van 5-7 mm), • 3 eetlepels heel fijngesnipperde sjalot, pijpajuin of verse bieslook, • 2 eetlepels verse bladpeterselie, • 3 theelepels verse marjolein, • 3 theelepels verse dragon, • 3 theelepels paprika doux, • 1 theelepel gemalen nootmuskaat, • 3 eetlepels versgemaakte mayonaise, • 2½ eetlepels ketchup, • 1½ eetlepel goede mosterd, • 2 eetlepels Worcestershiresaus (Lea & Perrins), • 1½ eetlepel goede balsamicoazijn, • 10 druppels tabasco, • 4 kleine opgelegde augurkjes (cornichons) als garnering, • Peper, • Zout
- Belgisch
- 30-60 min.
- Geplaatst op16-06-2010Belgisch30-60 min.
biefstuk met champignons
Heerlijk malse biefstuk uit de oven
3 sjalotjes / 1 bosje peterselie / 300 gr. champignons / 2 eetl. boter / 1 eetl. olijfolie / 4 st. haas- of kogelbiefstuk ? 150 gr. p/st. / ? theel. zout / ? theel. versgemalen zwarte peper / 2 teentjes knoflook uit de pers / 1 eetl. aceto balsamico (Italiaanse azijn) / Kruidenboter (evt.)
- Nederlands Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op25-07-2002Nederlands Hoofdgerecht30-60 min.
- Eigen recept
Heerlijke Mediterrane sperziebonen salade
Deze lauwwarme bonensalade heeft alles qua smaak en is echt heel erg lekker. Op dag twee is hij nog lekkerder. Hij doet het geweldig bij een gegrilde kogelbiefstuk met kruidenboter en gebakken baby krieltjes. Deze kan ook in de zomer prima bij een barbecue.
1 bakje cherry tomaten, 1 trostomaat, 750 gr verse sperziebonen, 2 teentjes knoflook, 1 el balsamico azijn, 4 el olijfolie, 2 tl honing, 2 tl dijon mosterd, 1 tl tijm, Vers gemalen zwarte peper, Zeezout, 100 gr geraspte Pecorino
- Mediterraan
- 10-20 min.
- Geplaatst op01-05-2014Mediterraan10-20 min.
Krokante Kaasballetjes Met Gedroogde Tomaten.
(VOOR 16 BORRELHAPJES) , 50gr gedroogde tomaten*)100gr bloem*)50gr koude boter*)100gr geraspte oude kaas.
- Vegetarisch
- 10-20 min.
- Geplaatst op22-12-1999Vegetarisch10-20 min.
Rundvleesreepjes op Japanse wijze
600 g. ossenhaas of kogelbiefstuk (in reepjes), 200 g. oosterse roerbakgroenten, 100 g. taugé, 2 dl. Japanse ketjap, 1 eetlepel gembersiroop, 1 eetlepel chilisaus, 3, in ringetjes gesneden, bosuitjes, 1 fijngesneden teen knoflook, versgemalen peper en zout, olie om in te bakken, ,
- Japans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op02-12-2010Japans Hoofdgerecht30-60 min.
Beef Westmoreland
Kogelbiefstuk met piccalillysaus
1 kogelbiefstuk à 125 gr.; boter; peper; piccalilly, (kook)room
- Engels Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op19-02-2012Engels Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
GEBAKKEN HOLLANDSE BIEFSTUK
Vleesgerechten
200 g kogelbiefstuk, 30 g margarine, zout, peper, twee plukjes tuinkers,
- Nederlands Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op15-08-2008Nederlands Hoofdgerecht10-20 min.
Pittig gegrild Koreaans rundvlees (Bulgogi)
Dit gerecht is uitzonderlijk lekker dus maak een flinke hoeveelheid, dan kun je er twee dagen van genieten!
750 gr. kogelbiefstuk, 3 el. sesamzaad, geroosterd, 3 bosuitjes, 3 knoflooktenen, 1 centimeter gemberwortel, 1.5 el. suiker, 1 dl. sojasaus, 4 el. water, 0.5 el. sesam-olie, 1 tl. bonenpasta, rode, 2 el. rijstwijn, 1 el. korianderblaadjes, Chilisaus, Peper, zwarte, gemalen
- Koreaans Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op13-07-2003Koreaans Hoofdgerecht> 120 min.
Beef Wellington
Beef wellington is vernoemd naar Arthur Wellesley, de eerste Hertog van Wellington. Hij was een Britse premier van 1828 tot 1830 en was Britse bevelhebber bij de slag bij Waterloo. Arthur was naar verluid dol op rode wijn, rundvlees, champignons en truffels. Onderstaand recept gebruikt niet al deze heerlijkheden, maar is wel een aanrader!
600 gram kogelbiefstuk aan 1 stuk van gelijke dikte, 1 el olie, 25 g roomboter, 100 g sjalotten (fijngesneden), 250 g champignons (fijngesneden), 200 g portobello (fijngesneden), 2 cm gember (fijngeraspt), 1 tl tijmblaadjes, 6 plakjes bladerdeeg (ontdooid), 100 g rauwe ham (in dunne plakken), 1 eierdooier (losgeklopt)
- Engels Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op10-02-2011Engels Hoofdgerecht30-60 min.
Kantonese biefstuk
Een onwijs lekker receptje dat uit een heel oud, flutterig kookboekje met Chinese recepten komt. Ideaal om naar eigen believen aan te passen en zo klaar!
* ca. 350 gram (kogel-)biefstuk of ossenhaas, nog niet helemaal ontdooid! * 250 gram broccoli * (evt. andere groenten) * 4 eetlepels donkere soyasaus * 1 eetlepel maizena * 1 dessertlepel suiker * 2 eetlepels (droge) sherry * knoflook naar smaak * stukje verse gember ter grootte van een duim of wat gembersiroop.
- Chinees Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op15-09-2005Chinees Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Carpaccio taartje
Carpaccio op andere wijze geserveerd!
Ossehaas (of kogelbiefstuk), bosuitjes, kappertjes,kruiden. Voor de creme: mascarpone,zelfgemaakte pesto.
- Italiaans Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op30-12-2012Italiaans Voorgerecht20-30 min.
ZELFGEMAAKTE FILET AMERICAIN
Ben jij ook zo gek op filet americain? Maak hem dan eens zelf, het is niet zo moeilijk als je denkt.
600 g (kogel)biefstuk, 4 sjalotjes, 2 eidooiers, 1 eetl. zonnebloemolie, 1 eetl. kappertjes, 2 theel. tabasco, zout en peper, 12 kleine augurkjes
- 20-30 min.
- Geplaatst op04-01-200420-30 min.
biefstuk met oestersaus
Makkelijk hoofdgerecht
Kogelbiefstuk, rode peper (bos lente-uitjes, 3 teentjes knoflook en een paar eetlepels oestersaus., ,
- Nederlands Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op31-01-2003Nederlands Hoofdgerecht10-20 min.
Biefstuk in zwarte bonensaus
Net zo lekker als bij de chinees
, 400 gr. lende- of kogelbiefstuk in reepjes gesneden,2 eetl.gezouten zwarte bonen(toko),1 middelgrote ui,1 kleine rode paprika,1 kleine groene paprika,2 theel.maizena,1/2 kopje runderbouillon,2 theel.sojasaus(zoet),1 theel.suiker,2 eetl.olie,1 theel.geperste knoflook,1/4 theel.zwarte peper,
- Chinees Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op15-11-2000Chinees Hoofdgerecht10-20 min.
zelfgemaakte filet americain
600 gr. (kogel)biefstuk, 4 sjalotjes, 2 eidooiers, 1 eetl. zonnebloemolie, 1 eetl. kappertjes, 2 eetl.tabasco, zout en peper, 12 kleine augurkjes., , ,
- Belgisch
- 10-20 min.
- Geplaatst op31-07-2001Belgisch10-20 min.
Vlees grillen op de teppanyaki
250 gram kogelbiefstuk250 gram fricandeau250 gram kalkoenfiloet3 eetlepels zonnebloemolie6 eieren3 eetlepels melk250 gram kleine tomaatjes100 gram gerookte zalmfilet
- Japans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op25-03-2007Japans Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Biefstuk met rucola en Parmezaanse kaas
1 kogelbiefstuk van 250 g, zonder kerven of klappen, olijfolie, stukje Parmigiano Reggiano van 50 g of meer, rucola
- Italiaans Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op20-02-2009Italiaans Hoofdgerecht10-20 min.
FILET AMERICAN
2 sjalotjes, , 2 eidooiers, 1 eetl. Zonnebloemolie, 1 eetl. Kappertjes, 2 theel. Tabasco, zout en peper, 12 kleine augurkjes, 600 gr kogelbiefstuk,
- 0-10 min.
- Geplaatst op26-11-20010-10 min.
-
Kogelbiefstuk
van Fritsjoop10 , 1 recepten, 0 volgers