1. Home
  2. Recepten
  3. Bakken
  4. Koekjes
  5. Koekjesdeeg

Koekjesdeeg recepten (39)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Koekjesdeeg om op te eten

Van het koekjesdeeg snoepen is eigenlijk erg ongezond, maar zo lekker! Daarom nu een recept waar je veilig van kunt snoepen.

INGREDIENTEN

500 gram kikkererwten uit blik 100 gram pindakaas 2 eetlepels agavesiroop 2 eetlepels ahornsiroop 1 theelepel vanille extract 100 gram pure chocolade chips of stukjes

Bereidingswijze

Mix de kikkererwten, pindakaas, agavesiroop, ahornsiroop en het vanille extract in een keukenmachine (of met een staafmixer) door elkaar tot het een gladde mix is. Doe dit deeg in een kom en meng met een lepel de stukjes chocolade er doorheen.

  • Goedkoop en snel
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-05-2016
  • Goedkoop en snel
  •  0-10 min.

Aardbeientaart

Dit kan je met frambozen,aarbei of ander fruit naar keuze je kan koekjesdeeg of bladerdeeg nemen.dit taartje is met zanddeeg gemaakt

INGREDIENTEN

Koekjesdeeg:, (voor circa 12 vormpjes 8 cm), 125 g boter-65 g suiker-1 ei -250 g bloem-30 g suiker-30 g amandelpoeder-snuifje zout-snuifje vanillepoeder, Schuim om af te werken:, 100 ml eiwit, 200 g suiker, Banketbakkersroom voor de vulling:, zie recept uit de boerenbondkookboek, 1liter melk,4eieren-100gr a 150gr suiker-50gr vanillebloem en 50gr bloem,1pakje vanillesuiker., minenge of slagroom voor afwerking en aarbeien,

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2012
  •  
  •  30-60 min.

Oreo koekjes

Je wilt eigenlijk niet weten wat er in d echte zit! Daarom een recept hoe je ze zelf kan maken!

INGREDIENTEN

Ingrediten voor het deeg, 260 g patent bloem of Zeeuwse bloem, 5 g (ruim 1 tl) bakpoeder, 40 g cacaopoeder (wij gebruiken Valrhona, snufje zout, 110 g zachte boter, 170 g poedersuiker, 1 ei, 15 g melk, 25 g 100% pure cacao chocolade, geraspt, 1 tl vanille extract, , Ingrediten voor de vulling, 250 g poedersuiker, 50 g zachte boter, 30 g melk, 1/2 tl vanille extract

  •  
  •  
  • Geplaatst op19-05-2014
  •  
  •  

Chocolate chip cookies

Dit is een recept uit het boek `Keuken` recepten uit het hart van het huis van Nigella Lawson. Er komt dubbelkoolzure soda in voor = Bicarbonate of Soda in het Engels en in Nederland verkrijgbaar bij de drogist /apotheek als zuiveringszout` Dubbelkoolzure soda is- heb ik gelezen- vier keer zo sterk als bakpoeder. Het recept heb ik gemaakt zoals het hieronder staat, helaas zagen mijn koekjes er anders uit (heel groot) maar de smaak was super lekker! Nigella gaf aan dat voor één koekje een maatschep van een kwart cup, of een ijsbolletjesschep met een inhoud van 60 ml nodig was. Ik vond het vrij veel en ik heb dus een iets kleinere maat genomen en nog waren de koekjes te groot. Niemand maakte daar bezwaar tegen Volgende keer maak ik kleinere hoopjes en dan zullen mijn chocolate chip cookies er beslist zo uit zien als afgebeeld in haar boek. Als ik ze weer maak (omdat ze zo lekker zijn) zal ik de nieuwe foto plaatsen en ook welke maatschep/lepel ik heb gebruikt.

INGREDIENTEN

150 g zachte, ongezouten boter, 125 g lichtbruine basterdsuiker, 100 g fijne kristalsuiker, 2 theelepels (10 ml) vanille-extract, 1 ei, koelkastkoud, 1 eierdooier, koelkastkoud, 300 g bloem, ½ theelepel dubbelkoolzure soda (zie opmerking onder dit recept), 325 g melkchocola in stukjes

  • Engels
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-10-2011
  • Engels
  •  30-60 min.

berenkoeklolly's

Bere-leuke tractatie voor een jarige of gewoon als je zin hebt om iets leuks te maken.op een buffet staan ze trouwens ook erg leuk, steek ze dan in bloempotjes die gevuld zijn met snoepjes.

INGREDIENTEN

Koekjesdeeg dat geschikt is om vormpjes uit te stekensnoepjes om het gezichtje te makenglazuur om de snoepjes mee vast te zetten

  • Kinderkeuken
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-07-2002
  • Kinderkeuken
  •  30-60 min.

zandkoekjes

Deze koekjes zijn een rest van een deeg die ik over had van een taartzanddeeg

INGREDIENTEN

Koekjesdeeg:, , 125 g boter-65 g suiker-1 ei -250 g bloem-30 g suiker-30 g amandelpoeder-snuifje zout-zakje vanillesuiker

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-08-2012
  •  
  •  30-60 min.
Populaire koekjes recepten
  • Eigen recept

Cookie dough

Rauw koekjesdeeg. Lekker om zo te eten, maar in combinatie met mijn vanille ijs recept maak je eigen gemaakt cookie dough ijs (Ben&Jerry`s).

INGREDIENTEN

125 gr. bloem, 1/4 theelepel zout, 80 gr. boter, 80 gr. witte kristal suiker, 2 eetlepels melk

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op08-05-2010
  •  
  •  0-10 min.

Boterkoekjes

INGREDIENTEN

Voor ongeveer 45 koekjes:, Deeg: 200g zachte boter, 80 g suiker, ? tl zout, 1 ? tl vanille, 1 eigeel, 1 mespuntje nootmuskaat, 300 g bloem., Vulling: ca. 4 el frambozenjam., Dekoratie: 100 g poedersuiker, 2 a 3 el citroensap, levensmiddelverf vb. blauw.

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-01-2005
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Boterkoekjes

INGREDIENTEN

Benodigdheden voor ongeveer 45 koekjes:, Deeg: 200g zachte boter, 80 g suiker, 1 vierde tl zout,1 en halve tl vanille, 1 eigeel, 4 tl wijnbrand, 1 vinger nootmuskaat 300 g bloem., , , Vulling: ca. 4 el frambozenjam., , Dekoratie: 100 g poedersuiker, 2 a 3 el citroensap,levensmiddelverf (vb. blauw).

  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-12-2005
  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.

oranje cheesecake

INGREDIENTEN

800 gram monchou-kaas, 500 ml slagroom, 120 gram gesmolten boter, 200 gram suiker, 4 jeneverglazen sinaasappellikeur, sap van 8 perssinaasappels, 16 blaadjes gelatine, 3 pakken biscuitjes

  •  
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op26-04-1999
  •  
  •  > 120 min.

Kaastaart met Rabarber

In dit recept wordt verse roomkaas uit Wisconsin gebruikt. U kan die vervangen door Monchou of Philadelphia roomkaas. In Amerikaanse kaastaartrecepten gebruiken ze voor de koekbodem meestal graham crackers. Deze kunt u vervangen door (volkoren)biscuitjes of Digestive biscuitjes.

INGREDIENTEN

Voor het koekjesdeeg :, 150 g Graham crackerkruimels (zie opmerking hierboven), 90 g ongezouten boter, gesmolten, 70 g kristalsuiker, , Voor de vulling :, 300 g verse rabarber, in stukjes van 2 cm gesneden, 230 g suiker, verdeeld in 2 porties en 2 eetlepels suiker (apart gehouden), 1 eetlepel bloem, 225 g Wisconsin roomkaas (zie opmerking hierboven), 340 g zure room, verdeeld in 2 porties, 2 eieren, 1 eetlepel plus 1 theelepel vanillepoeder (apart gehouden), , ,

  • Amerikaans Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-07-2019
  • Amerikaans Nagerecht
  •  30-60 min.
Nieuwste koekjesdeeg recepten

1-2-3 koekjes

Een eenvoudig koekjesdeeg zonder ei om eindeloos mee te variëren.

INGREDIENTEN

Zoveel je wilt, zolang je de verhouding 1:2:3 maar aanhoudt., , bijv., 100 gram suiker, 200 gram boter, 300 gram bloem

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-03-2012
  •  
  •  20-30 min.

koekemannetjes / peperkoek

Leuk voor kinderen om te maken! Uiteraard kun je -in plaats van dit peperkoekdeeg- ook gewoon koekjesdeeg gebruiken om koekemannetjes van te maken.

INGREDIENTEN

500 gram bloem, 1 theelepel bakpoeder, 1 theelepel dubbelkoolzure soda, 3 eetlepels keukenstroop, 3 eetlepels honing of Lyle`s golden syrup, 170 gram lichtbruine basterdsuiker, 140 gram roomboter, 1 ei, losgeklopt, 1 theelepel gemalen kaneel, 1 theelepel gemberpoeder, 1/2 theelepel gemalen kruidnagel, 1/2 theelepel nootmuskaat, 1 theelepel cacao, , Voor het versieren:, * glazuur van 200 gram poedersuiker en wat druppels citroensap of limonadesiroop, * snoepjes, strooisel

  • Kinderkeuken
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-02-2012
  • Kinderkeuken
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Geweldige rijke brownies (met extraatje)

Heerlijke rijke brownies, net iets byzonderder en specialer dan normaal, en heel erg makkelijk!! Het bestaat uit een laag chic. Chip koekjesdeeg, een laag orio`s en een laag brownie deeg.

INGREDIENTEN

Voor de chocolade chip koekjes laag:, 175gr bloem, 1th bakpoer, 125gr boter, 160gr basterdsuiker, 1/2 tl vanilleextract (of half zakje vanillesuiker), 1 ei, 125 gr Chocolade chips naar keuze, , Voor de brownies:, Als je het heel makkelijk wil: een pak browniemix met wat daarbij hoort volgens de verpakking, Als je het vers wil maken:, 350gr pure chocola (70% cacao), 250gr (ongezouten) roomboter, 3 eieren, 250gr bruine basterdsuiker, 50gr bloem, 1tl bakpoeder, , Verder nog: een (groot) pak orio cookies

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-08-2011
  •  
  •  30-60 min.

Hot cookie dough

Een heerlijk warm zacht koekjesdeeg uit de oven.

INGREDIENTEN

1. 110 gram lichte bruine suiker, 2. 115g zachte roomboter, 3. 150g bloem, 3. 1TL vanille extract, 4. naar behoefte chocolade brokjes

  • Amerikaans Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-08-2012
  • Amerikaans Nagerecht
  •  20-30 min.

IJzige kerststerren

INGREDIENTEN

300 g pure chocolade (Swiss Noir), 350 ml stracchiatella-ijs, 100 g Knappertjes(Verkade), 50 g boter.

  • Kinderkeuken Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op26-12-2004
  • Kinderkeuken Nagerecht
  •  > 120 min.

Drie soorten ijs met karamelsaus en kerstkoppen

INGREDIENTEN

3 soorten ijs naar keuze,2 dl slagroom, 1 eetl suiker, voor de kerstkoppen: 125 g zachte boter, 350 g kristalsuiker, 100 g bloem, 1 mespunt zut, 125 g grofgehakte amadelen, voor de karamelsaus: 1 dl slagroom, 50 g boter, 200 g suiker, 1 dl water

  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-12-2006
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.

New York Cheesecake

Onlangs voor het eerst gemaakt en het was direct een succes!

INGREDIENTEN

200 gram zandkoekjes, 75 gram (room)boter, kaneel(poeder), 600 gram Philadelphia, 125 ml verse slagroom, 100 ml creme fraiche, 3 eieren, witte basterdsuiker (hoeveelheid naar eigen smaak, ik gebruik 150 gram), 2 eetlepels bloem, 1 vanillestokje, 1 citroen of limoen, eventueel 1 sinaasappel

  • Amerikaans Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op29-10-2015
  • Amerikaans Nagerecht
  •  60-120 min.

Rabarbertaart

Deze taart kan je met koekjesdeeg of bladerdeeg,je kan deze taart perfect ook met appeltjes ipv rabarber maken

INGREDIENTEN

Rol verse bladerdeeg,3 a 4 rabarberstengels,175gr suiker en 1vanillesuiker,4eieren,2dl room,100gr zelfrijzende bloem,verkruimelede koekjes zoals petitburre. ev een soeplepel vanillepuddingbloem, en als je een tweede bladererdeeg gebruikt, 1/5 eitje om te doreren. en wat suiker over strooien

  • Belgisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-09-2012
  • Belgisch
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

zanderige zandkoekjes

Deze overheerlijke, makkelijke koekjes zijn super voor een verjaardag

INGREDIENTEN

*80g bloem, *60g boter, *beetje water, *40g suiker, *snufje zout

  • Kinderkeuken
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-11-2011
  • Kinderkeuken
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Amandel Koekjes

... ongeveer 50 koekjes kun je maken van deze hoeveelheid deeg... Helaas de helft beland maar in de koektrommel! ;-) Zo lekker!!!

INGREDIENTEN

250 gram zachte boter, 150 gram poedersuiker(en nog wat extra om te garneren), 2-3 theelepels vanille essance, 100 gram gemalen amandelen, 300 gram bloem (niet zelfrijzend!)

  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-05-2011
  • Internationaal
  •  20-30 min.

zandkoekjes

Niet echt moeilijk, ook met chocolade-, pinda- en krentenvariatie.

INGREDIENTEN

2 kopjes (3 dl) bloem, 1 kopje (1,5 dl) witte basterdsuiker (fijne suiker), 1/2 zakje bakpoeder, snufje zout, 100 gr boter (koud), bloem voor op de werktafel, boter voor de bakplaat,

  • Kinderkeuken
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-02-2000
  • Kinderkeuken
  •  20-30 min.

IJzige kerststerren

INGREDIENTEN

300 gr. pure chocolade3 1/2 dl. stracchiatella-ijs4 open stervormpjes, bakpapier100 gr. Knappertjes (koekjes van Verkade)50 gr. boterplasticfolie

  • Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-12-2004
  • Nagerecht
  •  30-60 min.

Key Lime Pie (Limoentaart Uit Florida)

INGREDIENTEN

250 g biscuitjes, 50 g gemalen hazelnoten, 100 g boter, 5 eieren, 1 dl limoensap (uit ? 5 limoenen), ? dl slagroom, 200 g basterdsuiker,

  • Internationaal
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-10-2000
  • Internationaal
  •  60-120 min.

De "echte lange vingers"

Lekkere koekjes bakken met het originele lange vingers recept. Bak de befaamde "tiramisu" boudoirkoekjes lekker zelf.

INGREDIENTEN

100 gram gezeefde bloem, , 50 gram gezeefd aardappelmeel, , 175 gram gezeefde poedersuiker, , 5 eieren, , sap van 1/2 citroen, , zeer fijne suiker

  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-07-2012
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Gebakken kwarktaart

Bevat p.p. ca.: 670 kcal 2800 kj eiwit 17 g vet 43 g koolhydraten 53 g

INGREDIENTEN

125g roomboter, 125g volkorenbiscuit (Francisco), 125g amandelen, vierkante vorm, 1 eetlepel maïzena, 250g kwark, 250g roomkaas, 3 eieren (M), 250g fijne suiker, 250ml zure room, 250g kersen (pot)

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-06-2009
  •  
  •  20-30 min.

Gebakken kwarktaart

Een lekker gebak of nagerecht.

INGREDIENTEN

125 g roomboter, 125 g volkorenbiscuit, 125 g amandelen, 1 el maizena, 250 g kwark, 250 g roomkaas, 3 middelgrote eieren, 250 g fijne suiker, 250 ml zure room, 250 g kersen (pot), 4 el citroensap, 1 citroen.

  •  
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-04-2004
  •  
  •  60-120 min.

Appelcake met amaretto

Deze cake wordt heel sappig door de appelmoes

INGREDIENTEN

250gr boter, 250gr suiker, 1 pakje vanillesuiker, 6 eieren, 200ml + 4 el amaretto, 250 gr appelmoes, 300gr bloem, 1 pakje bakpoeder, 125gr amaretti (italiaanse amandelkoekjes), 150gr bloemsuiker,

  •  
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-04-2008
  •  
  •  60-120 min.

Gebakken kwarktaart

INGREDIENTEN

125g roomboter, 125g volkorenbiscuit(Francisco), 125g amandelen, 1 citroen, 1 eetlepel maizena, 250g kwark, 250g roomkaas, 3 eieren(M), 250g fijne suiker, 250g zure room, 250g kersen(pot)

  •  
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-06-2004
  •  
  •  60-120 min.

Keylime-pie

Limoentaart

INGREDIENTEN

90g boter + voor invetten, 200g country biscuits, 2 limoenen, 4 eieren(M), 100ml melk, 125ml slagroom, 100g suiker.

  • Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-10-2002
  • Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Havermout koekjes

Lekker gezond tussendoortje, rijk aan vitamines en vezels, je kan het met fijngemalen noten, rozijnen,canberry's, kokkos ,chocoladestukjes , of zaden onder mengen ik heb bewust weinig suiker in deze koekjes gedaan, maar voor de zoektekauwen kun je ev 50gr kristalsuiker toevoegen, maar dan maak je ze wel wat ongezonder 

INGREDIENTEN

60 gram boter, 70 gr donkerbruine suiker, 70 gr lichtbruine suiker, 25 gr lopende honing, 1 zakjes vanillesuiker, 2 eieren, 175 gram zelfrijzende bloem, 100 gram havermout, 50 gram kokos, 1 flinke koffielepel bakpoeder, snufje zout ev., een soeplepel melk, , ev kan je ook extra toevoegen: fijngehakte noten / zaden/ rozijnen/ canberry's /

  • Belgisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-10-2019
  • Belgisch
  •  20-30 min.

De allerbeste chocolate chip cookies

Het maken van het deeg kost even wat werk, maar dan heb je ook wat. Ik maak een extra grote portie en bewaar delen in de vriezer. Kan je het zo gebruiken als je het nodig hebt!

INGREDIENTEN

, 1 cup (225 gram) ongezouten roomboter, op kamertemperatuur, 1 cup (180 gram) bruine basterdsuiker, 3 theelepels vanille-extract, 1/2 cup (100 gram) kristalsuiker, 1 ei, 1 eidooier, 2 en 1/4 cups (270 gram) bloem, 1 theelepel zout, 1 theelepel bakpoeder, 100 gram pure chocolate chips (mag ook iets meer of minder), Zeezout om eroverheen te strooien, ,

  •  
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-08-2014
  •  
  •  60-120 min.

ijskerststerren

INGREDIENTEN

300 g pure chocolade (Swiss Noir), 350 ml stracchiatella-ijs (Super), 4 open stervormpjes, bakpapier, 100 g Knappertjes(Verkade), 50 g boter, plasticfolie

  • Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-12-2007
  • Nagerecht
  •  30-60 min.

paasijstaart

INGREDIENTEN

10 st Eieren, 200 g Kristalsuiker, 10 g Vanillesuiker, Zout, ½ l Brandewijn, Paasparfait, 9 st Eieren, 3 el Fijngehakte gekonfijte sinaasappelschilletjes *, 2,75 dl Advocaat, 4 dl Slagroom, 2 st Sinaasappel, 180 g Poedersuiker, Koekjes (Kniepertjes):, 60 g Geschaafde amandelen, ½ tl Citroenrasp, 60 g Witte basterd, 25 g Boter, 15 g Bloem, 2 st Eiwitten, 14 st Chocolade paaseitjes

  • Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-03-2008
  • Nagerecht
  •  60-120 min.

Chocolate Chip Cookies

Wie kan deze chocolate chip cookies weerstaan? Zodra je de koekjestrommel opendoet komt de geur van de beurre noisette die in de koekjes is verwerkt, je tegemoet.

INGREDIENTEN

225 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur, 180 gram bruine basterdsuiker, 4 theelepels vanille-extract, 100 gram kristalsuiker, 1 ei, 1 eidooier, 270 gram bloem, 1 theelepel zout, 1 theelepel bakpoeder, 100 gram pure chocolate chips (mag ook iets meer of minder),

  • Amerikaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-06-2015
  • Amerikaans
  •  30-60 min.

IJstorentje met aardbeien

Op-en-top feestelijk en bijzonder eenvoudig! Tijdens het seizoen met verse Belgische aardbeien en besjes natuurlijk, maar daarbuiten ook heel lekker met bosvruchten uit de diepvries.

INGREDIENTEN

750 g aardbeien, 1 bakje bosbessen, 8 trosjes rode bessen, 150 g verse kaas (Petit Gervais of bio-time natuur), 4 eetl. gepelde pistachenootjes, poedersuiker naar smaak, 4 bollen vanilleroomijs, **Voor de koekjes:, 6,5 afgestreken eetl. bloem, 5 eetl. poedersuiker, 6 eetl. boter op kamertemperatuur + 1 eetl. boter voor het beboteren van de bakplaat, 2 eiwitten, 1 citroen, 1 zakje vanillesuiker, een snuifje zout,

  • Belgisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-04-2003
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Tompouce taart

Ben je dol op tompoucen en op taart, dan is deze overheerlijke tompoucetaart dé taart die je een keer moet maken. Met de hulpmiddelen van de leukste taartenshop is het een eitje om deze geweldige taart in elkaar te zetten!

INGREDIENTEN

500 gr FunCakes Mix voor Koekjes, 150 gr ongezouten roomboter, 1 ei, 75 gr FunCakes Mix voor Enchanted Cream, 200 gr FunCakes Mix voor Banketbakkersroom, 250 gr FunCakes Mix voor Royal Icing, 30 + 50 + 500 ml water (totaal 580 ml), 50 ml magere melk, Wilton EU Icing Color Pink, FunCakes Musketzaad Rood-Wit-Blauw, Bloem om te bestuiven, 4 plakjes bladerdeeg, Hollandse vlaggetjes op frosty sheets

  • Wereld
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-11-2017
  • Wereld
  •  60-120 min.

Italiaanse Kerst Cake ( Met Nutella ! )

Dit is een origineel recept uit Italië zoals mijn familie hem maakt. De mensen vinden dit recept altijd overheerlijk en vind het leuk om te horen hoe jullie het vonden smaken.

INGREDIENTEN

1. 4 eieren, 2. 100 g patentbloem ( In Italië gebruiken we "00" bloem in Nederland komt Patentbloem het dichtsbij ), 3. 140 g kristalsuiker, 4. 1 theelepel vanille-extract, 5. 350 g Nutella, 6. 200 g ricotta, 7. 250 ml verse room (of slagroom), 8. 200 g pure chocolade naar smaak, 9. poedersuiker

  • Italiaans Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op08-12-2020
  • Italiaans Nagerecht
  •  > 120 min.

IJstorentje met aardbeien

Nagerecht: Op-en-top feestelijk en bijzonder eenvoudig! Tijdens het seizoen met verse Belgische aardbeien en besjes natuurlijk, maar daarbuiten ook heel lekker met bosvruchten uit de diepvries.(4 a 5 personen)

INGREDIENTEN

- 750 g aardbeien, - 1 bakje bosbessen, - 8 trosjes rode bessen, - 150 g verse kaas (Petit Gervais of bio-time natuur), - 4 eetl. gepelde pistachenootjes, - poedersuiker naar smaak, - 4 bollen vanilleroomijs, , Voor de koekjes:, - 6,5 afgestreken eetl. bloem, - 5 eetl. poedersuiker, - 6 eetl. boter op kamertemperatuur +, 1 eetl. boter voor het beboteren van de bakplaat, - 2 eiwitten, - 1 biocitroen, - 1 zakje vanillesuiker, - een snuifje zout,

  • Belgisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-04-2003
  • Belgisch
  •  0-10 min.
Nieuwste koekjesdeeg recepten
Populaire koekjes recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top