1. Home
  2. Recepten
  3. Bakken
  4. Koekjes
  5. Italiaanse Koekjes

Italiaanse koekjes recepten (140)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

*Tiramisu*

***Deze variatie is de allerlekkerste die wij ooit hebben gegeten!***

INGREDIENTEN

*250 gr. Bitterkoekjes of anders ...(Italiaanse !) Lange Vingers * 10 el. Amaretto * 3 Eieren * 250 gr. Mascarpone * 75 gr. Basterdsuiker * 1 reep pure Chocola - (of Cacaopoeder).

Bereidingswijze

Bedek de bodem van een schaal met de koekjes en bedruip ze met 10 el.( of meer! ) amaretto. Splits de eieren. Voeg aan de dooiers de mascarpone, 2 lepels amaretto en de helft van de suiker toe en klop dat tot een romige massa. Klop het eiwit stijf en voeg tegelijk beetje bij beetje de rest van de suiker toe. Spatel het eiwitmengsel door het mascarponemengsel en verdeel dit over de koekjes. Zet dan de TIRAMISU minstens 5 uur...(liever nog een dag/nacht)... in de koelkast.

  • Italiaans Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-06-1999
  • Italiaans Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Cantuccini (Italiaanse koekjes)

INGREDIENTEN

100 gram ongezouten amandelen met vlies, 175 gram zelfrijzend bakmeel, 100 gram witte bastersuiker, 1 vanillestokje (merg), Zout, 2 eieren, Rasp van 1 sinaasappel,

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-04-2009
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Italiaanse kastanje koekjes

?biscottini di Marroni?

INGREDIENTEN

20 kastanjes, 6 eiwitten, 1 1/8 kopje suiker,

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-09-2001
  • Italiaans
  •  30-60 min.

italiaanse koekjes "Pesche" (= perzikken)

INGREDIENTEN

Voor het beslag:, 500 gr bloem, 250 gr suiker, 125 gr boter, 1 zakje bakpoeder, rasp van halve citroen (of wat citroensag), half glaasje vermout (bv witte martini), 2 eieren, half theelepel spekvet (niet echt nodig), , voor de garnering:, nutella, alchermes (rode likeur), suiker

  • Italiaans
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-11-2009
  • Italiaans
  •  60-120 min.

Baci di dama, Italiaanse koekjes

INGREDIENTEN

200 gr amandelen, 200 gr bloem, 200 gr suiker, 200 gr boter, 2 eetlepels koffielikeur, 50 gr gesmolten chocolade

  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-09-2005
  • Italiaans
  •  20-30 min.

amaretto koekjes

Italiaanse koekjes

INGREDIENTEN

4 ons zoete amandelen, 4 ons bittere amandelen, 2 ons suiker, 5 eieren, ovenfolie bakpapier

  • Italiaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-10-2004
  • Italiaans
  •  0-10 min.
Populaire koekjes recepten

Amandel Citroen Koekjes

Deze Italiaanse amandel koekjes hebben een heerlijke citroensmaak en zijn glutenvrij.

INGREDIENTEN

250 g blanke amandelen, 90 vanillesuiker, rasp van 2 onbehandelde citroenen, 2 eiwitten, 1 el sinaasappelbloesemhoning, een snuf zout,

  • Italiaans
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op24-11-2016
  • Italiaans
  •  > 120 min.

Italiaanse Droom

  

INGREDIENTEN

- 175 gr Bitterkoekjes, - 2 dl Amaretto (Amandellikeur), - 8 halve perziken in plakjes, - 2 dl Slagroom, - 125 gr Witte Basterdsuiker, - 1 zakje vanillesuiker, - Kaneel, - 500 gr Mascarpone (Italiaanse Roomkaas), - 50 gr Amandelsnippers, - 50 gr Geschaafde Bittere Chocolade, - Poedersuiker

  • Italiaans Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-08-2011
  • Italiaans Nagerecht
  •  30-60 min.

Italiaanse bitterkoekjespudding

Met een heerlijke caramel-roomsaus. Deze feestelijke variatie op de klassieke bitterkoekjespudding is met het stap-voor-stap recept makkelijk te maken. Serveer de pudding met de heerlijke caramel-roomsaus en week de bitterkoekjes in Italiaanse amaretto-likeur; dat maakt ze nog lekkerder!

INGREDIENTEN

2 1/2 dl melk, 5 dl slagroom, 1 vanillestokje, opengesneden, 100 gram amandelspijs, 4 blaadjes witte gelatine, 400 gram kleine bitterkoekjes (Italiaanse amaretti's), 1 1/2 dl amaretto, 100 gram suiker, 2 eidooiers

  • Italiaans Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op01-07-2002
  • Italiaans Nagerecht
  •  > 120 min.

Italiaanse aardappel-koekjes

Voor 4 tot 6 personen

INGREDIENTEN

500 gram aardappelen, geschild, 125 gram bloem, 2 eieren, 40 gram parmezaanse kaas, grof geraspt, zout, peper, 1 tl Italiaanse keukenkruiden, olie, oregano

  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-07-2002
  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  30-60 min.

Italiaanse hazelnoot-bonbons

Lekker chocolade hapje voor bij de espresso.

INGREDIENTEN

75 gram hazelnoten, 125 gram amarettikoekjes, 200 gram pure chocolade, 40 gram boter, 70 gram suiker, 2 eidooiers, Hazelnootpasta, Hagelslag in wit/bruin,

  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-03-2010
  • Italiaans
  •  10-20 min.
Nieuwste italiaanse koekjes recepten

Italiaanse boterkoekjes

Heerlijke koekjes

INGREDIENTEN

175 gram boter, 75 gram fijne tafelsuiker(of gemalen kristalsuiker), 1 eierdooier, 250 gram bloem.fijne tafel of poedersuiker om mee te bestrooien., Amandel-essence(bij de supermarkt verkrijgbaar., ,

  • Kinderkeuken
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-03-2003
  • Kinderkeuken
  •  20-30 min.

Italiaanse droom

INGREDIENTEN

250 gram bitterkoekjes, 1,5 dl Amaretto, 1 blik perziken, 2 dl slagroom, 80 gram basterdsuiker, 1 zakje vanillesuiker, 500 gram mascarpone, 50 gram geschaafde bittere chocolade, 50 gram amandelschaafsel, 0,5 tl kaneel, poedersuiker

  • Italiaans Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-11-2010
  • Italiaans Nagerecht
  •  10-20 min.

italiaanse bitterkoekjes

In het italiaans ook wel amaretti genaamd.

INGREDIENTEN

Dit recept is voor 45 stuks., 125 gr.amandelen, 25 gr.bittere amandelen, 150 gr.suiker, 2 eiwitten, poedersuiker om te bestrooien.

  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-06-2000
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Italiaanse linzenburgers

Dit is een verrassend vegetarisch gerecht.

INGREDIENTEN

200 g deelblokjes spinazie, 400 g linzen uit blik, 2 eieren, 125 g havermout, 4 el groene pesto, 1 el olijfolie, 600 g tomaten, 4 el dressing aglio (fles Bertolli)

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-01-2004
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Italiaanse bonbons

Een stukje genot uit italië.

INGREDIENTEN

100 gr mascarpone, 1 dl slagroom, 200 gr melkchocolade, 2 eetlepels amandellikeur (amaretto), 1 zakje vanillesuiker, kleine amaretto di saronne-koekjes of weespermopjes en witte chocolade om te glazuren.

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op13-10-2010
  •  
  •  0-10 min.

Italiaanse biscotti

Luchtige koekjes

INGREDIENTEN

Voor 26-28 koekjes:, 150g boter; 200g kristalsuiker; 1/4theelepel vanille-essence; 1 klein ei, geklutst; 1/4 theelepel kaneel; geraspte schil van 1 citroen; 15g gemalen amandelen; 150g gewoon meel; 150g bittere chocolade

  • Italiaans
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op14-09-2003
  • Italiaans
  •  > 120 min.

Italiaanse hazelnoot-bonbons

Lekker chocolade hapje voor bij de espresso.

INGREDIENTEN

75 gram hazelnoten, 125 gram amarettikoekjes, 200 gram pure chocolade, 40 gram boter, 70 gram suiker, 2 eidooiers, Hazelnootpasta, Hagelslag in wit/bruin,

  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-03-2010
  • Italiaans
  •  10-20 min.

italiaanse amandelkoekjes

Een eenvoudig te maken koekje met een heerlijke smaak!

INGREDIENTEN

* 75 gram blanke amandelen, * 100 gram witte basterdsuiker, * 1 eiwit, * 2 eetlepels bloem, * 1 theelepel citroenrasp

  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-03-2000
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Italiaanse linzenburgers.

Vegetarisch hoofdgerecht voor 4 personen.

INGREDIENTEN

200 gram deelblokjes spinazie, (diepvries pak a 450 gram), 1 blik linzen (400 gram bonduelle), 2 eieren (m), 125 gram Quaker ho havermout (pak a 500 gram), 4 eetlepels groene pesto, 1 eetlepel olijfolie, 600 gram tomaten, 4 eetlepels dressing aglio (fles a 300 ml bertolli).,

  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-01-2004
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Italiaanse harttaart

INGREDIENTEN

Voor de bodem:180 g lange vingers.Om te besprenkelen:1 eetlepel suiker 3 eetlepels koffielikeur,ruim 1 dl sterke koffie.Voor de creme:3 eierdooiers,100 g suiker, 1 zakje vanillesuiker 250 g creme fraiche, 6 blaadjes bladgelatine wit 100 ml sinaasappelsap 3 eiwitten, , Voor de garnering:, 50 g geroosterd amandelschaafsel,cacao,

  • Italiaans Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-04-2005
  • Italiaans Nagerecht
  •  20-30 min.

Italiaanse chocolade-hazelnoten taart

Een verrukkelijke chocoladetaart met hazelnoten en koekkruimels uit Turijn, die zonder oven wordt bereid.

INGREDIENTEN

100 g blanke hazelnoten, 100 g knapperige biscuitjes (b.v. petit beurre), 100 g pure chocolade, 75 g (room)boter, 1 groot ei + 1 eierdooier, (beide op kamertemperatuur), 3 el kristalsuiker, cacaopoeder,

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-10-2003
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Polpettine Fritte Italiaanse gehaktballen

Deze vleeskoekjes die oorspronkelijk uit Sicilie komen zijn bijzonder geschikt als hartige hapjes uit het vuistje voor bij een feestje (dan wel wat kleiner maken ), maar smaken ook heerlijk bij mijn recept van de pikante aardappelsalade. Een recept uit het boek "De Italiaanse keuken" van Claudia Roden.

INGREDIENTEN

500 gr gehakt ( liefst half om half ) - 4 eetl wit brood kruim of beschuit - 1 (vlees) tomaat - 4 eetl geraspte Parmezaanse kaas - 1 sjalotje - zout en peper - 2 eetl rozijnen - 2 eetl pijnboompitten - olie om te bakken

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-06-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Italiaanse chocoladetaart met limoncello

Recept uit: Heerlijk Italiaans Roberta Pagnier en Giovanni Caminita ISBN 9789045207124 Karakter Uitgevers / 24 Kitchen

INGREDIENTEN

80 gram boter, 250 gram roomboterkoekjes, 50 ml limoncello, 500 gram pure chocolade (liefst minimaal 70% cacao), 500 ml crème fraîche, 3 eetlepels suiker

  •  
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op14-09-2013
  •  
  •  > 120 min.

Offelle ( Italiaanse zandkoekjes met citroen)

Makkelijk recept, zodat zelf bereiden van deze heerlijke zankoekjes geen probleem kan zijn . 

INGREDIENTEN

1 (bio) citroen, 200 g bloem, 90 g koude boter, 80 g poedersuiker, 1 snuifje zout, 1/2 koffielepel bakpoeder, 1 soeplepel olijfolie, 1 ei

  • Italiaans Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-10-2017
  • Italiaans Nagerecht
  •  20-30 min.

Gegratineerde aardbeien met amarettini

Lauwwarme aardbeien met een knapperig korstje van de amarettini-kruimels bij een heerlijk bolletje vanille-roomijs. Krijg je er al trek in? Wij vonden het heerlijk! Met gasten is dit heel goed voor te bereiden.

INGREDIENTEN

500 gram lekkere zoete aardbeien, 2 eetlepels poedersuiker + nog iets extra als garnering, mespunt witte peper, 1 citroen, 2 - 3 eetlepels boter, plm. 60 gram amarettini (kleine Italiaanse bitterkoekjes), vanille-roomijs

  • Italiaans Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-07-2012
  • Italiaans Nagerecht
  •  20-30 min.

Salame di cioccolato

'Il salame di cioccolato' (chocoladesalami) is in Italië een veelgegeten 'dolce' . De chocoladesalami heet zo omdat het lijkt op een salamiworst. Het grappige is dat deze uit chocolade bestaat en in de verste verte niet smaakt naar vlees. Het is zeer makkelijk te maken en daarbij erg lekker om te eten, wat ook belangrijk is natuurlijk. Afgelopen kerst heb ik de chocoladesalami voor het eerst op. Ik vond het zo lekker en origineel dat ik besloten had om het zelf ook te gaan maken. Ik heb het recept van mijn Italiaanse oma geleerd, maar ik heb er zelf een kleine twist aan gegeven.

INGREDIENTEN

300 gram droge koekjes (bijv. mariakoekjes), 150 gram margarine, 100 gram suiker, 150 gram pure chocola, 50 gram hazelnotenchocola, 2 eieren, 2 eetlepels rum, Poedersuiker

  • Italiaans Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-02-2015
  • Italiaans Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Italiaanse amandelkoekjes super snel gemaakt en verslavend lekker

Ik kan de hoeveelheid koekjes die uit het deeg kunnen worden gemaakt een beetje moeilijk bepalen omdat het ook afhangt van de grootte van de koekjes. Ik had in ieder geval een trommel vol. We hebben er al behoorlijk wat van gegeten en ik ben vergeten mijn net gebakken koekjes te tellen.

INGREDIENTEN

125 gram zachte boter, 50 gram poedersuiker, 1 ½ eetlepel vloeibare honing, mespunt zout, 125 gram gezeefde bloem, 75 gram amandelschaafsel, poedersuiker

  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-11-2020
  • Italiaans
  •  10-20 min.

Crema di mascarpone

Een heerlijk en eenvoudig te bereiden dessert. Met cognac of grappa. Wij vonden de versie met grappa het lekkerst. Je kunt er met 4 tot 6 personen van eten.

INGREDIENTEN

2 eierdooiers, 1 ½ el suiker, 4 druppels vanille extract, 200 gram mascarpone, kaneelpoeder, 1 el cognac of grappa, , Harde (Italiaanse) koekjes voor erbij (baicolie/biscotti)

  • Italiaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-02-2013
  • Italiaans
  •  0-10 min.

Cantuccini

Heerlijke Italiaanse amandelkoekjes om te dopen in koffie, Tia Maria of vin santo. Verbeterd recept.

INGREDIENTEN

Voor /- 150 koekjes: Schil van twee sinaasappel, 650 gr. bloem, 2? tl. bakpoeder, een tl. zout, twee el. honing, 450 gr. suiker, vier eieren, drie eidooiers, twee el. melk, 350gr. amandelen [met vlies].

  • Italiaans
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-11-2001
  • Italiaans
  •  60-120 min.

Toscaanse liefde

Heerlijk, machtig toetje met alcohol en slagroom... Echt een feest!

INGREDIENTEN

* 1 pak Italiaanse koekjes * scheutje Amaretto * 1 doos aardbeien (kan ook zonder de aardbeien) * 1 liter slagroom * suiker * 1/2 fles advocaat

  • Italiaans Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op31-10-2004
  • Italiaans Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Bitterkoekjes tiramisu met perziken

Heel verrukkelijk toetje. Altijd een succes. Ook geschikt voor kinderen als je sap ipv likeur gebruikt. Heel geschikt voor etentjes met meerdere personen en een dag tevoren voor te bereiden.

INGREDIENTEN

± 175 gram bitterkoekjes of amaretti (kleine Italiaanse bitterkoekjes) -, 8 halve perziken uit blik (in plakjes gesneden) -, 1 ½ dl perzikensap of likeur (cointreau of perzikenlikeur) -, 125 gram witte basterdsuiker -, 1 zakje vanillesuiker -, kaneel naar smaak -, 400 gr mascarpone of roomkaas (veel goedkoper en zeker zo lekker) -, 250 gram kwark -, poedersuiker

  • Italiaans Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-10-2009
  • Italiaans Nagerecht
  •  20-30 min.

Softijs van tiramisu

Een must-have voor de ijsliefhebbers

INGREDIENTEN

- 1 dl. slagroom, - 90 gr. witte basterdsuiker, - 1 zakje vanillesuiker, - 250 gr. mascarpone (1 bakje), - 1.5 dl. volle melk, - 0.5 dl. verse sterke koffie (espresso), - 75 gr. amaretti (Italiaanse bitterkoekjes. grof gehakt. Recept op mijn pagina: amaretti koekjes , - 1.5 el. koffielikeur, - geraspte chocolade + amaretti voor garnering,

  • Italiaans Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-05-2006
  • Italiaans Nagerecht
  •  30-60 min.

Biscotti, Italiaans koekje

Dezeheerlijke Italiaanse koekjes worden eerst gebakken, dan in stukken gesneden en daarna weer gebakken, tot ze krokant en goudbruin zijn. Ze zijn uitermate geschikt als dessert na een Italiaanse maaltijd.

INGREDIENTEN

, 50 gr ongezouten boter, zacht, 115 gr basterdsuiker, 175 gr zelfrijzend bakmeel, 1/4 theelepel zout, 2 theelepels bakpoeder, 1 theelepel gemalen koriander, geraspte schil van 1 citroen, 50 gr polenta, 1 ei, licht losgeklopt, 2 theelepels brandewijn of sinaasappellikeur, 50 gr ongeblancheerde amandelen, 50 gr pistachenoten,

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-06-2002
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Affogato al caffe

INGREDIENTEN

500 ml (kaneel)ijs., 200 ml espresso., evt koffielikeur of amaro., cantucci (italiaanse koekjes).

  • Italiaans Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-11-2002
  • Italiaans Nagerecht
  •  0-10 min.

rocky road slices

Een waanzinnig, machtig, lekker, bizar, toetje of zomaar als tussendoortje. maar zo ongelooflijk lekker!

INGREDIENTEN

200 gr melkchocolade van goede kwaliteit, 75 gr pure chocolade van goede kwaliteit, 25 gr ongezouten roomboter, 50 gr gekleurde mini marshmallows, in kleine stukjes geknipt, 50 gr biscuitjes,in kleine stukjes gebroken( wij hebben italiaanse koekjes in een zak gekocht bij AH), 100 gr macadamianoten ongezouten, 25 gr rozijnen., van de hoeveelheid koekjes en noten en marshmallows hebben we er ook meer in gedaan dan staat aangegeven. zelf even uitproberen.,

  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-11-2006
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.

tiramisù ijstaart

Erg gemakkelijk maar lekker recept voor een ijstaart.

INGREDIENTEN

125 ml sterke zwarte koffie, afgekoeld, 4 el kahlua of andere koffielikeur, 4 el Marsala, 200 g savoiardi (Italiaanse lange vingers), 1,5 l goede kwaliteit vanilleijs, iets zacht geworden, 150 geraspte pure chocolade van goede kwaliteit

  • Italiaans Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-08-2010
  • Italiaans Nagerecht
  •  10-20 min.

Citroen-misu

Variant op de tiramisu

INGREDIENTEN

1 citroen/, zak cantucci (italiaanse koekjes met amandel)/, beker halfvolle kwark met citroen van Danone/, 125 cc slagroom/, 1/4 liter witte wijn of evt. likeur

  • Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-02-2006
  • Nagerecht
  •  0-10 min.

Amaretto mousse met honingkletskoppen en quatre-epicessaus

Een recept van Jon Sistermans van restaurant Wilhelminapark

INGREDIENTEN

Voor de amarettomousse: 3 eieren -, 100 gram suiker - 4 blaadjes gelatine - ? 100 gram amaretti (Italiaanse bitterkoekjes) - 1 dl amaretto likeur - 2.5 dl slagroom, voor de honingkletskoppen: 50 gram boter - 3 eetlepels acaciahoning - 2,5 ml vloeibare suikervervanger of 40 gram suiker - 1 theelepel oploskoffie - 50 g bloem, voor de Quatre-epices saus: 1 dl water - 100 gram suiker - ? theelepel kaneelpoeder - mespunt gemalen peper - mespunt nootmuskaat - mespunt kruidnagelpoeder - geraspte schil van een ? citroen

  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-09-2003
  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Italiaans amarena mascarpone dessert met cantuccini

Ik had een zak cantuccini (Italiaanse amandelkoekjes) opengemaakt voor een koekje bij de koffie/thee. Maar omdat onze koekjesmonsters niet meer zoveel thuis zijn blijven ze tegenwoordig wat langer in de koektrommel liggen. Geen probleem want cantuccini zijn bij uitstek geschikt om een heerlijk toetje mee te maken. Met een potje amarena kersen in de kelder en een fles limoncello in de koelkast kwam ik op dit idee. Suiker hoef je niet toe te voegen want de amarena kersen zijn al zoet van zichzelf.

INGREDIENTEN

- 20 cantuccini koekjes, - 250 gram mascarpone, - 200 ml slagroom, - potje amarena kersen, - limoncello, - handvol geschaafde amandelen, - eventueel een paar blaadjes munt om mee te garneren,

  • Italiaans Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-01-2017
  • Italiaans Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

43 ijs

INGREDIENTEN

Ingrediënten, 0,5 liter slagroom, 3 eieren, 60 gram poedersuiker, 250 gram Amaretti koekjes (Italiaanse amandelkoekjes), 1 scheut Licor 43 likeur

  •  
  •  
  • Geplaatst op17-01-2011
  •  
  •  
Nieuwste italiaanse koekjes recepten
Populaire koekjes recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top