1. Home
  2. Recepten
  3. Kiymali Cep Boregi

Kiymali cep boregi recepten (8) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Kiymali Cep Boregi

Kiymali Cep Boregi Boomstammentjes met gehakt Is een turks voorgerecht (meze)

INGREDIENTEN

1 pakje bladerdeeg, bloem voor het uitrollen, 500 g rundergehakt, 1 ui, 1 Spaanse peper, 2 teentjes knoflook, 1 tl zout, 1 el paprikapoeder ( mild), ? el tomatenpuree, ? bosje peterselie, zout, peper, 1 -2 eiwitten, olijfolie om in te frituren,

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-02-2003
  • Turks Voorgerecht
  •  10-20 min.

.Kiymali Cep Boregi

Boomstammetjes met gehakt

INGREDIENTEN

1 pakje bladerdeeg, bloem voor het uitrollen, 500 g rundergehakt, 1 ui, 1 Spaanse peper, 2 teentjes knoflook, 1 tl zout, 1 el paprikapoeder (mild), 2 el tomatenpuree, 1/2 bosje peterselie, zout, peper, 1 - 2 eiwitten, olijfolie om in te frituren,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-10-2003
  • Turks Voorgerecht
  •  20-30 min.

Kiymali Cep Boregi

Met pittig gehakt gevulde deeg rolletjes (borek)

INGREDIENTEN

1 pak filodeeg of bladerdeeg., wat bloem. 5 ons rundergehakt, 1 ui gesnipperd, 1 spaanse peper gesnipperd(zonder pitjes),2 teentjes knoflook fijngehakt, 1 e.l. milde paprikapoeder, 2 e.l. tomatenpuree (het liefst eigen gemaakte), 1/2 bosje fijngeknipte peterselie, zout, peper, 1 a 2 eiwitten en olijfolie om in te frituren.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-08-2000
  • Turks
  •  20-30 min.

Kiymali Cep Boregi

Turks voorgerecht

INGREDIENTEN

Plakjes filodeeg, 500 gr lamsgehakt, 1 fijngesnipperde ui, 1 zeer fijngehakte spaanse peper, 2 geperste teentjes knoflook, 1 theelepel zout, 1 eetlepel paprikapoeder, 2 eetlepels tomatenpuree, 1/2 bosje peterselie fijngehakt, 1 a 2 eiwotten, frituurolie

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-08-1999
  • Turks Voorgerecht
  •  10-20 min.

Kiymali Cep Boregi

Boomstammetjes met gehakt

INGREDIENTEN

1 pakje bladerdeeg, bloem om uit te rollen, 500 gr rundergehakt, 1 ui gesnipperd, 1 spaanse peper gesnipperd, 2 teentjes knoflook geperst, 1 tl zout, 1 el paprikapoeder, 2 el tomatenpuree, 1/2 bosje peterselie, zout en peper, 1-2 eiwitten, olijfolie om in te frituren

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-06-2000
  • Turks
  •  30-60 min.

Kiymali Cep Boregi

Boomstammetjes met gehakt!

INGREDIENTEN

Dit hebt je er voor nodig:, 1 pakje bladerdeeg *, bloem voor het uithollen *, 500 g rundergehakt *, 1 ui *, 1 Spaanse peper *, 2 teentjes knoflook *, 1 tl zout *, 1 el paprikapoeder(milt), 2 el tomatenpuree *, 1/2 bosje peterselie *, zout,peper *, 1-2 eiwitten *, olijfolie om in te frituren *

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-09-2001
  • Turks Voorgerecht
  •  0-10 min.

Turkse pittige boomstammetjes met gehakt

Kiymali Cep Boregi! Heerlijke boomstammetjes, die zowel warm als koud gegeten kunnen worden. Eenvoudige ingredienten en makkelijk te bereiden!

INGREDIENTEN

* 1 pakje bladerdeeg, * bloem voor het uitrollen, * 500 g rundergehakt, * 1 ui, * 2 Spaanse pepers, * 2 teentjes knoflook, * 1 tl zout, * 1 el paprikapoeder (mild of scherp naar smaak), * 2 el tomatenpuree, * 1/2 bosje peterselie, * zout, * peper, * 1-2 eiwitten, * olijfolie om in te frituren

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-01-2006
  • Turks
  •  10-20 min.

Boomstammetjes met gehakt

In het Turks heet het Kiymali Cep Boregi

INGREDIENTEN

* 1 pakje bladerdeeg, * 500 g rundergehakt, * 4 sjalotjes, * 1 spaanse peper, * 2 teentjes knoflook, * 1 theelepel selderiezout, * 2 eetlepels paprikapoeder, * 2 eetlepels tomatenketchup, * 1/2 bosje peterselie, * peper, * 1-2 eiwitten, * olijfolie om in te frituren

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-11-2003
  • Turks Voorgerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top