1. Home
  2. Recepten
  3. Kiprollade

Kiprollade recepten (147)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Kiprollade

INGREDIENTEN

1 kiprollade, 3 tomaten, 1 ui, knoflook, ketjap, sambal, citroensap, gember, peper, zout, 500gr. sperciebonen.

Voorbereiding

Marineer de kiprollade minimaal 3 uur in een mengsel van ketjap, sambal, knoflook, citroensap, gember, peper en zout. Voeg water toe totdat de rollade onder staat. Was de sperciebonen en snij ze 1x door.(of trek een blik open) Snipper de ui. Was de tomaten en snij ze grof.

Bereidingswijze

Giet de marinade af, leg de rollade in een ovenschaal met de gesnipperde ui, sperciebonen en de tomaat. Dek af. Zet 1 uur in een voorverwarmde oven van 200c.

  • Montignac Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op29-01-2000
  • Montignac Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Kiprollade

INGREDIENTEN

500 gr kiprollade, 125 gr boter, 200 gr champignons, 1 literblik ananas,

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-09-2002
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Kip-Rollade

Kip-Rollade

INGREDIENTEN

Faja Lobi Losie Foroe (marinade), 2 kleine en ongekruide kiprollades (ca. 1,5 kg.), 400 gram Croma (bak en braad)

  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-08-2003
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kiprollade

INGREDIENTEN

1 rode paprika, 1 sjalotje, 1 takje peterselie, 250 gr kipfilet, 400 gr kalfsgehakt, 1 ei, paneermeel, kerriepoeder, zout peper,

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-09-2002
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Kip-Rollade

INGREDIENTEN

Faja Lobi Losie Foroe (marinade), -2 kleine en ongekruide kiprollades (ca. 1,5 kg.), -400 gram Croma (bak en braad),

  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-10-2002
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kip-Rollade

INGREDIENTEN

Faja Lobi Losie Foroe (marinade), 2 kleine- ongekruide kiprollades (ca. 1,5 kg.), 400 gram Croma (bak en braad)

  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-04-2003
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

kiprollade met mosterdsaus

Ook heerlijk met kalkoen

INGREDIENTEN

Kiprollade, boter, 3 eetlepels bloem, 240mlhalfvolle koksroom, 60 ml mosterd, 60 ml fijngehakte peterselie

  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-04-2001
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Gerookte kiprollade

Kiprollade op een andere manier.

INGREDIENTEN

, 1 kiprollade, 1 dl zoete ketjap, 1 eetlepel oestersaus, 1 eetlepel nam pla, 1 eetlepel gembersiroop, 3 eetlepels honing, 1 teentje knoflook, fijn gesnipperd, peper

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op26-02-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Kiprollade met Boerenjongenssaus

Moet je gewoon eens proberen

INGREDIENTEN

600 gram gekruide kiprollade,50 gram croma, 1 theelp.thijm,2 dl boerenjongens, 2 theelp.aardappelmeel, ca.2 theelp.bouillonpoeder,peper.

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-04-2003
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kiprollade Met Boerenjongenssaus

INGREDIENTEN

600 gram gekruide kiprollade, 50 gram boter, 1 tl tijm, 2 dl boerenjongens, 2 tl aardappelmeel, 2 tl bouillonpoeder, peper.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-01-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kiprollade gegrilld

Met komkommer-basilicumsaus

INGREDIENTEN

? komkommer, zout, 4 el olijfolie, 1 el milde paprikapoeder, 3 tenen knoflook, 600 g kiprollade, 225 g magere kwark, ? bekertje creme fraiche, ? el honing, ? el basilicum, versgemalen peper, 4 sprietjes bieslook,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-05-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Nieuwste kiprollade recepten

Kiprollade met mosterd-basilicumsaus

INGREDIENTEN

1 kiprollade van 6 ons, wat margarine om in te braden, handvol champignons,3 el creme fraiche, 1 el grove mosterd, 1/2 tl aardappelzetmeel, 2 el fijngeknipte basilicum, peper, zout, evt. knoflook

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-12-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kiprollade Met Komkommer-Basilicumsaus

INGREDIENTEN

Ca. ? komkommer, zout, 4 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel milde paprikapoeder, 3 teentjes knoflook, l kiprollade a ca. 600 g, 225 g magere kwark, ? bekertje creme fra?che, ? eetlepel honing, ? eetlepel basilicum, versgemalen peper, 3 sprietjes bieslook,

  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-02-2001
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Geroosterde kiprollade

INGREDIENTEN

1 kiprollade, ca. 800 g;, versgemalen witte peper, ca. 1 dl (zonnebloem)olie, zout, 75 g (zachte) boter;, 2 eed. tomatenketchup, 1 eetl. fijngehakte peterselie;, 1 eetl. fijngesneden bieslook;, 1/2 theel. paprikapoeder;, 1 mespunt cayennepeper.

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-03-2008
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kiprollade Met Vruchten

INGREDIENTEN

1 kiprollade (ca 600 gram), 5 halve perziken, 1 appel, 2 stengels bleekselderij, 2 eetl mangochutney, 70 gr cashewnoten, 75 gram boter, peper en zout

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-02-2001
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Kiprollade met venkel

INGREDIENTEN

Ca 600 gr kiprollade, 50 gr boter, 700 gr venkel, in kwarten, groen apart, 2 teentjes knoflook, gehakt, 500 gr vastkokende aardappelen, geschild en in grove stukken, 150 ml kippenbouillon, 150 ml witte wijn

  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-11-2008
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Kiprollade Met Fruit

Feestelijk!

INGREDIENTEN

2 uiene * 2 preien * 3 eetlepels rozijnen * 1 appel * 1 banaan * 1 eetlepel citroensap * 4 eetlepels boter of margarine * 1 kiprollade van ca 700 gram * 1 eetlepel kerriepoeder * 1 theelepel bouillonpoeder * 50 gram ongezouten pinda's * 1/8 liter slagroom

  •  
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-12-1999
  •  
  •  60-120 min.

Gegrilde kiprollade overgoten met een room-perziksaus.

Kip FAVORIET bij het kerstdiner 2002!!! 37 procent van de Nederlanders eet Kerst 2002 Kip. Deze kiprollade wordt geserveerd met een heerlijke zoete room-perziksaus.

INGREDIENTEN

1 kiprollade van ca.600 gram, zout en peper, milde paprikapoeder, 1 bekertje creme fraiche, 1 tl. honing, 1 blik perziken op sap, beetje peterselie. Beetje maizena of allesbinder

  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-12-2002
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kiprollade met abrikozensaus

Lekker met sperziebonen en aardappelen.

INGREDIENTEN

50 gram gedroogde abrikozen, stukje citroenschil, 1/2 eetlepel juspoeder, 150 gram in dikke plakken gesneden kiprollade(vleeswaar)

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-11-2005
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Gevulde kiprollade

Een heerlijke rollade van kip, groenten en kruiden.

INGREDIENTEN

Voor een forse rollade heb je nodig:, , 1600 gram kipfilet, winterwortel en prei, rode ui, 250 gram gerookt ham in een plak, rode, groen en gele paprika, pesto, peper, zout, sesamzaadjes (zwarte) en knoflook naar smaak,

  •  
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-05-2003
  •  
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Spinazie Kiprollade

Rollade va kip met spinazie mostertdvullig.

INGREDIENTEN

-3x 200gr kipfilet, -300gr Spiazie, -3 teentjes knoflook, -9 sneden 4 mm dik buikspek, -2 tl honing, -100gr geraspte gorgonzola, -1 tl Mosterd (Dijon), -1 tl tomaten-concentraat, -2 dl water, -1 tl paprika sterk,

  • Europees
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-01-2011
  • Europees
  •  30-60 min.

kiprollade met kaasvulling

Het is weer tijd voor slank recepten

INGREDIENTEN

4 plakken kippenborstfilet a 130 g, zout, peper, 1 bosje tijm, 300 g tomaten, 4 plakken (100 g) Frico Slankie pittig, 2 el olijfolie, 200 g uien, 1 teentje knoflook250 g rode paprika, 250 g courgette, 250 g aubergine, , , , , , , ,

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-01-2006
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

pistolet kiprollade

In de bonus , dus meenemen, normaal zijn ze al heel lekker , scharrel kip rollade, geen zin in de standaard plakjes , met groenten en piepers, dus we gaan er een lekker broodje van maken, en lekker is het !

INGREDIENTEN

1 kip rollade a 500 gram, 1 el, worcetersause, 1 el madeira, 1 tl knoflookpasta, 300 gram bakboter ( geen croma ), 2 el olijf olie, 2 el rode wijn, , 2 verse pistolets, sla naar keuze, , zakje madras en knoflook van duyvis, 4 el. mayo, 3 el water, potje runderfond, , , ,

  • Europees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-01-2016
  • Europees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde kiprollade

INGREDIENTEN

1 ontbeende kippenborst, 200 g kippengehakt, 100 g gerookte ham, 1 ei, 1 eetlepel room, 50 g pistaches, 1 prei, 2 wortelen, 2 sjalotten, 1 dl groentebouillon, 1 dl droge witte wijn, boter of olie, peper en zout.

  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-06-2001
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Kiprollade a la bartje

Kip is vaak droog vlees, echter op deze wijze absoluut niet. Lekker, en vooral sappig!

INGREDIENTEN

1 kiprollade naturel, 3 knoflookteentjes, 5 el Ketjap Manis, 1 el citroensap, 2 el olijfolie, 3 mespunten vers gemalen zwarte peper, 2 mespunten vers gemalen zeezout, 3 middelgrote tomaten, 1 grote ui

  • Wereld
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-09-2011
  • Wereld
  •  30-60 min.

Kiprollade Met Zuurkool En Spekjes

Dit recept heb ik jaren geleden overgenomen van Cas Spijkers en is nog steeds een van onze favoriete wintergerechten

INGREDIENTEN

1 kleine kiprollade, 1 pakje zuurkool, 1 bakje spekjes, vergemalen zout en peper

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-09-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kiprollade met perziken in pangsitsaus

Een heerlijke rollade met perziken en pittige saus, supermakkelijk als je visite krijgt!

INGREDIENTEN

1 geroosterde kiprollade (poelier), 1 blik perziken op sap, 1 flesje pangsitsaus (poelier of toko)

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-05-2000
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Kiprollade in Cognacsaus

Een lekker gerecht dat je niet snel maar wel makkelijk op tafel zet.

INGREDIENTEN

1 kilo kiprollade, 2 ons boter, 2 dl kippenboillon, 5 eetlepels cognac, 2 bekertjes creme fraiche of double cream, 1 a 2 theelepels maizena, 2 kruidnagels, 3 laurierbladen, 1 ui, peper & zout

  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-02-2003
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Asperges met kiprollade in kerriesaus

Asperges met kiprollade in kerriesaus

INGREDIENTEN

? 2 bundels groene asperges (a ca. 500 g), ? 2 schaaltjes kiprollade in kerrie-amandelsaus (a ca. 250 g), ? 1 pak aardappelpuree a la minute (3 zakjes 180 g), ? 1 zakje amandelschaafsel (45 g),

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-08-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

KIPROLLADE MET SJALOTJES EN RODE WIJNJUS

Vlees gerecht bij rijst en groenten

INGREDIENTEN

1 kiprollade van ca 800 gram, 2 teentjes knoflook gesnipperd, 75 gram ontbijtspek in reepjes, 25 gr. boter, 1 el. olie, 1 1/2 dl. rode wijn, 1 1/2 thl.tijm, 4 el. zilveruitjes hele kleintjes 1 klein blikje champignon schijfjes.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-05-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gebraden kiprollade met sinaasappelsaus

INGREDIENTEN

500 g. kiprollade, - 2 eetlepels roomboter, - 1 glas vers sinaasappelsap, - 3 sinaasappels, - 2 theelepels suiker, - 1 eetlepel heldere honing, - 1 zakje aardappelplakjes snijboontjes, ,

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-12-2007
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Bagel met kiprollade, roomkaas en druiven

Voedingswaarde : 475 kcal p.p.

INGREDIENTEN

1 bagel met sesamzaad, 30 g roomkaas, 2 plakjes kiprollade, ? handje rucola, versgemalen peper, trosje blauwe druiven, trosje witte druiven,

  • Slanke keuken
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-09-2002
  • Slanke keuken
  •  0-10 min.

Knoflook krieltjes met kiprollade

Slankrecept

INGREDIENTEN

Olijfolie, 4 teentjes knoflook, 300 g krielaardappeltjes, rozemarijn, 6 plakken kiprollade, 400 g gekookte doperwten met wortelen,

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-09-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

bagel met kiprollade, roomkaas en druiven

INGREDIENTEN

1 bagel met sesamzaad, 30 g roomkaas, 2 plakjes kiprollade, 1/2 handje rucola, versgemalen peper, trosje blauwe druiven, trosje witte druiven.,

  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-06-2003
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Stamppot prei-andijvie met kiprollade

Stamppot net ff anders

INGREDIENTEN

, 1 kg aardappelen (kruimige) of pakje aardappelpuree, 200 gr gesneden anijvie, 1 prei, gesneden, 1 eetlepel kerriepoeder, zout en peper naar smaak, 1 kant-en-klare gebraden kiprollade van de poelier, melk, 1 ei, 1 eetlepel boter,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-10-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Warme broodjes met kiprollade

INGREDIENTEN

12 voorgebakken pistolets, 150gram verse roomkaas, 40 gram zachte boter, 21/2 eetlepels zaanse mosterd, 2 eetlepels bieslook, zout, peper, 350-400 gram gebraden of geroosterde kiprollade

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-08-2008
  •  
  •  10-20 min.

Kiprollade met pindasaus en perziken

INGREDIENTEN

1 kiprollade van ? 500 gr, 1 blikje perzikpartjes, 4 eetlepels pindakaas, 1 eetlepel ketjap benteng manis, 1 eetlepel citroensap, 2 eetlepels water, 2 theelepels sambal oelek, 1/2 theelepel djahe (gemberpoeder)100 gr boter, peper, zout,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-09-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

caesar club met kiprollade

INGREDIENTEN

12 sneden wit (toast)brood, 2 trostomaten, in plakjes, 1 zak jonge bladsla à 80 g (C1000), 200 g kiprollade van de grill (vleeswaren), 1 bakje Caesar dressing à 90 g (C1000), 8 plakjes achterham, extra nodig: 4 saté­prikkers,

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-03-2008
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

6 vullingen voor kiprollade

In deze recepten gaan ik van uit dat jij zelf of jou poelier een hele kip aan één stuk uitbenen. Als alternatief kan jij kipfilet of ontbeende kippenbout in 1 persoon porties gebruiken.

INGREDIENTEN

1 in zijn geheel uitgebeende kip met vel, , VULLING 1: , Ingrediënten, plakken achterham, groene pesto, ricotta, zout, peper, olijfolie, , Bereidingswijze, 1. Leg kip met de vel kant naar onder., 2. Geur kip met zout en peper., 3. Doen ham over binnenkant van kip., 4. Smeer groene pesto over ham., 5. Verdeel ricotta kaas over binnenkant., 6. Bind kip tot rol met bindtouw., 7. Bak kippenrollade tot bruin en gaar in olijfolie., 8. Laat kippenrollade 15 min. staan en snijd in plakken., , , VULLING 2: , , Ingrediënten, 6 gedroogde pruimen, geweekt in lauw water en uitgelekt, 100 g rundergehakt, 1 sneetje witte brood zonder korst, verkruimeld, zout, peper, mespunt kruidnagelpoeder, 1 ei, ontbijtspek, olie, , Bereidingswijze, 1. Maal vulling ingrediënten samen in keukenmachine., 2. Rol op tot kippenrollade., 3. Steek rollade vast met 1 of 2 saté stokjes en rol plakjes ontbijtspek om rollade., 4. Bak rollade in olie aan alle kanten mooi van kleur., 5. Plaats kippenrollade met olie in een braadpan en bak verder in oven tot gaar bij 180*C. Terwijl jij de rollade zo nu en dan keren en met olie bedruipen., 6. Laat rollade voor 10 min. rusten en snijd in plakken., , VULLING 3: , , Ingrediënten, 130 g couscous, 175 ml hete kippenbouillon, 1 ui, fijn, 2 teentjes knoflook, fijn, 1/2-1 rode peper, fijn, 50 g gedroogde abrikozen, in kleine blokjes, 2 e peterselie, fijn, 1 e citroensap, zout, peper, 1 ei,geklopt, 50 g boter, 16 groter plakjes bacon of Italiaanse spek of ontbijtspek, , Bereidingswijze, 1. Doen couscous in een glazen bak en verdeel hete bouillon erover., 2. Bedek bak met deksel en laat vijf minuten staan tot alle bouillon is opgenomen door couscous., 3. Smelt helft van de boter in een grote koekenpan en fruit ui en knoflook tot glazig., 4. Meng door couscous de uienmengsel, rode peper, abrikoos, groene kruiden, zout, peper, citroensap en ei., 5. Leg kip met rugkant naar onder op werkvlak en verdeel couscous vulling eroverheen., 6. Rol kip in lengte op tot rollade en rol de spek eromheen., 7. Plaats rollade op een stuk aluminiumfolie en rol rollade op in folie., 8. Bak rollade in oven voor zo 40 min. bij 180-200*C., 9. Haal rollade uit folie en bak verder tot gaar en mooi krokant van buiten. (zo 20 min.), 10 Laat 10 min. rusten en snijd rollade in plakken., , VULLING 4: , , Ingrediënten, plakjes gerookte ham of gerookte zalm, geraspt gruyèrekaas, zout, peper, olie, , Bereidingswijze, 1. Leg kip met vel kant naar onder op werkplank en geur kip met zout en peper., 2. Verdeel ham of zalm en kaas over kip en rol kip op tot rollade., 3. Bind kippenrollade op met bindtouw of saté stokjes., 4. Bak kippenrollade tot gaar in olie in een braadpan., 5. Laat 10 min. rusten en snijd in plakken., , VULLING 5: , , Ingrediënten, 50 g ricotta kaas, olijven tapenade (zwarte olijven, groene olijven (in gelijke hoeveelheden), zongedroogde tomaten uit olie, knoflook, augurk, peterselie, ansjovispasta, citroensap, zout, peper, olie uit pot van gedroogde tomaten of olijfolie. In keukenmachine tot een smeerbare pasta gemaald.), olijfolie voor braden, , Bereidingswijze, 1. Meng de kaas en de tapenade., 2. Leg kip met vel kant naar onder en verdeel kaas en tapenade mengsel over kip., 3. Rol op tot rollade en bind met bindtouw of saté stokjes., 4. Doen in een ovenschaal., 5. Sprenkel olijfolie over rollade en bak in oven bij 180*C voor 45 min. of tot door en door gaar., 6. Laat voor 10 min. staan en verwijder dan bindtouw of stokjes., 7. Snijd rollade in plakjes., , VULLING 6: , Ingrediënten, zout, peper, mosterd, plakken doorregen spek, paprikapoeder, ui heel fijn gesnipperd, augurk fijn, bloem, boter, tomaten ontveld en in partjes gesneden, hete kippenbouillon of gevogelte fond, , Bereidingswijze, 1. Leg kip met vel kant na onder op werkblad en geur binnenkant van kip met een klein beetje zot en peper., 2. Verdeel een dunne laagje mosterd over kip en bedekt kip met plakjes spek., 3. Geur met paprikapoeder en verdeel ui en blokjes augurk erover., 4. Rol kip in lengte op tot rollade en bind op met binddraad of saté stokjes., 5. Rol rollade door bloem die met zout en peper op smaak gebracht is., 6. Bak kip tot bruin in boter en voeg kippenbouillon of fond met tomatenstukjes erbij zodat rollade voor het helft onder staan., 7. Stoof rollade gaar en laat 15 min. rusten op een snijplank., 8. Indien nodig kook jij de saus in tot een dikker saus of anders bind jij saus met maïzena., 9. Serveer saus er apart bij.

  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-07-2011
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Italiaanse roerbak met kiprollade en pestokrieltjes

Geen tijd om lang in de keuken te staan? Deze Italiaanse roerbak met kiprollade en pestokrieltjes staat in een handomdraai op tafel. Makkelijk, snel en superlekker! Wat wil je nog meer?

INGREDIENTEN

4 el olijfolie, 700 g voorgekookte krieltjes, 800 g Italiaanse roerbakmix, 100 g Nieuwe Standaard Kip kiprollade, 3 el groene pesto, 1 snufje peper

  • Wereld Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-01-2019
  • Wereld Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
Nieuwste kiprollade recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Top