1. Home
  2. Recepten
  3. Kipragout

Kipragout recepten (124)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

KIPRAGOUT

ZELF GEMAAKT HET LEKKERST.

INGREDIENTEN

1 hele scharrelkip. 2 laulierblaadjes. 2 kruidnagels. 2 kippenbouillontablettten. 125 gr. boter. 100 gr. bloem. 250 gr. champignons,in dunne plakjes. 1 zakje peterselie fijngesneden (15 gr.). 3 bosuitjes,fijngesneden.

Voorbereiding

Doe 2 liter water in een grote pan en leg hierin dekip,laulierblaadjes,kruidnagels en de bouillontabletten. Breng het geheel zachtjes aan de kook en laat de kip op laag vuur 1 1/2 à 2 uur trekken. Laat de bouillon afkoelen en schep het vet eraf. Haal de kip uit de pan en bewaar de bouillon. Ontvel en ontbeen de kip en snijd het vlees in kleine stukjes.

Bereidingswijze

Verwarm de bouillon opnieuw. Smelt 100 gr. boter in een pannetje met dikke bodem en roer beetje voor beetje de bloem erdoor tot er een stevige massa onstaat. Voeg al roerend scheutje voor scheutje de bouillon erbij tot een dikke saus onstaat. Smelt in een koekenpan de rest van de boter en fruit hierin de champignons. Voeg de saus,het kippenvlees en de peterselie toe. Laat even doorwarmen en breng op smaak met peper en zout.

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-02-2007
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

kipragout

Vroeger op school kregen we kook les en moesten we ook ragout maken.zelf maak ik het nog regel matig maar geef het nu een eigen draai aan.en vind het ook leuk om er toch steeds weer iets anders mee te proberen,maar blijf terug komen op dit recept

INGREDIENTEN

, 400 ml kippenbouillon (verse bouillon of uit een pot), 300 gram kippenbouten, handje fijn gesneden (kastanje)champignons, 100 ml kookroom, 35 + 15 gram roomboter, 40 gram bloem, 1 gesnipperde ui, 1 stukje foelie, 1 el peterselie (fijngesneden), 1 tl tijm, 1 tl citroensap, zout/ zwarte peper, 4 pasteibakjes,

  • Nederlands Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-09-2016
  • Nederlands Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

kipragout

Kippenraout met bladerdeegcup

INGREDIENTEN

2 a 3 stukken kipfile, 2 blokjes kippenbouillon, 4 eetlepels bloem, 75gr boter (of 2 eetlepels olijf olie), 1 teentje knoflook geperst, ½ eetlepel citroensap, 125gr champignons (naar keuze) in schijfjes snijden, Peper, Zout, 2 theelepels basilicum,

  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-01-2011
  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

kipragout

Toen ik nog thuis woonde kreeg ik dit recept van iemand uit de buurt.sinds dien maak ik het regelmatig,het is zo lekker om je vingers er bij af te likken

INGREDIENTEN

400 ml kippenbouillon (verse bouillon of uit een pot), 300 gram kippenbouten, handje fijn gesneden (kastanje)champignons, 100 ml kookroom, 35 + 15 gram roomboter, 40 gram bloem, 1 gesnipperde ui, 1 stukje foelie, 1 el peterselie (fijngesneden), 1 tl tijm, 1 tl citroensap, zout/ zwarte peper, 4 pasteibakjes

  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-12-2016
  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.

Kipragout

INGREDIENTEN

500 g kipfilet;, 1 liter kippenbouillon (van 1 tablet);, 1 pak sperziebonen (450 g, diepvries);, 300 g tuinerwten (pak 450 g, diepvries);, 100 g boter;, 80 g bloem;, 1/2 bakje zuivelspread light bieslook (a 150 g).

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-06-2010
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Kipragout

Het Mingus Minus-Dieet voor 11 november; 300 Kcal

INGREDIENTEN

125 gr kipfilet, 1/2 paprika, olie, peper en zout, 2 eetl tomatenpuree, witte wijn, 1 knackebrod,

  • Slanke keuken
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-11-2001
  • Slanke keuken
  •  10-20 min.

Kipragout

Super makkelijk en zeer smakelijk!!!

INGREDIENTEN

400 gram kip, 1 groot blik champignonsoep van Unox (andere merken zijn te zout), 8 pasteitjes, bakje kruidenkaas, champignons en eventueel rijst

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-11-2005
  •  
  •  10-20 min.

Kipragout

INGREDIENTEN

1 ui,50g boter,1 pot gevogeltefond,1 stukje foelie,1 tl tijm,1 tl citroensap,zout,(versgemalen)zwarte peper,250g kipfilet,3 takjes peterselie,40g bloem,1 dl slagroom,4 pasteibakjes(jos Poel).

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-04-2001
  •  
  •  30-60 min.

Kipragout

INGREDIENTEN

1 braadkip, 50 gr boter, 12 witte uitjes, 2 afgestreken eetlepels Soubry bloem, 1 liter witte wijn, 1/2 liter bouillon of water, zout, peper, 1 kruidenbosje, 2 teentjes knoflook

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-09-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

kipragout

Maak dit nog regelmatig als voor gerecht of lekker tussen door. het is een recept dat ik op school moest maken en is er in gebleven

INGREDIENTEN

400 ml kippenbouillon (verse bouillon of uit een pot), 300 gram kippenbouten, handje fijn gesneden (kastanje)champignons, 100 ml kookroom, 35 + 15 gram roomboter, 40 gram bloem, 1 gesnipperde ui, 1 stukje foelie, 1 el peterselie (fijngesneden), 1 tl tijm, 1 tl citroensap, zout/ zwarte peper, 4 pasteibakjes

  • Nederlands Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-07-2019
  • Nederlands Voorgerecht
  •  30-60 min.

Pasteitje met kipragout

INGREDIENTEN

* 150 g kipfilet, * zout en versgemalen peper, * 250 ml kippenbouillon (van een tablet), * 20 g boter, * 20 g bloem, * 8 champignons, in plakjes (of schijfjes uit een potje), * 2 tl mosterd, * 2 el kerrie (of naar smaak), * 2 el fijngehakte peterselie (vers of uit diepvries) of 2 tl gedroogde, * scheutje slagroom, * 2 bladerdeeg pasteibakjes (kant en klaar)

  • Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-09-2008
  • Voorgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste kipragout recepten

Broccolischotel met kipragoût

INGREDIENTEN

750 gr. kruimige aardappels, 600 gr. broccoli, 500 gr. kipfilet, 2 el. olie, 1 teen knoflook, 1 blik kipragout, 125 ml. crème fraiche, 1 el. kerriepoeder, 100 gr. geraspte kaas

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-02-2010
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Rijst met kipragout

INGREDIENTEN

400 gr. witte rijst, zout en peper, 1 sjalot, gesnipperd, 2 el olijfolie, 1 rode paprika, in stukjes, 250 gr. worteltjes, in plakjes, 1 el kerriepoeder, 2 blikken kipragout a 400 gr., 250 gr. tuinerwten, diepvries, 3 el fijngehakte peterselie

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-11-2010
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

pasteitje kipragout

Heerlijke kippenragout

INGREDIENTEN

150 g kipfilet, in kleine blokjes, zout en versgemalen peper, 250 ml kippenbouillon, (van een tablet), 20 g boter, 20 g bloem, 8 champignons, in plakjes, 2 theel. mosterd, 2 eetl. kerriepoeder, 2 eetl. fijngehakte peterselie, (vers of diepvries of 2 theel., gedroogd), scheutje slagroom (Melkan), 2 bladerdeeg pasteibakjes, (kant-en-klaar)

  • Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-12-2007
  • Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

kipragout van hanneke

Zoals het woord het al zegt kipragout

INGREDIENTEN

Kip bloem boter sambal zout peper knoflook peterselie boullion maggie

  • Nederlands Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-08-2008
  • Nederlands Voorgerecht
  •  30-60 min.

kipragout met prei

Lekkere romige ovenschotel om je vingers bij af te likken.

INGREDIENTEN

4 kipfilets, 100 g gekookte ham, 2 dikke stelen prei, 8 sneetjes casinobrood, 50 kruidenboter (bressot), 50 g braadboter, 2 eetl. bloem, 1 theelepel kerrie, 0,5 l melk, 100 g geraspte kaas (jong belegen), 2 theelepels mosterd, 3 eetlepels tomatenketchup, zout en peper,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-06-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pasteitje met kipragout

INGREDIENTEN

8 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid, 1 ei, 2 kippenbouten, 1 ui, gesnipperd, 250 g winterpeen, fijngesneden, 1 prei, fijngesneden, 1 stukje foelie (pakje 5 g), 1 kruidnagel, 1 laurierblaadje, 1 takje selderij, 50 g boter, 50 g bloem, gezeefd

  • Nederlands Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-12-2010
  • Nederlands Voorgerecht
  •  60-120 min.

klassieke kipragout

Het lijkt wel een reflex: vraag aan Maarten wat hij als voorgerecht wil eten en het antwoord is altijd kipragout! Hij vindt het ook leuk om te maken, denk ik. Met pasen staat dit gerecht zeker op het menu!  

INGREDIENTEN

3 uien, 900 gram kipfilet, 3 laurierblaadjes, 3 stukjes foelie, 3 kipbouillontabletten, 450 gr champignons, 3 dl droge witte wijn, 150 gr achterham, 105 gr boter, 105 gr bloem, 9 eetl slagroom, 6 eetl peterselie, zout, peper, 12 pasteibakjes

  • Nederlands Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-03-2016
  • Nederlands Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

kipragout met groentjes

Kipragout met groentjes

INGREDIENTEN

3 enkele kipfilets of 2 dubbele, 1/2 gele paprika in fijne blokjes, 1/2 rode paprika in fijne blokjes, 1/2 groene paprika in fijne blokjes, 1/2 stengel prei, 2 wortels in kleine blokjes, 1/2 bakje champigons in blokjes, magere room of alpro soya room 250 ml, bouillonblokje liefst kip of groenten, 3 soeplepels curry of kruidenketchup, kipkruiden

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-08-2008
  •  
  •  20-30 min.

Zuiderse kipragout

Kipragout met een zuiders tintje zeer lekker, makkelijk en snel klaar. Dien op met rijst.

INGREDIENTEN

750 g kippefilet, 2 uien, 1 aubergine, 1 rode, 1 groene en gele, paprika, 1 courgette, 2 vleestomaten, zout,peper, cayennepeper, 150 g, boter, snuifje rozemarijn en tijm, 1/4 l kippebouillon, , ,

  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-09-2001
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kipragout met prei

INGREDIENTEN

4 kipfilets, 1 tl kerrie, 100 g gekookte ham in reepjes, 0.5 liter melk, 2 dikke prei, 100 g geraspte kaas, 8 sneetjes wittebrood, 2 tl mosterd, knoflookboter, 50 g braadboter, 1 kippenbouillontablet, 2 el bloem

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-03-2006
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kipragout Met Prei

INGREDIENTEN

4 kipfilets, 100 gekookte ham, 2 dikke stelen prei, 8 sneetjes casinobrood, 50 g knoflookboter, 50 g braadboter, 2 eet.bloem, 1 theel.kerrie, o,5 l melk, 100 g versgeraspte jongbelegen kas, 2 theel. mosterd, 3 eetl. tomatenketchup, zout en versgemalen peper.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-02-2001
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Russische kipragout

Dit gerecht is heel geschikt om voor eeen groot gezelschap te maken, omdat het kan worden voorbereid en desgewenst in de oven of de magnetron kan worden opgewarmd.

INGREDIENTEN

500 gr. kipfilet, 1 flinke ui, 2 teentjes knoflook, 4 el. olie, 1 el. chilipoeder, 1 el. korianderpoeder (ketoembar), 2 tl. komijnpoeder (djinten), 1 tl. gemberpoeder (djahè), 1/2 tl. kaneel, 1/4 l. gezeefde tomaten uit een pakje, 3 dl. kokosmelk uit blik of een gelijke hoeveelheid santen, 1 kippenbouillontablet, zout en peper, allesbinder, fijngehakte peterselie of korianderblad.

  • Russisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-04-2009
  • Russisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kipragout met prei

INGREDIENTEN

4 kipfilets, 100 gram gekookte ham, 2 dikke stelen prei , 8 sneetjes casinobrood. ( of meer), 50 g knoflookboter, 50 gr braadboter ., 2 eetlepels bloem, 1 theelepel kerrie, 0,5 l melk , 100 gram versgeraspte jong belegen Goudse kaas, 2 theelepels mosterd, 3 eetlepels tomatenketchup, Zout en vers gemalen peper

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-07-2011
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kipragout met asperges

Een heerlijk recept met rijst met verschillende ingredienten

INGREDIENTEN

500 gram kipfilet,250 gram rundergehakt,peper zout,50 gram boter,50 gram bloem,1/8 l. slagroom, geraspte nootmuskaat, 1 th.lepel citroensap, de geraspte schil van een halve citroen,250 gram asperges (glas of blik) in stukjes van ong 4 centimeter., 150 gram champignons in vieren,een pan met 11/2 liter water met 2 bouillonblokjes

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-10-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

orientaalse kipragout

INGREDIENTEN

500 g kipfilet, 1 flinke ui, 2 teentjes knoflook, 1 eetlepel chilipoeder, 1 eetlepel korianderpoeder (ketoembar), 2 theelepels komijnpoeder (djinten), 1 theelepel gemberpoeder (djahe), ? theelepel kaneel, ? l gezeefde tomaten uit een pakje, 3 dl kokosmelk of gelijke hoeveelheid santen, 1 kippenbouillontablet, 4 eetlepels olie, allesbinder, fijngehakte peterselie of korianderblad, zout, peper

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-01-2000
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pittige kipragout

INGREDIENTEN

1 eetlepel chilipoeder,1 eetlepel koriander (ketoembar)2 theelepels komijn,1 theelepel gemberpoeder,1/2 theelepel kaneel., 500 gram kipfilet,1 ui 2 teentjes knoflook,2 eetlepels olie,l dl volle yogurt,1/2 eetlepel bloem,1 eetlepel citroensap,l pak gezeefde tomaten (500gram) 200 ml slagroom, 1 kippebouillontablet.

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-01-2003
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

romige kipragout

Een schitterende combinatie

INGREDIENTEN

300 gr.witte rijst * 750 gr. groene asperges * 250 gr. kipfilet in blokjes * 1 kippenbouillontablet * 50 gr. boter of margarine * 50 gr. bloem * 1 pakje pan en oven a 200 ml. * 100 gr. zachte geitenkaas

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-10-2002
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kipragout, orientaalse -

Ook mooi als deel van een rijsttafel

INGREDIENTEN

500 g kipfilet, 1 flinke ui, 2 teentjes knoflook, 1 eetlepel chilipoeder, 1 eetlepel korianderpoeder, (ketoembar), 2 theelepels komijnpoeder, (djinten), 1 theelepel gemberpoeder, (djahe), ? theelepel kaneel, ? l gezeefde tomaten uit een, pakje, 3 dl kokosmelk of gelijke, hoeveelheid santen, 1 kippenbouillontablet, 4 eetlepels olie, allesbinder, fijngehakte peterselie of, korianderblad, zout, peper

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-04-2000
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Orientaalse kipragout

Ragout die gemakkelijk van te voren kan worden klaargemaakt en naderhand opgewarmd kan worden

INGREDIENTEN

500 gr. kipfilet*1 flinke ui* 2 teentjes knoflook*4 eetl.olie*1 eetl.chilipoeder*1 eetl.ketoembar* 2 theel.djinten*1 theel.djahe*? theel.kaneel* ? l gezeefde tomaten uit een pakje* 3 dl.kokosmelk uit blik*1 kippenbouillontablet*zout en peper*allesbinder*fijngehakte peterselie of koriander

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-07-2001
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Vol-au-vent Met Kipragout

Staat altijd prachtig een vol au vent, je kunt hem zelf maken, maar ook bestellen bij de banketbakker, neem er dan wel een met roomboter, die zijn een stuk lekkerder.

INGREDIENTEN

11/2 kippenbouillontablet, 500 g kipdelen, 2 uien, 40 g boter, 50 g bloem, 1/8 l slagroom, 150 g geraspte oude kaas, 3 tl mosterd, 1 vol au vent, peper, nootmuskaat, 1/2 potje bieslook

  • Belgisch
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-09-2000
  • Belgisch
  •  60-120 min.

romige kipragout

INGREDIENTEN

300 gr witte rijst, 750 g groene asperges, 1 schaal AH Kipfilet in blokjes(250g), 1 kippenbouillontablet, 50 gr margarine of boter, 60 g bloem, 1 pakje Pan en Oven(a 200 gml, Mon Chou), 100 g zachte geitenkaas, (bijv.Chevre Bellay)

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-04-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Pasta met kipragout

INGREDIENTEN

2 gepelde of 1 kleine ui, 150 gram paddestoelen (bijvoorbeeld oesterzwammen of champignons), 50 gram kerstomaten, 125 gram kipfilet, 1-2 takjes tijm, 2 theelepels olie, zout, peper, 1/4 groentebouillonblokje, 2 eetlepels (30ml) crème fraîche, 50 gram tagliatelle

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-11-2012
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Orientaalse Kipragout

INGREDIENTEN

500 g kipfilet, 1 flinke ui, 2 teentjes knoflook, 1 eetlepel chilipoeder, 1 eetlepel korianderpoeder (ketoembar), 2 theelepels komijnpoeder (djinten), 1 theelepel gemberpoeder (djahe), ? theelepel kaneel, ? l gezeefde tomaten uit een pakje, 3 dl kokosmelk of gelijke hoeveelheid santen, 1 kippenbouillontablet, 4 eetlepels olie, allesbinder, fijngehakte peterselie of korianderblad, zout, peper

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-06-2004
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kipragout met aspergepunten

INGREDIENTEN

, 500 gram kippenpoten of kippen borsten, 1 ui,1 1/2 L water,zout, 250 gram magere rundergehakt,peper,zout,2 eetlp. paneermeel, 50 gram boter,50 gram bloem,1/8 l. slagroom, geraspte nootmuskaat, 1 theel. citroensap,de geraspte schil van 1/2 citroen,250 gram aspergegepunten (blik), 150 gram champignons (blik),

  • Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-04-2007
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.

Orientaalse Kipragout

Een heerlijk pittig kipgerecht dat ook geschikt is om voor een groot gezelschap te maken.

INGREDIENTEN

500 gr. kipfilet, 1 grote ui, 3 teentjes knoflook, 4 eetl. olijfolie, 1 theel. chilipoeder, 1 eetl. korianderpoeder (ketoembar), 1 eetl. komijnpoeder (djinten), 1 theel. gemberpoeder(djahe), 1/2 theel. kaneel, 1/4 ltr. gezeefde tomaten(pak), 3 dl. kokosmelk (santen), 1 kippenbouillontablet, zout, allesbinder, fijngehakte peterselie of korianderblad

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-01-2001
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Romige kipragout

INGREDIENTEN

300 gram witte rijst, 750 gram groene asperges, 1 schaal kipfilet in blokjes a 250 gram, 1 kippenbouillontablet, 50 gram margarine of boter, 60 gram bloem, 1 pakje pan en oven (a 200 ml, mon chou), 100 gram zachte geitenkaas (bijvoorbeeld chevre bellay)

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-06-2002
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kipragout, Orientaalse

INGREDIENTEN

500 g kipfilet, 1 flinke ui, 2 teentjes knoflook, 1 eetlepel chilipoeder, 1 eetlepel korianderpoeder (ketoembar), 2 theelepels komijnpoeder (djinten), 1 theelepel gemberpoeder (djahe), ? theelepel kaneel, ? l gezeefde tomaten uit een pakje, 3 dl kokosmelk of gelijke hoeveelheid santen, 1 kippenbouillontablet, 4 eetlepels olie, allesbinder, fijngehakte peterselie of korianderblad, zout, peper,

  • Indonesisch Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-03-2000
  • Indonesisch Voorgerecht
  •  30-60 min.

Gerookte kipragout

Recept van Martin.

INGREDIENTEN

1 pnd kipfilet, 1 ons zoutloos rookvlees, 1 ons ontbijtspek, 1 blik champignons cremesoep, 1 flink scheut koffiemelk

  •  
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-11-2004
  •  
  •  60-120 min.

Kipragout met ananas

INGREDIENTEN

400 gr kip in blokjes, - 40 gr boter, - 1 eetlepel tuinkruiden, - 2 gesnipperde sjalotjes, - 0,5 rode paprika, - 2 eetlepels bloem, - 3 dl bouillon, - 200 gr champignons, - 1 blikje ananas, - 1 eetlepel citroensap, - snufje nootmuskaat, - peper, - zout, - gekookte rijst voor vier personen, ,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-03-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste kipragout recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Top