1. Home
  2. Recepten
  3. Kipcurry

Kipcurry recepten (314)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Kipcurry

Als er bij ons thuis iemand jarig was vroeg die niet om poffertjes of patat , maar dit.2E,1V,2G,1.5F,70 cal

INGREDIENTEN

180 gr kipfilet.2 grote uien.2 grote appels.1 afgestreken (lekker pittig tot heet)eetlepel madras curry (geen gele kerrie).peper en zout.knoflook.2 eetlepels rozijnen.1 theelepel bruine suiker.1 klein blikje tomatenpuree.1 kruidnagel.1 eetlepel ketjap.scheutje vieux.paprika poeder.half boulliontablet(runder).heet water.

Voorbereiding

Kip,uien,appels in stukjes snijden.kip klein,uien en appels iets groter.

Bereidingswijze

Kipstukjes met peper en zout bakken in de braadpan met wat olie of boter,tot ze rondom bruin zijn.Haal ze uit de pan en doe ze op een bord.De uien in de pan en bakken tot ze glazig zijn.Het vuur laag zetten en de curry erbij doen, pas op voor aanbranden goed roeren.Afblussen met heet water.Doe de rest van de ingredienten erbij.Appel en kip het laatst.Goed roeren.Zorg dat er ongeveer 3 cm vocht onderin staat.Doe de deksel op de pan en laat dit 30 min pruttelen(tot de appel gaar is).Af en toe om scheppen.

  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-03-2000
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kipcurry

Slank en low budget gerecht. P.p. 525 kcal. Prijs p.p. 2,15 euro.

INGREDIENTEN

300 gr witte rijst, 2 el olie, 300 9 kipfilet, in stukjes, 1 paprika (groen), in reepjes, 1 bakje boemboe groene curry (100 g), 1 blik kokosmelk (400 ml Nutco), 1 struik paksoi, in stukjes, 1 bakje koriander (15 g) alleen de blaadjes

  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-02-2011
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

kipcurry

! de kooktijden voor de slowcooker heb ik naar eigen inschatting bepaald, omdat dit recept daar niet speciaal voor bedoeld was. Ik denk dat hoe langer het staat hoe lekkerder het wordt. In de braadpan 20 minuten stoven, laatste 10 minuten de aubergine erbij.

INGREDIENTEN

8 kipkarbonades, 1 rood pepertje, stukje gember, 1 stengel citroengras (ik vind 2 ook lekker), olijfolie, blikje kokosmelk, vissaus (naar smaak), aubergine, basilicum

  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op29-01-2009
  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Geurige groene kipcurry

INGREDIENTEN

Geurige groene kipcurry, 4 kipfilets, elk in 5 stukken gesneden, olijfolie, 4 dl kokosmelk uit blik, 1 handvol gehakte pistachenoten, korianderblaadjes, , Groene currypasta, 6 lente-uitjes, gewassen en schoongemaakt, 4-6 middelgrote groene pepertjes, van zaad ontdaan en fijngehakt, 2 tenen knoflook, 1 eetl. verse gemberwortel, geschild en fijngehakt, 1 eetl. korianderzaad, fijngewreven of geplet, 1/2 theel. zwarte peper uit de molen, (zee)zout en zwarte peper uit de molen naar smaak, een 1/2 handvol, limoenblaadjes, in stukjes gescheurd, 2 stengels citroengras, schoongemaakt en fijngehakt, 2 flinke handen vol verse basilicum, met de stengels, 3 flinke handen vol verse koriander, met de stengels, 3 eetlepels extra virgin olijfolie, gehakte schil en sap van 1 limoen, , Salade/relish:, 16 kers/cherrytomaatjes, in vieren gesneden, 1/2 verse kokosnoot, geschrapt of geschaafd, 1 theel. basilicum of koriander, een stuk komkommer van 15 cm, geschild, van zaad ontdaan en grof gehakt, 1 rood pepertje, dun gesneden, 1 eetl. olijfolie, zout en peper, sap van 1-2 limoenen,

  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-08-2009
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kipcurry

Verrassend lekker

INGREDIENTEN

250 g kipfilet, 1 (rode)ui, 2 teentjes knoflook, 2 el zonnebloemolie, 2 el Indiase kerriepasta mild ( Patak`s ), 125 ml groentebouillon, 150 gr panklare sperziebonen, 5 bosuitjes, 75 ml volle yoghurt, of Griekse yoghurt ( op kamertemperatuur )

  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-05-2008
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

kipcurry

Variatie op de klassieke, pittig-zoete Indiase "oh, goodness gracious me - chicken-curry".

INGREDIENTEN

400 gram kipfilet, 2 grote uien, 1 teentje knoflook, 2 eetl. currypoeder, kippebouillon, 1 theel. Franse kruidenmix, cayennepeper, 150 gram champignons, 75 gram rozijnen, 2 eetl. suiker, 3 laurierbladen, 1 halve groene paprika, 1 halve rode paprika, 1 groene appel, maizena (indien nodig),

  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-01-1999
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kipcurry

INGREDIENTEN

300 gram witte rijst, 2 eetlepels olie, 300 gram kipfilet, in stukjes, 1 groene paprika, in blokjes, 1 bakje boemboe groene curry (100 gram), 1 blik kokosmelk (400 ml), 1 struik paksoi, in stukjes, 15 gram korianderblaadjes

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-03-2011
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

kipcurry

Dit recept voor kipcurry is afkomstig uit het weekblad van Super de Boer; echt lekker.

INGREDIENTEN

*250 gram kipfilet * 1 uitje * 2 teentjes knoflook * 2 eetlepels olie * 2 eetlepels Indiase kerriepasta mild (of pittig als je dat lekker vind, is van het merk Patak's) * 125 ml groentebouillion * 150 gram panklare sperziebonen * 5 bosuitjes * 75 gram volle yoghurt (op kamertemperatuur)

  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-06-2002
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

kipcurry

INGREDIENTEN

250 gram kipfilet, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels zonnebloemolie, 2 eetlepels Indiase kerriepasta mild (Patak's)_, 125 ml groentebouillon, 150 panklare sperziebonen, 5 bosuitjes, 75 ml volle yoghurt (op kamertemperatuur)

  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-03-2002
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kipcurry

Gebruik voor deze curry kippenvlees van de bout, dat blijft zachter dan kipfilet

INGREDIENTEN

½ tl korianderzaadjes, ½ tl komijnzaadjes, klein stukje pijpkaneel, ½ tl mosterdzaadjes, 2 kleine gedroogde chilipepers, ca. 800 g kippenvlees van de bout,in stukjes, 2-3 el arachide-olie, 1 grote ui, fijngesneden, 2 teentjes knoflook, fijngesneden, 1 tl geraspte gemberwortel, 1-2 rode chilipepers, fijngesneden, 1 tl gemalen geelwortel (kurkuma), 1 blik tomaatblokjes, 1-2 dl kippenbouillon, 1¼ dl kokosmelk, 3-4 el fijngesneden koriander

  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-04-2010
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Kip-Curry

Heerlijk één-pans gerecht.

INGREDIENTEN

300 gr. kip, Currypoeder, 1 blikje annanas schijven/stukken, 1 blikje kokosmelk, 1 rode of gele paprika (niet noodzakelijk), blikje mais en/of doperwten.

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-07-2007
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste kipcurry recepten

Kipcurry

INGREDIENTEN

250 gr. kipfilet, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 el. zonnebloemolie, 2 el. Indiase kerriepasta mild ( pataks, verkrijgbaar bij oa. Albert Heijn) 125 ml. groente bouillon, 150 gr. panklare sperziebonen( bv uit diepvries) 5 bosuitjes, 75 ml. volle yoghurt(op kamertemperatuur)

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-06-2003
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kipcurry

Een pittig indiaas gerecht,het lekkerst met witte rijst en zoet-zure chutney

INGREDIENTEN

750 gr. kippebouten, 3 eetl.olie, 1 grote ui fijngesneden, 1 th.lepel geperste knoflook, 1.5 th.lepel geraspte gember, 1 kaneelstokje, 2 laurierblaadjes, 2 kruidnagels, 2 kardamoms, 2 gedroogde chilipepers, 1 eetl. gemalen koriander, 2 th.lepels garam marsala, 0.5 th.lepel kurkuma, peper en citroensap. evt. zout naar smaak.

  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-06-1999
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kipcurry

Kruidige kipcurry voor fase 2

INGREDIENTEN

1/2 tomaat (50 gram), 100 gram spinazie (diepvries, anders 200 g vers), 75 gram kipfilet, 30 ml yoghurt, 1 sjalotje, 1 dun plakje gemberwortel (liefst vers), ? teentje knoflook (vers), ? tl geelwortelpoeder, ? tl gemalen komijn, ? tl gemalen koriander, ? tl chilipoeder, ? tl garam marsala (of currypoeder)., ,

  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-08-2003
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kipcurry

INGREDIENTEN

* 250 g kipfilet * 1 ui * 2 teentjes knoflook * 2 el olie * 2 el indiase kerripesta mild (Patak's) * 125 ml groentebouillon * 150 g sperziebonen * 5 bosuitjes * 75 ml volle yoghurt (op kamertemperatuur)

  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-07-2003
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kipcurry

INGREDIENTEN

250g kipfilet, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels zonnebloemolie, 2 eetlepels Insiase kerriepasta mild(Patak's), 125ml groentebouillon, 150g panklare sperziebonen, 5 bosuitjes, 75ml volle yogurt(op kamertemperatuur).

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-04-2002
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kipcurry

INGREDIENTEN

4 kippenbouten, elk ca. 250 g - zout en peper - 1 eetlepel kerrie - 2 eetlepels sojasaus - 2 uien, gepeld en grof gesneden - 3 teentjes knoflook, gepeld en grof gesneden - ? theelepel cayennepeper - 4 eetlepels zonnebloem- of maisolie - 1 kaneelstokje - 1 laurierblad

  • Multi-cultureel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-10-2002
  • Multi-cultureel
  •  30-60 min.

Kipcurry

Een van de meest populaire Thaise gerechten! Traditionele groene curry.

INGREDIENTEN

1 kop verse korianderblaadjes, 3 eetl. olie, 1,5 eetl. groenekerriepasta, gemalen koriander, gemalen komijn, 4 dl. kokosmelk, 400 gr. kipfilet, 2 groene aubergines, handvol babyaubergines, 1 theel. suiker, 1,5 eetl. vissaus, 6 blaadjes basilicum, verse rode peper

  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-07-2001
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kipcurry

Het gerecht is voor 2x 4 personen. Je kunt het in een diepvriesbak 2 maanden ingevroren bewaren.

INGREDIENTEN

4 eetlepels olie, 2 grote uien, grofgesneden, 3 teentjes knoflook, fijngehakt, 2-3 eetlepels Indiase currypasta (mild), 1 kg kipfilet, in grove stukken, 600 g broccoli, 500 g vastkokende aardappels, geschild, 500 g tomaten, in blokjes, 250 ml kippenbouillon (van tablet)

  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-10-2011
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

kipcurry

Met koriander

INGREDIENTEN

1 kip, 1 d.l. zure room of yoghurt, sap van een halve citroen, 1 t.l.zout, zwarte peper, 1 e.l. boter, olijfolie, 2 grote gesnipperde uien, 2 teentjes knoflook, 1,5 t.l. korianderpoeder, 2 e.l. kerriepoeder, 1 e.l. fijngehakte verse gember, 40 gr. gamalen walnoot.,

  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-02-1999
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Kipcurry

Mager broodbeleg

INGREDIENTEN

250 g kipfilet ;, vetarme bouillon;, 1 appel;, 4 soeplepels light mayonaise;, 2 soeplepels magere platte kaas;, currypoeder;, zout;, peper,

  • Slanke keuken
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-01-2004
  • Slanke keuken
  •  0-10 min.

Kipcurry

Lekkere curry

INGREDIENTEN

2 theelepels kardemompoeder, 25 gram ongebrande cashewnoten, 2 cm verse gemberwortel, olie, 3 tenen knoflook, 3 theelepels ketoembar, 3 theelepels gemalen chilipoeder, 2 theelepels komijnpoeder, 2 theelepels peper, 2 theelepels kaneelpoeder, 8 ons kipfilet, zout, 2 (rode) uien, 2 groene Spaanse pepers, 1 vleestomaat, 2 dl. santen, (3 eetlepels rijstebloem/maizena), 2 theelepels Javaanse suiker

  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-11-2001
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Kipcurry

Murgike Kofte vandaag maken morgen eten

INGREDIENTEN

Stukje gemberwortel (ca. 3 x 1 cm.) 2 uien. 4 teentjes knoflook. 500 g. kipgehakt. 2 el maizena. 6 el olie. 1 tl garam massala. 1/4 tl koenjit. 1/4 tl. djinten (komijnpoeder).1/4 tl ketoembar (korianderpoeder) 1/4 tl cayennepeper. zout. 1 el tomatenpuree. 5 el slagroom. 3 takjes verse koriander.

  • Indiaas
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-10-2003
  • Indiaas
  •  60-120 min.

Kipcurry

Afslankgerecht

INGREDIENTEN

1 braadkuiken of 4 poten, 1 dl yoghurt, sap van 1/2 citroen, 1 tl zout, 1/4 tl zwarte peper, 20 gram boter en 3 el olijfolie, 2 grote gesnipperde uien, 2 teentjes knoflook, 1 1/2 tl korianderpoeder, 1 el grof geraspte gemberwortel, 40 gram gemalen walnoot

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-01-2003
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

kipcurry

INGREDIENTEN

, 4 kipkarbonades, 40 gr bakboter, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 theel. kerriepoeder, 1 theel. korianderpoeder, 1/2 theel. komijnpoeder., 1/2 theel. gemberpoeder, 100 gr santen, 1/4 liter kippenbouillion, zout, 2 eetl. slagroom

  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-01-2001
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kipcurry

INGREDIENTEN

1,2 kg kip in stukken; 1 el pinda-olie; 1 gesnipperde ui; 2 teentjes knoflook, geperst; 1/2 tl. geraspte gemberwortel, 2 el kerriepoeder, zout, 1 el azijn, 1,4 dl kokosmelk, 1,4 dl melk.

  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-01-2001
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Kipcurry

INGREDIENTEN

150 gr kippenfilet, 50 gr rijst naar keuze, 75 ml kippenbouillon, 1 eetlepel olijfolie, 50 gr rode paprika, 1/2 ui, Kippenkruiden naar keuze, 1 1/2 eetlepel currypoeder, 1/2 theelepel gemberpoeder, Maizena

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-04-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

kipcurry

Een slank en makkelijk recept

INGREDIENTEN

4 grote kippenbouten, , VOOR DE SAUS:, , 2 grote uien, 4 teentjes knoflook, 5 cm verse gemberwortel, of 2 theel. gemberpoeder, 15 gram boter, 3 theel kerriepoeder, 1 theel kaneel, 4 kruidnagels, 1 theel komijnzaad, zout en peper, 1 blik gepelde tomaten, 2 dl yoghurt of 1 dl yoghurt en 1dl halfroom, verse bieslook, ,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-08-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Kipcurry

INGREDIENTEN

400 gr kipfilet, 1-2 el currypasta, 2 el sesamolie, 1 el sesamzaadjes, 1 ui, 1 rode paprika, 1 tomaat, 1 cm gember, 1 bakje champignons, 1 blikje/potje bamboescheuten, 2 tenen knoflook uit de pers, 200 gr sperzieboontjes, Blik kokosmelk, Koriander

  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-04-2009
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kip-curry

INGREDIENTEN

-100 g santen*, -500 g kipfilet, -3 el olie, -1 grote ui, fijngesneden, -1 teentje knoflook, uitgeperst, -1 1/2 el fijngeraspte gemberwortel, -2 tl sambal, -2 el kerriepoeder, -2 el bloem, -1 stukje citroenschil, -1 kaneelstokje, -2 el fijngesneden selderij,

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-12-2003
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kipcurry

INGREDIENTEN

4 eetlepels zonnebloemolie, 4 kippenpoten of 8 drumsticks, 2 eetlepels kerriepoeder, 30 gram bloem, 2 dl kippenbouillon (van bouillontablet), 3 dl kokosmelk (of 3 dl melk met geraspte kokos), 1 blik ananasstukjes (400 gram), 1 ui, 1/2 theelepel zout, 0,5 dl room of koffieroom,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-05-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

kipcurry

Heerlijk met 2 soorten vruchten.

INGREDIENTEN

Niet behandelde citroen, - Kip: 1, in 10 stukken gesneden (1,6 kg), - Uien: 150 gr., - Appel: 1 Granny Schmith of Cox (120 gr.), - Arachideolie: 2 soeplepels, - Groen banaan: 1 kleine, - Currypoeder: 2 soeplepels, - 2 1/2 dl volle yoghurt, - Zout

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op15-01-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Kipcurry

INGREDIENTEN

1 kip, 3 uien, 3 geperste teentjes knoflook, 2 rode Spaanse pepers in reepjes, 2 cm geraspte gemberwortel, 2 eetlepels massala of ander kerriepoeder, enkele salambladeren,

  • Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-09-2002
  • Bijgerecht
  •  30-60 min.

Kipcurry

INGREDIENTEN

4 kipfilets, 1/2 kopje fijngesneden zoete aardappel, 1/2 kopje fijngesneden ui, 1/2 kopje fijngesneden selderij, 10 limoenblaadjes, 2 el gehakte galangawortel, 1/4 kop vers geperste limoensap, 3 el fijngesneden knoflook, 10 Thaise pepers, 4 el Thaise curry, 1 blikje kokosmelk, 4 kopjes kippenbouillon, witte rijst om te serveren

  • Indiaas Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-02-2001
  • Indiaas Bijgerecht
  •  20-30 min.

KIPCURRY

INGREDIENTEN

1 grote kip of 1 ? kg kippendijen, ontveld, in delen, 1 eetl olijfolie, , 1 knoflookteen, gehakt, 2 cm gemberwortel, gehakt, 1 theel komijnzaad, geroosterd, 2 kardemompeulen, 1 rode ui, in ringen, 2 groene pepers, zonder zaadlijsten, gehakt, 1 kaneelstokje, 1 theel koenjit, 4 tomaten, in stukjes, 400 ml kokosmelk, 2 eetl korianderblaadjes, zout en peper, , ,

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-11-2001
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kipcurry

INGREDIENTEN

1 grote kip of 1 1/2 kg kippendijen, ontveld, in delen, 1 el olijfolie, 1 knoflookteen, gehakt, 2 cm gemberwortel, gehakt, 1 tl komijnzaad, geroosterd, 1 tl koriander, geroosterd, 2 kardemompeulen, 1 rode ui, in ringen, 2 groene pepers, zonder zaadlijsten, gehakt, 1 kaneelstokje, 1 tl koenjit

  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-12-2001
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kipcurry

Weer zo`n lekker kippetje.

INGREDIENTEN

250 gram kipfilet, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels zonnebloemolie, 2 eetlepels Indiase kerriepasta mild (Patak's), 125 ml. kippenbouillon, 150 gram sperziebonen, 5 bosuitjes, 75 ml. volle yoghurt (op kamertemperatuur).

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-12-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kipcurry

INGREDIENTEN

1 kip, 50 gr solo, 100 gr bloem, 1 liter melk, 1,5 liter groentebouillon, room, curry, citroensap

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-01-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kipcurry

590 cal/18 gram vet

INGREDIENTEN

1 pak rijst, 1 schaaltje kipfilet, 3 el zonnembloemolie, 1 zak roerbakgroentemix (of gewoon verse roerbakgroenten!) 1 pakje wokmix kipcurry/cocos, 1 rijpe mango

  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-07-2001
  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Kipcurry

INGREDIENTEN

1 kip, 50 gr solo, 100 gr bloem, 1 liter melk, 1,5 liter groentebouillon, room, curry, citroensap

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-09-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kipcurry

Snel en makkelijk

INGREDIENTEN

3 eetlepels olijfolie, 300 gram kipfilet in reepjes, 1 pot milde Indiase currysaus (Patak's), 225 gr tuinerwten (diepvries), 250 gr sugarsnaps, 500 gr roerbakrijst, 1 bakje verse koriander grofgesneden

  • Indiaas
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-04-2014
  • Indiaas
  •  10-20 min.
Nieuwste kipcurry recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Top