Indische kip
Dit recept is altijd een succes als ik eters heb, heb het eens van mijn vriendin gerkregen omdat het haar succes recept was wilde ik het wel eens proberen en ook hier is het een succes.
Ingrediënten 4 personen
350 gram kipfilet , , 4 uien , , 1 teentje knoflook , , 9 eetlepels ketchup , , 9 eetlepels ketjap (zoet) , , 6 eetlepels azijn , , 6 eetlepels bruine suiker , , 4 eetlepels pindakaas , , zout en peper , , kroepoek , , rijst , , 200 gram taugéBereidingswijze
Kipfilet in blokjes snijden en in boter en olie bakken met peper en zout. Uit de pan halen , even apart houden. De uien in het overgebleven vet fruiten. Een kopje water toevoegen samen met het teentje (uitgeperste) knoflook. Daarna toevoegen: de ketchup, ketjap, azijn, bruine suiker en pindakaas. De stukjes kipfilet en de saus gaar stoven. Vlak voor het opdienen de taugé toevoegen.Serveren met rijst en kroepoek.