1. Home
  2. Recepten
  3. Keuken
  4. Keukens
Recepten en gerechten uit alle keukens op Smulweb.nl

Op deze pagina vind je recepten uit alle wereldkeukens. Recepten van alle authentieke gerechten uit nationale en internationale keukens zoals de Spaanse, Belgische, Engelse, Amerikaanse, Chileense, Franse, Turkse, Italiaanse, Griekse, Duitse, Iranese, Joodse, Japanse, Koreaanse, Argentijnse, Mexicaanse, Turkse Thaise, Surinaamse, Australische, Zwitserse, Nederlandse keuken. Ook vind je hier gerechten uit de Kinderkeuken, Slanke keuken en goedkope keuken.

Italiaanse Meer Italiaanse recepten »
Griekse Meer Griekse recepten »
Aziatische Meer Aziatische recepten »
Mexicaanse Meer Mexicaanse recepten »
Spaanse Meer Spaanse recepten »
Turkse Meer Turkse recepten »
Surinaamse Meer Surinaamse recepten »
Arabische Meer Arabische recepten »
Nederlandse Meer Nederlandse recepten »
Franse Meer Franse recepten »
Belgische Meer Belgische recepten »
Afrikaanse Meer Afrikaanse recepten »
Amerikaanse Meer Amerikaanse recepten »
Antiliaanse Meer Antiliaanse recepten »
Argentijnse Meer Argentijnse recepten »
Australische Meer Australische recepten »
Balkan Meer Balkan recepten »
Biologische keuken Meer Biologische keuken recepten »
Braziliaanse Meer Braziliaanse recepten »
Bulgaarse Meer Bulgaarse recepten »
Canadese Meer Canadese recepten »
Chileense Meer Chileense recepten »
Chinese Meer Chinese recepten »
BBQ, fondue of grillrecepten Meer BBQ, fondue of grillrecepten recepten »
Duitse Meer Duitse recepten »
Engelse Meer Engelse recepten »
Fusion Meer Fusion recepten »
Filippijnse Meer Filippijnse recepten »
Ghanese Meer Ghanese recepten »
Goedkope en snelle Meer Goedkope en snelle recepten »
Hongaarse Meer Hongaarse recepten »
Ierse Meer Ierse recepten »
Indiase Meer Indiase recepten »
Indonesische Meer Indonesische recepten »
Iraanse Meer Iraanse recepten »
Japanse Meer Japanse recepten »
Joodse Meer Joodse recepten »
Kinderkeuken Meer Kinderkeuken recepten »
Koreaanse Meer Koreaanse recepten »
Marokkaanse Meer Marokkaanse recepten »
Mediterrane Meer Mediterrane recepten »
Montignac Meer Montignac recepten »
Oostenrijkse Meer Oostenrijkse recepten »
Poolse Meer Poolse recepten »
Portugese Meer Portugese recepten »
Regionale Meer Regionale recepten »
Russische Meer Russische recepten »
Scandinavische Meer Scandinavische recepten »
Schotse Meer Schotse recepten »
Slanke Meer Slanke recepten »
Thaise Meer Thaise recepten »
Tsjechische Meer Tsjechische recepten »
Vegetarische Meer Vegetarische recepten »
Viskeuken Meer Viskeuken recepten »
Zwitserse Meer Zwitserse recepten »
Suggesties kookboeken

Niet alleen met Kerstmis maar gedurende het hele wildseizoen maak je deze heerlijke Bourgondische wildstoofschotel van hert en wildzwijn. Natuurlijk kun je ook ander wild gebruiken zoals; ree, haas of fazant. Ik heb hierbij "soepgroenten" zoals knolselderij, bleekselderij, wortel en prei omdat dit prima smaakmakers zijn die de volle smaak van het wild nog eens extra versterken. Eigenlijk hoeft het dus niet zo spannend te zijn als de basisingrediënten maar goed zijn. TIP: Je kunt in plaats van wijn ook bier gebruiken. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

Af en toe kan het voor sommigen een lastige keuze zijn : " Eten we bloemkool of eten we broccoli? " Hier is die keuze minder moeilijk, ik eet ze allebei erg graag, maar  de voorkeur van de man gaat uit naar broccoli. In dit gerecht zijn beide groentetoppers bijna evenredig vertegenwoordigd in een verrukkelijke eenvoudige stamppot met gerookte zalm en geroosterd amandelschaafsel.   …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Dit bijgerecht heeft een bijzondere smaak, maar het past zo goed bij andere smaken. Het is enorm lekker om naast kalkoen, rundvlees of eend te serveren. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Heerlijk luchtige focaccia voor bij de borrel of de maaltijd. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Het recept heet oorpronkelijk "Moelleux die altijd lukt". Nou bij mij dus niet... …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Makkelijk en smakelijke kip …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Koreaans

Via de site https://miljuschka.nl/airfryer-recepten/boterkoek-uit-de-airfryer kwam ik zelf op  het idee om ook een boterkoek te bakken in de airfryer. We hebben een klein model airfryer, maar ik had ook nog een kleine springvorm, kinderspringvorm, ooit gekocht bij de Hema en die paste precies in het bakje van de airfryer. Ik heb daar ook al eens een kleine hartige taart in gebakken. Precies goed voor ons tweetjes. Ik ben door het recept van Miljuschka geïnspireerd, maar ik heb grotendeels mijn eigen weg gevolgd. De ingrediënten naar eigen smaak en ook de hoogte van de temperatuur. De boterkoek is heel goed geslaagd. Echt. Je kunt er niet van afblijven en de koek is heel snel klaar. Laat de boterkoek wel goed afkoelen. Wij hebben hem de volgende dag pas aangesneden. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Een gevulde kalkoen bereiden, is best een klusje. Zo lukt het iedereen! We serveren er  in de oven gebakken aardappelpuree of kroketjes bij en spruitjes of sperziebonen. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Het recept van deze originele italiaanse lasagna kreeg ik ooit van een italiaanse collega, ik heb 'm zelfs in een restaurant nooit zo lekker gekregen! Heb je alleen het recept van bolognesesaus of bechamelsaus nodig? Je vindt ze hier allebei! Ik ben er erg trots op dat dit al een tijd een van de populairste recepten op smulweb is, aan jullie reacties te zien vinden jullie 'm erg lekker. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Dit heerlijke kipgerecht at ik bij een vriendin die met een Italiaan is getrouwd. Echt Italiaans dus. De kip wordt in de oven heel zacht en krijgt de verrukkelijke smaak van de pittige tomatensaus.Heel goed voor te bereiden dus super gemakkelijk als je gasten krijgt. Gebruik je liever geen wijn doe dan na het bakken van de peper, ui en knoflook, direct de tomatenblokjes erbij. Is niet echt een groot verschil. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Heerlijk makkelijk receptje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Een heerlijke Indische stoofpot. Een top-recept! Lekker als onderdeel van een rijsttafel, maar ook heel erg lekker als hoofdgerecht. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Een heerlijk gerecht waarbij je niet lang in de keuken hoeft te staan. Dus ideaal bij een dineetje. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Dit is zo een lekker gerecht,dit moet je geproefd hebben ik heb het al heel vaak gemaakt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Van de BBC gehaald …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Dit is een recept van Hilda Huiskamp uit Neede. Zij won in 2006 een reis naar america met dit recept voor een appeltaartwedstrijd, uitgeschreven door omroep gelderland. Ik heb hem gisteren gemaakt en ik kan je zeggen...ik heb nog nooit zo een lekkere eigengemaakte appeltaart geproefd. Al mijn andere appeltaartrecepten gaan de kliko in. Zalig gewoon, heel byzonder is de room en de puddinglaag. DIT RECEPT STAAT OOK NOG ONDER http://www.smulweb.nl/1381769/koken/recept/De-lekkerder-bestaat-niet-appeltaart KUN JE NOG MEER REACTIES LEZEN! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Recept van mijn (Indische) oma. Een heerlijk recept met rundvlees, (of kip of varkensvlees, wat je maar wil) Een gerecht wat niet in een rijsttafel mag ontbreken. Zeer geliefd, vooral bij kinderen vanwege de milde en zoete smaak. Dit recept heeft overigens op rtl-text gestaan. Mijn oma was zeer trots.... Als ik het gerecht proef voel ik me weer een klein kindje op bezoek bij oma... lekker smullend van de smoor! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch
Populaire Keukens kookboeken:
Top