Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Keuken
  4. Keukens
Recepten en gerechten uit alle keukens op Smulweb.nl

Op deze pagina vind je recepten uit alle wereldkeukens. Recepten van alle authentieke gerechten uit nationale en internationale keukens zoals de Spaanse, Belgische, Engelse, Amerikaanse, Chileense, Franse, Turkse, Italiaanse, Griekse, Duitse, Iranese, Joodse, Japanse, Koreaanse, Argentijnse, Mexicaanse, Turkse Thaise, Surinaamse, Australische, Zwitserse, Nederlandse keuken. Ook vind je hier gerechten uit de Kinderkeuken, Slanke keuken en goedkope keuken.

Italiaanse Meer Italiaanse recepten »
Griekse Meer Griekse recepten »
Aziatische Meer Aziatische recepten »
Mexicaanse Meer Mexicaanse recepten »
Spaanse Meer Spaanse recepten »
Turkse Meer Turkse recepten »
Surinaamse Meer Surinaamse recepten »
Arabische Meer Arabische recepten »
Nederlandse Meer Nederlandse recepten »
Franse Meer Franse recepten »
Belgische Meer Belgische recepten »
Afrikaanse Meer Afrikaanse recepten »
Amerikaanse Meer Amerikaanse recepten »
Antiliaanse Meer Antiliaanse recepten »
Argentijnse Meer Argentijnse recepten »
Australische Meer Australische recepten »
Balkan Meer Balkan recepten »
Biologische keuken Meer Biologische keuken recepten »
Braziliaanse Meer Braziliaanse recepten »
Bulgaarse Meer Bulgaarse recepten »
Canadese Meer Canadese recepten »
Chileense Meer Chileense recepten »
Chinese Meer Chinese recepten »
BBQ, fondue of grillrecepten Meer BBQ, fondue of grillrecepten recepten »
Duitse Meer Duitse recepten »
Engelse Meer Engelse recepten »
Fusion Meer Fusion recepten »
Filippijnse Meer Filippijnse recepten »
Ghanese Meer Ghanese recepten »
Goedkope en snelle Meer Goedkope en snelle recepten »
Hongaarse Meer Hongaarse recepten »
Ierse Meer Ierse recepten »
Indiase Meer Indiase recepten »
Indonesische Meer Indonesische recepten »
Iraanse Meer Iraanse recepten »
Japanse Meer Japanse recepten »
Joodse Meer Joodse recepten »
Kinderkeuken Meer Kinderkeuken recepten »
Koreaanse Meer Koreaanse recepten »
Marokkaanse Meer Marokkaanse recepten »
Mediterrane Meer Mediterrane recepten »
Montignac Meer Montignac recepten »
Oostenrijkse Meer Oostenrijkse recepten »
Poolse Meer Poolse recepten »
Portugese Meer Portugese recepten »
Regionale Meer Regionale recepten »
Russische Meer Russische recepten »
Scandinavische Meer Scandinavische recepten »
Schotse Meer Schotse recepten »
Slanke Meer Slanke recepten »
Thaise Meer Thaise recepten »
Tsjechische Meer Tsjechische recepten »
Vegetarische Meer Vegetarische recepten »
Viskeuken Meer Viskeuken recepten »
Zwitserse Meer Zwitserse recepten »
Suggesties kookboeken

 Lekker gevarieerd eten ? Valess is een heerlijke variatie op je dagelijkse maaltijd en valt bij iedereen in de smaak.   …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Verras je vrienden met dit verrukkelijke nagerecht. Een onverwachtse combinatie van heerlijke smaken zullen je smaakpapillen doen verrassen …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

Verrassende variant op de bekende falafelwrap. Gezond, vega en lekker gekruid. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Ideaal voor een snel, gezond avondmaal, lekker als lunch mee naar het werk of als energieboost tijdens/na het sporten. Recept uit een fijn kookboek, waar ik mijn eigen draai aan heb gegeven. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Vegetarisch

GAMBA'S MET PESTO OP EEN BEDJE VAN COURGETTI. Kh arm Ingrediënten voor 4 personen: 2 courgettes ( eventueel geel en groen) 24 grote gamba's verse peterselie, 1 citroen, zout, peper, olijfolie Bereiding: 1. Verwarm de oven op 180°C. 2. Pel de garnalen maar laat het staartje eraan (oogt mooier). Verwijder het darmkanaal. Kruid met peper en zout en zet even apart. 3. Maak de pesto. Doe alle ingrediënten in een blender en mix glad. Pesto: 1 basilicum plantje 50 gram pijnboompitten 50 gram parmezaanse kaas 100 ml olijfolie extra vergine 1 a 2 teentjes knoflook Wat versgemalen zwarte peper en zeezout Drupje citroensap In de keukenmachine en klaar  4. Neem de spirellisnijder en maak spaghetti van de courgettes. Leg in een ovenschotel. Overgiet met wat olijfolie en citroensap, zo behoudt de courgette een mooie kleur. Kruid met peper. Zet 10 min. in een oven van 180°C. 1. Snipper de peterselie fijn. 2. Intussen bakken we de garnalen kort aan op een hoog vuur. 3. Bestrooi de garnalen met verse peterselie en zet het vuur uit. 4. Dresseer de courgetti op een bord. Overgiet met wat pesto. Schik de garnalen op de courgetti en giet nog wat pesto over het geheel. Voeg eventueel nog wat peterselie toe. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mediterraan

Wat was en warm en ik moest nog een taart bakken voor mijn visite die de volgende dag zou komen. Nee, dan maar een taart die geen oven nodig had. Ik had nog een pakje roomkaas in huis en er lag ook nog een pak lange vingers die zo langzamerhand op moesten. Aardbeien en kwark gekocht en aan de slag. Zo ontstond deze heerlijke kwarktaart voor warme dagen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Een bijzondere manier om risotto op te dienen en het smaakt verrukkelijk. De paddenstoelen waren al bijna op toen ik me realiseerde dat ik vergeten was de basilicum en de pijnboompitjes als garnering te gebruiken. Ga ik volgende keer zeker doen. Maar de portobello viel zo ook erg in de smaak. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Een belgisch 'voetbalhapje' met de drie kleuren van het land  met een chocoladedipsausje …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Het recept van deze originele italiaanse lasagna kreeg ik ooit van een italiaanse collega, ik heb 'm zelfs in een restaurant nooit zo lekker gekregen! Heb je alleen het recept van bolognesesaus of bechamelsaus nodig? Je vindt ze hier allebei! Ik ben er erg trots op dat dit al een tijd een van de populairste recepten op smulweb is, aan jullie reacties te zien vinden jullie 'm erg lekker. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Dit heerlijke kipgerecht at ik bij een vriendin die met een Italiaan is getrouwd. Echt Italiaans dus. De kip wordt in de oven heel zacht en krijgt de verrukkelijke smaak van de pittige tomatensaus.Heel goed voor te bereiden dus super gemakkelijk als je gasten krijgt. Gebruik je liever geen wijn doe dan na het bakken van de peper, ui en knoflook, direct de tomatenblokjes erbij. Is niet echt een groot verschil. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een heerlijk gerecht waarbij je niet lang in de keuken hoeft te staan. Dus ideaal bij een dineetje. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Heerlijk makkelijk receptje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Een heerlijke Indische stoofpot. Een top-recept! Lekker als onderdeel van een rijsttafel, maar ook heel erg lekker als hoofdgerecht. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Dit is zo een lekker gerecht,dit moet je geproefd hebben ik heb het al heel vaak gemaakt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Dit is een recept van Hilda Huiskamp uit Neede. Zij won in 2006 een reis naar america met dit recept voor een appeltaartwedstrijd, uitgeschreven door omroep gelderland. Ik heb hem gisteren gemaakt en ik kan je zeggen...ik heb nog nooit zo een lekkere eigengemaakte appeltaart geproefd. Al mijn andere appeltaartrecepten gaan de kliko in. Zalig gewoon, heel byzonder is de room en de puddinglaag. DIT RECEPT STAAT OOK NOG ONDER http://www.smulweb.nl/1381769/koken/recept/De-lekkerder-bestaat-niet-appeltaart KUN JE NOG MEER REACTIES LEZEN! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Van de BBC gehaald …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Recept van mijn (Indische) oma. Een heerlijk recept met rundvlees, (of kip of varkensvlees, wat je maar wil) Een gerecht wat niet in een rijsttafel mag ontbreken. Zeer geliefd, vooral bij kinderen vanwege de milde en zoete smaak. Dit recept heeft overigens op rtl-text gestaan. Mijn oma was zeer trots.... Als ik het gerecht proef voel ik me weer een klein kindje op bezoek bij oma... lekker smullend van de smoor! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch
Populaire Keukens kookboeken:
Top