Op deze pagina vind je recepten uit alle wereldkeukens. Recepten van alle authentieke gerechten uit nationale en internationale keukens zoals de Spaanse, Belgische, Engelse, Amerikaanse, Chileense, Franse, Turkse, Italiaanse, Griekse, Duitse, Iranese, Joodse, Japanse, Koreaanse, Argentijnse, Mexicaanse, Turkse Thaise, Surinaamse, Australische, Zwitserse, Nederlandse keuken. Ook vind je hier gerechten uit de Kinderkeuken, Slanke keuken en goedkope keuken.
Gewoon een hele ouderwetse soep zoals mijn moeder die vroeger thuis al maakte, zoals ik ze altijd maak en zoals mijn dochter hem ook weer maakt. Een erfenis die bewaard en doorgegeven moet worden. Vroeger thuis hadden wij vaak gedroogde bonen uit onze eigen moestuin. De spikkel bonen (kievitsbonen) waren en zijn nog steeds mijn persoonlijke favoriet maar die zijn vaak lastig te verkrijgen dus gebruik ik ook vaak witte bonen, pronkbonen of bruine bonen. In principe maakt het niet zoveel uit welke bonen je gebruikt, de andere ingrediënten blijven hetzelfde. TIP: Ik maak altijd een grote pan van deze soep want je kunt deze soep ook prima meerdere dagen eten, de soep wordt dan alleen maar lekkerder. Mocht je dan nog overhouden dan kun je deze soep heel goed invriezen of je maakt iemand anders blij met een pannetje van deze heerlijke soep … Lees verder »
- > 120 min.
- Regionaal