1. Home
  2. Recepten
  3. Keuken
  4. Keukens
Recepten en gerechten uit alle keukens op Smulweb.nl

Op deze pagina vind je recepten uit alle wereldkeukens. Recepten van alle authentieke gerechten uit nationale en internationale keukens zoals de Spaanse, Belgische, Engelse, Amerikaanse, Chileense, Franse, Turkse, Italiaanse, Griekse, Duitse, Iranese, Joodse, Japanse, Koreaanse, Argentijnse, Mexicaanse, Turkse Thaise, Surinaamse, Australische, Zwitserse, Nederlandse keuken. Ook vind je hier gerechten uit de Kinderkeuken, Slanke keuken en goedkope keuken.

Italiaanse Meer Italiaanse recepten »
Griekse Meer Griekse recepten »
Aziatische Meer Aziatische recepten »
Mexicaanse Meer Mexicaanse recepten »
Spaanse Meer Spaanse recepten »
Turkse Meer Turkse recepten »
Surinaamse Meer Surinaamse recepten »
Arabische Meer Arabische recepten »
Nederlandse Meer Nederlandse recepten »
Franse Meer Franse recepten »
Belgische Meer Belgische recepten »
Afrikaanse Meer Afrikaanse recepten »
Amerikaanse Meer Amerikaanse recepten »
Antiliaanse Meer Antiliaanse recepten »
Argentijnse Meer Argentijnse recepten »
Australische Meer Australische recepten »
Balkan Meer Balkan recepten »
Biologische keuken Meer Biologische keuken recepten »
Braziliaanse Meer Braziliaanse recepten »
Bulgaarse Meer Bulgaarse recepten »
Canadese Meer Canadese recepten »
Chileense Meer Chileense recepten »
Chinese Meer Chinese recepten »
BBQ, fondue of grillrecepten Meer BBQ, fondue of grillrecepten recepten »
Duitse Meer Duitse recepten »
Engelse Meer Engelse recepten »
Fusion Meer Fusion recepten »
Filippijnse Meer Filippijnse recepten »
Ghanese Meer Ghanese recepten »
Goedkope en snelle Meer Goedkope en snelle recepten »
Hongaarse Meer Hongaarse recepten »
Ierse Meer Ierse recepten »
Indiase Meer Indiase recepten »
Indonesische Meer Indonesische recepten »
Iraanse Meer Iraanse recepten »
Japanse Meer Japanse recepten »
Joodse Meer Joodse recepten »
Kinderkeuken Meer Kinderkeuken recepten »
Koreaanse Meer Koreaanse recepten »
Marokkaanse Meer Marokkaanse recepten »
Mediterrane Meer Mediterrane recepten »
Montignac Meer Montignac recepten »
Oostenrijkse Meer Oostenrijkse recepten »
Poolse Meer Poolse recepten »
Portugese Meer Portugese recepten »
Regionale Meer Regionale recepten »
Russische Meer Russische recepten »
Scandinavische Meer Scandinavische recepten »
Schotse Meer Schotse recepten »
Slanke Meer Slanke recepten »
Thaise Meer Thaise recepten »
Tsjechische Meer Tsjechische recepten »
Vegetarische Meer Vegetarische recepten »
Viskeuken Meer Viskeuken recepten »
Zwitserse Meer Zwitserse recepten »
Suggesties kookboeken

Heerlijk en simpel Italiaans recept waarmee je de authentieke keuken in je eigen huis haalt …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Chili con carne uit de slowcooker, een echte aanrader! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Piccadillo is ook weer een van de heerlijke kruidenmengsels in de bekende vierkante blikjes van Jonnie Boer. Op een van mijn struintochten kwam ik dit recept tegen. Malse kipdijfilet die van te voren even wordt gemarineerd met de piccadillo melange. Volgens het originele recept was het maar 5 minuten marineren, maar laat de kruiden gerust wat langer intrekken Een beetje aangepast en met eigen foto's zet ik het hier neer. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Multi-cultureel

Verleden jaar rond deze tijd waren we bij vakantiekennissen uitgenodigd om te komen dineren en onze gezamelijke vakantieherinneringen op te halen. Als hoofdgerecht diende de gastvrouw een verrukkelijke boeuf bourguignon op met een aardappelgratin en heel klassiek als groente..... spruitjes. En daar gaat het om...., ja die spruitjes. Echt een groente waar ik mijn man helaas niet blij mee kan maken. ( In zijn diensttijd moest hij  spruitjes eten die tot moes gekookt waren). Inderdaad om van te gruwen.     Op weg naar huis kwamen natuurlijk die spruitjes ter sprake en ze waren gelukkig goed in de smaak gevallen. Lekker iets knapperig. Vandaar, dat ik dit gerecht wel aandurf en niet alleen maar spruitjes op deze https://www.smulweb.nl/recepten/spruitjes+die+iedereen+wel+lust manier mag klaarmaken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Spontaan ontstaan doordat ik deze ingrediënten in huis had. Ik kook meestal alleen voor mezelf en dit is een ideaal eenpersoons gerecht! Het smaakte me al bij de eerste keer goed, het is snel en super makkelijk. Deze staat dus met enige regelmaat op tafel en is een aanrader! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Ik maakte deze soep als lunch en hield me daarbij  "braaf " aan het recept, dat slechts een hoeveelheid kippenbouillon van 400 ml voorschreef. Zie *** Ai, en als je dan met de staafmixer aan de slag gaat , krijg je eerder een pompoenpuree dan soep. Misschien was zo'n vreselijke dikke soep wel de bedoeling, maar echt niet hier bij ons. Dus heb ik nogmaals 400 ml water toegevoegd. De soep  was voor ons zo perfect op smaak. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Dit recept heb ik al wel vaker gemaakt. Ik heb het recept gekregen van m'n oma. Toen ik deze had gemaakt voor me oom en tante kreeg ik hartstikke leuke reacties. Makkelijk te maken, ook voor kinderen! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een komkommersalade maak ik altijd op het gevoel. Zo ook met deze salade en om het hier neer te zetten was wel even denken hoeveel ik van een en ander heb toegevoegd. Vandaar, dat je de dressing het beste even apart kunt maken en even proeven. Wij aten deze salade vandaag met de gisteren gemaakte https://www.smulweb.nl/recepten/1474777/Pittige-satestoof-van-janneke-philippi Lekker met rijst en de stoof lichtjes bestrooid met wat gebakken uitjes. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Aziatisch

Het is bij ons al jaren traditie om met kerstmis worstenbroodjes te eten. Voor mij moest er altijd wat geimproviseerd worden met een gewoon broodje uithollen en dan vullen met gehakt. Dat is nu verleden tijd. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Het recept van deze originele italiaanse lasagna kreeg ik ooit van een italiaanse collega, ik heb 'm zelfs in een restaurant nooit zo lekker gekregen! Heb je alleen het recept van bolognesesaus of bechamelsaus nodig? Je vindt ze hier allebei! Ik ben er erg trots op dat dit al een tijd een van de populairste recepten op smulweb is, aan jullie reacties te zien vinden jullie 'm erg lekker. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Dit heerlijke kipgerecht at ik bij een vriendin die met een Italiaan is getrouwd. Echt Italiaans dus. De kip wordt in de oven heel zacht en krijgt de verrukkelijke smaak van de pittige tomatensaus.Heel goed voor te bereiden dus super gemakkelijk als je gasten krijgt. Gebruik je liever geen wijn doe dan na het bakken van de peper, ui en knoflook, direct de tomatenblokjes erbij. Is niet echt een groot verschil. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Heerlijk makkelijk receptje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Een heerlijke Indische stoofpot. Een top-recept! Lekker als onderdeel van een rijsttafel, maar ook heel erg lekker als hoofdgerecht. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Een heerlijk gerecht waarbij je niet lang in de keuken hoeft te staan. Dus ideaal bij een dineetje. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Dit is zo een lekker gerecht,dit moet je geproefd hebben ik heb het al heel vaak gemaakt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Van de BBC gehaald …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Dit is een recept van Hilda Huiskamp uit Neede. Zij won in 2006 een reis naar america met dit recept voor een appeltaartwedstrijd, uitgeschreven door omroep gelderland. Ik heb hem gisteren gemaakt en ik kan je zeggen...ik heb nog nooit zo een lekkere eigengemaakte appeltaart geproefd. Al mijn andere appeltaartrecepten gaan de kliko in. Zalig gewoon, heel byzonder is de room en de puddinglaag. DIT RECEPT STAAT OOK NOG ONDER http://www.smulweb.nl/1381769/koken/recept/De-lekkerder-bestaat-niet-appeltaart KUN JE NOG MEER REACTIES LEZEN! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Recept van mijn (Indische) oma. Een heerlijk recept met rundvlees, (of kip of varkensvlees, wat je maar wil) Een gerecht wat niet in een rijsttafel mag ontbreken. Zeer geliefd, vooral bij kinderen vanwege de milde en zoete smaak. Dit recept heeft overigens op rtl-text gestaan. Mijn oma was zeer trots.... Als ik het gerecht proef voel ik me weer een klein kindje op bezoek bij oma... lekker smullend van de smoor! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch
Populaire Keukens kookboeken:
Top