- Eigen recept
Kebab
Dit is, vanwege het varkensvlees een "haram" recept. Kebab recepten, of het nou dönner kebab of shish kebab is, vind je in allerlei variaties. Oorspronkelijk werden ze vooral van lamsvlees gemaakt en op een vertikale grill geroosterd. Mijn dochter verafschuwt lamsvlees en dus kocht ik eens gehaktspiesjes die mijn slager (in feite ten onrechte) döner kebab noemt. Ze werden goedgekeurd, maar hij verkoopt ze alleen in de zomer (barbecue-tijd). Dus, ik maakte mijn eigen versie, die natuurlijk lekkerder is. Door het gebruik van de kruiden doet het vlees je aan het Midden-Oosten of Marokko denken, maar Islamieten gebruiken geen varkensvlees, dus dit is geen halal recept. Omdat ik zelf niet zo`n enorme fan van de bbq ben, maak ik dit gerecht binnenshuis op de grillplaten.
500 gram gehakt half om 1 ui, geraspt 1 tl paprika poeder 1 tl gemalen komijn (djinten) 1/2 tl kaneel 1/2 tl cayennepeper 1 tl zout 1 bosje koriander 5-6 blaadjes munt 1/4 - 1/2 bosje platte peterselie 1 teentje knoflook
Groene kruiden wassen en de blaadjes fijnhakken. Knoflook fijnhakken. Alle ingredienten door het gehakt kneden en eventueel nog wat slagen zwarte peper uit de molen erover geven. Als je geduld en tijd hebt, zet je het mengsel een uur in de koelkast. De smaken trekken beter in en het gehakt wordt iets steviger. Het wachten schiet er bij mij wel eens in, dan maak ik de spiesen meteen (geen ramp). Van het gehakt porties van circa 50 gram maken en deze tot "worstjes" kneden. Ieder worstje op satéstokje of metalen pen steken. Eventueel tot gebruik afgedekt terugzetten in de koelkast.
Grillplaten verwarmen. Kebabs heel licht bestrijken met olie en tussen de platen gaar grillen. Keer ze telkens een kwartslag, zodat ze aan alle kanten goed doorgaren. Als de spiesjes stevig genoeg geworden zijn, kan de bereiding natuurlijk ook op de bbq.
- Multi-cultureel
- 10-20 min.
- Geplaatst op25-02-2012Multi-cultureel10-20 min.
Kebab
1 doos diepvries kebab van de Lidle - 1 eetlepel olijfolie - 3 pita's - 1 doosje knoflooksaus - 1 doosje rode saus - gemengde sla
- Joods Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op13-07-2002Joods Hoofdgerecht0-10 min.
- Eigen recept
Kebab
Kruidige kebabs. Zet de afzuigkap wel op stand allerhardst, anders staat je keuken blauw ;-)
250 g rundergehakt;, 1 volle tl ras-el-hanout;, 1 tl komijn;, 1 tl paprikapoeder;, 1 tl koriander;, 1-2 tl chilivlokken;, 2 geperste knoflooktenen;, 1 el peterselie; peper & zout
- Turks Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op31-12-2008Turks Bijgerecht20-30 min.
kebab
Simpel,maar erg lekker Kebab gerecht
-500 gr lamsbout in dobbelsteentjes gesneden, -1 ui in 8 stukken gesneden, -sap van ? citroen, -8 kleine (kers)tomaten, -8 kleine laurierbladeren, -30 gr spek in dunne reepjes, -olijfolie, -1 tl gedroogde marjoraan, -vers gemalen peper en zout, ,
- 60-120 min.
- Geplaatst op24-04-200060-120 min.
kebab
Turkse gehaktspiezen
6 takjes peterselie., 1 ui., 600 gr. lammsgehakt., 6 el. vloeibare boter., 1 tl kaneel., 3 tl chilipoeder., zout., versgemalen zwarte peper., 1 flesje knoflooksaus.
- Turks
- 20-30 min.
- Geplaatst op09-04-2003Turks20-30 min.
Kebab
400 gram lamsschouder in blokjes gesneden., 1 groene peper in ringetjes en zonder zaadjes gesneden., 200 gram uienringen., 2 ontvelde tomaten zonder zaad en in blokjes gesneden., 1 eetl. gehakte peterselie., 25 gram bonenkruid(vers), sap van 1 citroen., schaaltje gehakte munt., 50 gram boter, zout en peper
- Internationaal Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op04-09-1999Internationaal Hoofdgerecht60-120 min.
Kebab
Arabisch gekruid gehakt aan een stokje
1 kg zeer mager rundergehakt2 middelgrote, zeer fijngehakte, uien1 grote bos peterselie, fijngehakt2 theel. zout1/2, theel. kaneel1 theel. zwarte peper1 1/2 theel. allspice1/2, theel. knoflookpoeder1/2 theel. chilipeperspiezen of grote, sateprikkerspitahbroodjes
- Arabisch
- 30-60 min.
- Geplaatst op03-07-2002Arabisch30-60 min.
Kebab
500 gram lamsvlees, 5 eetlepels olijfolie, 4 wortelen , 3 kruidnagels, 1 snufje peper, 1 laurierblad , 1 snufje zout , 1 rode paprika , 1 ui , 1 takje tijm , ,
- Turks Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op24-04-2003Turks Hoofdgerecht> 120 min.
Kebab
Een vleesgerecht uit Noord Afrika
5 ons gehakt ( half om half/ nederlands!), 1/2 bosje peterselie, 4 teentjes knoflook, 1 ui, shoarmakruiden, peper en zout, olijfolie,
- Turks Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op03-12-1999Turks Hoofdgerecht0-10 min.
kebab
Lekker sate uit marokko. je krijgt er wel vieze handen van.
500 gr. lamsvlees., voor de marinade: 1 grote ui, 4 eetl. slaolie, 1 theel. paprikapoeder, 1 theel. gemalen komijn, 1-2 theel. zwarte peper, 2 eetl. gesnipperde peterselie, 1 eetl. gesnipperde korianderblad, olie om in te bakken.
- Marokkaans Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op07-12-2003Marokkaans Bijgerecht10-20 min.
Kebab
Pikant pakistaans voorgerecht. Een oud recept uit flair
1 tl. gedroogde koriander, 1 tl. komijn, 1 tl. Garam Massala, 1/2 tl. pili-pili, sap van 1/2 citroen, 600 gr. rundergehakt, 3 teentjes knoflook, 3 el. olie, 3 tl. versgehakte koriander
- Indiaas Voorgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op09-11-2001Indiaas Voorgerecht30-60 min.
Kebab
400 g lamsvlees in blokjes, 1 dl olijfolie, 1/2 dl citroensap, 1 fijngesnipperde ui, 2 uitgeperste teentjes knoflook, 1 tl paprikapoeder, 1 ui in parten, 1 groene paprika in stukken, zout, peper
- Turks
- > 120 min.
- Geplaatst op20-05-1999Turks> 120 min.
KEBAB
Voorgerecht
500 g kalfsfricandeau of kalfslende, 1 ui, 2 eetlepels fijngehakte koriander, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, 1 theelepel paprikapoeder, 1 theelepel zout, 1 theelepel zwarte peper, 3 eetlepels olie, satestokjes
- Marokkaans Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op13-07-2003Marokkaans Voorgerecht10-20 min.
Kebab
800 gram lamsbout - 2 uien - 20 laurierblaadjes - Marinade : 125 ml olijfolie - 75 ml citroensap - 2 eetlepels oregano - 6 teentjes knoflook - peper
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op18-07-2004Hoofdgerecht30-60 min.
Kebab
200 g lamsvlees, 16 sjalotjes, 2 tomaatjes, snufje zout, cayennepeper, margarine, drooggekookte rijst, doperwten
- Internationaal Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op17-11-1999Internationaal Hoofdgerecht10-20 min.
Adana kebab
300 a 400 gr lamsgehakt, 1 geraspte ui, 1 tl paprikapoeder, 1 tl komijn, 2 tomaten, 1 tl chilipoeder, 2 kleine Turkse broden, 1 el peterselie, peper en zout
- Turks Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op01-06-2001Turks Hoofdgerecht10-20 min.
Ovenschotel Turkse kebab met tomaten-feta saus
Een HEERLIJKE hap, prima weekendhap voor de zaterdag- of zondagavond. Echt Turks en met dat lekkere Turkse brood en een glas volle rode wijn smaakt het helemaal uitstekend. Zelfs dat poezenbeest hier had hevige interesse. Dit is echt voor mensen die van de Turks- arabische keuken, shoarma, gyros en sauzen houden.
500 gr kalfs, kip of kalkoenvlees, 2 rode paprika`s, 1 grote ui, 1 teentje knoflook, 1 tl tijm, 1 tl oregano, Munt (naar smaak), Vers gemalen zwarte peper, Zeezout, , Voor de tomatensaus:, , 1 blik gepelde tomaten óf blokjes, ½ tl Pul Biber (= hele scherpe paprika met chilipoeder), 1 tl honing, Zeezout, Vers gemalen zwarte peper, , Voor de fetasaus, , 200 gr feta kaas, 200 ml melk, 1-2 tl maizena, 2 teentjes knoflook, ½ bosje verse peterselie, Vers gemalen zwarte peper, Zeezout, , overig, , Zwarte olijven, Turks brood, Olijfolie, Vers gesnipperde peterselie
- Turks
- 30-60 min.
- Geplaatst op03-10-2013Turks30-60 min.
- Eigen recept
Durum kebab
Lekkere Turkse fastfood snack
500 g ongepaneerde schnitzel, Vleesmarinade:, 2 uien, ½ l melk of magere yoghurt, zout, peper, scheutje azijn, Olijfolie, , Vleeskruiden:, 1 el paprikapoeder, 1 el komijnpoeder, 1 el tijm, 1/8 tl cayennepoeder, 1/4 tl uienpoeder, 2 el Olijfolie, , 4 turkse durum, 1 rode ui, 2 tomaten, ½ ijsbergsla, , knoflooksaus:, 125 ml sour cream, 1 tn knoflook (uitgeperst), 2 el fijngesneden bosui, Mespuntje zout en peper, 1/2 tl dille, , Sambalsaus: ( koken en 15 minuten sudderen), 3 kleine blikjes tomatenpuree, 4 el water, 1/2 tl harissa, 2 tn knoflook (uitgeperst), 1 tl citroensap, 1 tl fijngehakte bladpeterselie
- Turks Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op31-08-2013Turks Hoofdgerecht20-30 min.
Adana Kebab
Een lekker vleesgerecht uit de Turkse keuken, aanrader voor de culinaire padvinder.
Ingrediënten, Voor de kebab:, -600 gram lamsgehakt, -1 kleine fijngesneden ui, zo klein mogelijk., -1 rode paprika, heel fijn, gesneden., -1 eetlepel boter, kleine blokjes., -1/2 eetlepel koriander., -1/2 eetlepel komijn., -2 teelepels cayennepeper of pul biber., -Zout en Peper, , Voor het bijgerecht:, -4 Turkse pitabroden., -2 eetlepels gesmolten boter., -3 grote rode uien, flinterdun gesneden., -1,5 tomaat, in hele kleine blokjes gesneden., -1/2e bosje fijngehakte peterselie., -2 eetlepels citroensap., -2 eetlepels olijfolie., -zout en peper.,
- Turks Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op29-11-2010Turks Hoofdgerecht0-10 min.
kip kebab
Kip kebab, traditioneel voor in een pita, maar ook lekker in een wrap of met rijst
300 gram kipfilet, 1/4 kopje olijfolie, 1/4 kopje frisse lemon sap, een snufje kaneelpoeder, 2 teentjes geperste knoflook, zout, peper (zwarte), een groene paprika in stukjes, 2 uien, in ringetjes.
- Turks
- 10-20 min.
- Geplaatst op18-06-2001Turks10-20 min.
zoetzure kebab
Potje zoetzure saus wat je normaal voor kip gebruikt kan ook zeker voor rundvlees gebruikt worden!
250 gram kebab ( bij de lidl verkopen ze dit in de diepvries ), potje zoetzure saus, witte rijst, eventueel een gesnipperd uitje en knoflook
- 0-10 min.
- Geplaatst op04-03-20040-10 min.
Kebab Bombay
Gehaktspiesjes met salade en basmatirijst
Sla, gemengde 75 g., Gehakt half-om 125 g., CONIMEX Kebab Bombay, Eieren 0.5 st., ,
- Indiaas Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op06-12-2000Indiaas Hoofdgerecht30-60 min.
Yogurtlu Cop Kebab
STOOFPOT VAN RUNDSVLEES EN YOGHURT Yoghurt is een belangrijk ingredient in de keuken van het oostenlijke Middellands-zeegebied en wordt gebruikt voor zoete en hartige gerechten en voor dranken.Ja hoor dit is m'n favoriete gerecht:-)
3.eetl.olie1 ui, gesnipperd, zout en versgemalen zwarte peper700gr.rundsvlees om te stoven in blokjes6 tomaten,gepeld en in blokjes2 rode pepertjes1 eetl.paprikapoeder0,5 l. vleesbouillon3 dl. yoghurt3 eieren1 eetl. bloem
- Turks Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op13-09-2000Turks Hoofdgerecht60-120 min.
Kebab bombay
- 300 gr gemengde sla, - 250 gr. rundergehakt, - 1 ei, - 1 pak Conimex Asian Selection Kebab Bombay, - water
- Indonesisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op18-02-2000Indonesisch Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
shami kebab
Best bewerkelijke Indiase snack,maar omdat ie zo lekker is,moet ie er gewoon op.Dit recept is voor 10 stuks.Het is een behoorlijk machtig gerecht en wordt dan ook vaak gewoon als maaltijd gegeten met een chutney en dosa`s,waarvan het recept nog zeker gaat volgen. Het recept voor Ghee zal ik ook maar geven,want dat hoor je eigenlijk wel te gebruiken. Week eerst de kikkererwten 1 nacht in 1 liter water!
Voor 200 gram ghee heb je 250 gram ongezouten roomboter nodig., Voor de shami kebab:, 50 g ghee, 2 fijngesnipperde uien, 2 fijngesneden teentjes knoflook, 4 groene chilipepers,zonder zaadjes,fijngesneden, 2 theel versgemalen zwarte peper, 2 theel chilipoeder, 2 theel garam masala, 1 theel ketoembar, 1/2 theel kaneelpoeder, 3 theel zout, 700 g kikkererwten,1 nacht geweekt in 1 liter water, 750 g rundergehakt, 2 eetl versgehakte koriander, 1 losgeklopt ei, zonnebloemolie, uiringen,tomaatpartjes,toefjes koriander en citroenpartjes ter garnering.,
- Multi-cultureel Bijgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op18-08-2009Multi-cultureel Bijgerecht> 120 min.
Turkse Kebab
Heerlijk gerecht om effe snel te maken!!!
500 gr.(lamsgehakt), 2 uien, shoarmakruiden, zout, peper, olijfolie, 3 dl tomatenpuree, 3 dl biogarde yoghurt, 1 teentje knoflook, 4 shoarmabroodjes, hot peppersauce(tobasco), sateprikkers
- Turks Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op31-01-1999Turks Hoofdgerecht20-30 min.
Donner Kebab
700 g mager lamsvlees of kalfsvlees, 2 uien, 1 bosje peterselie, 1 bosje verse koriander, l tl zout, l tl paprikapoeder, l tl versgemalen peper, 4 el olijfolie of maiskiemolie, olie om in te bakken.
- Marokkaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op02-03-2003Marokkaans Hoofdgerecht30-60 min.
Dam Kebab
Lekkere kebab
1 kg rundertartar, 1 el verse gemalen gember, 1 el vers gepersde knoflook, 1 tl venkelzaad grof gemalen, 3 groene pepers, i tl methi blad, I tl grof gemalen koriander zaad, 1 tl grof gemalen zwarte peper korrels, 2 el verse koriander, zout naar smaak, 5 el olie
- 0-10 min.
- Geplaatst op26-09-20130-10 min.
kebab van lamsgehakt
Kebabs van lamsgehakt zijn de worstjes van de wereld der moslims en hindoes. Door lamsgehakt om een platte, metalen vleespen te vormen, krijg je een gegrilde worst zonder vel.
- 700 g lamsgehakt, - 3 el gehakte verse koriander, - 2 bosuitjes, geschild en gehakt, - 1 tot 2 jalapeno-pepers, van zaadjes ontdaan en gehakt, - 3 theelepels geschilde, gehakte verse gemberwortel, - 2 teentjes knoflook, geperst, - 1 theelepel korianderpoeder, - 1 theelepel gemalen komijn, - 1 theelepel zwarte peper, of meer, - 1/2 theelepel gemalen nootmuskaat, - zout naar smaak, , ,
- Aziatisch
- 20-30 min.
- Geplaatst op04-04-2004Aziatisch20-30 min.
Zuurkoolschotel met kebab
Een lekkere variatie van zuurkool voor mensen die niet van varkensvlees houden.
500 gram zuurkool, zakje aardappelpuree, of 1 1/2 kilo aardappelen, 1/2 liter melk, 500 gram kebab, paneermeel,
- Goedkoop en snel Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op28-11-2002Goedkoop en snel Hoofdgerecht20-30 min.
Kebab met couscous
Door de verse koriander,munt en de geurige specerijen krijgt deze kebab een heerlijke volle smaak.
500 g rundergehakt, 1 ei,losgeklopt, 2 uien,gwsnippwed, 1 bosje koriander,fijngehakt, 1 bosje munt, fijngehakt, 1 theel. kaneelpoeder of iets meer vind ik erg lekker, 1 theel. komijnpoeder(djinten), 1/2 theel. paprikapoeder, 250 g couscous, 4 eetl. olijfolie, 2 teentjes knoflook,fijngehakt, 3-4 cm gemberwortel, geschild en geraspt, 1 rode peper,zonder zaadjes,fijngehakt, 1 limoen in partjes.
- Wereld Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op25-03-2015Wereld Hoofdgerecht20-30 min.
Shish Kebab.
500 gr lamsbout of geitevlees, 1 teentje knoflook, 1/2 theelepel zwarte peper, 1 1/2 theelepel rozemarijn, 2 eetlepels mosterd, 2 eetlepels cider-azijn, 4 eetlepels maisolie, 200 gr champignons, 2 uien, 1 rode paprika, 1 groene paprika, satepennen,
- 0-10 min.
- Geplaatst op10-04-20000-10 min.
Surinaamse kebab
Voor op grill of BBQ
500 g rosbief in grote dobbelstenen gesneden, 2+1/2 e citroensap, 1 ui, geraspt, 1 teentje knoflook, fijn, 1/2 tot 1 t cayennepeper (volgens eigen smaak), 1 t bruine suiker, mespunt kruidnagelpoeder, zout
- Multi-cultureel
- > 120 min.
- Geplaatst op13-12-2006Multi-cultureel> 120 min.
Sjish kebab
Turkije; van "vifke"
500 gr lamsbout of geitenvlees, 1 teentje knoflook, ? tl zwarte peper, 1 ? tl rozemarijn, 2 el mosterd, 2 el cider-azijn, 4 el maisolie, 200 gr champignons, 2 uien, 1 rode paprika, 1 groene paprika, satepennen, ,
- Turks Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op25-10-2002Turks Hoofdgerecht20-30 min.
Kebab Van Kip.
1 kg.kipfilet2 uien, 2 teentjes knoflook, 6 el. gesmolten boter, 4 el. Sojasaus, 2 el. Citroensap, 1 el. bruine suiker, 2 el. gehakte korinander, zout, peper. Verder nodig: houten prikkers., ,
- Aziatisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op26-07-2002Aziatisch Hoofdgerecht20-30 min.
Kebab en Papillote
Kebab, van lamsschouder.
800 gr. lamsschouder100 gr. boter1 groene peper400 gr. uien200 gr., tomatenpeterselie25 gr. muntblaadjes25 gr bonekruid, vers1 citroenzout, peper
- Arabisch
- 0-10 min.
- Geplaatst op10-05-2003Arabisch0-10 min.
Tas Kebab
Zacht gestoofd lamsvlees dat toch betrekkelijk snel klaar is.
* 2 fijngesnipperde uien * 4 tenen knoflook (of iets meer!) * 2 groene Turkse pepers * 500 gram lamsbout in blokjes van 3x3 gesneden * 2 el olijfolie * 1 el tomatenpuree * 4 tomaten, zaad verwijderd en in stukjes gesneden * 1 el gedroogde grof gemalen rode peper * 1 tl vers gemalen zwarte peper * mespunt kaneelpoeder * 1 el gedroogde oregano * 1 laurierblad * 1 el azijn * halve liter hete runderbouillon van een blokje * allesbinder * fijngeknipte peterselie
- Turks Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op16-08-2004Turks Hoofdgerecht60-120 min.
Kebab van gehakt
Lekker "mager"Arabisch gerecht
8 satestokjes, ? citroen, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 400 g rundergehakt, 1 ei, peper, (zee)zout, 4 tomaten, 1 rode paprika, 1 courgette, 4 eetlepels olijfolie traditioneel,
- Arabisch Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op15-09-2004Arabisch Hoofdgerecht30-60 min.
Boti kebab
700 gr uitgebeende lamsbout, 2 gepelde en gesnipperde teentjes knoflook, 2 eetlepels fijngehakte korianderblaadjes, 2 eetlepels citroensap, 75 gr Bulgaarse yoghurt, zout, 1/2 theelepel gemalen kurkuma, 2 eetlepels olie, , Voor de garnering:, dunne uiringen, knapperige slablaadjes, wigvormige stukjes komkommer, , Maal in koffiemolen:, 6 groene kardamoms (met de schil), 1 kaneelstokje van 2 1/2 cm, 2-3 gedroogde rode chilipepers, 1 eetlepel korianderzaadjes, , Variatie: U kunt in plaats van lamsvlees ook varkensvlees gebruiken.
- Indiaas Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op23-09-2002Indiaas Hoofdgerecht0-10 min.
Boti kebab
Van oudsher wordt voor deze spiesjes zacht,uitgebeend lamsvlees gebruikt. Voor het grillen wordt de kebab gemarineerd in yoghurt met kruiden.
700gr:uitgebeende lamsbout2 teentjes knoglook,gepeld en gesnipperd2 eetlepels fijngehakte korianderblaadjes2 eetlepels citroensap75gr:Bulgaarse yogurtzout naar smaak1/2 theelepel gemalen kurkuma2 eetlepels olie(MAAL DE VOLGENDE INGREDI?NTEN IN EEN KOFFIEMOLEN:6 groene kardemons (met schil)1kaneelstokje van 2,5cm:2-3 gedroogde rode chilipepertjes1 eetlepel korianderzaadjes.(VOOR DE GARNERING)Dunne uiringenKnapperige slablaadjesWigvormige stukjes komkommer
- Indiaas
- 20-30 min.
- Geplaatst op22-06-2006Indiaas20-30 min.
Kebab koebideh
1500 gram schapen-/lams- of rundergehakt, 2 grote uien, 1 teen knoflook, Zout en zwarte peper naar smaak
- Iraans
- 0-10 min.
- Geplaatst op10-09-2011Iraans0-10 min.
-
Spiesjes / Kebab voor barbecue / grill
van diaantje64 , 503 recepten, 34084 volgers
-
Spiesjes / Kebab voor barbecue / grill 1
van diaantje64 , 124 recepten, 0 volgers
-
kebab
van jaisa1 , 1 recepten, 0 volgers
-
Kebabs
van Nettieenhans , 1 recepten, 0 volgers
-
shoarma doner en kebab
van JoopdeWit1 , 1 recepten, 0 volgers