1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Paddenstoelen
  5. Kastanjechampignons

Kastanjechampignons recepten (2.344)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

lasagne met kip, pesto en courgette

Gepikt van koken met sterren maar de zalm dan door kip vervangen. Errug lekker!!

INGREDIENTEN

400 gr. kipfilet 3 eetlepels pesto 1 courgette 200 gr. kastanjechampignons 1 pakje gezeefde tomaten 1 teentje knoflook 200 ml. creme fraiche 4 tomaten 150 gr. geraspte belegen kaas 1 pakje lasagnevellen

Voorbereiding

Verwarm de oven op 180 graden, vet de lasagneschaal in.

Bereidingswijze

Bak de kip, snijdt de kip in blokjes meng de pesto erdoor en laat dit marineren. Snijdt de courgette in plakjes, ce champignons in partjes en bak dit in een scheutje olijfolie tot de groente beetgaar zijn. Meng de gezeefde tomaten erdoor en breng op smaak met zout, peper en een heel teentje knoflook. Bak de knoflook niet te lang mee anders wordt het bitter. Roer de creme fraiche door de kip met pesto en breng op smaak. Vul een schaal om en om met lasagnebladen en het kipmengsel. Laat de lasagne garen garen in een voorverwarmede oven van 180 graden gedurende 30 minuten. Snijd de lasagne in stukken.

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-01-2001
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Pasta met tonijn en rucola

INGREDIENTEN

400 gram penne pasta, 2 blikjes tonijn op olie, 250 gram kastanjechampignons, in vieren gesneden, 2 bouillonblokjes, 50 gram pijnboompitten, 1 citroen, 100 gram rucola sla, 175 gram philadelphia, 2 rode uien, in reepjes gesneden, 3 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook fijngehakt, zout en versgemalen peper,

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-09-2009
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Stoofschotel (slankgerecht)

Ooit dit recept gekregen van mijn dochter en toen ik het weer eens maakte wist ik waarom ik het bewaard had! Het is niet alleen een slank gerecht (310 cal p.p.) maar ook nog eens heerlijk. Het is zonder vlees maar je zou ook het heel goed restjes gaar (rund)vlees of rul gebraden gehakt kunnen toevoegen of neem vegetarisch vlees. Wij eten wel vlees maar ik miste geen moment `vlees` in dit recept. Van de week (oktober 2012) weer eens gemaakt en nu er eindelijk foto`s bijgeplaatst. Ik heb het voor 2 dagen gemaakt en het recept iets veranderd. (zie onderaan) De volgende dag in een andere ovenschotel gedaan en zo hadden wij voor twee dagen een heerlijke schotel. Voor andere tips lees onderaan bij "Serveertips"

INGREDIENTEN

2 uien, 1 rode, gele en groene paprika, 1 courgette, 100 g sperziebonen, 2 tenen knoflook, 4 eetlepels olijfolie, 1 el tomatenpuree (optioneel), ½ - 1 blik tomatenstukjes (of gepelde tomaten die je naderhand fijner maakt), ¼ liter water (of minder) het gerecht moet bijna onderstaan., Zout en versgemalen peper, 2 eetlepels fijngehakte peterselie (garnering), Eventueel voor de 2e dag (zie onderaan dit recept) 1 bakje kastanje champignons + scheutje balsamico azijn, 150 g geraspte kaas

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-10-2006
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Ovenschotel met witlof, gehakt en (kastanje)champignons

Dit gerecht is een typisch voorbeeld van creatief koken. Zoiets zou je tegen kunnen komen als je de rubriek "koelkast leegmaken" gebruikt. Ik heb gewoon gekeken welke ingrediënten bij elkaar passen en welke smaken matchen. Dit is een ovenschotel die helemaal bij deze tijd van het jaar past. Tip: Je kunt ook variëren door de aardappelschijfjes te vervangen door aardappelpuree.

INGREDIENTEN

- 500 gram (runder)gehakt, - 500 gram witlof, - 1 kg vastkokende aardappelen, - 150 gram gerookte spekjes, - 250 gram (kastanje)champignons, - 2 uien, - 3 eieren, - 250 ml kookroom, - 2 tot 3 lepels mosterd, - 200 gram geraspte kaas, - peper (weinig of geen zout i.v.m. de gerookte spekjes)

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-10-2013
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Varkenshaasje met kastanjechampignons

INGREDIENTEN

250 gr. kastanjechampignons, citroensap, 2 varkenshaasjes a 250 gr. per stuk, 40 gr. boter, zout, peper, 1 tl. oregano, 2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 2 dl. crème fraiche, 1 el. Franse mosterd, 1/2 tl. bouillonpoeder, takjes verse bieslook

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-07-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Boeuf Stroganoff

Het orginele recept van de kok van graaf Paul Stroganoff. Malse biefstukreepjes in cognac-roomsaus.

INGREDIENTEN

* 600 gram biefstuk van de haas, * 1 el bloem, * mespuntje cayennepeper en paprikapoeder, * 2,5 el zonnebloemolie, * 1 kleine ui, genipperd, * 2 teentjes knoflook, fijngesneden, * 250 gram (kastanje)champignons, in plakjes, * 2,5 el cognac, * 150 ml rundvleesbouillon, * 150 ml zure room, * 2 el gehakte verse peterselie, * zout en (versgemalen) zwarte peper

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-06-2005
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
Populaire paddenstoelen recepten

lasagne met lasagne zalm, pesto en courgette

Gepikt van "Koken met sterren".

INGREDIENTEN

-400 g zalm (in plaats van zalm kunt u ook kipfilet gebruiken), -3 eetlepels pesto, -1 courgette, -200 g kastanjechampignons, -1 pakje gezeefde tomaten, -1 teentje knoflook, -200 ml creme fraiche, -4 tomaten, -150 g geraspte belegen kaas, -1 pakje lasagnevellen,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-02-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Quiche met spinazie, gerookte zalm en (kastanje)champignons

Quiches en hartige taarten zijn wel een van mijn favorieten. Met een beetje fantasie tover ik elke keer wel weer iets lekkers in elkaar. Deze is echter uitzonderlijk lekker. Niet zo verwonderlijk want  natuurlijk zijn de ingrediënten ook wel aan elkaar gewaagd. Voor mij dus een reden om hem hier te plaatsen. Dan kan ik hem zelf tenminste ook niet meer vergeten Lees meer: de quiche top 10

INGREDIENTEN

- 1 rol bladerdeeg of deeg voor hartige taart (7 plakjes kan ook), - 450 gram spinazie (ik gebruik zelf verse), - 250 gram (kastanje)champignons, - 200 gram gerookte zalm, - bakje kruidenroomkaas (bijvoorbeeld Paturain), - 4 eieren, - 200 ml melk, - peper en zout, - boter om de vorm mee in te vetten

  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-05-2015
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Ovenschotel met doperwten, romige champignons en brie

Een lekkere en gemakkelijke ovenschotel bestaande uit doperwten, romige champignons, aardappelplakjes en brie. Bij deze schotel werd ik geinspireerd door een smulwebrecept. Je kunt natuurlijk ook diepvrieserwtjes gebruiken dat is nog lekkerder.

INGREDIENTEN

300 gram diepvries doperwten of 1 klein potje doperwten - 250 gram kastanjechampignons - 2 eetl. (olijf)olie - 1 kleine ui - 1 teentje knoflook - 1 dl room - 1/2 dl droge witte wijn - peper, zout, tabasco - 125 gram brie - plm. 400 gram voorgekookte aardappelschijfjes - gehakte peterselie

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-10-2003
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Heerlijke romige bospaddenstoelensoep (herfst soep)

Het najaar is nu echt aangebroken en ik zie weer overal de meest heerlijke paddenstoelenmelanges liggen. Zo was ik vanmorgen vroeg bij de groenteboer en dat zag er zo lekker uit dat ik het niet kon laten liggen. Duur was het ook niet daar er momenteel volop verse aanvoer is aldus de groenteman. Ik kwam dus terplekke op het idee om er begin van de middag een heerlijke, royaal gevulde, bospaddenstoelensoep van te maken. Nou het was niet lekker, maar werkelijk zalig ! Dit is genoeg om met 2 personen het hele weekend van te genieten. Bovendien is dit een heerlijke "opkikker" want je krijgt het er lekker warm van en het geeft energie. Succes !

INGREDIENTEN

75 gr kastanjechampignons, 75 gr shiitake, 75 gr oesterzwammen, 75 gr cantharellen, 1 flinke ui, 2 teentjes knoflook, Bosje verse peterselie (blaadjes snipperen), Handje gesneden bieslook (ter garnering), Zwarte peper uit de molen, Zeezout, 50 gr roomboter, 50 gr bloem, Halfvolle melk, 1 ½ el creme fraiche, Heet water en 2 runderbouillon tabletten, (Eventueel wat maggi voor wat extra pit)

  • Frans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-09-2012
  • Frans
  •  20-30 min.

Gemarineerde kastanjechampignons

Dit is een heelijk frisse tapas die ook als voorgerecht kan dienen

INGREDIENTEN

* 250 gr kleine kastanjechampignons, * 2 tenen knoflook, * 12 zwarte olijven zonder pit, * 3 eetl balsamicoazijn, * 2 eetl olijfolie, * 4 takjes tijm, * zout en peper

  • Spaans Voorgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op08-03-2012
  • Spaans Voorgerecht
  •  > 120 min.
Nieuwste kastanjechampignons recepten

Truffelrisotto met kastanjechampignons

INGREDIENTEN

4 eetlepels olijfolie, 1 ui, 200 gram arboriorijst, 8 dl kippenbouillon, kokend, 1 bakje kastanjechampignons, heel klein gesneden, 3 eetlepels truffelolie, 1 eetlepel truffelpasta, 1 eetlepel geraspte parmesaanse kaas, peper en zout,

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-06-2004
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

gevulde kastanjechampignons

Lekker warm hapje bij de borrel,maar ook prima als voor- of bijgerecht.

INGREDIENTEN

* 20 kastanjechampignons, * 1/2 rode paprika,fijngehakt, * 100 g chorizo,fijngehakt, * 1 zeer fijngenipperde ui, * bosje bladpeterselie,fijngesneden, * 2 uitgeperste teentjes knoflook, * versgemalen zwarte peper, * 1/2 eetl olijfolie, * snufje zout, * 50 g geraspte jonge kaas.

  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-09-2009
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Kastanjechampignons met truffelolie

INGREDIENTEN

1/2 bakje kastanjechampignons, 1 sjalotje, 1/4 knolselderij, 3 el slagroom, 1 el boter, olijfolie met truffelaroma (Monini), zout, peper,

  • Internationaal Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-10-2000
  • Internationaal Bijgerecht
  •  10-20 min.

Ribeye met kastanjechampignons

INGREDIENTEN

, 4 ribeyes van 150 gram per stuk, 1 sinaasappel, 1 eetlepel arachide-olie, 25 gram boter, zout en peper, 2 sjalotjes, 200 gram kastanjechampignons, 100 ml rode wijn, 1 eetlepel gehakte tijm, 2 bolletjes gember

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-10-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Hazenrugfilet met kastanjechampignons

Hier een apart hazenrugrecept met een overheerlijke mousseline van knolselderij !!

INGREDIENTEN

4 hazenrugfilets, 1 knolselderij, 250 g kastanje-champignons, 400 g gedroogde Ganda ham, 2 dl wildfond, 2 dl rode wijn, ½ liter kokosmelk, Provençaalse kruiden, naar smaak, 2 tl. gedroogde rozemarijn, 2 eetl. olijfolie, peper en zout,

  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-11-2007
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Spaghetti met kastanjechampignons

Hartverwarmend herfstrecept!

INGREDIENTEN

- Spaghetti, - 1/2 bakje kastanjechampignons, - 1 ui, middelgroot, - 125 g magere spekreepjes, - 200 g tuinerwten, diepvries, - 50-100 g roomkaas, - 125 ml creme fraiche, - verse tijm, - verse rozemarijn, - zwarte peper en zout uit de molen

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-10-2012
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Spekbrood met kastanjechampignons

Een heerlijk lunch-/brunchgerecht van brood met spek en champignons

INGREDIENTEN

2 bakjes kastanjechampignons, 500 g tarwebloem, 40 g gist, 1/4 l lauwe melk, 50 g boter, 1 ei, 1 dooier (voor het bestrijken), 150 g ontbijtspek, 1 tl zout

  •  
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-10-1999
  •  
  •  60-120 min.

Risotto Met Kastanjechampignons

INGREDIENTEN

75 g parmezaanse kaas, stukje, 75 g ontbijtspek, in blokjes, 200 g kastanjechampignons, in reepjes, 1 ui, fijngesneden, 1 teentje knoflook, fijngesneden, 150 g risotto-rijst, 5 1/2 dl groentenbouillon, 1 el rode wijnazijn, peper, zout, 100 g veldsla, 4-5 el olijfolie,

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-04-2000
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Ciabatta Met Kastanjechampignons

Ciabatta brood met spekjes en champignons

INGREDIENTEN

1 ciabatta (250 - 300 gr), margarine, 150 g mager ontbijtspek in reepjes, 300 g kastanjechampignons of andere paddestoelen, in plakjes, 2 tl provencaalse kruiden, zout en peper

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-01-1999
  •  
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Broccolisoep met kastanjechampignons

Lekkere romige broccolisoep. De soep is vegetarisch. Om toch wat "bite" in de soep te hebbe, heb ik er gebakken kastanjechampignons door gedaan. Heerlijk.

INGREDIENTEN

500 gram broccoli, 1 sjalotje, 1 + 1 eetlepel olijfolie, plm. 750 ml liter (warm) water, 2 kruidenbouillontabletten of groentebouillontabletten, 150 gram kastanjechampignons, 100 ml kookroom light, gemalen nootmuskaat naar smaak, peper, zout,

  • Internationaal
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-01-2020
  • Internationaal
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Uiensoep met kastanjechampignons

Dit recept is gemaakt op basis van mijn eerdere recept van uiensoep. Ik was benieuwd of kastanjechampignons een meerwaarde aan de soep geven en...dat is gelukt. De soep is heerlijk en makkelijk te maken.

INGREDIENTEN

2 Grote uien, 1/2 Bakje kastanjechampignons, 1 Liter water, 2 Runderbouillontabletten of Groentebouilontabletten, Ca. 50 gr. boter, 1 Laurierblaadje, Wat verse of gedroogde kruiden, Stokbroodje, Geraspte kaas

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-06-2018
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Volkorenpannenkoek met kastanjechampignons

Volkorenpannenkoekjes met kastanjechampignons, spekjes, kaas en crème fraîche

INGREDIENTEN

1 pak volkorenpannenkoekmix, 2 eieren, 400 ml melk, 250 g kastanjechampignons, 250 g gerookte spekreepjes, 200 g geraspte jonge kaas, 1 bekertje crème fraîche, 4 el boter

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-09-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Boter met kastanjechampignons

Heerlijk op warm stokbrood.

INGREDIENTEN

1 bakje kastanjechampignons, 50 g lente-uitjes, 125 g boter op kamertemperatuur, 4 el verse basilicumblaadjes, 1 el calvados, zout

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-11-1999
  •  
  •  10-20 min.

kip met kastanjechampignons

INGREDIENTEN

400 gr kipfilet, 1 ui, 225-250 gr kastanjechampignons, 25 gr boter, 1 dl kippenbouillon (van half tablet), 4 eetl. Pestosaus (uit een potje), 1 bekertje creme fraiche,

  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-02-2000
  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

#omeletje met kastanje-champignons

INGREDIENTEN

6 eieren, 6 el melk, zout, versgemalen peper, 100 gr. kastanjechampignons, 50 gr. rauwe ham, bieslook of lente-ui, , ,

  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-01-2000
  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Reebiefstuk met kastanjechampignons

Eenvoudig en snel te maken!

INGREDIENTEN

4 reebiefstukjes van ± 120 g, zout, peper, 30 g boter, 1 el olijfolie, 150 g kastanjechampignons, 1 dl madeira, 2 dl wildbouillon, 2 el allesbinder, peterselie

  • Frans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-12-2017
  • Frans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Risotto met kastanjechampignons

Zo simpel, en lekker!! Je blijft ervan eten!

INGREDIENTEN

Pakje risottorijst300 gram gehakt200 gr. kastanjechampignons 300 ml. vleesbouillon2 uien2 tomaten75gr. geraspte oude kaaszout en peper.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-03-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Kastanjechampignons met ansjovis

Lekker als voorafje, tussengerecht, maar ook bij de borrel.

INGREDIENTEN

20 kastanjechampignons, 2 el olijfolie, 1 el citroensap, zout, (vergemalen) peper, 1 blikje ansjovisfilets, 100 g verse roomkaas (op kamertemperatuur), 2 el slagroom, 1 el rode pesto, 2 el fijngeknipte peterselie

  • Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-12-1999
  • Voorgerecht
  •  0-10 min.

Tournedos/Stroganoff met kastanjechampignons

De familie Stroganoff speelde een belangrijke rol in de Russische geschiedenis ? en binnenkort ook in jouw keuken.

INGREDIENTEN

1 kleine ui - 250 g kastanjechampignons - 4 zure augurkjes - boter - 4 tournedos van 180 g (kleinhoofd) - peper en zout - 1 eetlepel tomatenpuree - 1/2 dl wodka - 1 dl rundbouillon - 3 dl room

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-06-2001
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pas­ti­naaksoep met kas­tan­je­cham­pig­nons

Ideaal hoofdgerecht voor koude dagen: heerlijk dikke soep met paddenstoelen en een schep crème fraîche met dille.

INGREDIENTEN

400 g pastinaak, 2 sjalotten, 4 el traditionele olijfolie, 2 tenen knoflook (heel), 1½ liter groentebouillon (of van tablet), 4 middelgrote eieren, 250 g kastanjechampignons, 1 tl gedroogde dille, 125 g crème fraîche

  • Frans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-10-2018
  • Frans
  •  20-30 min.

Gemarineerde kastanjechampignons

De champignon kan altijd! Vooral in de Italiaanse keuken, waarvan dit gerecht het ultieme voorbeeld is. Deze gemarineerde champignons zijn heerlijk om te serveren bij een lekkere pasta of een mooi vleesgerecht.

INGREDIENTEN

* 250 g grote kastanjechampignons, * 1 teen knoflook, gehalveerd, * Olijfolie, * 2 sjalotten, in ringen gesneden, * 2 el verse salie, fijngesneden, * 1 el verse tijm, fijngesneden, * 1 takje rozemarijn, * 3 el citroen olie, * 1 el witte wijn, * Zout, * Versgemalen peper

  • Italiaans Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-08-2016
  • Italiaans Bijgerecht
  •  20-30 min.

Pizza met kastanjechampignons

INGREDIENTEN

2 verpakkingen ah huistraiteur verse pizza margherita, 1 pot gesneden blaspinazie a 350 gram, 1 bakje kastanjechampignons a 250 gram, 1 ui, 2 eetlepels olijfolie, 1 bakje verse roomkaas met kruiden a 125 gram, vergemalen peper

  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-03-2002
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Kastanjechampignons met koriander

De bladeren en de rijpe zaden van de koriander hebben een zeer verschillende smaak. Het zaad is mild en aromatisch, het blad scherp en prikkelend. In dit recept wordt gebruik gemaakt van korianderzaad en het blad is puur voor de garnering. Dit voorgerechtje kan ook goed als bijgerecht dienen

INGREDIENTEN

500 g kastanjechampignons, 2 el zonnebloemolie, 2 el korianderzaad, 1 teentje knoflook, 2 el tomatenpuree, 300 ml droge witte wijn, zout en peper, korianderblad om mee te garneren

  • Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-04-2000
  • Voorgerecht
  •  10-20 min.

Aardappelpannenkoekjes met kastanjechampignons

INGREDIENTEN

2 aardappelen (Bintje), 2 eieren, 1 eiwit, 15 g bloem, 5 cl melk, peper, zout, nootmuskaat, 250 g kastanjechampignons, 40 g boter.

  • Belgisch Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-03-2001
  • Belgisch Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

pasta met kastanjechampignons

Echt een heerlijk herfstgerecht!

INGREDIENTEN

1 el olijfolie, 500 gr rundergehakt, oregano, zout en peper, 250 gr kastanjechampignons, 2 rode uien, 300 gr pasta naar keuze, 2 el rode pesto, 125 ml creme fraiche, 50 gr walnoten, 50 gr rucola

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-10-2008
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

kastanjechampignons met bosui

INGREDIENTEN

* 1 rode peper * 2 bosuitjes * 1 bakje kastanjechampignons * 2 struikjes roodlof * 2 eetlepels oosterse roerbakolie * 1/2 eetlepel citroensap * zout, , ,

  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-12-2001
  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.

Kastanjechampignons met bosui

INGREDIENTEN

1 rode peper, ? 2 bosuitjes, ? 1 bakje kastanjechampignons (250 g), ? 2 struikjes roodlof, ? 2 eetlepels oosterse roerbakolie, ? 1/2 eetlepel citroensap, ? zout,

  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-02-2003
  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.

Croissant met kastanjechampignons

INGREDIENTEN

1 bakje kastanjechampignons (250 g), ? 30 g boter of margarine, ? 1 eetlepel madeira, ? 1/2 dl slagroom, ? zout, ? peper, ? 4 croissants, ? 1 zakje veldsla met bietjes (75 g),

  • Frans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-02-2003
  • Frans
  •  10-20 min.

Hamsalade met kastanjechampignons

INGREDIENTEN

1 struikje witlof1 sinaasappel100 gram kastanjechampignons50 gram veldsla100 gram magere gekookte ham1 lente-uitje3 radijsjes1 eetlepel olijfolie1 teentje knoflook1 eetlepel gehakte koriandermespuntje pittige mosterdpeper

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-03-2007
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Hertebiefstuk met kastanjechampignons

INGREDIENTEN

2 hertenbiefstukken, 100 g groene aspergetips, 1 rode ui, 1 teentje knoflook, 2 cm gemberwortel, 1 rode peper, 250 g kastanjechampignons, 3 el Oosterse roerbakolie, 1/2 el suiker, 1/2 pot wildfond, 2-3 el sojasaus,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-12-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste kastanjechampignons recepten
Populaire paddenstoelen recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top