1. Home
  2. Recepten
  3. Kalfszwezerik

Kalfszwezerik recepten (120)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Kalfszwezerik

Kalfszwezerik is in verband met de hoge prijs geen gangbaar gerecht. Het hoort thuis in de fijne keuken en wordt zeer geapprecieerd.

INGREDIENTEN

? 1 kalfszwezerik.

Voorbereiding

? De voorbereiding is altijd hetzelfde, 5 a 6 uur laten weken in koud water dat verscheidene malen wordt ververst. ? >> Daarna in een pan koud water leggen, dat langzaam aan de kook wordt gebracht, van tijd tot tijd roeren met een houten lepel en 2 minuten zachtjes laten doorkoken, van het vuur halen en met het hete water af laten koelen, uit laten lekken en met koud water afspoelen. ? >> Het ronde deel van het langwerpige snijden en de vette bestanddelen en de vliezen verwijderen.

Bereidingswijze

? De bereiding is verschillend naar gelang de culinaire bestemming van de zwezerik.

  •  
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op05-06-2005
  •  
  •  > 120 min.

kalfszwezerik

Voordat je een zwezerik kunt bakken moet je hem eerst pocheren hier een lekkere manier

INGREDIENTEN

Kalfsbouillon rozemarijn knoflook wortel ui prei iets kerriepoeder

  • Frans Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-07-2000
  • Frans Voorgerecht
  •  10-20 min.

Kalfszwezerik met Boerenjongenssaus

-----Gegeten in restaurant "de Wijnberg" te Bolsward.

INGREDIENTEN

600 gr. Kalfszwezerik - 100 gr. Roomboter - Peper - Zout - Bloem - 2 dl. Boerenjongens.

  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-06-2000
  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.

Kalfszwezerik met kreeftensaus

INGREDIENTEN

600 gram kalfszwezerik, 4 schoongemaakte en ontdooide gamba?s, 1 blikje kreeftensoep, 1/4 liter slagroom, 1 eetlepel cognac, boter, zout en peper, waterkers

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-03-2000
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kalfszwezerik met witlof

Lepelhapje

INGREDIENTEN

1 kalfszwezerik van 200 gr. - 1 flinke stronk witlof - 2 el. bloem - 100 gr. geklaarde boter - 1 tl. suiker - 1 tl. acaciahoning - scheutje sherry-azijn - 1 kleine el. mosterd van Meaux - 1dl. slagroom - peper - zout - nootmuskaat

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-12-1999
  •  
  •  10-20 min.

Kalfszwezerik En Kalfslever

Voorgerecht. Kalfslever en Zwezerik op een bedje van prei, wortel en gebakken appel met madeirasaus.

INGREDIENTEN

400 gr. Kalfszwezerik; 400 gr. kalfslever; bloem; 40 gr. boter; 250 gr. prei(schoon); 100 gr. wortel; 2 appels(cox); 1 eetl. suiker; 1 sap van sinaasappel; SAUS: 3 dl kalfsfond; 1 dl. madeira; boter; 3 eetl. ge- slagen room; peper en zout; GARNITUUR: 1 zakje veldsla; 5 cherry-tomaatjes.

  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-05-1999
  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Kalfszwezerik Met Walnotensaus

INGREDIENTEN

700 gram kalfszwezerik, 3 el zout, 150 gram walnoten, 2 dl droge witte wijn, 1/4 liter slagroom, 2 dl kalfsfond, 4 el bloem, zout, peper, 50 gram boter, 1 el peterselie

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op10-10-2000
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Kalfszwezerik en spruitjesstoverij

Spruitjes zijn het lekkerst als de vorst eroverheen is gegaan, zegt een boerenwijsheid. De koude veroorzaakt een verzoeting waarbij het zetmeel wordt omgezet in suiker. Eet dus veel spruitjes voor winterse energie !

INGREDIENTEN

600 g kalfszwezerik - 500 g spruitjes - 300 g wortels - 150 g zilveruitjes - 3 eetlepels bakboter - 120 g roomboter - 1 takje tijm - 1 laurierblad - peper en zout - 1 eetlepel bloem - 3 eierdooiers - 1 citroen

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op29-05-2001
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Gestoofde Kalfszwezerik

Met rode Banyuls en chocolade. Spinazie, perziksnippers en een aardappelsausje (recept van Frank Fol van restaurant Sire Pynnock uit Leuven)

INGREDIENTEN

800 gr kalfszwezerik; 2 dl kalfsfond; 2 dl banyuls; 8 gr pure chocolade; perziklikeur; peper en zout; 5 gr griessuiker; 1 verse perzik; 2 kg jonge spinazie; 400 gr bintjesaardappelen; boter; cacaopoeder

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-11-2001
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

kalfszwezerik met tomatensaus

Zááálig. Vooral het ontvliezen is secuur, maar het resultaat is erg goed. Zwezerik kun je krijgen bij de betere slager, meestal bevroren. Laat het dan afgedekt 24 uur in de koelkast ontdooien.

INGREDIENTEN

600 gram kalfszwezerik, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 pak gezeefde tomaten (500 gram), 1 el tomatenpuree, 1 laurierblaadje, Tijm, Versgemalen peper, 0,5 tl suiker, 2 takjes peterselie, 4 el bloem, 100 gram koude boter, 4 kerstomaatjes, 8-12 basilicumblaadjes

  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-03-2013
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Kalfszwezerik Gruyere

Gegratineerde zwezerik

INGREDIENTEN

800 gram Kalfszwezerik, 1 winterwortel, 2 middel grote uien, 3 dl witte wijn, 3 dl gevogelte bouillon, 200 gram grotchampignons, 100 gram geraspte gruyere, 5 takjes thijm, 1 laurierblad, , 30 gram bloem, 10 gram boter om in te bakken, 20 gram boter om een roux te maken voor de saus, peper en zout, ,

  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-01-2001
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste kalfszwezerik recepten

Kroketjes met kalfszwezerik

Naast de kalfszwezerik worden er ook truffelsnippers in de kroketjes verwerkt. Mede daardoor zijn het uitgesproken luxe creaties geworden.

INGREDIENTEN

300-400 gram kalfszwezerik, - zout, - 2,5 dl droge witte wijn, zoals chardonnay, - 1 stukje foelie, - 1 kleine gedroogde rode Spaanse peper (lombok rawit), - 2 takjes verse tijm, - 2 takjes bladpeterselie, - 45 gram boter, - 40 gram bloem, gezeefd, - 1,5 dl kookroom, - zout, - witte peper uit de molen, - 1,5 eetl. truffelsnippers, uit blikje of potje, - ca. 175 gram droog kruim van witbrood of paneermeel, - 2 eieren, losgeroerd met 2 eetl. water,

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-02-2001
  •  
  •  30-60 min.

Sneetjes kalfszwezerik

Verfijnd en eenvoudig voorgerecht, dat zeker in smaak zal vallen

INGREDIENTEN

-4 dunne witte sneden brood, -boter om te smeren, -4 plakken gekookte kalfszwezerik, -100 g champignons, -1 eetlepel boter en bloem, -1/8 l melk, -4 plakken gekookte ham, -zout en peper en een snufje nootmuskaat, -paprikapoeder, -1 eierdooier, -40 g geraspte Parmezaanse kaas

  • Belgisch Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-12-2002
  • Belgisch Voorgerecht
  •  20-30 min.

Gegrillde kalfszwezerik

Met een sauce diable...een voltreffer van formaat!

INGREDIENTEN

-400 g kalfszwezerik (gekuist en geblancheerd ), -100 g bacon, -200 g kleine tomaatjes, SAUCE DIABLE:, -4 sjalotjes, -2 tenen knoflook, -2 eetlepels boter, -1/4 l droge witte wijn en 1/4 l sterk geconcentreerde bouillon (blik Campbell), -wat beurre manie om te binden, -worcestersaus, -1 th lepel mosterdpoeder, -sap 1/2 citroen, -1 eetlepel gehakte kervel, -zout, peper, -wat bruin van jus (facultatief)

  • Belgisch Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-04-2003
  • Belgisch Voorgerecht
  •  10-20 min.

Macaronipastei met kalfszwezerik

Deze Pasticcio di maccheroni is een fraai gerecht

INGREDIENTEN

VOOR HET DEEG:, -300 g bloem ; 1 ei en 200 g zachte boter, DE VULLING:, -250 g kalfszwezerik, -water, -olie, -zout, -250 g macaroni, -40 g boter en 30 g bloem, -1/4 l melk, -250 g champignons, -10 gevulde olijven, -3 eieren, -witte peper uit de molen, -gedroogde basilicum en gedroogde oregano, -sap 2 citroenen, VERDER:, -1 eierdooier om te bestrijken, -1/2 l kant en klare tomatensaus, -zout, witte peper, -1 th lepel citroensap, -peterselie,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-08-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gepaneerde Kalfszwezerik

INGREDIENTEN

600 gram zwezerik, peper en zout, 2 eierdooiers, wat rijstebloem, 100 gram boter, 1 dl rode wijn, 1 potje zure room, 6 gepelde tomaten, 3 eetlepels gehakte peterselie.

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-02-2001
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kalfszwezerik Met Bieslooksaus

INGREDIENTEN

-600 gr kalfszwezerik-gehakte sjalot-100 gr boter-2 dl witte wijn-zout-peper-bloem-bieslook-peterselie-200 cc room

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-10-1999
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gebakken kalfszwezerik

Erg lekker met peterselieaardappelen en kleine doperwtjes

INGREDIENTEN

-2 kalfszwezeriken, -zout en witte peper, -1 ei, -50 g paneermeel, -60 g boter

  • Belgisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-12-2004
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Kalfs-Zwezerik En Lever

INGREDIENTEN

4 vellen lasagnadeeg, 250 gram (wilde) spinazie, 1 noot zwezerik, 3 ons kalfslever, bouquet garni, 1 dl. witte wijn, 1 dl. bouillon, 2 eetlepels slagroom, ruim 1 ons cantharellen.

  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-08-1999
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kalfszwezerik met Champignons

Zwezerik wordt als delicatesse beschouwd, het is een van de fijnste stukjes orgaanvlees. Dit recept is afkomstig uit Oostenrijk.

INGREDIENTEN

2 kalfszwezerikken (ca. 600 g, vooraf bij de slager te bestellen), zout, 1 eetlepel azijn, 250 g champignons, 2 eetlepels bloem, 2 eetlepels boter, 1/8 liter warm kalfsfond (uit pot), 1 bosje peterselie, 125 g room, versgemalen witte peper

  • Oostenrijks Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-02-2019
  • Oostenrijks Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Sate van kalfszwezerik

Amuse

INGREDIENTEN

280 gr. zwezerik - 100 gr. gesneden prei - 1 ui, gesnipperd - 1 laurierblad - 1 takje tijm - wat rozemarijnnaaldjes - 2 el. boter - olijfolie

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-12-1999
  •  
  •  20-30 min.

Provencaalse kalfszwezerik

Niet op vakantie naar de Provence? Haal de provence op Uw bord met deze aanrader

INGREDIENTEN

-4 kalfszwezeriken (elk 200 g), -zout ; witte peper; 40 g boter, Verder:, -8 tomaten, -2 aubergines, -4 eetlepels olie, -zout; witte peper ;majoraan ; oregano ; piment ; rosmarijn en peterselie

  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-07-2002
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kalfszwezerik met asperges

De hartzwezerik is de beste

INGREDIENTEN

800 gr hartzwezerik, , 1 bot asperges, , 250 gr morieltjes, , wat basilicum, , boter,

  • Belgisch Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-03-2002
  • Belgisch Voorgerecht
  •  20-30 min.

Gebakken kalfszwezerik

Niet goedkoop, maar overheerlijk

INGREDIENTEN

-2 kalfszwezeriken, -zout en witte peper, -1 ei, -50 g paneermeel, -60 g boter

  • Belgisch Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-04-2003
  • Belgisch Voorgerecht
  •  10-20 min.

Kalfszwezerik Met Port

INGREDIENTEN

600 gr kalfszwezeriken, 50 gr gedroogde morieljes, 2 wortelen, 1 ui, 1 tak selder, 30 gr boter, 1 el olie, 2 el port, 2 dl gevogeltefond, 2 el room, Zout, Peper

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-10-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Toskaanse Kalfszwezerik

Marsalawijn en eekhoorntjesbrood maken van deze Italiaanse zwezeriken iets bijzonder

INGREDIENTEN

-2 kalfszwezeriken (elk 300 g), -500 g eekhoorntjesbrood, -2 kleine uien (fijngesnipperd), -2 tenen knoflook (uit de pers), -zout, -60 g boter, -2 eetlepels olie, -6 eetlepels marsalawijn, -witte peper uit de molen, -gehakte peterselie

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-04-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

kalfszwezerik met bier

INGREDIENTEN

4 kalfszwezeriken, 150 gr champignons, 3 sjalotten, 1 eetlepel azijn, peterselie, 100 gr boter, 1 snee witbrood zonder korst, 1/2 liter abdijbier, peper, zout, , , Opmerking: in principe is de hoeveelheid bier voldoende; wilt u echter, tijdens het stoven meer bier toevoegen, verwarm dat dan eerst voor.,

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-02-2000
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kalfszwezerik met bier

INGREDIENTEN

4 kalfszwezeriken, 150 gr champignons, 3 sjalotten, 1 eetlepel azijn, peterselie, 100 gr boter, 1 snee witbrood zonder korst, 1/2 liter abdijbier, peper, zout,

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op04-02-2000
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Kalfszwezerik met champignonsaus

Kalfszwezerik is een delicatesse maar met dit recept maak je dit stukje vlees gemakkelijk klaar. Heerlijk in combinatie met champignonsaus!

INGREDIENTEN

2 uien, 100 g kastanjechampignons, 150 g oesterzwammen, bosje peterselie, fijngehakt, 600 g kalfszwezeriken, 2 blaadjes laurier, scheutje cognac, 200 ml room, 30 g gedroogde morieljes, 2 el suiker, 150 g kalfsbouillon, boter, olijfolie, peper en zout

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-09-2020
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kalfszwezerik met prunaux

INGREDIENTEN

250 g pruneaux zonder pit, -5 dl sinaasappelthee, -4 x 200 g hartzwezerik, -1 sinaasappel, -1 citroen, -25 g boter, -1 el arachide-olie, -50 g bloem, -1 el honing, -1 dl witte wijn, -1 dl jus de veau, -0,5 dl sinaasappellikeur, -zout en peper,

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-11-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Risotto van kalfszwezerik met asperges

Een recept van Ferdy Debecker van het gastronomisch restaurant "Eyckerhof" in Eikevliet (Bornem), in het hartje van de klein-Brabantse aspergestreek. De 42-jarige, rondborstige Ferdy was in 1997 winnaar van de befaamde "Grand Prix International Auguste Escoffier", waarbij hij in de finale te Nice, 1 Amerikaan en 6 Fransen versloeg.

INGREDIENTEN

24 witte asperges * 600 g kalfszwezerik * 1 wortel * 1 preiwit * 80 g risottorijst * 2 dl water * 4 cl notenolie * 50 g roomboter

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-09-2001
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Kalfszwezerik met oesterzwammen en De Koninckbier

Een feestelijk voorgerecht van kalszwezerik met De Koninck bier, het bekende Antwerpse "Bolleken", mijn lievelingsbiertje, vandaar mijn smulnaam.

INGREDIENTEN

600 g kalfszwezerik, 25 cl De Koninck-bier, 1 dl bruine fond, 500 g oesterzwammen, 1 eetlepel peterselie (fijngehakt), 1/2 eetlepel citroensap, 100 g boter (roomboter), 20 g bloem, peper, zout

  • Belgisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-03-2001
  • Belgisch
  •  20-30 min.

Kalfszwezerik met appelbolletjes en calvados-saus

"Ris de veau au Calvados".

INGREDIENTEN

800 gram Kalfszwezerik - 50 gram boter - 1 gehakte sjalot - 1 teentje knoflook - 1 theelepel paprikapoeder - 1 eetlepel tomatenpuree - 1 borrelglas Calvados - 4 eetlepels kalfsfond - 1/4 liter room - appelbolletjes - 2-3 eetlepels bloem - zout en peper - verse basilicum

  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-11-2000
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kalfszwezerik in Calvadossaus

Recept gekregen van Tonia, waarvoor dank. De heerlijke saus wordt gemaakt met Calvados, kalfsfond, room en appelbolletjes.

INGREDIENTEN

800 g kalfszwezerik, 50 g boter of olie, 1 gehakte sjalot, 1 teentje knoflook, 1 tl paprikapoeder, 1 el tomatenpuree, 1 borrelglas Calvados, 4 el kalfsfond, 1/4 l room, appelbolletjes naar smaak (met bolletjessteker uit een appel steken), 2-3 el bloem, zout, peper, verse basilicum

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-05-2000
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kalfszwezerik met gemengde paddestoelen

"Ris de veau aux champignons sauvages". Een recept van chef-kok Pieter Smits van ?Hostellerie De Hamert? in Wellerlooi.

INGREDIENTEN

125 gr kalfszwezerik - peper en zout - boter voor het bakken - 4 portabella?s -200 gr kastanjechampignons - 16 oesterzwammen - 2 tl melange bourguignonne (kruidenmix) -1 dl rode port - 2 dl bouillon - 1 dl koksroom - 100 gr shii-take - 30 gr boter - 200 gr rauwe ganzenlever

  • Frans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-11-2000
  • Frans
  •  30-60 min.

Kalfszwezerik met frambozenmarinade en eendenleverkrullen

INGREDIENTEN

4 eetlepels frambozenazijn -, 3 dl. frambozenpuree -, 400 gram kalfszwezerik -, 1 blad laurier -, 4 eetlepels olijfolie -, peper -, 8 peperkorrels -, poedersuiker -, 1 dunne prei -, 100 gram sla -, 1 ui -, 2 dl. water -, 2 wortels -, zeezout -, zout -, 50 gram eendenlever,

  • Nederlands Voorgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op27-09-2002
  • Nederlands Voorgerecht
  •  > 120 min.

Kwartels met kalfszwezerik en Champagne.

Een feestelijk voorgerecht.

INGREDIENTEN

4 kwartels - 1 kalfszwezerik - 4 plakjes bardeerspek - 70 gram boter - 50 gram borstspek - 4 kleine uitjes - 100 gram champignons - 1 dl slagroom - 1,5 dl champagne - zout, peper

  • Belgisch Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-04-2003
  • Belgisch Voorgerecht
  •  30-60 min.

Fricasse Van Kalfszwezerik , Cepes En Truffelboudins

Lekkere aardse smaken

INGREDIENTEN

600 gram kalfszwezerik, 600 gram cepes (andere paddestoelen mogen ook, echter cepes maken de smaak), 12 truffelworstjes (verkrijgbaar bij slagerij de Leeuw, Utrechtsestraat 92, Amsterdam), 3 dl jus de veau, 2 dl slagroom (tot yoghurtdikte opgeslagen), peper-zout,

  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-08-1999
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Kalfszwezerik met witlof en witkap stimulo

INGREDIENTEN

800 gr schoongemaakte kalfszwezerik, 150 gr boter, 1 dl kalfsfond, 500 gr bladspinazie, 1 dl Witkap Stimulo, 1 dl muskaatwijn, peper, zout, notenolie, 4 stronken witlof

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op04-02-2000
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Gevulde Lamsfilet Met Kalfszwezerik

Bijzonder lekkere schotel voor Pasen.Bijna geheel op voorhand te bereiden.

INGREDIENTEN

2 hele lamsfilets, 150 gram kalfszwezerik, 50 gram boter, 2 varkensnetjes, 1 bosje groene asperges, 1 vrij dikke plak Ganda ham, 1/2 knolselder, 3 deciliter room, 50 gram gemalen kaas, 4 teentjes knoflook, 2 deciliter kalfsjus, , enkele druppels truffelolie, peper en zout, nootmuskaat, ,

  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-03-2001
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kalfsoesters met kalfszwezerik, shii-take en oesterzwammen

INGREDIENTEN

500 g oesterzwammen - 500 g shii-take - 1 takje dragon - 1 toef peterselie - 4 kalfsoesters - 1 kalfszwezerik - 100 g boter, 1 koffielepel gekneusde jeneverbessen - 2 eetlepels Japanse sojasaus (Kikkoman) - vers gemalen peper - zout

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-05-2001
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste kalfszwezerik recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top