Een zalige en gezellige ROMIGE VISPOTJE
Een stoofpotje van kabeljauw, sjalotjes, champignons,tomaten, room en kruiden
400 g kabeljauwfilet in mooie reepjes, , 200 g sjalotjes, 200 g kleine champignons, , 60 g boter of margarine, ,1 tl suiker, , zout en peper, ,30 g bloem, , 5 dl visbouillon (van tablet), , 1,25 dl creme fraiche, , 2-3 tl citroensap,,, 2 vleestomaten, ontveld, in kleine blokjes, , 2 el grof gesneden dille.
Uitjes en champignons in koekenpan doen, 20 g boter en zoveel water toevoegen tot beide groenten onderstaan. Suiker, zout en peper toevoegen en op zacht vuur koken tot water verdampt is. Groenten apart zetten. 40 g boter smelten, bloem erdoor roeren en 2 minuten laten bakken. Bouillon en creme fraiche toevoegen en tot gladde saus roeren. Saus op zacht vuur 10 minuten laten koken. Saus met zout, peper en citroensap op smaak brengen. Kabeljauw in saus leggen en op zacht vuur laten meestoven tot vis gaar is. Tomaten, uitjes en champignons toevoegen en 2 minuten mee verwarmen. Voor serveren dille erover strooien
- Frans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op06-09-2004Frans Hoofdgerecht30-60 min.
Sonja Bakker Kabeljauw fantasie
Ik ben aan het Sonja Bakkeren en dit recept moesten we gisteren eten en dit smaakte zo fantastisch, dat ik het jullie niet wil onthouden. Ik heb wel een beetje gesmokkeld, want we moesten er brood bij eten dat heb ik vervangen door pasta. Op goed geluk een hele goede combinatie.
* 2 pakjes witvis (ik had botervis; heerlijk), * 8 plakjes Serrano ham, * 2 theelepels gedroogde basilicum, * 2 eetlepels balsamico azijn, * 1 theelepel (zaanse) mosterd, * 1 theelepel suiker of iets zoetstof, * 1 teentje knoflook, * 2 dl. demi creme fraiche, * 8 trostomaatjes, * 1 eetlepel olijfolie, * peper en zout, * tagliatelle
- Slanke keuken Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op03-02-2008Slanke keuken Hoofdgerecht20-30 min.
Romige viscurry uit de wok met kabeljauw
Blokjes kabeljauw in een licht zoete, pittige mangosaus. Een geweldige combinatie. Snel klaar en heel erg lekker. Weer eens een andere manier om vis te bereiden.
500 gram kabeljauwfilet - 2 eetlepels citroensap - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 1 theelepel sambal oelek - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1 eetlepel roomboter (is niet echt nodig!) - 1 flinke theelepel gemberpoeder (djahe) - 1 flinke theelepel koenjit (geelwortel) - 1 flinke theelepel gemalen koriander (ketoembar) - 2 flinke theelepels kerriepoeder - 1 eetlepel tomatenpuree -, 3 eetlepels sweet mango chutney (Pataks bij AH) - 200 ml slagroom -, 2 eetlepels gehakte koriander of peterselie
- Aziatisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op04-08-2005Aziatisch Hoofdgerecht20-30 min.
Kabeljauw met ratatouille uit de oven
Kabeljauw met ratatouille uit de oven .
Ingrediënten, , 3 eetlepels olijfolie, 2 rode uien, gesnipperd, 2 tenen knoflook, fijngehakt, 1 gele paprika, in kleine stukjes, 1 courgette, in kleine blokjes, ½ eetlepel paprikapoeder, ½ eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden, 500 g kabeljauwfilet, sap van een halve citroen,
- Vis Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op08-03-2008Vis Hoofdgerecht30-60 min.
- Eigen recept
Vis met ketjap in aluminiumfolie
Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal Deze gerecht kan ook heel goed op de BBQ bereid worden.
1 kg kabeljauw of koolvis, in moten, 2 e olie, 1 ui, fijn, 1 teentje knoflook, fijn of 1/4 t knoflook poeder, 1 t laos, 75 ml ketjap manis (ABC), 1/4 t witte wijnazijn, 1/2 t sambal
- Aziatisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op04-02-2009Aziatisch Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Gegratineerde kabeljauwfilet met kruiden-kaaskorst
Kabeljauw is door het productschap vis verkozen tot vis van de maand `november`. Ik kon derhalve niet achterblijven door daar iets mee te doen dus zo is dit heerlijke gerecht ontstaan. Vis is natuurlijk hartstikke lekker en gezond, alles wat uit zee komt is lekker en gezond. Elke vrijdag haal of krijg ik wel spartelverse vis en maak daar dan wat lekkers mee. Dit is een makkelijk recept om een moot kabeljauw eens heerlijk en snel klaar te kunnen maken. Een ware smaaksensatie voor de mensen die van vis houden, lees maar, probeer maar en proef zelf maar.
600 gr verse kabeljauwfilet of moten, 1 kop vers geraspte parmezaanse kaas, ½ t zeezout, 1 t tijm, 1 t paprikapoeder mild, Zwarte peper uit de molen, Vers gesnipperde platte peterselie, Olijfolie
- Vis Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op22-11-2012Vis Hoofdgerecht10-20 min.
Eenpansgerecht van kabeljauw met chorizo
Dit is een snelle en gemakkelijke schotel dat zelfs op een doordeweekse avond gemaakt kan worden, maar het zal ook niet misstaan bij een iets feestelijker gelegenheid. De romige milde smaak van kabeljauw wordt geaccentueerd door de pit van chorizo en zuurtje van tomaten-cider saus.
150 g chorizo, 400 g voorgekookte krieltjes of aardappelblokjes, 300 g tomatenblokjes (een blik), 1 grote prei, 200 ml droge appelcider, 500 g kabeljauwfilet, zout en peper naar smaak, handje verse gehakte peterselie
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op04-09-2011Hoofdgerecht30-60 min.
- Eigen recept
Romige Indonesische viscurry met kabeljauw en garnalen
Een werkelijk overheerlijke viscurry uit de Indonesische keuken met een beetje pit en met heel veel smaak. Dit is een heel gezond en slank recept met amper vet.
150 gr mooie rauwe garnalen, 250 gr kabeljauwfilet, 2 dl kokosmelk, 2 dl visbouillon, 3 el wokolie, 2 sjalotten (fijngehakt), 1 flinke tomaat (blokjes, zonder zaadjes), 1 el vers geperst citroensap, 2 knoflookteentjes (fijngeperst), 2 tl kerrie, ½ tl kurkuma, 1 tl gemberpoeder of 2 tl verse gember (geraspt), ¼ tl cayennepeper, ½ tl gemalen komijn, ½ tl venkelzaad, Gemalen zwarte peper uit de molen, Snufje zeezout, 3 el koriander (vers, bosje AH)
- Indonesisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op12-07-2012Indonesisch Hoofdgerecht20-30 min.
Slanke visschotel
Een heerlijk ovengerecht bijna zonder vet
600 gram visfilet naar keuze (ik gebruik kabeljauw) 1 kuipje slankie, 250 gram magere kwark, 2 eetlepels zongedroogde tomaat zonder olie1 eetlepel italiaanse kruiden, 1 theelepel strooiaroma, 4 eetlepels parmenzaanse kaas, spuitbus bakblik invetter(Baukje)
- Slanke keuken
- 20-30 min.
- Geplaatst op27-08-1999Slanke keuken20-30 min.
- Eigen recept
Vis ovenschotel met feta
Een zomerse recept uit Zuid- Afrika.
1.5 kg kabeljauw moten (kan ook uit diepvries, maar dan wel ontdooid vooraf), 80 ml olijfolie, 80 ml citroensap, 1 lente-ui, fijn, 2 preien in dunne halve ringen gesneden, 3-4 teentjes knoflook, fijn, 1 rode paprika, in blokjes, 250 g champignons, geciseleerd, 450 g blik tomaten in stukjes verdeeld, 250ml witte wijn, 30 g verse peterselie, fijn, 30 g verse dille, fijn, 250 g fetakaas verkruimeld, zout, peper
- Afrikaans Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op08-05-2006Afrikaans Hoofdgerecht60-120 min.
Pittige Indonesische kabeljauw
Het oorspronkelijke recept kwam ik tegen in een hele oude Tip Culinair. Het sprak mij aan en heb het wat aangepast. Mijn man en ik vonden het allebei verrukkelijk. We gaan dit vaker eten. Een AANRADER!
3 uien, 2 teentjes knoflook, 600 gram kabeljauwfilet (dik stuk, dus geen staartstuk), 2 eetlepels olie, 2 eetlepels donkerbruine basterdsuiker, 2 eetlepels ketjap manis, 1 theelepel sambal oelek, 1 glas witte wijn
- Indonesisch Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op10-01-2008Indonesisch Hoofdgerecht10-20 min.
Ovenschotel met kabeljauw
Heel lekker recept, als je van vis houdt lik je je vingers erbij af!
400 gr kabeljauw, 200 gr hollandse garnalen, bamigroentenpakket, 125 ml creme fraiche, 2 eieren, geraspte belegen kaas, zout, peper.
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op17-05-2005Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
Kabeljauw
1977: mama op de Weight Watchers, het hele gezin at mee. Resultaat: vier vermagerde gezinsleden. Ook nu we het huis uit zijn maken mijn broer en ik dit recept met regelmaat.
- 4 ons kabeljauwfilet, - 2 uien, - 4 tomaten, - citroensap, - dille, - peper en zout.
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op15-08-2002Hoofdgerecht20-30 min.
Oh wat is die lekker!Gegratineerde kabeljauw
Perfect voor een luie dag Razend snel klaar en zo lekker en natuurlijk ook heel gezond. Eet er heerlijke smeuïge aardappelpuree bij. Bewaar bij het afgieten wat kookvocht, dit zit vol vitaminen en roer het samen met hete melk door de puree. En breng deze op smaak met nootmuskaat, peper, zout. mmmmmm Ik vond het genoeg voor 3 personen, maar er zijn natuurlijk ook kleinere eters en dan is het genoeg voor 4 personen.
600 g kabeljauw (ik gebruik een zak diepvries kabeljauw van de Aldi en laat die op tijd helemaal ontdooien. Als er dikke stukken bij zijn, die in twee plakken snijden), 4 stengels prei (enkel het wit), 250 ml room (ik gebruik een flesje Campina kookroom light 7 % vet), 150 g geraspte kaas, 2 flinke uien, 1 el kerriepoeder, wat hete melk en wat vocht van de gekookte aardappels, boter, peper, zout, ,
- Europees
- 30-60 min.
- Geplaatst op28-12-2012Europees30-60 min.
Visrecept (slank)
Dit is een lekkere ovenschotel, makkelijk te maken en bovendien een slankgerecht. Het hele gerecht (dus met de aardappelen en kaassaus). bevat slechts 385 cal. p.p. Mocht je niet op dieet zijn kan je altijd meer aardappels nemen! Het is voor 2 personen maar kan verminderd of vermeerderd worden. Ik ben geen fan van kant en klare pakjes en zakjes, ik maak liever zelf mijn eigen kaassaus, mijn eigen aardappelschijfjes enz. maar… soms komt het wel eens van pas (haast ). Dan maak ik weleens gebruik van een pakje of zakje. De laatste tijd wordt dat steeds minder omdat ik meer tijd heb om mijn maaltijden te bereiden maar omdat dit recept uit `de oude tijd` stamt heb ik dit recept aangehouden. Ik heb deze keer (15.01.2012) `Yellow Sole vis ` (diepvries AH) gebruikt, het was wel lekker maar kabeljauw, koolvis of roodbaars vind ik lekkerder.
1 blik tomatenblokjes (425 g), 2 tenen knoflook. (ik heb er 4 gebruikt maar dat hangt van je smaak af), Bleekselderij (ik heb 6 stengels voor 2 pers. gebruikt)., 1 flinke scheut Worcestershiresaus., Een klein beetje chilipoeder, (of Cayennepeper)., Zout en versgemalen zwarte peper naar smaak., 2 rode uien., 300 g kabeljauw of andere witvis., 200 g Kant en klare aardappelschijfjes (dieet portie is 100 g aardappel p.p.), 200 ml kaassaus (bvb. Knorr of Maggi), Eventueel wat verse of gedroogde kruiden ik heb nog wat (gedroogde) dragon toegevoegd.
- Internationaal
- 20-30 min.
- Geplaatst op16-04-2006Internationaal20-30 min.
Griekse Kabeljauw schotel met tomaten en fetakaas
Een heerlijk, Grieks, visrecept uit een engels kookblad.
4 mooie kabeljauw filets van 175 gr per stuk, 3 grote stevige vleestomaten, 150 gr feta, 1 citroen, Mooie olijfolie, 1 tl tijm, 1 tl oregano, 1 tl rozemarijn, 1 el verse peterselie, Zwarte peper uit de molen, Zeezout
- Grieks Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op18-08-2012Grieks Hoofdgerecht20-30 min.
Visstoofpotje
In een woord geweldig lekker(2 woorden) gewoon proeven!
2 sjalotten;1 teen knoflook; 1 prei;150 gram kleine champignons; 150 gram zalmfilet; 300 gram kabeljauw; 150 gram hollandse garnalen; 20 gram boter; 2 dl visbouillon; 1 dl witte wijn;2,5 dl slagroom;mesp. fijne mosterd; 1 laurierblad; mesp. gedroogde oregano; 1 eetl gehakt kervel; zot en peper
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op20-08-2006Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
Kabeljauw
Kabeljauw met venkel en fusili
Venkel,fusili,ui,knoflook, 100 gr champignons, 500 gr kabeljauw, en 250 ml zure room
- Goedkoop en snel Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op31-01-1999Goedkoop en snel Hoofdgerecht10-20 min.
Boemboe bali ikan
Gebakken vis met saus dit keer zonder knoflook... heerlijk gerechtje en lekker met rijst en groenten. Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal
700 g witte vis (kabeljauw of koolvis), 1 vol t zout, 1/2 t peper, 1 e citroensap, 5 e bloem, 3 e olie, 2 grote uien, fijn, 2 t sambal, 1 vol t laos, 1 t gemberpoeder, 3 t suiker, 2 e sojasaus, 40 g tomatenpuree, 1 kop water
- Aziatisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op29-08-2005Aziatisch Hoofdgerecht20-30 min.
kabeljauw
Kabeljauw met camembert schotel
1 camembert, tomaten, bakje creme fraiche, kabeljauw, citroen, verse basilicum,perselie en dille, peper en zout
- Internationaal Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op30-09-1999Internationaal Hoofdgerecht30-60 min.
Kabeljauw
Oer hollands, de geur als je de ovendeur open doet, laat je al watertanden.....
4 kabeljauw filets (100gr pp), zo vers mogelijk., 2 tomaten. 1 grote ui, roomboter,1 citroen of limoen, viskruiden of zout en peper.
- Nederlands
- 20-30 min.
- Geplaatst op01-12-2003Nederlands20-30 min.
Kabeljauw
Vis schotel heerlijk met krielaardappeltjes
250 gr kabeljauw filet in 2 stukken, 2 tl citroensap, 3 lente uitjes, 50 gr geraspte kaas (jong), 400 gr kriel aardappeltjes, zout, peper, 30 gram boter, ingevette ovenschaal,
- Slanke keuken
- 20-30 min.
- Geplaatst op19-02-2000Slanke keuken20-30 min.
Kabeljauw in een pakketje van folie met kruidenboter
Een echt prachtig hoofdgerecht. Leuk om het zo in de aluminiumfolie te serveren op de borden
4 moten kabeljauw, van ca. 200 gram ca. 20 gram boter voor het invetten 50 gr kruidenboter 1 tl tijm 4 tomaten zout en peper
- Frans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op30-03-2005Frans Hoofdgerecht20-30 min.
Kabeljauw
Geroosterde kabeljauw
4 moten kabeljauw van 250-350 g per stuk, 1-2 eetlepels olijfolie, 1/2 eetlepel gedroogde oregano, 2 flinke handen vol verse bladpeterselie, fijngehakt, 1 middelgroot/groot vers rood pepertje, van zaad ontdaan en fijngehakt zout en zwarte peper uit de molen, 2 limoenen
- Internationaal Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op03-07-2001Internationaal Hoofdgerecht30-60 min.
Kabeljauw
250 gr kabeljauw filet in 2 stukken, 2 tl citroensap, 3 lente uitjes, 50 gr geraspte kaas (jong), 400 gr kriel aardappeltjes, zout, peper, 30 gram boter, ingevette ovenschaal,
- Nederlands
- 20-30 min.
- Geplaatst op21-06-2001Nederlands20-30 min.
kabeljauw
Gewoon lekker
4 ons kabeljauw, 2 uien, 2 knoflook, zout/peper/parikapoeder, 1 glas witte wijn, zakje viskruiden en een bakje champignons
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op31-01-2001Hoofdgerecht30-60 min.
Kabeljauw
....met camembert, spekjes, paprika en nog veel meer
5 ons verse kabeljauwfilet, 1 ons ontbijtspek in kleine stukjes gesneden, 1 rode en 1 groene paprika in stukken, 1 gesnipperde ui, een half pakje camembert, 50 gram geschaafde amandelen, 1 borrelglaasje cognac, 1 deciliter witte wijn, 1 knoflookteen uit de knijper, grof zout en zwarte peper uit de molen.
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op16-11-2001Hoofdgerecht30-60 min.
Kabeljauw
4 stukken kabeljauw van elk 150 gram * 1 theelepel zout * ? theelepel vers gemalen peper * 2 eetlepels olijfolie * 1 eetlepel kerrie * 1 grote ui * 150 gram champignons * 1 teentje knoflook * 1 bekertje creme fraiche * 100 gram geraspte oude kaas.
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op02-12-2005Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
Kabeljauw
Feestelijk visgerecht
600 gr. kabeljauwfilets1 courgette1 teentje knoflook125 gr. champignons, 6 ansjovisfilets1 eetl. gehakte basilicum4 eetl. olijfolie4 dl. witte wijn, versgemalen peper1 theel. gehakte tijm2 laurierblaadjes2 eetl. citroensap50, gr. boter
- 30-60 min.
- Geplaatst op20-01-200330-60 min.
Provencaalse Kabeljauwschotel
Lekker makkelijke doordeweekse ovenschotel. Smaakt goed met pasta.
250 gram verse kabeljauw, 350 gram tomatenbasis (bijv. Heinz Tomato Frito),1 zak gemengde rattatouille-groenten, 2 el. zachte kruidenkaas (bijv. paturain), 1/2 zakje provencaalse kruiden, peper, zout, olie, 2 eetlepels creme fraiche, 2 eetlepels geraspte kaas.
- 20-30 min.
- Geplaatst op05-03-200220-30 min.
Kabeljauw
Met garnalenroomsaus
4 dikke en stevige stukken kabeljauwfilet van elk circa 150 gram, 1 eetlepl citroensap, 1 blikje pepelde tomatenblokjes, zout en versgemalen peper, 3 eetlepels bloem, 100 gram boter, 1 doosje of zakje room-tuinkruidensaus van Maggi, 100 gram (Hollandse) garnalen, 1 eetlepel fijngehakte dille
- Belgisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op09-04-2003Belgisch Hoofdgerecht20-30 min.
Kabeljauw
250 gr kabeljauwfilet, 1 á 2 teentjes knoflook, 60 gr walnoten, ½ citroen, ¼ Spaans pepertje zonder zaadjes, ¼ etl gember fijn geraspt, 2 etl fijn gehakt korianderblad, snufje kaneelpoeder, 2 eetl olijfolie, peper en zout
- Mediterraan Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op19-02-2010Mediterraan Hoofdgerecht30-60 min.
italiaanse visschotel uit de oven
Visschotel met italiaanse kruiden, kruidenkaas en tomaten
400-500 gr. Kabeljauw of andere witte vis;, Groot blik gepelde tomaten;, 1 (of 2!) doosjes kruidenroomkaas (Boursin-achtig);, (verse) Italiaanse kruiden (basilicum, rozemarijn, oregano);, Zout, Peper;, Zakje geraspte oude kaas;, Droge witte wijn;, Olijolie.
- Italiaans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op01-09-2000Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
Kabeljauw
600g aardappels2paddestoel-bouillontabletten1laurierblad3kruidnageltjes500g kabeljauwfilet300g champignons30 g boter2el olijfoliezeezout en versgemalen peper1dl magere melkeen paar takjes peterselieca.6grote ongepelde garnalen
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op11-02-2003Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
Kabeljauw met een
Kabeljauw met een heerlijke fruitsaus.
750g kabeljauwfilet, peper, zout, 3 eetlepels bloem, 100g boter, 3 bananen, citroensap, 4 schijven ananas (blik), 6 bolletjes stemgember, gehakte peterselie, 1dl witte wijn
- Nederlands Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op23-11-2004Nederlands Hoofdgerecht10-20 min.
kabeljauw
800 gram kabeljauw,bruschetta[gedroogde pesto te koop bij Oil & Vinegar]olijfolie.
- Goedkoop en snel Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op04-04-2002Goedkoop en snel Hoofdgerecht20-30 min.
Kabeljauw
Met gember en banaan in aluminiumfolie.
600 gram kabeljauwfilet * 4 nootjes gember * 2 eetlepels gembersiroop * 1 banaan * paprikapoeder * peper * zout.
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op27-01-2007Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
Kabeljauw
Met paprika-safraansaus
600 gram kabeljauwfilets, 2 rode paprika's, 2 dl. visfonds, 1 zakje safraan, 1 eetlepel rode wijnazijn, 2 theelepels tijm, 3 takjes peterselie, 2 eetleleps boter, zout, versgemalen peper
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op18-01-2000Hoofdgerecht30-60 min.
Kabeljauw.
Met schelpjesmacaroni en vissaus.
1 el citroensap, zout, 1 tl provencaalse kruiden, 400 gram kabeljauwfilet, 350 gram schelpjesmacaroni, 1 blik kreeftesoep, 1/8 liter slagroom, 2 el Pernod, 100 gram gepelde garnalen, versgemalen peper, 1 el fijngehakte dille, ca. 50 gram geraspte belegen Goudse kaas.
- Italiaans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op22-01-2002Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
Lasagne met kabeljauw en paprikasaus
Lasagne met kabeljauw en paprikasaus Ingrediënten Hoofdgerecht : 4-6 personen Bereiden: 30 minuten + 30-40 minuten in de oven
Ingrediënten, , 3 eetlepels olijfolie, 1 ui, gesnipperd, 2 tenen knoflook, fijngehakt, 3 rode paprika`s, in stukjes, 4 tomaten, in stukjes, 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden, 1 courgette, in plakken, 250 g lasagnevellen, 500 g kabeljauwfilet, in blokjes, 1 bol mozzarella, in plakken, 25 g Parmezaanse kaas, geraspt, , ,
- Vis Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op30-05-2008Vis Hoofdgerecht30-60 min.
Vispotje met zalm en kabeljauw
1 van mijn favorieten visgerechten!
250 g kabeljauwfilet, 250 g zalmfilet, 2 venkelknolletjes, 4 eetlepels olijfolie, 300 g gesneden prei, zout, peper, 450 g voorgekookte krielaardappeltjes, 1 zak of blik (400 ml) romige mosterdsoep( A.H ).,
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op30-07-2001Hoofdgerecht20-30 min.
-
visschotelkabeljauwtomatenfetakorsr
van ehpjanssen , 3 recepten, 0 volgers
-
Hutspot met gestoofde kabeljauw
van kerkstraat73 , 2 recepten, 0 volgers
-
Kabeljauw met een korstje
van tjes , 1 recepten, 0 volgers
-
kabeljauw in champignonsaus
van ineke61 , 1 recepten, 0 volgers
-
ovenschotel kabeljauw
van Hendrietta , 1 recepten, 0 volgers
-
kabeljauw van Sonja
van jozianne_schmidt , 1 recepten, 0 volgers
-
Kabeljauw
van Ronald_Vos751 , 1 recepten, 0 volgers
-
kabeljauwfilet uit de oven
van monica117 , 1 recepten, 0 volgers
-
kabeljauw
van Monique160167267 , 1 recepten, 0 volgers
-
Kabeljauw
van Emmavandam , 1 recepten, 0 volgers