Kaastaartje
Aantrekkelijk alternatief voor mensen die niet van een zoet nagerecht houden. Maar ook een heerlijk dessert voor de kaasliefhebber.
Een stuk Old Amsterdam, en een stuk Cabralos Picos (Spaanse blauwschimmelkaas). Mascarpone* beetje appelstroop.
Maak van de Old Amsterdam in de keukenmachine met een beetje mascarpone en een klein beetje appelstroop een mousse. Doe hetzelfde met de Cabralos Picos maar dan zonder appelstroop.. Spuit de kaasmousse van Old Amsterdam in kleine flexivormpjes en vries dit in. Spuit de mousse van de Cabralos in een grotere flexivorm half vol, en leg dan de bevroren 'bonbon'van Old Amsterdam er in. Vul de vorm verder af met de mousse van de Cabralos Picos en zet het geheel in de vriezer.
- Nagerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op16-04-2001Nagerecht60-120 min.
kaas-taartje
Tussen-dessert.
*300 gr verse roomkaas met knoflook, *150 gr Danish Bleu, *olie om in te vetten, 1 mango, *kleine stukjes parmezaanse kaas, *6 sneetjes witbrood,
- Nederlands Nagerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op19-12-1999Nederlands Nagerecht10-20 min.
Mini kaastaartje
Klein kaashapje met walnoot
3 eieren 6 el., ongeslagen slagroom 150 gr., gemalen oude kaas, 28 saladecups walnoten,
- 10-20 min.
- Geplaatst op02-10-200310-20 min.
Kaastaartje Met Pruimencompote
Een lekker tussengerecht
*8 Gedroogde pruimen zonder pit,*1 dl droge rode wijn,*1 thl vloeibare honing,*snufje kaneelpoeder,*12 witte druiven,*2 plakjes roomboterbladerdeeg(diepvries),*1 eierdooier,*50 gram Danisch Blue,*1 eetl.koffieroom,*1 1/2 thl. om in te vetten, *4 Toefjes peterselie
- Frans Tussengerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op21-12-1999Frans Tussengerecht30-60 min.
Italiaans Kaastaartje
4 plakjes roomboter blader(diepvries), olie, 1 bolletjes mozzerella, 2 eieren, 1 el pesto, 150 gr ricotta, 50 gr vers geraspte Parmezaanse kaas. peper, bloem.
- Italiaans Voorgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op08-09-2000Italiaans Voorgerecht30-60 min.
Bladerdeeg kaastaartje
8 plakjes diepvries bladerdeeg, 8 plakjes komijnekaas, 50 gr. plakjes ossetong, 1 stengel bleekselderij, 1 ei, 50 gr. geraspte oude kaas
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op24-06-2010Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
Kaastaartje met pruimencompote
8 gedroogde pruimen zonder pit - 1 dl droge rode wijn - 1 theelepel vloeibare honing - snufje kanaalpoeder - 12 witte druiven - 2 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg - 1 eierdooier - 50 gram Danablue - 1 eetlepel koffieroom - 1 1/2 theelepel olie om in te vetten,
- Nederlands
- 30-60 min.
- Geplaatst op25-11-2003Nederlands30-60 min.
kaastaartje met appelsaus
2 grote bladeren savooikool, 2 dikke plakken beenham, 250g. dikgesneden pittige halfzachte kaas, 4 eetl. appelmoes, 4 koffiel. calvados, zout
- Belgisch
- 10-20 min.
- Geplaatst op02-04-2000Belgisch10-20 min.
Kaastaartje met appelsaus
2 grote bladeren savooiekool, 2 dikke plakken beenham, 250 g dikgesneden "pittige" halfzachte kaas (Corsendonk), 4 eetlepels appelmoes, 4 koffielepels calvados, zout.
- Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op17-09-2001Voorgerecht20-30 min.
Kaastaartje met sinaasappel in crumble
* 6 petits suisses kaasjes, * 300 gr verse kaas, * 4 eiwit, * 100 gr suiker, * 1 zakje vanillesuiker, * 1 sinaasappel, * 50 gr rozijnen, * 200 gr lange vingers, * 1 scheutje melk, Voor de crumble:, * 5 chocolade biscuitjes, * 70 gr boter, * 100 gr bloem
- Internationaal Nagerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op30-03-2011Internationaal Nagerecht> 120 min.
Kaastaartje met noten en druiven
Lekker en makkelijk. Dit romige kaastaartje met noten en druiven is helemaal voor te bereiden. U hoeft er alleen nog maar mooie puntjes van te snijden. Het kaastaartje is zowel als tussen- of als nagerecht te gebruiken.
Voorbereidingstijd: 50 minuten,, 50 gr rozijnen, 2 eetlepels witte port, 4 plakjes bladerdeeg, 75 gr Hollandse gatenkaas (plakjes), 75 gr Hollandse geitenkaas (plakjes), 75 gr belegen kaas (plakjes), 2 eieren, 4 eetlepels slagroom, zout en peper, 100 gr gezouten cashewnoten, 1 eetlepel paneermeel, 250 gr wite druiven, 1 eetlepel bloem om te bestuiven, 1 eetlepel boter of margarine om in te vetten),
- Nederlands Nagerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op11-12-2002Nederlands Nagerecht0-10 min.
Kaastaartje Met Gedroogde Tomaat En Pesto
4 plakjes bladerdeeg, 3 gedroogde tomaten op olie, 1 bolletjes mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. geraspte parmazaanse kaas, zout, peper en wat bloem.
- Italiaans Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op07-07-1999Italiaans Voorgerecht20-30 min.
Kaastaartje met noten en druiven
50 g rozijnen,, 2 eetlepels witte port,, 4 plakjes bladerdeeg,, 75 g Hollandse gatenkaas (plakjes),, 75 g harde Hollandse geitenkaas (plakjes),, 75 g belegen kaas (plakjes),, 2 eieren,, 4 eetlepels slagroom,, zout, peper,, 100 g gezouten cashewnoten,, 1 eetlepel paneermeel,, 250 g witte druiven,, 1 eetlepel bloem om te bestuiven,, 1 eetlepel boter of margarine om in te vetten,,
- Nederlands Nagerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op25-04-2000Nederlands Nagerecht30-60 min.
KAASTAARTJE MET NOTEN EN DRUIVEN
50gr rozijnen, , 2 eetlepels witte port, , 4 plakjes bladerdeeg (diepvries), , 75gr Hollandse gatenkaas (plakjes), , 75gr harde Hollandse geitenkaas (plakjes), , 75gr belegen kaas (plakjes), , 2 eieren, , 4 eetlepels slagroom, , zout en peper, , 100gr gezouten cashewnoten, , 1 eetlepel paneermeel, , 250gr witte druiven, , 1 eetlepel bloem om te bestuiven, , 1 eetlepel boter of margarine om in te vetten, , lage taartvorm doorsnee ca. 20cm, , deegroller
- Belgisch
- 0-10 min.
- Geplaatst op20-08-2003Belgisch0-10 min.
ITALIAANS KAASTAARTJE MET TOMATEN EN PESTO
MMMMM......
4 plakjes rb.bladerdeeg* olie*6 gedroogde tomaten op olie* 1 bolletje mozzarella* 2 eieren*2 eetl. pesto*150 gram ricotta*50 gram parmezaanse kaas, geraspt* gemalen zwarte peper*
- Italiaans
- 20-30 min.
- Geplaatst op23-10-2001Italiaans20-30 min.
Kaastaartje Met Noten En Druiven
, , 70 gr. rozijnen -, , 3 eetl. witte port -, piedeeg ( zie recept) -, , 100 gr. harde Hollandse geitenkaas in plakjes -, , 5 eetl. slagroom -, , zout en peper -, , 130 gr. gezouten cashewnoten -, , 300 gr. witte druiven -, , 100 gr. Hollandse gatenkaas in plakjes -, , 3 eieren.,
- Nederlands Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op03-09-2000Nederlands Voorgerecht20-30 min.
italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat
Lekker hartig voorgerecht of voor bij de borrel. Ook goed in te vriezen.
Bladerdeeg (4 plakjes), Olie, 3 Tomaten, gedroogde, op olie, Mozzarella (1 bolletje), 2 Eieren, 1 eetlepel Pesto, Ricotta (150 gram), Kaas, Parmezaanse, geraspte (50 gram), Peper, zwarte, gemalen, Bloem, , , ,
- Italiaans Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op13-11-2000Italiaans Voorgerecht20-30 min.
Kaastaartje zonder gezwam!
Www.paddestoelen.net is de bron
- 4 plakjes bladerdeeg(diepvries), - 3 bosuitjes, - 200 gr oesterzwammen, - 1 eetlepel boter of margarine, - 2 eetlepels droge witte wijn, - 2 theelepels tijm, - 2 eetlepels paneermeel, - 150 g geraspte oude kaas (zakje a 150g)
- 20-30 min.
- Geplaatst op30-07-200620-30 min.
Kaastaartje op Italiaanse wijze
* 4 plakjes bladerdeeg, * 3 gedroogde tomaten op olie, * 1 bolletje mozzarella, * 50 gram geraspte parmezaanse kaas, * 150 gram ricotta, * 2 eieren, * 1 eetlepel pesto, * olie, * bloem, * zwarte gemalen peper,
- Italiaans Voorgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op13-11-2001Italiaans Voorgerecht30-60 min.
Kaastaartje Met Noten En Druiven
Nagerecht met kaas
70 gram rozijnen, 3 el witte port, piedeeg, 100 gram harde Hollandse geitenkaas in plakjes, 5 el slagroom, zout en peper, 130 gram gezouten cashewnoten, 300 gram witte druiven, 100 gram Hollandse gatenkaas in plakjes, 3 eieren
- Nagerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op22-04-1999Nagerecht30-60 min.
kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto
4 plakjes bladerdeeg, olie, 2 eieren, bloem, 1 bolletje mozzarella, 1 el. pesto, 3 gedroogde tomaten (op olie), 150 gr. ricotta, 50 gr. geraspte Parmezaanse kaas, zwarte gemalen peper.
- Italiaans
- 30-60 min.
- Geplaatst op04-04-2002Italiaans30-60 min.
Kaastaartje met andijvie en walnoten
Lunch
150 g gehakte walnoten; 6 halve walnoten voor de afwerking; 1 andijvie; 200 g verse kaas; 200 g blauwschimmelkaas (Pas de Blue); 1 ei; 1 kant-en-klaar kruimeldeeg
- Belgisch
- 20-30 min.
- Geplaatst op13-04-2004Belgisch20-30 min.
Kaastaartje Met Noten, Druiven
Dit toetje heb je nog nooit zo lekker gegeten!!!!!
70 gram rozijnen -, 3 el witte port-, piedeeg -, 100 gram harde Hollandse geitenkaas in plakjes-, 5 el slagroom -, zout en peper-, 130 gram gezouten cashewnoten-, 300 gram witte druiven-, 100 gram Hollandse gatenkaas in plakjes-, 3 eieren., ,
- Nederlands Nagerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op13-01-2000Nederlands Nagerecht30-60 min.
Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat
4 plakjes bladerdeeg, Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem,
- Italiaans Voorgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op17-05-2003Italiaans Voorgerecht30-60 min.
Spinazie met peer en stilton kaastaartje
4 deegcupjes, 200 gram Hollandse spinazie, 1 blikje gepocheerde peren, 200 gram English blue stilton, kervel, walnotenolie, olijfolie,
- Internationaal
- 10-20 min.
- Geplaatst op14-03-2003Internationaal10-20 min.
Kaastaartje met gedroogde tomaat & pesto
4 plakjes bladerdeeg, olie, 2 eieren, bloem, 1 bolletje mozzarella, 1 el. pesto, 3 gedroogde tomaten (op olie), 150 gr. ricotta, 50 gr. geraspte Parmezaanse kaas, zwarte gemalen peper
- Italiaans
- 30-60 min.
- Geplaatst op13-06-2003Italiaans30-60 min.
Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto
8 plakjes bladerdeeg, olie, 6 gedroogde tomaten op olie, 2 bolletjes mozzarella, 4 eieren, 2 el. pesto, 300 gr. ricotta, 100 gr. Parmezaanse kaas, geraspt, zwarte peper, gemalen, Bloem
- Internationaal Voorgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op21-11-2005Internationaal Voorgerecht30-60 min.
Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto
Proef de zon
4 plakjes bladerdeeg Olie 3 tomaten, gedroogde, op olie 1 bolletje mozzarella 2 eieren 1 el. pesto 150 gr. ricotta 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte Peper, zwarte, gemalen Bloem
- Italiaans Voorgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op02-10-2002Italiaans Voorgerecht30-60 min.
Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto
Een soort quiche erg lekker.
4 plakjes bladerdeeg, Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem
- Italiaans Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op07-12-2004Italiaans Voorgerecht20-30 min.
Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto
4 plakjes bladerdeeg - olie - 3 gedroogde tomaten op olie - 1 bolletje mozzarella - 2 eieren - 1 el pesto - 150 gr ricotta - 50 gr geraspte Parmezaanse kaas - versgemalen zwarte peper - bloem.
- Italiaans Voorgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op26-02-2001Italiaans Voorgerecht30-60 min.
italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto
4 plakjes bladerdeeg, bloem, olie, 3 tomaten, gedroogde op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, peper, zwarte, gemalen.
- Italiaans
- 20-30 min.
- Geplaatst op10-07-2001Italiaans20-30 min.
Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto
4 plakjes bladerdeeg, Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem,
- Italiaans Voorgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op23-11-2003Italiaans Voorgerecht30-60 min.
Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto
En dit is alleen nog maar een voorgerecht!
? 4 plakjes bladerdeeg, ? olie, ? 3 zongedroogde tomaten op olie, ? 1 bolletje mozzarella, ? 2 eieren, ? 1 eetlepel pesto, ? 150 gram ricotta, ? 50 gram (geraspte) Parmazaanse kaas, ? verse peper, ? bloem
- Italiaans Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op15-06-2001Italiaans Voorgerecht20-30 min.
Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto
4 plakjes bladerdeeg, Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem
- Internationaal Voorgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op29-08-2010Internationaal Voorgerecht30-60 min.
Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto
4 plakjes bladerdeeg -, olie-, 3 gedroogde tomaten op olie -, 1 bolletje mozzarella -, 2 eieren -, 1 eetlepel pesto -, 150 gram ricotta, 50 gram kaas geraspte Parmenzaanse kaas -, gemalen zwarte peper -, bloem,
- Italiaans Voorgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op14-09-2002Italiaans Voorgerecht30-60 min.
- Eigen recept
italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto
4 plakjes bladerdeeg, Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem,
- Italiaans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op10-05-2009Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto
4 plakjes bladerdeeg -, olie -, 3 gedroogde tomaten op olie -, 1 bolletje mozzarella -, 2 eieren -, 1 eetlepel pesto -, 150 gram ricotta, 50 gram geraspte Parmenzaanse kaas -, zwart gemalen peper, bloem,
- Italiaans Voorgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op20-09-2002Italiaans Voorgerecht30-60 min.
Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto
Lekker voorgerecht
4 plakjes bladerdeeg, Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem
- Internationaal Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op24-07-2010Internationaal Voorgerecht20-30 min.
Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto
4 plakjes bladerdeeg, Neem bij voorkeur roomboterbladerdeeg uit de diepvries., Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem
- Italiaans Voorgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op22-10-2001Italiaans Voorgerecht30-60 min.
Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto
4 plakjes bladerdeeg, Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem
- Italiaans Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op27-08-2002Italiaans Voorgerecht20-30 min.
italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto
4 plakjes bladerdeeg, Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem
- Italiaans Voorgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op29-08-2002Italiaans Voorgerecht30-60 min.