1. Home
  2. Recepten
  3. Kaastaartje

Kaastaartje recepten (47) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Kaastaartje

Aantrekkelijk alternatief voor mensen die niet van een zoet nagerecht houden. Maar ook een heerlijk dessert voor de kaasliefhebber.

INGREDIENTEN

Een stuk Old Amsterdam, en een stuk Cabralos Picos (Spaanse blauwschimmelkaas). Mascarpone* beetje appelstroop.

Bereidingswijze

Maak van de Old Amsterdam in de keukenmachine met een beetje mascarpone en een klein beetje appelstroop een mousse. Doe hetzelfde met de Cabralos Picos maar dan zonder appelstroop.. Spuit de kaasmousse van Old Amsterdam in kleine flexivormpjes en vries dit in. Spuit de mousse van de Cabralos in een grotere flexivorm half vol, en leg dan de bevroren 'bonbon'van Old Amsterdam er in. Vul de vorm verder af met de mousse van de Cabralos Picos en zet het geheel in de vriezer.

  • Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-04-2001
  • Nagerecht
  •  60-120 min.

kaas-taartje

Tussen-dessert.

INGREDIENTEN

*300 gr verse roomkaas met knoflook, *150 gr Danish Bleu, *olie om in te vetten, 1 mango, *kleine stukjes parmezaanse kaas, *6 sneetjes witbrood,

  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-12-1999
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.

Mini kaastaartje

Klein kaashapje met walnoot

INGREDIENTEN

3 eieren 6 el., ongeslagen slagroom 150 gr., gemalen oude kaas, 28 saladecups walnoten,

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-10-2003
  •  
  •  10-20 min.

Kaastaartje Met Pruimencompote

Een lekker tussengerecht

INGREDIENTEN

*8 Gedroogde pruimen zonder pit,*1 dl droge rode wijn,*1 thl vloeibare honing,*snufje kaneelpoeder,*12 witte druiven,*2 plakjes roomboterbladerdeeg(diepvries),*1 eierdooier,*50 gram Danisch Blue,*1 eetl.koffieroom,*1 1/2 thl. om in te vetten, *4 Toefjes peterselie

  • Frans Tussengerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-12-1999
  • Frans Tussengerecht
  •  30-60 min.

Italiaans Kaastaartje

INGREDIENTEN

4 plakjes roomboter blader(diepvries), olie, 1 bolletjes mozzerella, 2 eieren, 1 el pesto, 150 gr ricotta, 50 gr vers geraspte Parmezaanse kaas. peper, bloem.

  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-09-2000
  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Bladerdeeg kaastaartje

INGREDIENTEN

8 plakjes diepvries bladerdeeg, 8 plakjes komijnekaas, 50 gr. plakjes ossetong, 1 stengel bleekselderij, 1 ei, 50 gr. geraspte oude kaas

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-06-2010
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kaastaartje met pruimencompote

INGREDIENTEN

8 gedroogde pruimen zonder pit - 1 dl droge rode wijn - 1 theelepel vloeibare honing - snufje kanaalpoeder - 12 witte druiven - 2 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg - 1 eierdooier - 50 gram Danablue - 1 eetlepel koffieroom - 1 1/2 theelepel olie om in te vetten,

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-11-2003
  • Nederlands
  •  30-60 min.

kaastaartje met appelsaus

INGREDIENTEN

2 grote bladeren savooikool, 2 dikke plakken beenham, 250g. dikgesneden pittige halfzachte kaas, 4 eetl. appelmoes, 4 koffiel. calvados, zout

  • Belgisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-04-2000
  • Belgisch
  •  10-20 min.

Kaastaartje met appelsaus

INGREDIENTEN

2 grote bladeren savooiekool, 2 dikke plakken beenham, 250 g dikgesneden "pittige" halfzachte kaas (Corsendonk), 4 eetlepels appelmoes, 4 koffielepels calvados, zout.

  • Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-09-2001
  • Voorgerecht
  •  20-30 min.

Kaastaartje met noten en druiven

Lekker en makkelijk. Dit romige kaastaartje met noten en druiven is helemaal voor te bereiden. U hoeft er alleen nog maar mooie puntjes van te snijden. Het kaastaartje is zowel als tussen- of als nagerecht te gebruiken.

INGREDIENTEN

Voorbereidingstijd: 50 minuten,, 50 gr rozijnen, 2 eetlepels witte port, 4 plakjes bladerdeeg, 75 gr Hollandse gatenkaas (plakjes), 75 gr Hollandse geitenkaas (plakjes), 75 gr belegen kaas (plakjes), 2 eieren, 4 eetlepels slagroom, zout en peper, 100 gr gezouten cashewnoten, 1 eetlepel paneermeel, 250 gr wite druiven, 1 eetlepel bloem om te bestuiven, 1 eetlepel boter of margarine om in te vetten),

  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-12-2002
  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.

Kaastaartje met sinaasappel in crumble

INGREDIENTEN

* 6 petits suisses kaasjes, * 300 gr verse kaas, * 4 eiwit, * 100 gr suiker, * 1 zakje vanillesuiker, * 1 sinaasappel, * 50 gr rozijnen, * 200 gr lange vingers, * 1 scheutje melk, Voor de crumble:, * 5 chocolade biscuitjes, * 70 gr boter, * 100 gr bloem

  • Internationaal Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op30-03-2011
  • Internationaal Nagerecht
  •  > 120 min.

Kaastaartje Met Gedroogde Tomaat En Pesto

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, 3 gedroogde tomaten op olie, 1 bolletjes mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. geraspte parmazaanse kaas, zout, peper en wat bloem.

  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-07-1999
  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Kaastaartje met noten en druiven

INGREDIENTEN

50 g rozijnen,, 2 eetlepels witte port,, 4 plakjes bladerdeeg,, 75 g Hollandse gatenkaas (plakjes),, 75 g harde Hollandse geitenkaas (plakjes),, 75 g belegen kaas (plakjes),, 2 eieren,, 4 eetlepels slagroom,, zout, peper,, 100 g gezouten cashewnoten,, 1 eetlepel paneermeel,, 250 g witte druiven,, 1 eetlepel bloem om te bestuiven,, 1 eetlepel boter of margarine om in te vetten,,

  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-04-2000
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

KAASTAARTJE MET NOTEN EN DRUIVEN

INGREDIENTEN

50gr rozijnen, , 2 eetlepels witte port, , 4 plakjes bladerdeeg (diepvries), , 75gr Hollandse gatenkaas (plakjes), , 75gr harde Hollandse geitenkaas (plakjes), , 75gr belegen kaas (plakjes), , 2 eieren, , 4 eetlepels slagroom, , zout en peper, , 100gr gezouten cashewnoten, , 1 eetlepel paneermeel, , 250gr witte druiven, , 1 eetlepel bloem om te bestuiven, , 1 eetlepel boter of margarine om in te vetten, , lage taartvorm doorsnee ca. 20cm, , deegroller

  • Belgisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-08-2003
  • Belgisch
  •  0-10 min.

ITALIAANS KAASTAARTJE MET TOMATEN EN PESTO

MMMMM......

INGREDIENTEN

4 plakjes rb.bladerdeeg* olie*6 gedroogde tomaten op olie* 1 bolletje mozzarella* 2 eieren*2 eetl. pesto*150 gram ricotta*50 gram parmezaanse kaas, geraspt* gemalen zwarte peper*

  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-10-2001
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Kaastaartje Met Noten En Druiven

INGREDIENTEN

, , 70 gr. rozijnen -, , 3 eetl. witte port -, piedeeg ( zie recept) -, , 100 gr. harde Hollandse geitenkaas in plakjes -, , 5 eetl. slagroom -, , zout en peper -, , 130 gr. gezouten cashewnoten -, , 300 gr. witte druiven -, , 100 gr. Hollandse gatenkaas in plakjes -, , 3 eieren.,

  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-09-2000
  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.

italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat

Lekker hartig voorgerecht of voor bij de borrel. Ook goed in te vriezen.

INGREDIENTEN

Bladerdeeg (4 plakjes), Olie, 3 Tomaten, gedroogde, op olie, Mozzarella (1 bolletje), 2 Eieren, 1 eetlepel Pesto, Ricotta (150 gram), Kaas, Parmezaanse, geraspte (50 gram), Peper, zwarte, gemalen, Bloem, , , ,

  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-11-2000
  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Kaastaartje zonder gezwam!

Www.paddestoelen.net is de bron

INGREDIENTEN

- 4 plakjes bladerdeeg(diepvries), - 3 bosuitjes, - 200 gr oesterzwammen, - 1 eetlepel boter of margarine, - 2 eetlepels droge witte wijn, - 2 theelepels tijm, - 2 eetlepels paneermeel, - 150 g geraspte oude kaas (zakje a 150g)

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-07-2006
  •  
  •  20-30 min.

Kaastaartje op Italiaanse wijze

INGREDIENTEN

* 4 plakjes bladerdeeg, * 3 gedroogde tomaten op olie, * 1 bolletje mozzarella, * 50 gram geraspte parmezaanse kaas, * 150 gram ricotta, * 2 eieren, * 1 eetlepel pesto, * olie, * bloem, * zwarte gemalen peper,

  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-11-2001
  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Kaastaartje Met Noten En Druiven

Nagerecht met kaas

INGREDIENTEN

70 gram rozijnen, 3 el witte port, piedeeg, 100 gram harde Hollandse geitenkaas in plakjes, 5 el slagroom, zout en peper, 130 gram gezouten cashewnoten, 300 gram witte druiven, 100 gram Hollandse gatenkaas in plakjes, 3 eieren

  • Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-04-1999
  • Nagerecht
  •  30-60 min.

kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, olie, 2 eieren, bloem, 1 bolletje mozzarella, 1 el. pesto, 3 gedroogde tomaten (op olie), 150 gr. ricotta, 50 gr. geraspte Parmezaanse kaas, zwarte gemalen peper.

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-04-2002
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Kaastaartje met andijvie en walnoten

Lunch

INGREDIENTEN

150 g gehakte walnoten; 6 halve walnoten voor de afwerking; 1 andijvie; 200 g verse kaas; 200 g blauwschimmelkaas (Pas de Blue); 1 ei; 1 kant-en-klaar kruimeldeeg

  • Belgisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-04-2004
  • Belgisch
  •  20-30 min.

Kaastaartje Met Noten, Druiven

Dit toetje heb je nog nooit zo lekker gegeten!!!!!

INGREDIENTEN

70 gram rozijnen -, 3 el witte port-, piedeeg -, 100 gram harde Hollandse geitenkaas in plakjes-, 5 el slagroom -, zout en peper-, 130 gram gezouten cashewnoten-, 300 gram witte druiven-, 100 gram Hollandse gatenkaas in plakjes-, 3 eieren., ,

  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-01-2000
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem,

  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-05-2003
  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Spinazie met peer en stilton kaastaartje

INGREDIENTEN

4 deegcupjes, 200 gram Hollandse spinazie, 1 blikje gepocheerde peren, 200 gram English blue stilton, kervel, walnotenolie, olijfolie,

  • Internationaal
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-03-2003
  • Internationaal
  •  10-20 min.

Kaastaartje met gedroogde tomaat & pesto

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, olie, 2 eieren, bloem, 1 bolletje mozzarella, 1 el. pesto, 3 gedroogde tomaten (op olie), 150 gr. ricotta, 50 gr. geraspte Parmezaanse kaas, zwarte gemalen peper

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-06-2003
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto

INGREDIENTEN

8 plakjes bladerdeeg, olie, 6 gedroogde tomaten op olie, 2 bolletjes mozzarella, 4 eieren, 2 el. pesto, 300 gr. ricotta, 100 gr. Parmezaanse kaas, geraspt, zwarte peper, gemalen, Bloem

  • Internationaal Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-11-2005
  • Internationaal Voorgerecht
  •  30-60 min.

Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto

Proef de zon

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg Olie 3 tomaten, gedroogde, op olie 1 bolletje mozzarella 2 eieren 1 el. pesto 150 gr. ricotta 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte Peper, zwarte, gemalen Bloem

  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-10-2002
  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto

Een soort quiche erg lekker.

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem

  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-12-2004
  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg - olie - 3 gedroogde tomaten op olie - 1 bolletje mozzarella - 2 eieren - 1 el pesto - 150 gr ricotta - 50 gr geraspte Parmezaanse kaas - versgemalen zwarte peper - bloem.

  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-02-2001
  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.

italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, bloem, olie, 3 tomaten, gedroogde op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, peper, zwarte, gemalen.

  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-07-2001
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem,

  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-11-2003
  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto

En dit is alleen nog maar een voorgerecht!

INGREDIENTEN

? 4 plakjes bladerdeeg, ? olie, ? 3 zongedroogde tomaten op olie, ? 1 bolletje mozzarella, ? 2 eieren, ? 1 eetlepel pesto, ? 150 gram ricotta, ? 50 gram (geraspte) Parmazaanse kaas, ? verse peper, ? bloem

  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-06-2001
  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem

  • Internationaal Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-08-2010
  • Internationaal Voorgerecht
  •  30-60 min.

Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg -, olie-, 3 gedroogde tomaten op olie -, 1 bolletje mozzarella -, 2 eieren -, 1 eetlepel pesto -, 150 gram ricotta, 50 gram kaas geraspte Parmenzaanse kaas -, gemalen zwarte peper -, bloem,

  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-09-2002
  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-05-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg -, olie -, 3 gedroogde tomaten op olie -, 1 bolletje mozzarella -, 2 eieren -, 1 eetlepel pesto -, 150 gram ricotta, 50 gram geraspte Parmenzaanse kaas -, zwart gemalen peper, bloem,

  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-09-2002
  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto

Lekker voorgerecht

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem

  • Internationaal Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-07-2010
  • Internationaal Voorgerecht
  •  20-30 min.

Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, Neem bij voorkeur roomboterbladerdeeg uit de diepvries., Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem

  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-10-2001
  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem

  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-08-2002
  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.

italiaans kaastaartje met gedroogde tomaat en pesto

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem

  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-08-2002
  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.
Nieuwste kaastaartje recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top