1. Home
  2. Recepten
  3. Kaassoufle

Kaassoufle recepten (10) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

kaassoufle

Kaassoufle uit de romertopf

INGREDIENTEN

6 eieren*200 gr.geraspte belegen kaas* 4eetl. creme_fraiche

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-11-2000
  • Montignac Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Kaassouflé

INGREDIENTEN

Kaas naar eigen smaak, bladerdeeg, ei, paneermeel

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-12-2010
  •  
  •  0-10 min.

Kaassoufle

INGREDIENTEN

4 medium eieren, 30 gram boter, 1/4 liter melk, 30 gram bloem, zout, peper, nootmuskaat, 75 gram gerapste kaas.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-04-1999
  • Frans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Kaassouflé

Een kaassoufflé, zo simpel dat je het haast niet bedenkt.

INGREDIENTEN

- 1 plakje bladerdeeg per persoon., - kaas naar keuze in plakjes., - een beetje paneermeel.,  

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-06-2014
  • Nederlands
  •  0-10 min.

kaassoufle

Ouderwetse kaassouffle

INGREDIENTEN

Boter, bloem, 4 eieren, 3 ons geraspte kaas, peper, zout, bouillonblokje

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-10-1999
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kaassoufle

Zacht, romig met een vleugje pikant

INGREDIENTEN

2 eieren, 50 gr geraspte oude kaas, 50 gr gesneden ontbijtspek,100 ml room, peper, zout, paprikapoeder

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-05-2012
  • Nederlands
  •  20-30 min.

bloemkool kaassoufle

INGREDIENTEN

350 gram bloemkoolroosjes, zout, 2 eieren, 1 1/2 eetlepel pizzakruiden, 2 eetlepels koffieroom, 100 gram geraspte oude kaas, 1/2 eetelepel boter

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-06-2002
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Kaas-gehaktsouffle

INGREDIENTEN

Voor de kaassoufle, 200 g gemalen kaas (bij voorkeur emmental), 3 eieren, 50 g boter, 1 dl room, 2 afgestreken eetlepels bloem, paprikapoeder, peper, boter voor de vorm, , Voor de farce:, 250 g gehakt, 20 g boter, zout, peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-08-2001
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Saus

Deze saus gaat eigenlijk bij alles wat op vlees lijkt. Gebakken, gegrilled, barbeque het maakt niet uit.

INGREDIENTEN

Pot mayo, halve fles ketjup, scheut ketjap, eetlepel suiker, 1 ui, twee theelepels gemberpoeder, 5 tenen knoflook, scheutje wiskey of cognac.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-06-2002
  • Internationaal
  •  0-10 min.

Salade Met Rode Grapefruit

Lekker met dikke frieten en een schnitzel of kaassoufle

INGREDIENTEN

4 rode grapefruits , 1 dl volle yoghurt , 2 el mayonaise , 1 1/2 tl mosterd , peper en zout naar smaak , 2 appel met rode schil , 3 el pijnboompitten , 1 zakje ijsberslamix a 200 gram

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-02-2001
  •  
  •  0-10 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top