1. Home
  2. Recepten
  3. Kaassouffle

Kaassouffle recepten (81) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Kaassouffle

INGREDIENTEN

4 eetl.bloem, 3 1/2 dl melk, 5 eieren,450 gr fijn geraspte Gruyere, 20 gr grof gehakte gruyere, 2 dl room, zout, peper, nootmuskaat, boter voor de vorm

  •  Tussengerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-04-2004
  • Multi-cultureel Tussengerecht
  •  30-60 min.

KAASSOUFFLE

Een kaassouffle smaakt heerlijk bij gebakken aardappelen en salade. Vandaag ga ik het eens proberen in kleine pastei bakjes

INGREDIENTEN

25 gram boter,25 gram bloem, 2 1/2 dl melk, 3 eieren, zout en peper, 150 gram gerasptekaas

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-02-2003
  •  
  •  60-120 min.

Kaassouffle

Kaassouffle Wil je het ook eens proberen ? Dan is hier het recept.

INGREDIENTEN

30 g margarine *, 35 g bloem *, 3 dl melk(warm), 2 eieren *, 150 g geraspte oude kaas *,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-03-2003
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Kaassouffle

Lekkere snack

INGREDIENTEN

*30 gram boter, *30 gram bloem, *3 dl melk, *zout & peper, *3 eieren, *100 gram geraspte oude kaas, *2 eetlepels gehakte peterselie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-03-2000
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Kaassouffle

INGREDIENTEN

3 eieren, 30 g boter, 30 g bloem', 3 dl melk, 100 g geraspte kaas, zout, peper, nootmuskaat

  •  Tussengerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-07-2007
  • Tussengerecht
  •  30-60 min.

kaassouffle.

Niet de souffle uit de cafetaria,maar.......

INGREDIENTEN

-1,5 dl.melk,-50 g.boter,-30 g.gezeefde bloem,-2 eidooiers,-75 g.geraspte oude kaas,-smaakstoffen,-2 stijfgeslagen eiwitten.

  •  Tussengerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-03-2002
  • Frans Tussengerecht
  •  30-60 min.

Kaassouffle

395 Kcal p.p.

INGREDIENTEN

1 eetl. dieetmargarine, 1 eetl. fijngehakte ui, 2 eetl. bloem, 3 dl. karnemelk, 60 gr. grof gemalen pittige kaas, 1/4 theel. mosterdpoeder, 1/4 theel. zout, 2 gesplitste eieren, cayennepeper, 2 theel. gehakte bieslook

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-06-2000
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.

Kaassouffle.*

Lekker met salade en brood.

INGREDIENTEN

100 gr geraspte gruyere., 50 gr geraspte parmezaan, 3 dl melk, 50 gr boter, 40 gr bloem, boter om vormpjes in te vetten., 4 eieren gesplitst., 1 el dyon mosterd, versgemalen peper, snuf zout en cayennepeper., , ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-06-2005
  • Frans
  •  30-60 min.

Kaassouffle

Een beproefd recept, niet moeilijk, een heerlijk vegetarisch hoofdgerecht

INGREDIENTEN

30 gr. boter, 30 gr. bloem, 3 dl. melk, 200 gr. geraspte oude kaas, 4 eieren, 1/2 eetlepel gehakte verse basilicum of peterselie of bieslook, peper, zout, boter

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-09-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kaassouffle

INGREDIENTEN

4 eieren, 50 g boter, 40 g tarwebloem, 5 dl melk, 100 g kaas (gemalen), peper, zout, nootmuskaat

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-05-2001
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.

kaassouffle

Zoutarm voorjaarsmenu 3, bijgerecht 1.

INGREDIENTEN

1 sneetje wit zoutarm brood, 25 gr boter, 1 eetl bloem, ruim 1 dl zoutarme melk, 1 ei, 50 gr geraspte zoutarme kaas, 1 eetl fijngesneden bieslook, msp cayennepeper, msp nootmuskaat,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-04-2001
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Kaassoufflé

Lekker klassiek vegetarisch gerecht.

INGREDIENTEN

60 gram boter, 30 gram bloem, 1/4 liter melk, 150 gram geraspte goudse kaas naar keuze, 5 eidooiers, 5 stijfgeklopte eiwitten, versgeraspte nootmuskaat, versgemalen zwarte peper, zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-07-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kaassouffle

INGREDIENTEN

1/4 ltr melk, 50 gr boter, 50 gr bloem, nootmuskaat, zout en peper, 4 eidooiers, 100 gr gruyerre, 5 eiwitten

  •  Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-07-1999
  • Frans Voorgerecht
  •  60-120 min.

Kaassouffle.

INGREDIENTEN

Witte saus gemaakt door: 1/2 liter melk, 50 gr. boter, 50 gr. bloem; Voor de souffle: 3 grote eieren, 100 gr. geraspte kaas, mosterd, nootmuskaat, zout en peper.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-11-2003
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Kaassoufflé

INGREDIENTEN

*5 eieren, *80 gr boter, *30 gr bloem, *250 ml melk, *150 gr geraspte kaas (gruyère of belegen Goudse), *zout, peper, nootmuskaat, ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-05-2007
  •  
  •  30-60 min.

kaassouffle

Favoriet van de familie

INGREDIENTEN

150 g geraspte belegen kaas, 1 tl kerriepoeder, 1/2 tl verse nootmuskaat, 3 el bloem, 50 margarine, 2,5 dl melk, 2 eieren, 1 el olie, 1 tl zout,

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-11-1999
  • Nederlands Voorgerecht
  •  30-60 min.

kaassouffle

Een stap-voor-stap uitleg voor een luchtige souffle!

INGREDIENTEN

3 el boter of margarine, 3 el bloem, 2 1/2 dl hete melk, 4 eieren, gesplitst, zout, peper, nootmuskaat, 1 eiwit, 100 gram Goudse belegen kaas, grof geraspt

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-06-2002
  • Vegetarisch Voorgerecht
  •  30-60 min.

Kaassouffle

INGREDIENTEN

5 plakjes diepvries bladerdeeg, bloem voor bestrooien, 60g boter + voor invetten, 30g bloem, 250ml melk, 5 eieren(M), 150g graskaas,2 eetlepels creme fraiche, zout, peper, 2 theelepels komijnzaad, nootmuskaat.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-09-2003
  •  
  •  30-60 min.

Kaassouffle

INGREDIENTEN

85 gram gemalen kaas *

  •  Tussengerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-11-2006
  • Nederlands Tussengerecht
  •  30-60 min.

kaassouffle.

Niet veganistisch.

INGREDIENTEN

-1,5 dl.melk,-50 g.boter,-30 g.gezeefde bloem,-2 eidooiers,-75 g.geraspte oude kaas,-smaakstoffen,-2 stijfgeslagen eiwitten.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-03-2002
  • Frans
  •  30-60 min.

kaassouffle !!

INGREDIENTEN

80gr.boter, 60 gr. bloem, 4 dl melk, 4 eieren, 50 gr. geraspe gruyere kaas, zout &peper, 15 g boter voor de vuurvaste schotel

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-07-2001
  • Bijgerecht
  •  30-60 min.

kaassouffle

In kleine porties ook als voorgerecht.

INGREDIENTEN

4 eieren, 50 g boter, 40 g bloem, 1/2 l melk, 100 g geraspte kaas, zout peper, snuifje muskaatnoot., ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-08-2001
  • Belgisch
  •  30-60 min.

KAASSOUFFLE

INGREDIENTEN

3 el boter of margarine, 3 el bloem, 2? dl hete melk, 4 eieren, gesplitst, zout, peper, nootmuskaat, 1 eiwit, 100 g Goudse belegen kaas, grof geraspt

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-03-2002
  • Kinderkeuken Bijgerecht
  •  20-30 min.

Kaassouffle

INGREDIENTEN

4 eieren, , 50 g boter (bakboter), , 40 g bloem (tarwebloem), , 5 dl melk (halfvol), , 100 g kaas, , peper, , zout, , nootmuskaat

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-01-2003
  • Belgisch Voorgerecht
  •  0-10 min.

Kaassoufflé

INGREDIENTEN

, , , , 25gram boter-25gram bloem-1,25dl melk-2 eieren-100 gram geraspte oude kaas-peper,zout,knoflook.{eventueel salamie]

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-02-2007
  • Nederlands
  •  30-60 min.

kaassouffle

INGREDIENTEN

100 gram boter ;110 gram bloem ;0,5 liter melk ;8 eidooiers ;50 gram geraspte kaas ;5 gram aardappelmeel ;zout en peper ;8 eiwitten

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-02-2001
  • Frans Voorgerecht
  •  10-20 min.

Kaassouffle

INGREDIENTEN

4 eetlepels bloem, 3 1/2 dl melk, 5 eieren, 450 g geraspte Gruyere SWITZERLAND, 2 dl room, zout, peper, nootmuskaat, boter voor de vorm, 20 g grof geraspte Gruyere SWITZERLAND.

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-10-2002
  • Belgisch Bijgerecht
  •  30-60 min.

Kaassouffle

INGREDIENTEN

3 eieren, 40 g boter, 40 g bloem, 4 dl. melk, 150 g geraspte oude kaas, zout, peper, snufje nootmuskaat, snufje cayennepeper.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-03-2001
  • Nederlands
  •  30-60 min.

kaassouffle

INGREDIENTEN

3 eieren, 30 gr. boter, 30 gr. bloem, 3 dl melk, 100 gr. geraspte kaas, zout, peper, nootmuskaat.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-01-2001
  •  
  •  30-60 min.

Kaassouffle

INGREDIENTEN

4 eieren, -50 g boter (bakboter), -40 g bloem (tarwebloem), -5 dl melk (halfvol), -100 g kaas (gemalen), -peper, -zout, -nootmuskaat,

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-10-2002
  • Nederlands Voorgerecht
  •  30-60 min.

kaassouffle

INGREDIENTEN

4 eieren, 50 g boter, 40 g bloem, 1/2 l melk, 100 g geraspte kaas, zout peper, snuifje muskaatnoot.,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-09-2001
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Kaassouffle

Een voorgerecht,een snack of waarom niet als hoofdgerecht?

INGREDIENTEN

30 gr boter, 30 gr bloem, 100 gr geraspte belegen gouda, 3 eieren, zout, peper

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-02-2003
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Kaassouffle

Lekkere souffle voor 2 personen. 500 kcal per persoon

INGREDIENTEN

25 gr boter, 25 gr bloem, 2 dl halfvolle melk, zout, peper, paprikapoeder, 2 eieren, 1/2 el maizena, 75 gr geraspte pittige kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-12-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

kaassouffle

Heel erg lekker en niet echt moeilijk.

INGREDIENTEN

45g boter of margarine, 1uitje, ca.30g bloem,3 dl. melk, 4 eieren, 150-200g (jong) belegen kaas, flink wat peterselie.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-04-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Kaassouffle

INGREDIENTEN

4 dl melk, 150 g bloem, 4 eieren, 150 g parmezaan, 30 g boter, nootmuskaat, peper en zout, vetstof voor de vormpjes.

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-10-2001
  • Voorgerecht
  •  30-60 min.

kaassouffle

INGREDIENTEN

3 eetlepels boter, 3 eetlepels bloem, 2 1/2 dl hete melk, 4 eieren, gesplitst, zout, peper, nootmuskaat, 1 eiwit, 100 g Goudse belegen kaas, grof geraspt, extra nodig: soufflevorm, i 16-18 cm, ingevet,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-06-2004
  •  
  •  30-60 min.

Kaassouffle

INGREDIENTEN

65 gram boter, 180180 geraspte belegen kaas, 40 gram bloem, 1/2 theelepel zout, 1 theelepel Dijonmosterd, 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat, 250 ml melk, 6 eieren.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-02-2003
  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Broodje kaassoufflé

Eigen foto. Heerlijk knapperige broodjes met een luchtige kaasvulling. De broodjes mogen best oudbakken zijn.

INGREDIENTEN

3 witte (maanzaad- of sesam-)bolletjes of kadetjes, 60 g geraspte gruyere kaas (of extra belegen goudse), 50 g crème fraîche, 1 flink ei, snufje zout

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-03-2007
  •  
  •  0-10 min.

Tomaten gevuld met kaassouffle

INGREDIENTEN

4 tomaten. peper en zout, kaassouffle van 1/4 liter melk.

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-11-2001
  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.

Zuricher Kaas-Souffle

Om deze souffle niet te laten mislukken: Lees het artikel van mij over: Tips om een souffle niet te laten mislukken.

INGREDIENTEN

*100 rg geraspte Sbrinz, *100 gr gekookte ham of 100 rg garnalen, *paneermeel, *80 gr boter, *? theel selderijzout, *nootmuskaat, * 6 eieren, *50 gr bloem, *1? dl melk, *zout en peterselie.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-01-2000
  •  
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top