Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Indonesische
  4. Indonesische recepten
Indonesische recepten Meer Indonesische recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Pulled pork om je vingers bij af te likken …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Lekkere Runder Smoor …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Overheerlijke smoor kip! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

De workshop Authentiek Indonesisch koken is een inleiding tot de Indonesische keuken. We bereiden zes gerechten, waarbij u kennismaakt met de specerijen/ingrediënten die zo belangrijk zijn in de Indonesische keuken. Iedere week staan er gevarieerde recepten op het menu. De duur van de sessie is ongeveer 2½ uur.  Reserveren of meer informatie stuur een bericht of bel 06-44032119. Kosten €39,50 per persoon. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

De rijsttafel is vaak een opeenstapeling van vlees/vis gerechten terwijl juist atjars en salades erbij het zo enorm lekker maken ! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Een van de eerste Indonesische gerechten die ik heb gemaakt, blijft een topper! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch

Ik kwam op internet de site Smaakmenutie.nl tegen. Daar vond ik deze heerlijke bami goreng volgens familierecept. Ook het recept voor mihoen heb ik toegevoegd. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Leuke combinatie van Italiaanse en Indonesische keuken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Een heerlijke hartige taart nu eens zonder kaas. Lekker pittig gevuld met kipfilet, champignons en taugé. Ik heb deze hartige taart als onderdeel van een buffet vorige week gemaakt, o.a. voor iemand die geen kaas lust. Het was een groot succes de taart "vloog" weg. Lees meer: de quiche top 10 …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Dit is echt een hemelse Indonesische kipschotel. Dit gerecht is vreselijk lekker dankzij de saus en marinade. Traditioneel wordt dit gegeten met gekookte witte rijst want dan kun je die lekkere saus ook helemaal opgebruiken. Wij eten het ook wel met vers Turks brood want dat leent zich prima om de saus mee op te deppen. Lauwwarm is het ook vreselijk lekker en dit gerecht leent zich prima voor een feestje, buffet of als partyschotel, maak dan desnoods iets meer. Uiteraard zijn de kleintjes hier ook dol op want ze likken hierbij, net als wij, hun vingertjes af! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch

Echt een heerlijke babi ketjap, lekker zoet en toch wat pittig. Dit is echt heel snel te maken, geen moeilijke kunstjes. Dit wordt in Indonesië veel gegeten met sajoer boontjes als bijgerecht en over de witte rijst. Heerlijke, snelle, Indonesische maaltijd die er bovendien nog leuk uitziet ook. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Heerlijke wrap met kip …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Dit is eigenlijk bedoeld als snack uit het vuistje voor bij de buis, maar past ook prima bij een Indonesische rijsttafel. Lekker krokant, met andere woorden kluif jezelf lekker klem. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Een werkelijk overheerlijke viscurry uit de Indonesische keuken met een beetje pit en met heel veel smaak. Dit is een heel gezond en slank recept met amper vet. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Dit recept kreeg ik ooit eens van de indonesische buurvrouw van mijn schoonzus. Veel lekkerder dan al die potjes uit de supermarkt! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Indonesisch

Eieren, knapperige groenten en pittige pindasaus zijn de ingredienten van dit bekende -vegetarische- Indonesische gerecht. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Deze 94 jarige Indonesische vrouw gebruikt het recept nog altijd van haar moeder. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Het oorspronkelijke recept kwam ik tegen in een hele oude Tip Culinair. Het sprak mij aan en heb het wat aangepast. Mijn man en ik vonden het allebei verrukkelijk. We gaan dit vaker eten. Een AANRADER! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch
Populaire Indonesische kookboeken:
Top