1. Home
  2. Recepten
  3. Ijs
  4. Ijsmachine

Ijsmachine recepten (1.289)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Yoghurtijs (ijsmachine)

INGREDIENTEN

250 ml slagroom 500 ml volle yoghurt 2 eierdooiers 75 gram suiker

Bereidingswijze

Meng de eierdooiers met de suiker tot het wittig ziet. Roer dan de yoghurt erdoor. Sla de slagroom tot hij bijna stijf is. Yoghurtmengsel door de slagroom. Alles in de ijsmachine. Laten draaien tot ijs.

  • Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-03-2009
  • Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Dropijs-zonder ijsmachine

Dropijs en een pepermunt bavaroitje/mousse

INGREDIENTEN

Dropijs (0,5 l), 150gr zachte drop (ik gebruikte drop toffees), 200-230 ml volle melk, 150 ml geslagen room, 60 gr suiker, 50 ml water, , Pepermunt bavaroitje/mousse, 1,5 a 2 rol pepermunt klein hakken met mes, 150 ml water, 120 geslagen room, 4 eetl.suiker, 1,5 blaadje gelatine weken

  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-08-2010
  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Snelklaar ijsje (Geen ijsmachine nodig !!!)

Snel klaar ijs (geen ijsmachine nodig!!!)

INGREDIENTEN

250 ml room, 8 harde mokkaschuimmpjes (eventueel met chocolade onderkant), (merinque), 1 afgestreken eetlepel suiker, 1 zakje vanillesuiker

  • Goedkoop en snel Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-03-2009
  • Goedkoop en snel Nagerecht
  •  0-10 min.

vanilleijs met de ijsmachine

INGREDIENTEN

4 dl melk (halfvol of vol), 4 dl slagroom, 100 gram suiker, vanillestokje (of in nood: een zakje vanillesuiker), 5 eierdooiers, 1 theelepel maizena,

  • Nederlands Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-08-2011
  • Nederlands Nagerecht
  •  60-120 min.

Yoghurtijs zonder ijsmachine

Makkelijk te maken met ingrediënten die je vaak in huis hebt, over één nacht ijs.

INGREDIENTEN

2 dl volle yoghurt, 80 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 250 ml slagroom

  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-02-2010
  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.

Mango-ijs, met of zonder ijsmachine

Dit is wel zó lekker! IJs zet tijdens het bevriezen iets uit. Deze hoeveelheid komt uit op ongeveer 7 dl.

INGREDIENTEN

1 rijpe mango, niet al te klein, geschild en ontpit, 90 gram kristalsuiker, 2 eetlepels honing, 2 eetlepels citroensap, 100 cc slagroom, 250 cc volle melk, 1 eierdooier

  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-04-2016
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.
Populaire ijs recepten

Aardbeien-bananenijs zonder ijsmachine

Geen ijsmachine ter beschikking en toch zin in lekkere ijsjes? Voor dit ijs heb je geen ijsmachine nodig. Hoogstens moet het wat opstijven in de diepvries, maar zelfs dat is niet altijd nodig. Met aardbeien en banaan, een beetje melk en klaar is kees. Superlekker, supersnel, echt een aanrader dit recept.

INGREDIENTEN

Een paar aardbeien, wat munt, een paar koekjes, extra aardbeiencoulis, , Voor het ijs :, , 1 banaan, 10 aardbeien, 4 el room, 1 limoen

  • Belgisch Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-08-2017
  • Belgisch Nagerecht
  •  60-120 min.

Heerlijk Chocoloade-ijs uit de ijsmachine

GEWOON LEKKER

INGREDIENTEN

750 ml melk 1 vanillestokje in de lengte open gesneden 4 eierdooiers 115 gr kristalsuiker 225 gr pure chocola, in kleine stukjes.

  • Frans Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-07-2004
  • Frans Nagerecht
  •  60-120 min.

Antilliaans ijs uit de ijsmachine

Sinds we een ijsmachine hebben, wil ik van alles uitproberen. TOP

INGREDIENTEN

100 gr suiker 4 eidooiers 1 theelepel maizena 1/2 liter melk 75 gr rozijnen 2 glaasjes rum

  • Antiliaans Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-07-2004
  • Antiliaans Nagerecht
  •  60-120 min.

Capppuciono ijs uit de ijsmachine

En het is echt zo leuk om zelf ijs te maken. En ZO lekker!!

INGREDIENTEN

12 eidooiers 1/4 liter volle melk1 1/2 dl slagroom75 gr witte basterdsuiker5 gr vanillesuiker1-2 zakjes Nescafe oploscappuccino1 reep pure chocolade .

  • Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-07-2004
  • Nagerecht
  •  60-120 min.

Een overheerlijke honingijs uit de ijsmachine

Zelf ijs maken is echt verrukkelijk

INGREDIENTEN

5 dl melk 150 gr honing 6 eidooiers 75 gr suiker 100 gr creme fraiche.

  • Frans Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op11-07-2004
  • Frans Nagerecht
  •  > 120 min.
Nieuwste ijsmachine recepten

Honingparfait met walnoten lekker romig ijsje onder ijsmachine

Een zalig en zoet ijsgerecht waar geen ijsmachine aan te pas komt. Een SUPER-TOET als je gasten krijgt. Kun je lekker lang van tevoren voorbereiden. Van Sylvia Witteman uit de Volkskrant.

INGREDIENTEN

150 gram suiker -, 150 gram gepelde walnoten -, 5 eidooiers -, 100 gram acaciahoning -, 4 dl ijskoude slagroom -, wat honing voor het bedruipen -, eventueel wat druiven als garnering

  • Frans Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-08-2004
  • Frans Nagerecht
  •  20-30 min.

Heerlijke Cappuccino ijs uit de ijsmachine

Echt de moeite waard om uit te proberen

INGREDIENTEN

2 eidooiers 1/4 liter volle melk 1 1/2 dl slagroom 75 gr witte basterdsuiker 5 gr vanillesuiker 1-2 zakjes Nescafe oploscappuccino 1 reep pure chocolade

  • Frans Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-07-2004
  • Frans Nagerecht
  •  60-120 min.

Chocolade Gelato (Recept Voor De Ijsmachine)

Chocolade gelato (recept voor de ijsmachine) De kinderen zijn er dol op!

INGREDIENTEN

Nodig:, 1 ltr melk, 315 gr suiker, 1/2 tl vanille essence, 1/4 tl oploskoffie, 150 gr pure chocola in stukjes

  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-11-2000
  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Semifreddo: het lekkerste ijs zonder ijsmachine

Dit ijskoude nagerecht is dé ideale afsluiter voor ieder feestelijk diner. Het is niet moeilijk om te maken, je hebt weinig ingewikkelde ingrediënten nodig en iedereen - van jong tot oud - zal er van smullen! Semifreddo betekent 'half bevroren' in het Italiaans. Het lijkt op roomijs, maar dat is het niet. Meer is het een soort bevroren mousse. Hierdoor heb je géén ijsmachine nodig.  Voeg naar smaak verschillende ingrediënten toe, zoals noten, fruit, chocolade en/of koffie voor verschillende smaakvariaties.   Succes en smakelijk! 

INGREDIENTEN

- 150 gr. (pure) chocolade, - 2 eieren, - paar druppels vanille essence, - 75 gr. suiker, - 375 ml. slagroom

  • Italiaans Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-12-2017
  • Italiaans Nagerecht
  •  30-60 min.

Overheerlijk Mokka-ijs wat zonder ijsmachine is te maken.

De smaak is heerlijk, maar ijs maken zonder ijsmachine vergt wel wat werk. Iedere keer uit vriezer halen en weer even kloppen. Maar het resultaat mag er zijn

INGREDIENTEN

40 gr. espresso koffiebonen, 5,5 dl. room, 250 gr. pure chocolade gehakt, 185 gr. basterdsuiker, 6 eierdooiers, 2,5 dl. melk

  • Frans Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-07-2004
  • Frans Nagerecht
  •  30-60 min.

Heerlijke aardbeienijs die niet in de ijsmachine wordt gemaa

Gewoon lekker

INGREDIENTEN

500 gr aardbeien 250 gr suiker 1/2 liter slagroom 3 eidooiers 1 blaadje gelatineEen metalen bak waar ruim een liter in past

  • Frans Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op05-07-2004
  • Frans Nagerecht
  •  > 120 min.

Super gemakkelijk koffie- ijs van Nigella Lawson

Dit is zo`n leuk recept!Je hebt geen ijsmachine nodig wel een (hand)mixer, even ( 10- 13 minuten)in de mixer laten draaien, in de vriezer zetten en 6 uur later is je heerlijke ijs klaar! Voor de 1e keer gegeten bij mijn dochter en ik wilde het absoluut maken en op Smulweb zetten. Ik ga dit zeker maken voor de Kerst dan heb ik in ieder geval al één van de nagerechten klaar. Maar gewoon bij een etentje of welke gelegenheid dan ook zal dit zeker in de smaak vallen. Nigella gebruikt `double cream` maar die kan je in Nederland niet of nauwelijks kopen dus koop slagroom met een vetgehalte van 30 tot35 % (De Lidl heeft houdbare slagroom van 35 %) Omdat te compenseren heb ik 60 gram meer gecondenseerde melk gebruikt. Je zou bvb ook een dubbele hoeveelheid ijs kunnen maken en dan het hele blikje gecondenseerde melk gebruiken en de rest van de ingrediënten gewoon verdubbelen. Het ijs blijft prima in de vriezer. Tussen haakjes staat wat ik gebruikt heb.

INGREDIENTEN

300 ml slagroom, 175 g gecondenseerde melk met suiker(ik heb 235 gr gebruikt), Let op! Bij veel supermarkten staat de gecondenseerde melk bij of naast Oosterse producten (bvb Conimex). Waarom is mij een raadsel!, 2 el instant espresso poeder (dus niet de koffiekorrels) 1 Engelse el = 15 ml, 2 el espresso likeur (ik heb koffielikeur gebruikt)

  • Engels
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-12-2012
  • Engels
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Aardbeien-yoghurtijs

Yummie... yummie aardbeien-yoghurtijs. Makkelijk te maken!

INGREDIENTEN

300 gram aardbeien, 110 gram suiker, 250 gram yoghurt (griekse), sap van 1/2 citroen, & een ijsmachine

  • Italiaans Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-07-2008
  • Italiaans Nagerecht
  •  10-20 min.

Koninginnedag Oranje-ijs

Oranje ijs

INGREDIENTEN

10 sinaasappels, 3 dl slagroom, 150 gr.kristalsuiker, , Nodig: Ijsmachine

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-04-2002
  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Bosvruchten yoghurt ijs

IJs zonder ijsmachine!

INGREDIENTEN

2 kopjes verse of diepvries bosbessen  (480 ml), 80 ml  suiker, 1 eetlepel citroensap, 240 ml magere melk, 480 ml  magere yogurt 

  • Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-07-2014
  • Nagerecht
  •  30-60 min.

Spoom van meloen

Voor de kerstdagen misschien een leuk idee; spoom serveer je voor het hoofdgrecht, een heerlijke verfrissing; altijd succes en... van tevoren te bereiden dus lekker makkelijk

INGREDIENTEN

1 meloen(gallia), 125 gram suiker, 1 eetl citroensap, 1 fles witte mousserende wijn

  • Tussengerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-12-2003
  • Tussengerecht
  •  60-120 min.

Nogatine-ijstaart met Ierse creamlikeur

Een heerlijk toetje met een "tic". Gemakkelijk te maken en voor te bereiden. Heerlijk als je veel gasten krijgt en nog heel erg lekker ook! En..je hebt geen ijsmachine nodig. Bron: Tip 12-1989.

INGREDIENTEN

150 gr mokkaschuimpjes - 65 gr gehakte hazelnoten - 1/4 ltr slagroom - 4 dl vanillevla - 150 gr nougatinenootjes (Baukje of dr Oetker - 1 dl Ierse creamlikeur - 6 chocoladeblaadjes om te garneren

  • Internationaal Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-11-2003
  • Internationaal Nagerecht
  •  10-20 min.

Klassiek Vanille-ijs

Als basis voor nieuwe smaakcombinaties is een klassiek vanille-ijs onvervangbaar. Een heerlijk romig en verfijnd ijs, zoals dat bijna niet meer te koop is. (Bron: Tip-Culinair, nr. 7, juli 2004)

INGREDIENTEN

1 vanillestokje, 3 dl. halfvolle melk, 4 eierdooiers, 75 gr. basterdsuiker, 1 tl maizena, gezeefd, 3 dl. slagroom,

  • Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-06-2004
  • Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Frambozen-bananen ijs

Ijs gemaakt met room en vers fruit. Makkelijk hierbij is het gebruik van een ijsmachine maar dit is niet perse nodig. Voor de uiteindelijke smaak maakt het niet uit. Lekker de zomer in!

INGREDIENTEN

150 gr frambozen, 100-150 gr banaan, 1 citroen, 200 cc melk, 100 cc slagroom, 100 gr suiker, 2 ei-dooiers, ,

  • Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-07-2009
  • Nagerecht
  •  30-60 min.

aardbeienijs

IJs gemaakt met de Philips HR 2305. Zelf compactijs gemaakt op 24-7-99 en op 26-7-99 softijs. Allebei ontzettend lekker. De moeite waard.

INGREDIENTEN

200 gram verse aardbeien, 90 gram kristalsuiker, 1 eierdooier, 1 eetlepel citroensap, 225 cc (2 1/4 dl) volle melk, 100 cc (1 dl), slagroom.

  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-07-1999
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

Honingijs met lavendel

Heerlijk ijs met de smaak van lavendel

INGREDIENTEN

1 eetl verse of gedroogde lavendelbloemen, 4 eetl poedersuiker, 120 gr lavendelhoning, 425 ml slagroom (voor de ijsmachine slankroom gebruiken)

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-07-2013
  •  
  •  0-10 min.

FLENSJES MET APPELTAARTVULLING EN KANEELIJS

Het lekkerste toetje wat ik ooit gegeten heb. Echt zo'n lekker herfstreceptje

INGREDIENTEN

Voor het ijs, - 300 ml. halfvolle melk, - 250 ml. slagroom, - 150 gram suiker, - 2 eierdooiers, - 5 gram maizena, - 2 gram kaneelpoeder, - 1 kaneelstokje, , Voor de flensjes, - 50 gram gezeefde bloem, - 125 ml. melk, - 1 ei, - 1 theelepel poedersuiker, - snufje zout, , Voor de appeltaartvulling, - 1 goudreinet, - 2 eetlepels rozijnen, - 1 eetlepel custardpoeder, - 1 eetlepel bruine basterdsuiker, - 1 eetlepel rum (of cognac), - iets citroensap, - kaneel, ,

  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-10-2006
  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.

Hazelnotenparfait met karamelsaus

Een verrukelijk dessert dat zonder ijsmachine kan worden gemaakt. Gemakkelijk voor te bereiden en kan in de vriezer bewaard worden.

INGREDIENTEN

PARFAIT : ?50 gr hazelnoten ?2 kleine eierdooiers ?45 gr suiker ?1 tl maizena ?1 dl melk ?1? dl slagroom ?1 el amandellikeur (Amaretto) ?4-5 plastic bekertjes ?8-10 garneerchocolaatjes, SAUS : ?75 gr suiker ?? dl water ? 1 el amandellikeur of koffielikeur

  • Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-09-2003
  • Nagerecht
  •  30-60 min.

Chocolade Sorbetijs

Dit recept heb ik gevonden in een boekje over chocolade. Ik heb het nog nooit gemaakt, maar bij het aanzien van de foto naast het recept krijg ik steeds spontaan zin om een ijsmachine te kopen! Ziet er werkelijk verrukkelijk uit!!! Check het zelf maar...

INGREDIENTEN

, 50 gram cacaopoeder, 90 gram suiker, 2 zakjes vanillesuiker, 1/2 liter melk (bij voorkeur magere), eventueel enkele druppels mokka-essence, 50 gram witte chocolade (op kamertemperatuur),

  • Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op29-06-2004
  • Nagerecht
  •  60-120 min.

bananenijs

Ijs waar je je vingers bij af likt

INGREDIENTEN

275 gr rijpe bananen, 125 gr suiker, 2 el citroensap, 1 dl slagroom, 2 1/2 dl volle melk

  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-01-2000
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

Aardbeienroomijs

Dit zelfgemaakte ijs is romig, zacht en heeft alle smaken van aardbeien in zich. Niet te vergelijken met het commerciele aardbeienijs. Het maken ervan vraagt om enige oefening, geduld en een ijsmachine. Als je het laatste nog niet hebt - een goede reden om het te kopen, het is een gadget waar je geen spijt van krijgt.

INGREDIENTEN

200 ml volle melk, 200 ml slagroom, 150 g suiker, 1 eetlepel vanillesuiker, het liefst zelfgemaakt, 3 eidooiers, snuf zout, 300 ml aardbeienpuree (van ong 400 g verse aardbeien), een paar drupjes verse citroensap

  • Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-05-2012
  • Nagerecht
  •  30-60 min.

Limoen sorbetijs (Key lime ijs)

Dit is supersnel gemaakt en je gasten geloven gewoon niet dat je dit zelf gemaakt hebt. De gecondenseerde melk geeft iets van zachtheid aan het ijs en de juiste textuur. Echt, geen officiele ijsbereider kan hier tegenop! Lekker als nagerecht of als tussengerecht verwerkt in een spoom. Origineel van Key limes gemaakt, geroemd vanwege hun zachte smaak. Niet te krijgen in Nederland maar geen nood want het werkt heel goed met gewone limoenen.

INGREDIENTEN

* 175 ml water, * 100 gram suiker, * 1 blikje gezoete, gecondenseerde melk, * 2 dl. vers limoensap,

  • Goedkoop en snel Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-01-2010
  • Goedkoop en snel Nagerecht
  •  0-10 min.

Speculaas-ijs

Een verrassing voor de wintermaanden. Zo gebruik je ook dan je ijsmachine eens.

INGREDIENTEN

* 3 eierdooiers * 100 gram witte basterdsuiker * 2 zakjes vanillesuiker * 250cc volle melk * 200cc slagroom * 1 el speculaaskruiden * Voor het serveren: lobbig geklopte slagroom en grof gehakte donkere speculaas van de echte bakker.

  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-10-2004
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

Kokosnoot granita.

INGREDIENTEN

125 g fijne tafelsuiker, 1 dl halfvolle melk, 3,5 dl kokosmelk, 4 eetlepels kokoslikeur (Malibu), eventueel: 2 verse kokosnoten, extra nodig: ijsmachine of ijslaatje.

  • Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op21-01-2002
  • Nagerecht
  •  > 120 min.

Ijs(Honing)

INGREDIENTEN

500 ml melk 150 gram honing 6 eidooiers 75 gram suiker 100 gram creme fraiche Gereedschappen: Kom Pannetje Puntzeef IJsmachine Spatel

  • Internationaal Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-03-2000
  • Internationaal Nagerecht
  •  10-20 min.

Een bijzondere Stracciatella ijs sorbet

Dit ijs kan je N A T U U R L I J K heel makkelijk maken met een ijsmachine. Maar ook heel gewoon als ouderwets!!!Echt een vrij simpel recept

INGREDIENTEN

300 ml koude slagroom 90 ml Griekse yoghurt 4-5 el basterdsuiker enkele druppels vanille-essence geraspte chocolade.

  • Frans Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-05-2003
  • Frans Nagerecht
  •  60-120 min.

Sinaasappelroomijs uit Sevilla

De intens aromatische Sevilla-sinaasappels hebben een bitterzoete smaak. Het ultieme zomerijs!

INGREDIENTEN

3 Sevilla-sinaasappels (als je die niet kunt vinden zijn 1 handsinaasappel en 2 limoenen een goed alternatief), 175 g poedersuiker, 600 ml slagroom (liefst double cream), Niet noodzakelijk maar leuk: 1-2 druppels oranje kleurstof, Eventueel: wafels ter garnering

  • Spaans Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-06-2006
  • Spaans Nagerecht
  •  60-120 min.

Garnalen met tomatenijs als voorgerecht.

Het is apart, ik weet het, maar hartig ijs is een fantastische zomers voorgerecht.

INGREDIENTEN

500 gr rijpe trostomaten, 200 ml slagroom, 1 tl worcestersaus, 1 1/2 el tomatenpuree, 2 tl fijne kristalsuiker, 1 kleine krop botersla, 18 gekookte garnalen, op het staartje na gepeld, darmkanaal verwijderd., 50 gr zalmeitjes, basilicumbladeren, voor erbij, OOK NODIG: IJSMACHINE,

  • Frans Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-07-2013
  • Frans Nagerecht
  •  30-60 min.

Yoghurt-mango ijs

Net zo zacht, maar veel frisser: yoghurtijs light keuken: 0 gr vetten per portie

INGREDIENTEN

2 rijpe mango's, 1 dl versgeperst sinaasappelsap, 1 kg magere yoghurt

  • Belgisch Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-07-2001
  • Belgisch Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Tropisch desserttrio

Blue Curaçao-peertjes, Ananassorbet met dragonsiroop en Sabayon van bananenbier, Heb je geen ijsmachine dan koop je gewoon een exotische ijssoort (bv kokos of passievrucht). Of zet het gepureerde ananasmengsel in de vriezer en schep regelmatig goed om.

INGREDIENTEN

Blue Curaçao-peertjes, 8 à 10 geschilde stoofpeertjes, wat citroenschilletjes, 1 glas mineraalwater met koolzuur, 1 fles Blue Curaçao, snuf zout, 1 kaneelstokje, 1 zakje vanillesuiker, 200 g kristalsuiker, schijfjes sinaasappel, , Ananassorbet met dragonsiroop, ½ ananas, 1 dl water, 150 g suiker, Voor de siroop:, 1 bosje dragon, 1 dl water, 150 g suiker, , Sabayon van bananenbier, 4 eierdooiers, 4 el basterdsuiker, 1,5 dl Mongozo bananenbier (Fair Trade winkels),

  • Surinaams Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op24-11-2008
  • Surinaams Nagerecht
  •  > 120 min.
Nieuwste ijsmachine recepten
Populaire ijs recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen
Top