Hete kip met komkommersalade
Hete kip met komkommersalade
300 gram Witte rijst 2 stuk Komkommers 2 eetlepel Witte wijnazijn 500 gram Kipfilet - in reepjes 2 eetlepel Olie 100 ml Ketjap manis 50 ml Ketchup 4 eetlepel Pindakaas 2 eetlepel Sambal
Verhit de olie in een Braadpan en bak de kipreepjes goudbruin. Voeg de ketjap, de ketchup en 200 ml water toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag en stoof de kip 15 minuten. Roer de pindakaas erdoor, tot een dikke saus ontstaat. Breng de kip pittig op smaak met de sambal en voeg nog een flinke mespunt zout toe. Laat de kip nog 5 minuten zachtjes stoven
- Chinees Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op08-06-2009Chinees Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
HETE KIP
Dit is best een 'spannend' recept. Er is enige durf voor nodig om het de eerste keer te maken. Maar als u van pittig houdt, moet u het beslist eens uitproberen.
400 gram kipfilet, 5 el zonnebloemolie, 3 grote gesnipperde uien, 2 teentjes knoflook, 1/4 liter bouillon (blokje of poeder), 2 el (keuken)azijn, 9 el ketjap manis, 4 el ketchup, 6 el Javaanse suiker of bruine basterdsuiker, 2 el sambal (oelek), 4 el pindakaas, 300 gram tauge.
- Indonesisch Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op26-01-2000Indonesisch Hoofdgerecht30-60 min.
Tjap Tjoy (nooit meer van de Chinees)
Met dit recept hoef je geen tjap tjoy van de Chinees, maak het zelf, veel gezonder en veel lekkerder (zonder vetsin!). Super slank gerecht!
500 g kipfilet, in plakjes, 2-3 el (zonnebloem-)Arachide- olie, 1 rode peper, in ringetjes, 2-3 teentjes knoflook, fijngehakt, 2 wortels,(of 1 grote) in, stukjes/plakjes, 1 rode paprika, in reepjes, 1/2 komkommer, in stukjes, 100-250 g (kastanje-) champignons, in plakjes, 125 g bamboescheuten(blikje), 125 g taugé (met kokend water over gieten!), 1-2 el lichte Chinese sojasaus of ketjap manis/-asin, 2 el oestersaus of vissaus, 3-4 dl kippenbouillon, 2-3 tl maïzena (of aardappelzetmeel), voor de liefhebber;, rasp (1 cm) verse gember door het gerecht
- Aziatisch Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op16-01-2012Aziatisch Bijgerecht20-30 min.
Pikante kip (dit is een slank recept)
Dit is een heerlijk pittig kipgerecht. In het (oorspronkelijk Engelse recept ) staat; "De zalige marinade maakt dat de kip een gouden korstje krijgt en bij het proeven van de binnenkant zal het water in je mond komen het is zacht en pittig!" Wauw! En omdat ik las dat het maar 210 cal. p.p.. heeft moest ik het natuurlijk proberen! Je kunt dit nog pittiger maken als je wat chili of andere pittige kruiden toevoegt maar voor ons is het pittig genoeg. Vandaag (11.01.2012) weer eens gemaakt, de marinade was vrij dik, waarschijnlijk door de mosterdpoeder die ik gebruikt heb (schoot wat uit met de lepel) maar de smaak was perfect dus de volgende keer leng ik het wat aan met water. Tip De marinade heb ik gemaakt voor 2 dikke kipfilets (bij elkaar 550 gram). Heb je 4 flinke filets maak dan een dubbele hoeveelheid marinade.
De maten zijn afgestreken eetlepels (Maar ik heb behoorlijk grote eetlepels), 1 el hot curry poeder, 1 el gemberpoeder, 1 el Gemalen komijn (djinten)., 1 halve el pittige mosterd (of 1 tl mosterdpoeder), 2 el. Abrikozenjam, 5 -6 el. Worcestershire sauce (inderdaad zoveel maar je kunt minder nemen), 3-4 el. Citroensap, 2 -3 el. tomatenpuree., Vers gemalen zwarte peper (± 2 tl), 2 -4 tenen knoflook uitgeperst (meer of minder naar smaak ik nam er 4), 2 el. zonnebloem of olijfolie (of van beiden 1 el), 4 kipfilets, Eventueel zout
- Engels Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op05-02-2006Engels Hoofdgerecht30-60 min.
Kipfilet met champignons en Parmezaanse kaas uit de oven
Geen tijd en geen last van wat extra calorien? Maak dan deze supergemakkelijke en verrukkelijke romige ovenschotel met kipfilet en champignons. De kip gaat rauw plm. 15 minuten in een hete oven, dus je bent zo klaar.
1 pakje room culinair of kookroom -, 250 gram champignons -, 1 + 1 eetlepel olijfolie -, zout, peper -, 400 gram kipfilet -, 100 gram (vers) geraspte Parmezaanse kaas
- Internationaal Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op27-01-2005Internationaal Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Broccoli met pasta, kip, room en cashewnoten
Combinatie van Vlinderpasta met broccoli, room en cashewnoten is een sublieme smaaksensatie. De parmazaansekaas (vers geraspt graag!) mag niet ontbreken. Familiefavoriet hier.
2 kipfilets (liefst biologisch), 2 stronken broccoli, 1 bakje oesterzammen (shiitake of champignons kan ook prima als je van een stevigere zwam houdt), 3 lente ui, 2 teentjes knoflook, 1 handje cashewnoten (mag gezouten, hoeft niet), 300 gr. vlinderpasta (bijv. Farfalle van Grand Italia), 1 Bressot kruidenkaas (ik vind Paturain te sterk voor dit gerecht), Olijfolie, , NB. wat heel lekker is, maar niet perse nodig om dit gerecht te doen slagen, is de Harissakruidenmix van de Wereldwinkel. (de Chilli en komijn hierin maken de kip in het gerecht heerlijk bijzonder)., , ,
- Italiaans Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op04-04-2009Italiaans Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Hete kip
Een lekker gerecht dat heerlijk is met nasi of bami.
400 gram kipfilet, 6 el slaolie, 3 grote gesnipperde uien, 2 teentjes knoflook, 1/4 liter kippenbouillon, 2 el azijn, 9 el ketjap manis, 4 el ketchup, 2 el sambal, 5 el bruine suiker, 4 el pindakaas, 250 gram taugé
- Aziatisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op29-01-2009Aziatisch Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
broodje hete kip
Een heerlijk broodje voor de lunch of de lekkere trek.
*2 dubbele kipfilets*1kipbouillontablet*, 2eetl kipkruiden*2eetl bruine basterdsuiker*, 1eetl mosterd*12 eetl tomatenketchup*, 4 gesnipperde uien*een flinke scheut ketjap, *2 tot 3 geperste teentjes knoflook*enkele, druppels citroensap*scheutje koffieroom en, sambal naar smaak., ,
- Indonesisch
- 10-20 min.
- Geplaatst op05-12-2006Indonesisch10-20 min.
hete kip
Ben & Linda Baruel.( de makers) Dit is best een 'spannend' recept. Er is enige durf voor nodig om het de eerste keer te maken. Maar als u van pittig houdt, moet u het beslist eens proberen. Hete Kip moet 'heet' zijn, maar als u dit recept voor de eerste keer maakt kunt u het beste met Sambal Manis of een andere milde soort sambal beginnen. Aanbevolen. !!!!
400 gram kipfilet (of kippenpoulet) -, 5 eetl (zonnebloem)olie -, 3 grote gesnipperde uien -, 2 teentjes knoflook -, 1/4 liter bouillon (blokje of poeder) - ( zelf gebruik ik iets minder is de saus dikker), 2 eetl (keuken)azijn -, 9 eetl ketjap manis -, 4 eetl ketchup -, 6 eetl bruine basterdsuiker -, 2 eetl sambal (oelek) -, 4 eetl pindakaas -, 250 a 300 gr. tauge.
- Indonesisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op10-04-2001Indonesisch Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Spicy wrapfest
Ik word altijd zo verdrietig als ik op een relatief leuk feestje ben (zeg even een 8,5) en dat de jarige dan besluit er een dikke onvoldoende van te maken door WEER een schaal met koude-wraps-met-zalm-en-roomkaas te serveren. Luister, jarige, DAT kennen we nu wel... De wraps zelf zijn echter het probleem niet, helemaal niet zelfs, er wordt wereldwijd van genoten, en wie ben ik om die dingen dan af te schrijven. Deze thaise wrap variatie kan die vervelende onvoldoende van zojuist makkelijk weer naar een mooie 6+ trekken. Dus maak ze snel en dan... voetjes van de vloer!
- 4 grote wraps (kan je zelf maken, maar de feestgangers staan te wachten, dus nee), - 200g Biologische kip (bij je thuis hangen de slingers, dus gun die lieve kip ook gewoon een normaal leven), - Sambal brandal djawa (heerlijke sambal met citroen), - Een rode ui, - Een bosje verse(!) koriander, - Een zakje saté marinade voor de kip (kan je natuurlijk ook zelf maken, maar je hoort de onrust op de feestvloer al en je bent geen uitslover), - Voor de saté marinade nog wat ketjap en wokolie
- Thais
- 10-20 min.
- Geplaatst op29-06-2011Thais10-20 min.
Hete kip
Lekker kipgerecht voor op een hard broodje
500 gr kipfilet, reepjes, ? pakje margarine, 2 a 3 uien, ringen, 3 tl sambal, 3 el soyasaus, 1 dl water (10 el), 2 a 3 el bruine basterdsuiker, 3 tenen knoflook, geperst, 2 el kerriepoeder,
- Fusion
- 20-30 min.
- Geplaatst op11-12-2004Fusion20-30 min.
Hete Kip
Kipfilet 3 dubbele, 5 uien, 3 tenen knoflook, 3 eetl. azijn, 3 eetl. ketjap, 3 eetl. bruine suiker, 3 eetl. worchestershiresaus, 1 grote fles tomatenketchup, 2 theel. sambal,
- Surinaams Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op21-01-2000Surinaams Hoofdgerecht10-20 min.
Hete Ananaskip
Fantastisch pittig kipgerecht. Zoet/zuur/pittig. Lekker met rijst en kroepoek en atjar.
7 ons kipfilet, 4 preien, 4 uien, 2 bananen, 1/2 liter blik ananas(gezoet)., Voor de saus: 3 tenen knoflook (mag minder als je de volgende dag moet werken) 2 theelepels sambal oelek, 1 kop ketjap (manis), en 8 eetlepels chilisaus (hot)
- Surinaams Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op29-08-2000Surinaams Hoofdgerecht30-60 min.
- Eigen recept
Hete Kip (van Willem)
8-10 kippenpoten, 50 gr. boter, 3 st. uien, 3 tn. knoflook, 250 ml ketjap manis, 4 el. ketchup, 2 el. bruine bastaardsuiker, 2 tl. sambal, knoflookpoeder, zout en peper
- Indonesisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op24-12-2008Indonesisch Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Broodje hete kip
Dit recept is tot stand gekomen na veelvuldig maken en aanpassen van het recept.
- 3 kipfiles, - 2 rode pepers of 1 madam Jeanette, - 2 uien, - 2 el ketjap manis, - 1 bouillon blokje (maggie of tuinkruiden), - 4 tenen knoflook, - 1 afgestreken el bruine suiker, - optie mespuntje kentjur toevoegen., - 8 afbakbroodjes
- Surinaams
- 0-10 min.
- Geplaatst op26-12-2012Surinaams0-10 min.
- Eigen recept
Hete kip
Hete kip en zo heet als je hem hebben wilt. Wij vinden hem zo heet genoeg maar je kunt er altijd nog een extra peper indoen. Met pandangrijst is dit erg lekker en met nog wat gebakken banaan( de gewone). Mijn zoon eet dit graag op een broodje dit schijnt helemaal in te zijn in het uitgaansleven. Broodje hete kip. Nou ja eet het zoals je wilt.Smakelijk eten.
1 kilo Kipfilet in blokjes, 1 ui gesnipperd, 2 knoflookpartjes klein gsneden, voor de saus., 3 eetl. ketjap, 8 eetl. azijn, 8 eetl. ketchup, 6 eetl. bruine suiker, 2 kleine blikjes tomatenpuree, 1 rode peper, 1 groene peper, 2 dl kippebouillon, stengel sereh grove stukken, 1 theelepel ketoembar, 1/2 theelepel djinten, schijfje laos of 1/2 theelepel uit een potje
- Indonesisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op25-06-2009Indonesisch Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Hete kip
500 gr. kippenvleugeltjes, 1 gesnipperde ui, 1 bouillonblokje, peper, zout, 1 eetl.suiker, scheutje zoete ketjap, 2 knoflook teentjes, 1 blikje tomatenpuree, 2 theel. gemberpoeder, 1 eetl. sambal
- Surinaams
- 30-60 min.
- Geplaatst op30-06-2010Surinaams30-60 min.
Hete kip
Lekker snel klaar en makkelijk
500 gr. kipfilet, braadboter, 2 grote uien, 1 rode paprika, 1 bakje champignons, 3 el. ketjap manis, 3 el. azijn, 3 el. suiker, 3theeplepels sambal, 1 blikje tomatenpuree, 2 teentjes knoflook, zout, peper en witte rijst.
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op07-08-2006Hoofdgerecht20-30 min.
Hete kip
500 gr. Maiskipfilet 3 grote uien fijngesnipperd 1 eetl.sambal badjak (eventueel iets minder) theelepel verse gember (geraspt) 1 kopje ketjap (Ketjap Medja nr. 1) 1 kopje water (heet) kipkruiden(AH) kippenbouillonblok 5 tenen knoflook sap van halve citroen boter en olijfolie om te bakken 3 tomaten in kleine stukjes of blikje tomatenblokjes Kipfilets afspoelen en drogen daarna citroensap erover gieten en even in laten trekken, kipkruiden erover en bruin bakken in boter en olie. Kip uit vet nemen en op bord leggen. De uien in het vet fruiten en intussen de kip in stukjes snijden. Sambal,gember, knoflook en bouillonblok ketjap, tomaten en water toevoegen, de kip terug inde pan. Kip moet net onderstaan. Deksel op de pan en ongeveer 30 min. Laten sudderen. Lekker met rijst en komkommer.
HETE KIP, , 500 gr. Maiskipfilet, 3 grote uien fijngesnipperd, 1 eetl.sambal badjak (eventueel iets minder), theelepel verse gember (geraspt), 1 kopje ketjap (Ketjap Medja nr. 1), 1 kopje water (heet), kipkruiden(AH), kippenbouillonblok, 5 tenen knoflook, sap van halve citroen, boter en olijfolie om te bakken, 3 tomaten in kleine stukjes of blikje tomatenblokjes,
- Indonesisch Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op26-11-2005Indonesisch Hoofdgerecht30-60 min.
hete kip
Kip
- Indonesisch Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op01-02-2005Indonesisch Hoofdgerecht30-60 min.
Hete kip
Heerlijk pittig
2 dubbele kipfilets, 1 tablet kippenbouillon, 2 eetlepels kipkruiden, 3 eetlepels bruine basterdsuiker, 2 eetlepels mosterd, 12 eetlepels tomatenketchup, 4 gesnipperde uien, een flinke scheut zoete ketjap, 2 à 3 geperste teentjes knoflook, enkele druppels citroensap, een scheutje koffieroom, sambal naar smaak, 1 stokbrood,
- Indonesisch Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op05-11-2006Indonesisch Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
hete kip
Kip karbonade of kipfile
- Indonesisch Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op14-09-2011Indonesisch Bijgerecht10-20 min.
hete kip
Mijn favoriete kiprecept waar al heel wat gasten van mij van gesmult hebben.
1 kilo kipdrumsticks, 2 bouillonblokjes, sambal, 2 flinke uien, 5 a 6 eetlepels ketjap manis, 1 a 2 teentjes knoflook, paar druppeltjes worcestershiresaus, 1 theelepel suiker, 2 tomaten, beetje water om te sudderen.
- Internationaal Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op10-06-2000Internationaal Hoofdgerecht30-60 min.
Hete Kip
Kip hahaha
- Afrikaans
- 60-120 min.
- Geplaatst op09-02-2001Afrikaans60-120 min.
Hete kip
Aanvulling van een oud recept van mijn moeder.
1 kg. kip, 1 el. sambal, 5 el. ketjap, 5 teentjes knoflook, 1 kg. uien, 5 el. olie, 3 tl. trassi, kipkruiden voor een kg. kip, 2 tl. djahe (gemberpoeder), 2 tl. koenjit (geelwortel), 1 tl. ketoembar (koriander), 100 gr. soehoen (bij Toko).
- Indonesisch Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op12-11-2001Indonesisch Hoofdgerecht60-120 min.
Hete Kip of Hete Vis
Kippepoten of moot kabeljouw (Tilapiafilet kan ook), Uien rood en wit, Knoflook, gemberwortel, Sambal, Tomaten
- Indonesisch Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op11-11-2010Indonesisch Bijgerecht30-60 min.
Hete Kip
, *400 gram kipfilet * 5 el olie * 2-4 teentjes knoflook * 3 grote gesnipperde uien * 2,5 dl bouillon * 2 el azijn * 9 el ketjap (zoet) * 4 el curry ketchup * 6 el bastersuiker of een half rondje gula djawa * 2 el sambal * 4 el pindakaas * 250 gr tauge,
- Indonesisch Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op19-04-2007Indonesisch Hoofdgerecht30-60 min.
Hete kip
Recept gekregen van een collega
Soepkip - ? tot ? peperkoek (afhankelijk van de hoeveelheid kip) - boter - 3 tot 5 uien - 3 tot 5 tenen knoflook - 5 el sambal (Surinaamse of badjak= hete sambal) - chilipoeder/pepers, -(Djawe= mild) - ketjap (zout en zoet) - Indonesische kruiden: gemberpoeder, lombok, djinten, laos, ketoembar, koenjit, Djahe - zout
- Indonesisch
- > 120 min.
- Geplaatst op29-07-2002Indonesisch> 120 min.
Hete Kip
500 gr kipfilet, 1 grote ui, 4 teentjes knoflook, 1 rode peper, 2 el sambal badjak, 4 el ketjap, zout en peper, rijst
- Aziatisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op08-08-1999Aziatisch Hoofdgerecht20-30 min.
Hete Kip
1 kip -, 4 grote uien -, 1 bakje champignons -, 1 fles ketchup -, 1 flesje ketjap -, 4 eetlepels azijn -, 5 eetlepels lichtbruine basterdsuiker -, 1 theelepel sambal -, 1 pak rijst
- Nederlands Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op28-05-1999Nederlands Hoofdgerecht30-60 min.
hete kip
3 dubbele kipfilets, 4 grote uien, 3 tenen knoflook, 3 eetl. azijn, 3 eetl. ketjap, 3 eetl. bruine suiker, 3 eetl. worchestershiresaus, 1 grote fles tomatenketchup, 2 theelepel sambal (milde of hete naar smaak), ,
- Internationaal Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op24-05-2000Internationaal Hoofdgerecht0-10 min.
hete kip
HETE KIP
Hele kip, 1 eetlp. hot kerrie, 1 eetlp. hot paprikapoeder, 2 theelp. zout, 4 uigeknepen teentjes knoflook, 1 eetlp. mosterd, scheutje sojasaus, scheutje olijfolie,
- Indonesisch
- 20-30 min.
- Geplaatst op13-09-2002Indonesisch20-30 min.
hete kip
Lekker pittig snel klaar. Zeker proberen waard.
500 gr kip in blokjes. Flinke scheut ketjap, 1 groene, 1 rode paprika,1 spaanse peper, 2 uien, 3 teentjes knoflook, 1 fles tomatenketchup, 2 dl bouillon, sambal.En olie om in te bakken.,
- Internationaal Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op09-11-2003Internationaal Hoofdgerecht20-30 min.
hete kip
Pedis, hele hete kip met witte of nasi rijst
1 kip, 4 uien niet te groot, 4 eetl sambal badjak, 5 tenen knoflook, 1 theel. tamarinde, 1/2 theel. trassi, 1 theel. mnosterd, 1 eetl goela djawa, klein beetje citroensap, zout peper, ketjap manis
- Aziatisch
- 30-60 min.
- Geplaatst op24-04-2010Aziatisch30-60 min.
Hete Kip
Kipfiletstukjes gemarineerd gebraden en gesmoord met saus en groenten,met rijst
Kilo kipfilet in stukjes,3 teentjes knoflook,5 eetl.ketjap,zout,peper,3 thee.sambal,1 paprika,2 uien,2 st.prei,rijst,olijolie
- Goedkoop en snel Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op20-01-2001Goedkoop en snel Hoofdgerecht10-20 min.
Hete Kip
1 grote kip (voor de makkelijke keuken neem je gewoon een kilo kipfilet), kruidenbuiltje voor kip, 4 uien, 250 gram champignons in plakjes, 1 fles tomaten ketchup, ketjap, 3 eetlepels azijn, 2 eetlepels basterdsuiker (bruin), sambal
- Internationaal Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op26-02-2001Internationaal Hoofdgerecht60-120 min.
- Eigen recept
Hete Kip.
1 Kip, ik neem altijd een diepvrieskip mee en gaar die in de oven., ongeveer 45 min op 200 Graden., 6 grote uien., Knoflook, fles tomatenketcup., Ketjap, rijst
- Multi-cultureel Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op30-06-2009Multi-cultureel Hoofdgerecht20-30 min.
hete kip
1 Kip, 2 uien,1 paprika, 4 tomaten, ketjap, sambal, peper en zout.
- Indonesisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op26-05-2000Indonesisch Hoofdgerecht20-30 min.
Hete kip
Kilo kipfilet in blokjes, 1 gesnipperde ui, 3 teentjes knoflook gesnipperd, 3 eetlepels ketjap, 3 eetlepels azijn, 8 eetlepels ketchup, 3 eetlepels bruine suiker, 2 blikjes tomatenpuree, 1 rode paprika (gesnipperd), 1 madame jeanette (gesnipperd), 2 dl kip bouillon, 1 zakje pittige kipkruiden, naar smaak nog sambal of piri piri
- Indonesisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op28-11-2012Indonesisch Hoofdgerecht20-30 min.
[b](Broodje) Hete kip[/b]
Een overheerlijk broodje hete kip!
1 kilo kipfilet, 3 gesnipperde uien, 1 grote tomaat in blokjes, 4 teentjes knoflook klein gesneden, 5 pimentkorrels (bij de toko), 1 klein blikje tomatenpuree, Ketchup, Ketjap Manis, Zwarte peper, Zout, 2 bouillon blokjes, Laos naar smaak, Djawe naar smaak, 1 Madam Jeanette Peper, Afbakbroodjes
- Surinaams
- 30-60 min.
- Geplaatst op10-05-2010Surinaams30-60 min.
hete kip
500 g kip (ik neem meestal filet in blokjes maar het kan ook met bijv. drumsticks of gewoon stukken kip), sambal, kokosmelk, zout/peper, knoflook, ,
- Indonesisch
- 10-20 min.
- Geplaatst op08-10-2002Indonesisch10-20 min.
-
hete kip
van tinekekersbergenspaans300 , 1 recepten, 0 volgers
-
Surinaamse hete kip
van OmaMarjolein , 1 recepten, 0 volgers
-
Hete Kip
van Danny070 , 1 recepten, 0 volgers
-
hete kip
van bakkertje22 , 1 recepten, 0 volgers
-
Rijst met hete kip
van Joan1988 , 1 recepten, 0 volgers
-
Hete kip sate
van Benakite , 1 recepten, 0 volgers
-
Hete Kip
van rmallens , 1 recepten, 0 volgers
-
hete kip
van monique_vandijk_1217 , 1 recepten, 1 volgers
-
hete kip
van pebles65 , 1 recepten, 0 volgers
-
hete kip schotel was lekker
van eddiekookthet , 1 recepten, 0 volgers