1. Home
  2. Recepten
  3. Havermout Muffins

Havermout muffins recepten (56) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Muffins - Havermout - wortel muffins

Deze muffins zijn fris romig en redelijk gezond, met havermout en geraspte wortel. Met dit recept bak je er 12.

INGREDIENTEN

200 g bloem 75 g havermoutvlokken 1/2 zakje bakpoeder ½ tl zout 125 g suiker 1/2 tl kaneelpoeder 1/4 tl gemalen nootmuskaat 2 eieren 200 ml yoghurt 30 ml zonnebloemolie 1/2 tl vanille-extract 50 g wortel, fijn geraspt

Bereidingswijze

ZO GA JE TE WERK Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed de holletjes van een muffinbakblik met bakpapier. Meng in een grote kom alle ‘droge' ingrediënten en in een andere kom alle ‘natte' ingrediënten. Meng de geraspte wortel door de natte ingrediënten. Voeg de droge ingrediënten toe aan de natte en roer kort door. Er mogen gerust klontjes achterblijven. Doe het beslag in de holletjes van een muffinbakblik, bestrooi elke muffin met wat extra havervlokken en bak de muffins in een half uurtje gaar en goudbruin. Serveer meteen.

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-04-2019
  • Nederlands
  •  30-60 min.

havermout muffins

Variatie op de havermoutkoekjes

INGREDIENTEN

1 banaan, 2 eieren, 125 ml soyamelk / gewone melk, 2 tl bakpoeder, 125 gr havermout, handvol blauwe bessen, 1 tl kaneel, snuf zout, scheutje zonnebloemolie, eventueel honing

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-01-2015
  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Havermout Frambozen Muffins

Fruitige muffins

INGREDIENTEN

100 gr havermout, 250 ml kokende melk, , 125 gr gesmolten boter, 150 gr suiker, 2 eieren, 175 gr zelfrijzend bakmeel, 1 tl bakpoeder, 1 tl vanille aroma, snufje zout, 100 gr frambozen (diepvries)

  • Amerikaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-07-2013
  • Amerikaans
  •  30-60 min.

Morning muffins met havermout

Lekker en gezond als ontbijt. 

INGREDIENTEN

1 banaan, 100 ml hazelnootmelk, 100 ml water, 200 gr havermout, 100 gr cottagecheese, 1 kl agavesiroop, 50 gr veenbessen, 1 tl kaneel, 1 kl bakpoeder, 1 el kokosvet, , Voor de afwerking:, blauwe bessen, amandelschilfers, kaneel, agavesiroop

  • Belgisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-11-2018
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Gezond: Chocola banaan muffins

Gezond: Chocola banaan muffins. Heerlijke "light" muffins met banaan en chocolade snippers

INGREDIENTEN

, 180 gr Bloem, 100 gr Havermout, 150 gr suiker, 1 zakje bakpoeder, mespunt zout, 1 ei, 1 banaan, 1 appel, 1 tl caneelpoeder, 1 el boter, 125 g yogurt, 8 el zonnebloemolie, 100 gr chocolade snippers,

  • Spaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-03-2008
  • Spaans
  •  10-20 min.

Muffins

Lekker voor de kinderen!

INGREDIENTEN

Nodig, Voor 12 muffins, , 50 gr gesmolten boter of margarine, 2 dl havermout, 1 dl suiker, 1 ei, 1 eetl bloem, 1 theel. bakpoeder,

  • Kinderkeuken
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-11-2000
  • Kinderkeuken
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Havermout ontbijt muffins (of heerlijk tussendoortje)

Heb je nog een paar bananen die écht op moeten? Met een paar ingrediënten er bij maak je deze heerlijke muffins. Meer variaties op dit thema: - Ontbijtkoek à la 2017 - Bananencake met havermout  

INGREDIENTEN

2 Bananen, 2 Eieren, 1 eetlepel honing, 2 theelepels Bakpoeder, 2 theelepels Vanille-extract, 1 eetlepel Kaneel, 2,5 dl Griekse yoghurt of kwark, 2,5 dl Melk, 360 gram havermout, 0,5 theelepel zout, Voor de topping: Appel, Bessen, Cranberry's of wat voorradig is (mag ook stukje chocolade of gehakte noten), ,

  • Europees
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-07-2017
  • Europees
  •  30-60 min.

muffins

Voor 12 muffins

INGREDIENTEN

50 gr. gesmolten boter of margarine -, 2 dl. havermout -, 1 dl. suiker -, 1 ei -, 1 eetl. bloem -, 1 theel. bakpoeder.,

  • Kinderkeuken
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-10-2000
  • Kinderkeuken
  •  10-20 min.

muffins

14 muffins

INGREDIENTEN

50 gr gesmolten boter of margarine, 2 dl havermout, 1 dl suiker, 1 ei, 1 eetl bloem, 1 theel. bakpoeder,

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-11-2001
  •  
  •  0-10 min.

muffins

INGREDIENTEN

50 gr gesmolten boter of margarine, 2 dl havermout, 1 dl suiker, 1 ei, 1 eetl bloem, 1 theel. bakpoeder

  • Kinderkeuken
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-02-2002
  • Kinderkeuken
  •  10-20 min.

Havermout ontbijtcakejes

Een gezonde variant op blueberry muffins. Lekker bij het ontbijt of een kop thee.

INGREDIENTEN

200 gr havermout (liefst geen instant, daar zit van alles doorheen), 375 ml water of melk, snuf zout, 50 gr geraspte kokos, 75 gr donkere agavesiroop of honing, 1 tl kaneel, 1 tl bakpoeder, 3 el olie, 2 kleine eieren of 1 grote, 150 gr blauwe bessen (of ander fruit: vers of diepvries)

  • Amerikaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-05-2015
  • Amerikaans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

havermout muffin met cranberries (glutenvrij)

Dit is een makkelijk recept voor smakelijke, gezonde en voedzame muffins. Omdat ik nu glutenvrij eet ben ik gaan experimenteren met havermout muffins. Door de crandberries en appel is de muffin al een beetje zoet, dus voor mij hoeft er geen suiker bij. Die zijn lekker en gezond en je kunt ze makkelijk meenemen. Bovendien zijn ze ook makkelijk te bakken en is het leuk iets uit eigen oven te eten.

INGREDIENTEN

125 gr havermout (vlokken), 150 ml (volle) yogurd, 2 (biologische) eieren, 1 geraspte appel, 100 gr crandberries, 3 tl bakpoeder, 1 tl kaneel, 1 mespuntje zout, olie om de muffinvrompjes mee in te vetten

  • Europees
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-09-2014
  • Europees
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Kaas-mosterd havermout muffin (glutenvrij)

Lekkere hartige glutenvrije muffins. Handig om mee te nemen voor lunch of tussendoortje. Maar ook leuk voor een picknick.

INGREDIENTEN

100 gr havermout, 50 gr boekweitmeel, 100 gr oude kaas (geraspt), 150 ml yoghurt, 2 eieren, 1 ½ el (grove) mosterd, 1/2 tl zout, 2 tl bakpoeder

  • Europees
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-09-2014
  • Europees
  •  30-60 min.

Cranberry-Apple Muffins

Muffins met veenbessen die je op het ogenblik overal kunt krijgen en gelukkig kan invriezen.

INGREDIENTEN

"topping", 50 ml bruine suiker, 50 ml gehakte amandelen, 3 el havermout, 1/2 tl kaneel, 1 tl margarine gesmolten., Meng dit bovenste in een kleine kom, **muffins, 550 ml bloem en 1 tl. bakpoeder of, 550 ml zelfrijzend bakmeel, 375 ml bruine basterd(goed aandrukken als je het afmeet), 1 ei, 2 1/2 dl yoghurt, 125 ml. olie, 500 ml. appels geschild en in blokjes gesneden, 175 ml veenbessen(cranberries), 1 tl citroenrasp

  • Amerikaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-12-1998
  • Amerikaans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Kokos abrikoos havermout muffin (glutenvrij)

Lekkere zoete glutenvrije muffins, zonder suiker. Handig om mee te nemen als tussendoortje maar ook lekker bij ontbijt of brunch. Maar ook leuk voor een high tea of picknick.

INGREDIENTEN

100 gr havermout, 30 gr boekweitmeel, 75 gr geraspte kokos, 100 gr gedroogde abrikozen (in stukjes gesneden), 1 geraspte appel, 2 tl bakpoeder, 1 snufje zout, 150 ml yoghurt, 2 eieren

  • Wereld
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-09-2014
  • Wereld
  •  30-60 min.

Banaan-Havermout Muffins

INGREDIENTEN

180 gram zelfrijzend Bakmeel, 80 gram suiker, 100 gram Havermout, 1/2 theelepel Zout, 1 zakje Vanillesuiker, 180 ml Melk, 1 ei, 80 ml Zonnebloemolie, 3 rijpe Bananen, 12 papieren muffinvormpjes., ,

  • Goedkoop en snel
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-09-2011
  • Goedkoop en snel
  •  0-10 min.

oatmeal muffins

Recept uit Amerika, speciaal voor Hypoglykemie patienten.

INGREDIENTEN

1 cup havermout; 2/3 cup fructose; 1 cup tarwebloem; 1 ei; 1 cup karnemelk; 1/4 cup olie; 1/2 theel. zout; 1 theel. bakpoeder; 1/2 theel. zuiveringszout., (1 cup = 260 ml aangedrukt)

  • Amerikaans
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-11-2000
  • Amerikaans
  •  60-120 min.

Vezelrijke Muffins

Muffins van nog geen 100cal per stuk en slecht 1gr vet.

INGREDIENTEN

Tutti Frutti 100gr, karnemelk 2dl, tarwebloem 150gr, havermout 25gr, zemelen 50gr, bakpoeder 1 zakje, appel-abrikozen compote 4 eetlepels, stroop (ahorn) 2 eetlepeles, bruine suiker 2 eetlepels, ei 1 stuk

  • Slanke keuken
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-02-2001
  • Slanke keuken
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Appel kaneel muffins

Met dit recept maak je gezonde appel kaneel muffins die ook nog eens super lekker zijn! Ze zijn ideaal om in te vriezen en te gebruiken als tussendoortje. Zelf heb ik deze overheerlijke muffins nu al een aantal keer gemaakt en daar is mijn familie erg blij mee. De muffins zijn super makkelijk om te maken en perfect om mee te nemen naar bijvoorbeeld school of je werk.

INGREDIENTEN

- 125 gram havermout, - 1 banaan, - 2 eieren, - 150 ml amandelmelk, - 2 thee lepels kaneel, - 2 thee lepels koek- en speculaas kruiden, - 75 gram rozijnen, - 3 appels, - 50 gram amandelen

  • Slanke keuken
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-11-2019
  • Slanke keuken
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Hartige Kerrie muffins (glutenvrij)

Lekkere hartige glutenvrije muffins met een oosters tintje. Handig om mee te nemen voor lunch of tussendoortje. Maar ook verrassend feestelijk.

INGREDIENTEN

60 gr havermout, 60 gr polenta, 60 gr boekweitmeel, 150 ml yoghurt, 50 ml Olie, 50 ml water, 2 eieren, 1 ui (gesnipperd), 3 el zonnebloempitten, 2 el sesamzaad, 1 el maanzaad, 1 el kerrie poeder, 2 tl zout, 2 tl bakpoeder

  • Wereld
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-09-2014
  • Wereld
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Teff muffins met pure chocolade

In het begin van deze week poste ik een foto op Instagram over Teff. Toen kwamen er best wat vraagtekens naar boven, terwijl ik Teff al meer dan 2 jaar ken! Goed om jullie wat extra informatie te geven over Teff en wat je met Teff kunt maken. Van de week deelde ik een basis recept, Teff pap. Net als havermout vind ik het wel belangrijk om wat toppings toe te voegen want de ‘basis pap' smaakt niet heel bijzonder.

INGREDIENTEN

2 bananen, 75 gram Teff, 25 gram havermout, 2 eieren, 1 el melk, 2 blokjes pure chocolade, 50 gram whey (optioneel)

  • Europees
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-01-2018
  • Europees
  •  10-20 min.

Gezonde muffins met notellatoping

Onlangs ben ik gestuit op dit heerlijke gerecht. Het gerecht is weliswaar zoet, maar alsnog best gezond vanwege de gezonde ingredienten in het gerecht. Eet smakelijk!

INGREDIENTEN

- Griekse Yoghurt of kwark (170 gram vetvrij), - 1 ei, - Havermout (45 gram), - Lijnzaad (40 gram), - Hazelnoten (10 gram - 10 stuks), - Wijnsteenbakpoeder (2 á 3 eetlepels), - Kaneel ( 2 eetlepels), - Kokosbloesemsuiker (20 gram),

  • Wereld
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-04-2015
  • Wereld
  •  30-60 min.

Zwarte knoflook muffins

Wil je graag gezellig met je kinderen in de keuken bezig zijn en toch ook een beetje gezond voeding binnekrijgen. Dan moet je zeker deze muffins proberen.

INGREDIENTEN

Ingrediënten:, , 8 teentjes zwarte knoflook, in stukjes gesneden, 200 gram havermout, een oranje puntpaprika, in ringen gesneden, een tomaat, in stukjes gesneden, een eetlepel stevia sweet Xtra, twee flinke eetlepels kokosolie/vet op kamertemperatuur of een flink scheutje avocado olie, 175 ml water

  • Nederlands Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-06-2019
  • Nederlands Nagerecht
  •  60-120 min.

berry oat muffins

Origineel amerikaans recept, heerlijk bij ontbijt of lunch

INGREDIENTEN

125 gram boter, halve kop bruine suiker, 1 ei (of 2 kleintjes), halve kop yoghurt, halve kop bloem, 2 koppen havermout (rolled oats van Euroshopper bij AH), 1 theelepel bakpoeder, 1/4 theelepel baksoda, 1/4 theelepel kaneel, 1 kop bosbessen, zwarte bessen of frambozen

  • Amerikaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-04-2002
  • Amerikaans
  •  30-60 min.

Muffins diverse soorten

INGREDIENTEN

75 gram boter of margarine, 100 gram rietsuiker (of 75 gram fructose), 1 ei, 110 gram volkorenmeel (vindt u dat te zwaar, neem dan ongebleekte bloem), 1 2 theelepel bakpoeder (afgestreken), 1 theelepel "baksoda" (in de apotheek of bij de drogist heet het dubbelkoolzure soda of zuiveringszout), eventueel vervangen door 1 theelepel bakpoeder (afgestreken), 1 theelepel zout (afgestreken), 1 volle kop zemelen (ruim een limonadeglas, 2,25 dl), 2,25 dl karnemelk,

  • Amerikaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-04-2005
  • Amerikaans
  •  0-10 min.

Banana And Chocolate Chip Muffins

Engels recept (Sainsbury's)

INGREDIENTEN

250 g zelfrijzend bakmeel, 1 tl bakpoeder, 50 g havermout, 50 g chocolade "druppels" (Blijven heel tijdens bakken), 2 eieren, 2 bananen, geprakt, 150 ml halfvolle melk, 75 g boter, gesmolten

  • Engels
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-02-2000
  • Engels
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Gezonde ontbijt muffin (zonder suiker)

Heerlijke en gezonde muffins voor het ontbijt (of brunch). Zonder toegevoegde suiker en met veel vezels en fruit. Een goed begin van de dag! Heel makkelijk om deze te maken, af laten koelen en invriezen en er per dag eentje te ontdooien voor je ontbijt of brunch. Ik maakte met deze hoeveelheden ongeveer 18 stuks. Je kan natuurlijk naar eigen smaak aanpassen; ook lekker met ander fruit (of meer van een van deze), of met de toevoeging van gember en/of nootmuskaat.

INGREDIENTEN

80gr gedroogde dadels (in stukjes), 80gr gedroogde vijgen (in stukjes), 80gr gedroogde cranberries, 80gr rozijnen, 150gr wortel (geraspt), 1 grote appel (in stukjes), 1 banaan geprakt, rasp van 1 sinaasappelschil, sap van 1 (pers) sinaasappel, 3 eieren, 1/4 kopje olie, 4 el agavesiroop, 4el yoghurt, 1/2 kop musli, 1/2 kop havermout, 1/2 kop volkorenbloem, 1 tot 1,5 thl kaneel, 1 zakje bakpoeder.

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-02-2012
  • Nederlands
  •  30-60 min.

chocolatemuffins

Voor de echte chocolade freak!

INGREDIENTEN

Voor 10 tot 12 muffins, , -250 gram zelfrijzen bakmeel, -1 tl. bakpoeder, -50 gram havermout, -100 gram suiker, -50 gram cacaopoeder, -75 gram pure chocolade, -150 dl melk (op kamertemperatuur!), -1 ei, -75 gesmolten boter

  • Engels
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-05-2002
  • Engels
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Havermoutmuffins met o.a. rozijnen en pijnboompitten

Muffins met volkorenmeel, havermout, haverzemelen, tarwezemelen en gebroken lijnzaad. De boter heb ik vervangen door olijfolie, karnemelk en magere kwark. En de suiker door een beetje honing en zoetstof. Door de combinatie van kaneel en nootmuskaat met rozijnen en pijnboompitten smaken ze net even anders dan anders. Circa 150 calorieën per stuk met ongeveer 4 gram eiwit, 19 gram koolhydraten, 6 gram vet (waarvan 1 gram verzadigd vet) en ruim 3 gram vezels. Update 9-8-2011: Van de week nog een keer gemaakt maar nu 4 flinke eetlepels appelstroop toegevoegd i.p.v. honing en iets meer karnemelk (ongeveer 50 ml meer). Resultaat, muffins met appel/kaneel smaak die nog lekker een beetje klef waren. De appelstroop wel even in een schaaltje in de magnetron zacht maken, anders kun je kloppen tot je een ons weegt (toevoegen aan het natte deel van het beslag en dan pas mengen met de droge mix).

INGREDIENTEN

Droge ingrediënten, 100 gram (10 eetlepels) volkorenmeel, 30 gram (6 eetlepels) havermout, 20 gram (4 eetlepels) haverzemelen, 10 gram (2 eetlepels) tarwezemelen, 10 gram (2 eetlepels) gebroken lijnzaad, 3 theelepels kaneel, 1,5 theelepel nootmuskaat, 4 eetlepels pijnboompitten, 8 eetlepels gedroogde rozijnen, 1 afgestreken theelepel zout, 15 gram bakpoeder, , Natte ingrediënten:, 2 eieren, 4 eetlepels honing, 1 à 1,5 theelepel vloeibare zoetstof (de soort die verhit kan worden), 100 ml karnemelk, 4 eetlepels magere kwark, 2 eetlepels olijfolie (slaolie of andere soort kan ook)

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-07-2011
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Gezonde havermoutmuffins

Ik kwam dit recept tegen op een van mijn favoriete websites chickslovefood.com. Lekker en helemaal verantwoord! Ook lekker als ontbijt.

INGREDIENTEN

 - 125 gram havermout,  - 125 milliliter plantaardige melk, bijvoorbeeld amandelmelk,  - 2 eieren,  - 2 bananen,  - 2 theelepels kaneel,  - flinke hand walnoten,  - 2 theelepels bakpoeder, -  2 eetlepels honing

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-10-2014
  •  
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Ontbijt muffin

87 kcal per muffin

INGREDIENTEN

150 gr Havermout, 4 Eieren, 2 Rijpe bananen, 1 Zakje vanille suiker, 1 Zakje bakpoeder, 1 tl Zelfrijzend bakmeel, 100 gr gedroogd fruit

  • Nederlands
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-01-2015
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Kerstmuffins

INGREDIENTEN

100 gr. boter80 gr. honing2 eieren100 gr. bloem1 theel. bakpoeder, mespuntje zout100 gr havermout80 gr. walnoten1 1/4 dl. melk150 gr. rozijnen, mespuntje kaneelmespuntje anijspoeder

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-11-2004
  •  
  •  30-60 min.

volkoren-chocolademuffins

Lekker gezonde muffins met havermout

INGREDIENTEN

- 150 gr zelfr. bakmeel, - 50 gr havermout, - 50 gr pure chocolade, - 75 gr boter, - 2 lepels honing, - 1 ei, - scheutje melk

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-01-2006
  •  
  •  20-30 min.

havermoutmuffins

Een muffin voor ontbijt of tussen door

INGREDIENTEN

100 gr havermout,250 ml kokend water,125 gr gesmolten boter,125 gr rietsuiker,2 eieren,175 gr zelfrijzend bakmeel,1 th bakpoeder,1 tl vanillesuiker,1 tl zout

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-11-2013
  •  
  •  30-60 min.

Magere bananenmuffins

Cakejes hoeven niet altijd kleine suiker- en vetbommetjes te zijn: deze muffins bewijzen dat je ook gezond kunt snoepen! Dit recept komt uit 'Basiskookboek voor Studenten' van Alastair Williams. (ISBN: 9789044739619). Lees ook mijn recensie over dit boek: http://www.smulweb.nl/artikelen/198292/Boekrecensie-basiskookboek-voor-studenten

INGREDIENTEN

125 g tarwebloem, 50 g witte suiker, 0,5 theelepel natriumbicarbonaat (drogist), 1 tl bakpoeder, 0,5 tl kaneelpoeder, 100 g havermout, 2 eieren, 2 el plantaardige olie, 3 middelgrote bananen , 125 ml karnemelk

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-09-2014
  •  
  •  20-30 min.

Havermoutmuffins met banaan

Muffins uit de magnetron

INGREDIENTEN

50 g zachte margarine of boter, 175 g suiker, 1 losgeklopt ei, 250 ml karnemelk, 100 g havermout, 150 g bloem, 1 el bakpoeder, 1/2 dessertlepel zout, 1/2 dessertlepel piment, 2 geprakte bananen.

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-03-2004
  •  
  •  30-60 min.

Havermoutmuffins met dadels

INGREDIENTEN

50 gr havermout, 125 ml melk, 75 gr gewelde dadels zonder pit, 75 gr bloem, 1/2 el bakpoeder, 65 gr donkere basterdsuiker, 1 ei, 65 gr gesmolten boter, muffinvorm voor 12 stuks.

  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-12-2004
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Hartige havermoutmuffins à la Marja

Omdat ik een tijdje geen brood wil eten, heb ik een alternatief voor brood met kaas bedacht.  En het smaakt goed. :-)

INGREDIENTEN

100 gr havermout, 2 eieren, 100 ml ongezoete sojamelk, 100 gr jong belegen kaas, 2 tl bakpoeder, 1 eetlepel paprikapoeder, 3 eetlepels gefruite uitjes, Snufje zout, Scheutje zonnebloemolie

  • Goedkoop en snel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-02-2016
  • Goedkoop en snel
  •  30-60 min.

De LEKKERSTE MMMuffins van Nederland

HEERLIJKE muffins om elk moment van de dag van te genieten ( 12 stuks ).

INGREDIENTEN

100 gr Quaker havermout, 250 ml kokend water, 125 gr gesmolten roomboter, 150 gr rietsuiker, 2 eieren, 175 gr zelfrijzend bakmeel, 1 theel. bakpoeder, 1 theel. vanillesuiker, 1 theel. zout,

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-05-2013
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Volkoren-tutti fruttimuffins

Bron: Allerhande 4 - 2004

INGREDIENTEN

100 g tutti frutti, ? 100 g havermout, ? 100 g volkorenbloem, ? 1 theelepel kaneelpoeder, ? 1 zakje bakpoeder, ? 50 g donkere basterdsuiker, ? 2 eieren, gesplitst, ? 125 ml melk, ? 3 eetlepels zonnebloemolie, , ? muffinvorm met 12 holtes of 8 papieren vormpjes,

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-03-2004
  •  
  •  30-60 min.
Nieuwste havermout muffins recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top