1. Home
  2. Recepten
  3. Hardgekookte Eieren

Hardgekookte eieren recepten (3.027)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Ovenschotel met witlof, ham en eieren

INGREDIENTEN

4 struikjes witlof, 4 gekookte aardappelen, 2 hardgekookte eieren, 100 g gekookte ham, klontje boter, 50 g versgeraspte oude kaas, 1 pak kookroom 2 dl, 8 takjes selderij, fijngehakt, paneermeel om te bestrooien, ovenschaal met een inhoud van circa 1,5 liter,

Bereidingswijze

Snijd de blaadjes witlof in de lengte in brede repen. Snijd de aardappelen in plakjes. Hak de eieren fijn. Snijd de ham eerst in reepjes en daarna in stukjes. Verwarm de oven voor op 180?C. Verhit een klontje boter in een pan en roerbak de witlof kort. Laat afkoelen. Roer de kaas door de kookroom. Bestrooi een ingevette ovenschaal met wat paneermeel. Verdeel de aardappelschijfjes dakpansgewijs over de bodem van de schaal. Bestrooi met de fijngehakte selderij. Verdeel er het witlof over en daarna de ham en de eieren. Giet het roomkaasmengsel over de inhoud van de ovenschaal. Zet de schaal 20 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven, tot de bovenkant lichtgekleurd is.

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-02-2004
  • Nederlands
  •  30-60 min.

sperziebonen-kipcurry

INGREDIENTEN

400 gr kip, 2 in ringen gesneden uien, 2 teentjes in fijne plakjes gesneden knoflook, 4 hardgekookte eieren, 2 eetl. boter, 2 a 3 eetlepels pittige kerriepoeder, 400 gr panklare sperziebonen, 1 1/2 dl kippenbouillon (van een tablet), peper, zout, 1 klein bekertje demi creme fraiche, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, aardappels of rijst

  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-01-2004
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

gevulde eieren

Met 10 verschillende vullingen Lees meer: de lekkerste recepten voor het Paasontbijt

INGREDIENTEN

MET BIESLOOK(4p):4 hardgekookte eieren- 50g verse roomkaas-1 el mayonaise-geknipte bieslook, zout en peper., MET PAPRIKA (4p):1/4 fijngehakte rode paprika- 4 hardgekookte eieren- 25g verse roomkaas- 1 el mayonaise- 2 el magere kwark- italiaanse kruiden- paprikapoeder, zout en peper., MET ANSJOVIS ( 10 p): 1 blikje (ca 50g) ansjovisfilets- 10 hardgekookte eieren- 150g verse roomkaas- 5 el mayonaise- peper- 1 el medium sherry- gehakte peterselie., MET OLIJVEN (4p): 6 gevulde olijven- 4 hardgekookte eieren- 50g verse roomkaas- 1 el mayonaise- zout en peper., MET TOMAAT (4p): 4 hardgekookte eieren- 25g roomkaas- 1 el mayonaise- 2 el tomatenketchup-gehakte peterselie en bladselderij- 1 theelepel Parmezaanse kaas- zout en peper., MET AVOCADO (10p): 2 plakjes ontbijtspek- 1 kleine rijpe avocado- 2 el citroensap- 10 hardgekookte eieren- 8 el mayonaise- 1/2 theel. cayennepeper- geknipte bieslook- zout en peper.

  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-06-2002
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Yummie Aardappelsalade

M'n dochter bracht dit recept van school, waar ze het gemaakt had tijdens kookles en het is gelijk een 'hot-favorite'.

INGREDIENTEN

1 kg kleine vastkokende aardappels2 eetlepels balsamic azijn5 hardgekookte eieren200 ml mayonaise2 eetlepels mosterd1 fijngehakte rode ui150 gram cottage cheese150 gram ham of bacon stukjes1 eetlepel fijngehakte lente-uitjes met veel groen peterselie voor garnering

  • Internationaal Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-04-2005
  • Internationaal Bijgerecht
  •  0-10 min.

Hardgekookte eieren in pindasaus

Bijzonder lekkere warme eierschotel uit het Oosten

INGREDIENTEN

-4 hardgekookte eieren, -1 teen knoflook, -1 th lepel sambal oelek, -3 el pindakaas, -1 el zoete ketjap, -1 fijn gesnipperde ui

  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-01-2006
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

mayonaise van hardgekookte eieren

Lekker met bv spinaziesalade

INGREDIENTEN

* 3 eieren, , * 2 theel. mosterd, , * 2 1/2 eetl. citroensap, , * zout en peper, , * ca. 1 dl olie,

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-03-2000
  •  
  •  0-10 min.

Hardgekookte eieren in ketjapsaus

Van "vifke"

INGREDIENTEN

4 gekookte eieren, 1 eetl geneden ui |, 2 teentjes knoflook |, 1 theelepel suiker | samen tot brij, 1/2 theelepel djintan |, 3 eetlepels ketjap, scheutje azijn, olie, ,

  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-03-2003
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Hardgekookte eieren met zout

Gezouten eieren

INGREDIENTEN

, , > 4 kippeneieren, , > 1 halve ui met schil, , > 2 el zout

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-08-2002
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  10-20 min.

Hardgekookte eikerrie

INGREDIENTEN

8 hard gekookte eieren, elk in lengte gehalveerd, 3 uien, fijn, 2 plat geslagen teentjes knoflook, 50 g margarine, 1 t gemberpoeder, 1 e kerriepoeder, 1 t garam massala, 1/2 t zwarte peper, 1 e bloem, 40 g tomatenpuree, 1 t zout, 1+1/2 e citroensap, 1 t suiker

  • Afrikaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-03-2009
  • Afrikaans
  •  30-60 min.

Stamppot witlof met saucijsjes en hardgekookte eieren

Dit recept heb ik al heel wat jaren in mijn plakboek. Nu eindelijk eens gemaakt en helemaal geen spijt. Het recept klopte qua hoeveelheden niet zo goed maar dat is gauw aangepast. De bedoeling was het voor 2 personen te maken, maar we hebben nog een portie over. We eten dit zeker - ook op verzoek van mijn man - nu echt vaker!

INGREDIENTEN

2 eieren -, 2 kleine uien -, 3 flinke struikjes witlof �, 1 eetlepel honing of suiker naar smaak �, 3 eetlepels mayonaise (of halvanaise) �, 2 eetlepels witte azijn �, 100 gram magere gerookte spekblokjes �, 1 kleine appel (liefst Elstar) �, 3 saucijsjes �, 20 gram boter -, 750 gram kruimig kokende aardappelen �, peper, zout

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-11-2010
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Tapa : Hardgekookte eieren met zalm en serranoham

"Pincho de huevo duro"

INGREDIENTEN

Sneetjes stokbrood * plakjes serranoham (niet al te dun gesneden) * gerookte zalm * eieren, hardgekookt en in plakjes gesneden * gambas, gekookt en gepeld (niet van die hele grote) * mayonaise * olijfolie * zout

  • Spaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-09-2001
  • Spaans
  •  20-30 min.

hardgekookte eieren in een kruidig sausje

INGREDIENTEN

2 grote uien,2teentjes knoflook,1 grote vleestomaat,4 eetl. kerrie,2 koffielepels koriander,1 koffielepel komijnzaadjes,1 koffielepelgemberpoeder,8 hardgekookte eieren,boter.

  • Belgisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-02-2005
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Garnalensalade met gemengde ijsbergsla, hardgekookte eieren

Een lekkere slanke salade, en een beetje pittig.  

INGREDIENTEN

, 100 gram garnalen, 200 gram gemengde ijsbergsla, 1 tomaat (kleine), 1 gele paprika (kleine), olie, 4 eieren (hardgekookte), honing, 1 pot (200 gram) Faja Lobi Madam Jeanette Trafasie (vers bereide gele hot sauce), ,

  • Surinaams Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-08-2014
  • Surinaams Voorgerecht
  •  10-20 min.

Hardgekookte eieren in romige moghlaisaus

INGREDIENTEN

, * ? tl cayennepeper, * 1 tl komijn, * ? tl garam masala, * 1 tl gemalen koriander, * 1 el. citroensap, * ? tl zout, * versgemalen zwarte peper, * 2 el olijf- of arachideolie, * 50 g ui, fijngesneden, * 2-4 cm gemberwortel,tot moes geraspt, * 2 tl. tomatenpuree, * ? dl kippenbouillon, * 3 dl slankroom, * 2 el. gesneden, verse koriander, * 6-8 hardgekookte eieren, gepeld en in de lengte doormidden gesneden,

  • Indiaas Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-09-2002
  • Indiaas Bijgerecht
  •  20-30 min.

Hardgekookte eieren in romige moghlaisaus

INGREDIENTEN

1/2 theelepel cayennepeper -, 1 theelepel komijn -, 1/2 theelepel garam masala -, 1 theelepel gemalen koriander -, 1 eetlepel citroensap -, 1/2 theelepel zout -, versgemalen zwarte peper -, 2 eetlepels olijf- of arachideolie -, 50 g fijngesneden ui -, 2 a 4 cm gemberwortel tot moes geraspt -, 2 theelepels tomatenpuree -, 1/2 dl kippenbouillon -, 3 dl slankroom -, 2 eetlepels gesneden verse koriander -, 6 a 8 hardgekookte eieren gepeld en in de lengte doormidden gesneden, , , , , , , , ,

  • Indiaas Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-11-2002
  • Indiaas Bijgerecht
  •  20-30 min.

Hardgekookte eieren in romige moghlaisaus

INGREDIENTEN

1/2 theelepel cayennepeper -, 1 theelepel komijn -, 1/2 theelepel garam masala -, 1 theelepel gemalen koriander -, 1 eetlepel citroensap -, 1/2 thelepel zout -, versgemalen zwarte peper -, 2 eetlepels olijf- of arachideolie -, 50 gram fijngesneden ui -, 2 a 4 cm gemberwortel tot moes geraspt -, 2 theelepels tomatenpuree -, 1/2 dl kippenbouillon -, 3 dl slankroom -, 2 eetlepels vers gesneden koriander -, 6 a 8 hardgekookte eieren gepeld en in de lengte doormidden gesneden, , , , , , , ,

  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-10-2002
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Hardgekookte eieren in romige moghlaisaus

INGREDIENTEN

? tl cayennepeper, -1 tl komijn, -? tl garam masala, -1 tl gemalen koriander, -1 el. citroensap, -? tl zout, -versgemalen zwarte peper, -2 el olijf- of arachideolie, -50 g ui, fijngesneden, -2 - 4 cm gemberwortel, tot moes geraspt, -2 tl. tomatenpuree, -? dl kippenbouillon, -3 dl slankroom, -2 el. gesneden, verse koriander, -6-8 hardgekookte eieren, gepeld en in de lengte doormidden gesneden,

  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-09-2002
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Hardgekookte eieren in romige moghlaisaus

INGREDIENTEN

? tl cayennepeper, 1 tl komijn, ? tl garam masala, 1 tl gemalen koriander, 1 el. citroensap, ? tl zout, versgemalen zwarte peper, 2 el olijf- of arachideolie, 50 g ui, fijngesneden, 2 - 4 cm gemberwortel, tot moes geraspt, 2 tl. tomatenpuree, ? dl kippenbouillon, 3 dl slankroom, 2 el. gesneden, verse koriander, 6-8 hardgekookte eieren, gepeld en in de lengte doormidden gesneden,

  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-09-2002
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Hardgekookte eieren a la boulangere

INGREDIENTEN

4 verse puntbroodjes; 6 eieren; 3 dl bouillon; 25 g boter; 25 gr bloem 100 gr fijngehakte uien

  • Belgisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-02-2008
  • Belgisch
  •  20-30 min.

Gegratineerde hardgekookte eieren met Gruyère kaas

Gratineren is belangrijk onder de gril met de ovendeur open. Ook heerlijk om hier roquefort kaas bij te doen in plaats van Gruyère.

INGREDIENTEN

6 eieren, Bechamelsaus, 30 gr boter, 30 gr (1 hele volle eetlepel) bloem, 50 cl melk, 40 gr geraspte gruyère, Zout en peper.,

  • Frans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-02-2010
  • Frans
  •  20-30 min.

Hardgekookte eieren a la boulangere

Een verrukkelijk warm hapje ; deze sandwiches

INGREDIENTEN

-4 verse sandwiches (puntbroodjes), -6 eieren, -3 dl bouillon, -25 g boter en 25 g bloem, -100 g fijngehakte uien

  • Belgisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-02-2004
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Asperges met ham, ei en botersaus

Traditioneel, maar zoooo lekker....

INGREDIENTEN

* 1750 gr. asperge, witte, * 8 stuks eieren, hardgekookte, * 300 gr. ham, * 200 gr. boter, * Nootmuskaat, * Peper, * Zout

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-04-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Hardgekookte eieren met een pittige warme saus erover

Snel klaar recept; het is eens iets anders

INGREDIENTEN

-8 hardgekookte eieren, -2 uien ; 1 teen knoflook, -1 eetlepel sambal oelek, -2 kleine blikjes tomatenpuree, -1/2 eetlepel azijn, -4 eetlepels olie, -ketjap manis

  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-08-2002
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Prei op aspergemanier met hardgekookte eieren en ham

Een heerlijk gerecht waarbij je je vingers aflikt.

INGREDIENTEN

1 kg dunne prei - zout - 4 eieren - 200 gram lekkere achterham - roomboter

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-03-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Slasaus met hardgekookte eierdooier

Wie niet zo best mayonaise met rauwe eierdooier verdraagt, moet deze versie eens uitproberen. Het is belangrijk de eierdooier zo fijn te prakken dat er geen klompjes ontstaan. Deze slasaus past bij bladsla, rauwkost of aardappelsla, maar ook met als hartige fonduesaus

INGREDIENTEN

-3 hardgekookte eieren, -1 th lepel fijne mosterd, -zout en peper uit de molen, -cayennepeper, -2 tot 3 el citroensap of azijn, -100 ml olie, -1 bosje bieslook, -2 el stukjes tomaat

  • Belgisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-10-2005
  • Belgisch
  •  10-20 min.

Pincho de huevo duro (Hardgekookte eieren met zalm)

INGREDIENTEN

, * sneetjes stokbrood, * plakjes serranoham (niet al te dun gesneden), * gerookte zalm, * eieren, hardgekookt en in plakjes gesneden, * gambas, gekookt en gepeld (niet van die hele grote), * mayonaise, * olijfolie, * zout,

  • Spaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-06-2002
  • Spaans
  •  20-30 min.

Gevulde eieren

Zoveel variaties op gevulde eieren, maar vaak vind ik ze flauw van smaak. Dit is mijn gevuld eitje.

INGREDIENTEN

Voor 20 gevulde eieren neem ik;, 12 Hardgekookte eieren, 1 a 2 teentjes knoflook, 1 sjalotje, 2 Eetlepels mayonaise, 1 Eetlepel ketchup, 1 Eetlepel mosterd, 1 Eetlepel kerriepoeder, 1/2 Eetlepel paprikapoeder, Verse Peterselie zeer fijn gehakt., Verse Bieslook., Frisgewassen slablaadjes, zonder dat harde stukje erin.

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-09-2004
  •  
  •  10-20 min.

Surinaamse Roti met kip, kouseband en hardgekookte eieren in Masala

Lekke eten met de handen.

INGREDIENTEN

4 eieren, zonnebloem olie, 400 gr kipfilet, 1 pot (360 ml) Faja Lobi Roti Masala Trafasie, 150 gr krieltjes ( voorgekookt), 150 gr kouseband, 1 kop water (150ml), roti vellen

  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-11-2019
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Eieren

Geschikt als bijgerecht bij de barbeque

INGREDIENTEN

12 gepelde hardgekookte eieren - 1 ltr witte

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-04-2004
  •  
  •  10-20 min.

Broccolistamppot

Een heerlijk romig potje....

INGREDIENTEN

750g Broccoli, zout en peper, Aardappelpuree event.diepvries, of van twee pakjes. Eigengemaakt vind ik lekkerder.4 hardgekookte eieren 200g Hollandse gatenkaas (kan ook met geraspte kaas).ca.100g Coburgerham, in reepjes. event.wat gebakken spekreepjes.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-10-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Eieren

4 hardgekookte eieren, 2 grote uien, 60 gram boter, 50 gram bloem, ? liter melk, peper, zout, nootmuskaat, 80 gram gehakte peterselie.

INGREDIENTEN

Ingredienten:, 4 hardgekookte eieren, 2 grote uien, 60 gram boter, 50 gram bloem, ? liter melk, peper, zout, nootmuskaat, 80 gram gehakte peterselie

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-03-2004
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Eieren

INGREDIENTEN

, * 250 ml. bietensap, * 250 ml. azijn, * 125 ml. water, * 1/4 kop suiker, * 2 theelepels inmaakkruiden, * 1/2 theelepel zout, * 1 ui, in ringen, * 12 hardgekookte, gepelde eieren,

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-07-2002
  •  
  •  10-20 min.

Eieren

Mijn Belgische oma maakte deze eieren altijd voor mij. Lekker hoor.

INGREDIENTEN

4 hardgekookte eieren, 2 grote uien, 60 g boter, 50 g bloem, 1/2 l melk, peper zout en nootmuskaat, 80 g gehakte peterselie.,

  • Belgisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-03-2000
  • Belgisch
  •  10-20 min.

Eieren

INGREDIENTEN

4 hardgekookte eieren, 2 grote uien,60 gram boter, 50 gram bloem, ? liter melk, peper, zout, nootmuskaat, 80 gram gehakte peterselie., ,

  • Belgisch Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-03-2003
  • Belgisch Voorgerecht
  •  0-10 min.

Eieren

INGREDIENTEN

4 hardgekookte eieren, 2 grote uien, 60 gram boter, 50 gram bloem, ? liter melk, peper, zout, nootmuskaat, 80 gram gehakte peterselie.

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-03-2004
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Eieren

INGREDIENTEN

4 hardgekookte eieren, 2 grote uien, 60 gr boter, 50 gr bloem, 1/2 liter melk, peper, zout, nootmuskaat, 80 gr gehakte peterselie,

  • Belgisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-09-2002
  • Belgisch
  •  20-30 min.

Ovenschotel met witlof, ham en eieren

Ovenschotel met witlof, ham en eierenBron:www.Deen.nl

INGREDIENTEN

Bereidingstijd:, , (60 min., ovenschaal met een inhoud van circa 1,5 liter) Ingredienten:, 4 struikjes witlof, 4 gekookte aardappelen, 2 hardgekookte eieren, 100 g gekookte ham, klontje boter, 50 g versgeraspte oude kaas, 1 pak kookroom 2 dl, 8 takjes selderij, fijngehakt, paneermeel om te bestrooien, ovenschaal met een inhoud van circa 1,5 liter

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-11-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Overheerlijke sperziebonen overgoten met een eiersaus

DIT MOET JE E C H T uitproberen!!!!Heel lekker en apart bij een leuk diner. Maar kan natuurlijk ook gewoon als groenten worden serveert. Ik denk met een lekkere aardappelpuree. Hier hoeft dan niet eens vlees bij. Maar helemaal TOP bij een chique diner!!

INGREDIENTEN

Ca, 800 gram sperziebonen VOOR DE SAUS 40 gram boter 40 gram bloem ? liter runderbouillon van 1 tablet zout nootmuskaat 3 hardgekookte eieren bosje bieslook eventueel een beetje appelsap., ,

  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-02-2003
  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.

Asperges met gesmolten boter, eieren en ham

Het traditionele asperge-gerecht

INGREDIENTEN

1 kg. asperges, zout, 1 tl. suiker, 75 gram boter, 3 hardgekookte eieren, 2 el. gesnipperde peterselie, 100 gram (been)ham, nootmuskaat

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-02-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

De Lekkerste (Snelle) Eiersalade

Vanmiddag Bezoek? Lekker Lunchen? (Vanavond) Borrelen? Dan moet je deze even maken! Deze eiersalade is net even ANDERS! Het lijkt een lang recept maar dat is niet zo, ik heb het alleen heel uitgebreid beschreven :-) Bij vrijwel alle recepten voor eiersalade valt mij op dat de eieren, nadat ze zijn gekookt, in zijn geheel worden kleingesneden, NIET DOEN!!! Probeer dit recept eens! Het is wel iets meer werk, maar dat is het zeker waard! Daarna maak je het nooit meer anders, buiten je eigen variaties natuurlijk, want je kan eindeloos zelf variëren, en dat is heerlijk! Eenvoudig te maken, heerlijke smaken!

INGREDIENTEN

- 10 eieren (Zie Tip 1) zo vers mogelijk! Dus liefst van de Boer, - Bosje Bieslook, - Bosje KRUL Peterselie, - Witte peper (uit de molen), - Zout, - 2 a 3 eetlepels goede Mayonaise, - Paar druppels Worcestershiresaus (Spreek uit: Woester saus), , Optioneel, - Paprikapoeder, - Kerriepoeder, - Alles wat je lekker lijkt (kappertjes, bosui, etc,etc) experimenteer!, , Tip 1 Aantal eieren, , Bij het recept ben ik uitgegaan van 10 medium eieren, reken per persoon als volgt:, , Small (S) eieren: 2 a 3 per persoon, Medium (M) eieren: 2 per persoon, Large (L) eieren 1,5 per persoon, Extra Large (XL) 1 a 1,5 per persoon, , Een en ander is natuurlijk wel afhankelijk van de eetlust van de personen in kwestie ;-) Indien je bij de borrel meerdere salades en of hapjes maakt dan de hoeveelheid eieren per persoon ongeveer halveren.,

  • Internationaal
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-03-2010
  • Internationaal
  •  10-20 min.
Nieuwste hardgekookte eieren recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top