Carrot cake met cream cheese icing
Feestelijk Engelse taart
Ingrediënten 10 recipe.people
Carrot cake: 2 cups geraspte wortel, 2 cups bruine suiker, 2 cups bloem, 2 theel. kaneel, 1 theel. backing soda, 1 theel. zout, 1 1/3 cup olie, 3 eieren, 1 theel. vanillesuiker, 1 theel. bakpoeder, 1 cup gehakte walnoten 1 cup gehakte ananas(geen sap), Cream chees icing:85 gram cream chees, 50 gram boter, 1 1/2 cup poedersuiker, 1 theel. vanille-essence, beetje citroenrasp en sap.Voorbereiding
Doe de eieren en de suiker in een kom en klop deze goed,voeg de rest van de ingredienten toe en meng met een lepel goed doorelkaar.
Bereidingswijze
Beboter de springvorm en bak de taart in plm 45 op 175 graden. Klop intussen de cream cheese met de boter en de suiker en voeg geleidelijk de vanille en citroen toe. Als de taart is afgekoeld de cream cheese icing eroverheen spatelen.