Wrap met Rundercarpaccio
Een klassieke rundercarpaccio maar dan in een ander jasje ;) Ik heb het gegeten als voorgerecht maar dit is ook lekker als lunchgerecht, op een buffet maar ook (in rolletjes gesneden) als borrelhapje. Klaar in een wip dus als je gasten hebt hoef je niet lang in de keuken te staan. Bovendien kun je dit ook heel goed al van te voren bereiden en in de koelkast bewaren.TIP: Je kunt de overgebleven wraps (zonder vulling) heel goed in de diepvries bewaren. Ik leg er altijd plastic keukenfolie tussen zodat je ze heel makkelijk per stuk (of per 2)van elkaar af kunt halen.
Ingrediënten 4 personen
- 4 kleine tortilla wraps, - 4 porties rundercarpaccio, - roomkaas , - gemengde sla, - zongedroogde tomaatjes, - Parmezaan schilfers, - truffelmayonaise (mayonaise met truffelolie), - geroosterde pijnboompitjes,Bereidingswijze
- Verwarm een koekenpan (zonder olie of boter) en rooster hierin op een laag vuur de pijnboompitjes. Laat ze daarna afkoelen.- Besmeer de wrap met roomkaas, doe op elke wrap een handvol sla en leg daarop een portie carpaccio.- Verdeel wat schilfers Parmezaanze kaas, zongedroogde tomaatjes, truffelmayonaise en pijnboompitjes over het geheel, rol de wrap op en snij deze in het gewenst aantal stukken.