Albondigas (tapas)
Heerlijk onderdeel van Spaanse tapas; komt uit Albert Heijn eetboekenreeks Amuses …
Heerlijk onderdeel van Spaanse tapas; komt uit Albert Heijn eetboekenreeks Amuses …
Een heerlijk en makkelijk tapas gerecht. Eenvoudig en snel voor te bereiden. Ideaal in combinatie met meerdere tapas gerechten. De Serrano ham en de Manchego kaas maken het tot Spaanse champignons. TIP: Ook lekker als amuse of borrelhapje. …
Een ZALIG hapje.Deze keer gemaakt als amuse in kleine glaasjes. Voor wie ik dit ook maak iedereen wil het recept. Ik geef er een bladerdeegstengel met rauwe ham bij. OOk een TOPPER want dit kun je ook als borrelhapje gebruiken. …
Een heerlijk hapje wat je prima kunt serveren bij de tapas. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden mee, denk aan: borrelhapje, amuse, of met een beetje sla eronder als voorgerecht of lunch. Zo maak je snel een lekker hapje en dat komt goed uit als je veel tapas gerechtjes of borrel hapjes tegelijk wilt maken. …
makkelijk te maken! kleine portie als Amuse/Tapas …
Een leuke tapas die heel apart is om te serveren in een leuk amuse/tapas bakje. …
Pata negra (=zwarte poot) ham uit Spanje is een ware delicatesse en toen ik in de gelegenheid was om die in Spanje te proeven kon ik het niet weerstaan om er wat van mee naar huis te nemen. Wat ik er hier mee gemaakt heb kun je rangschikken onder de categorie tapas maar ook als amuse is het prima geschikt, en natuurlijk kun je het ook als borrelhapje serveren. Het is maar wat je er zelf van maakt. …
Dit heerlijke hapje gaat prima samen met een aantal andere tapasgerechten. Je kunt het ook serveren als amuse of voorgerecht of gewoon als hapje bij de borrel. …
Dit Spaanse tapas hapje (Huevos al Capote) is niet alleen heerlijk bij een tapas avondje maar doet het ook goed op een buffet, bij een brunch of als amuse bij een dineetje. De kwarteleitjes geven een bijzonder leuk en lekker effect. Voor de toast kun je gewoon witbrood gebruiken om rondjes uit te steken. Als je het jezelf makkelijk wilt maken dan kun je hiervoor ook kant en klare toastrondjes kope …
Met pata negra (=zwarte poot) ham kun je heel veel lekkers maken. Omdat het een delicaat stukje vlees is moet je natuurlijk ook alles uit de (koel)kast halen om het goed tot zijn recht te laten komen. In combinatie met coquilles krijg je een waar feestje op je bord waar je de grootste fijnproevers blij mee kunt maken. Let wel op dat je de coquilles niet te lang grilt want dan worden ze taai en ook …
Amuse van Lida …
Allerlei amuses van Lida …
Heerlijk gerecht waar vele mogelijkheden mee zijn. Ook door het toevoegen van andere ingrediënten. Wij hebben hem in ons menu als tapas-amuse gebruikt. Maar kan ook met aangepaste hoeveelheid gewoon als hoofdgerecht door. …
Pinchos zijn de Noord-Spaanse variant van tapas. Ze bestaan meestal uit eens tukje knapperig vers brood, rijkelijk belegd met een mooie combinatie van verse ingrediënten en bijeengehouden door een pincho (prikker).Dit gerecht komt uit het boekje -Tapas en Pinchos- Een leuk boekje dat ik zomaar kreeg van een collega die wel weet dat hij er mij een plezier mee deed ;) Dit gerecht is niet alleen ge …
Amuse van Hayley Anne …
Spaanse pittige koude starter als amuse (tapa) die super lekker is en makkelijk te bereiden …
Parmaham met rucola …
Tomaten gevuld met een ei, knoflookmayonaise mengsel …
een prima voorgerechtje of amuse- …
Amuse …
Amuse …
Gebakken champignons met knoflook en sherry. …
Canapes zijn kleine hapjes die in de Franse keuken als een amuse, eetlustopwekkend hapje, bij het aperitief worden gegeven. De Spaanse varianten zijn zoals de meeste tapas wat minder geraffineerd van samenstelling maar daarom niet minder smakelijk. …
Amuse - warm …
Een tijdje geleden heb ik mee gedaan met een tapas workshop en dit was ronduit toch wel mijn favoriete recept. We hebben er heerlijk van gesmuld. …
Amuse - warm …
Lekker tapas hapje. (met foto) …
Heerlijke amuse …