1. Home
  2. Recepten
  3. Halloweencake

Halloweencake recepten (2)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Halloweencake

Halloweencake , makkelijk en de kids zijn er dol op 

INGREDIENTEN

6 eieren 300 g zelfrijzende bloem 300 g suiker 225 g malse boter 4 eetlepels bloemsuiker 40 cl slagroom 30 chocoladedruppels 16 suikerdecoraties

Bereidingswijze

Bereidingstijd: 15 min. + 40 min. bakken -Verwarm de oven voor op 180°C. -Klop de boter met de suiker tot een romige massa en voeg dan de eieren, de bloem en het zout toe. -Giet de bereiding in een springvorm en bak 40 min. in de oven. -Prik met een mes of breinaald in de cake. Als er geen beslag meer aanhangt, is hij gaar. -Haal de cake uit de vorm en laat afkoelen op een taartrooster. -Klop de room stijf en voeg de poedersuiker toe. -Bestrijk de cake met de helft van de slagroom en schep de andere helft in een spuitzak. -Hiermee spuit je kleine roomspookjes op het gebak. - Maak oogjes met de chocoladepastilles en werk af met de suikerdecoratie.

  • Belgisch Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-10-2018
  • Belgisch Nagerecht
  •  30-60 min.

Horror halloweencake

.

INGREDIENTEN

200 gram zachte roomboter, 50 ml koolzaadolie, 250 gram fijne kristalsuiker, 5 stuks middelgrote eieren, 1 stuks citroen (schoongeboend), 250 gram tarwebloem (+ 1 el extra om te bestuiven), 1 theel. bakpoeder, 1 eetl. gemalen kaneel, 2 eetl. aardappelzetmeel, 125 gram crème fraîche, 16 gram vanillesuiker, 250 gram mascarpone, 200 gram poedersuiker, 1 eetl. rode kleurstof, 2 theel. aceto balsamico di Modena

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op02-05-2019
  • Nederlands
  •  > 120 min.
Nieuwste halloweencake recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top