1. Home
  2. Recepten
  3. Haagse Bluf

Haagse bluf recepten (63) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Haagse bluf

Het culinaire repertoire in Nederland kent slechts heel weinig originele nagerechten. Haagse bluf is er een voorbeeld van. De traditie wil dat bij Haagse bluf droge Maria-biscuitjes worden gegeven.

INGREDIENTEN

1 eiwit, 1 dl rode bessensap, 50 gram suiker.

Bereidingswijze

Doe ale ingredienten in een kom en klop zolang met een garde, tot een bijna stijve massa is verkregen. Verdeel de Haagse bluf over schaaltjes of dien het gerecht in wijde glazen (coupes) op.

  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-12-2001
  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.

haagse bluf

INGREDIENTEN

2 stuks eiwit,2 dl bessensap,100 gr suiker

  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-03-2002
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.

Haagse bluf

Haagse bluf blijft een heerlijk nagerecht! Snel, makkelijk en lekker!

INGREDIENTEN

3 dl bessensap, 3 eiwitten, 60 g suiker

  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-04-2006
  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

haagse bluf

Lekker nagerecht maar het vult wel haagse bluf dus

INGREDIENTEN

1 kop bessensap of frambozensap, 35 gr eiwit, 100 gr suiker

  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-02-2009
  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.

Haagse Bluf

INGREDIENTEN

2 eiwitten/mespunt zout/75gr suiker/2dl rode bessensap.

  • Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-12-1999
  • Nagerecht
  •  0-10 min.

haagse bluf

Lekker toetje

INGREDIENTEN

2 eiwitten,mespunt zout,75 gr suiker,2 dl rode bessensap.

  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-01-2002
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.

Haagse bluf

Frisse bessenmouse.

INGREDIENTEN

2 eiwitten, 1 1/2 dl. rode bessesap, 150 gr. suiker, lange vingers

  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op08-07-1998
  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.

haagse bluf

INGREDIENTEN

2 eiwitten,snuifje zout,75g suiker,2dl rood bessensap

  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op02-10-2002
  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.

haagse bluf

Een heerlijk luchtig toetje

INGREDIENTEN

Eiwitten-rode bessensap-suiker-lange vingers

  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-11-2001
  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.

Haagse bluf

De naam van het toetje zegt het al: enige bluf is de Hagenaar niet vreemd.

INGREDIENTEN

2 eiwitten * 2 dl bessensap * 4 lange vingers * 200 gram suiker.

  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-05-2006
  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Haagse bluf

Doet me denken aan mijn jeugd...recept van moeder op dochter.....

INGREDIENTEN

2 eiwitten, 200 ml bessensap, 200 gram suiker, 4 lange vingers

  • Europees Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-07-2013
  • Europees Nagerecht
  •  0-10 min.

Haagse bluf

Momenteel erg geliefd bij Balkenende en Bos

INGREDIENTEN

2 eiwitten, 1? dl. rode of zwarte bessensap of frambozensap, 150 gram suiker, lange vingers.

  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-03-2003
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.

haagse bluf

INGREDIENTEN

200 gram kristalsuiker, 2 dl bessensap, 2 eiwitten, lange vingers., ,

  • Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-01-2007
  • Nagerecht
  •  0-10 min.

Haagse Bluf

INGREDIENTEN

1 klein kopje suiker, 1 zelfde kopje bessensap.

  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-04-2001
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.

Haagse bluf

INGREDIENTEN

1 klein kopje suiker * 1 zelfde kopje bessensap * 1 eiwit.

  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op29-10-2003
  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.

Haagse Bluf

INGREDIENTEN

2 eiwitten,* 80 g suiker,* 200 ml rode bessensap

  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-11-2001
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.

Haagse bluf

INGREDIENTEN

2 eiwitten, 1? dl. rode of zwarte bessensap of frambozensap, 150 gram suiker, lange vingers

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-06-2003
  •  
  •  0-10 min.

Haagse Bluf

INGREDIENTEN

, , , 3 dl (rode) bessensap, 3 eiwitten, 85 gram suiker, evt. trosjes bessen voor garnering en/of slagroom,

  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-11-2002
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Haagse bluf

INGREDIENTEN

2 eiwitten, 1? dl rode bessensap, 150 gr suiker, lange vingers

  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-03-2002
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.

Haagse bluf

INGREDIENTEN

, 3 eiwitten, mespuntje zout, 125 gram suiker, 300 ml bessensap, 100 gram bitterkoekjes

  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-09-2007
  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.

haagse bluf

INGREDIENTEN

250 ml fruitige rode wijn (of rode bessensap), 1 theelepel kaneel, 125 g suiker, 2 cups gepasteuriseerd vloeibaar eiwit, 4 Kanelly's (biscuits, pak a 150 g),

  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-01-2005
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

Haagse Bluf

Nog een ouderwets recept van mijn oma

INGREDIENTEN

2 eiwitten, 1 1/2 dl. rode bessensap, 150 gr. suiker, lange vingers,

  • Goedkoop en snel Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-05-2001
  • Goedkoop en snel Nagerecht
  •  10-20 min.

Haagse Bluf

INGREDIENTEN

1 liter bramensap, 200 gram suiker, 1 zakje vanille suiker, 6 eetlepels griesmeel

  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-01-2000
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

haagse bluf

Veel te lekker nagerecht

INGREDIENTEN

Suiker 70 gram, 2 eiwitten, bessensap,

  • Goedkoop en snel Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-12-1998
  • Goedkoop en snel Nagerecht
  •  0-10 min.

Haagse bluf

INGREDIENTEN

200 gram kristalsuiker, - 2 dl bessensap, - 2 eiwitten, - lange vingers.,

  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-05-2005
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.

Haagse Bluf

INGREDIENTEN

4 eiwitten, 75 g. suiker, 2 dl. rode bessensap

  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-02-2000
  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.

haagse bluf

Gewoon heeeerlijk

INGREDIENTEN

250 gram suiker, 2 dl bessensap, 2 eiwitten, lange vingers of andere biscuits.

  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-10-2000
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.

Haagse Bluf

Goed vullend nagerecht volgens oud hollands recept

INGREDIENTEN

1 kopje Bessensap, 1 kopje suiker, 3 a 4 eieren

  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-10-2001
  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.

Haagse bluf

INGREDIENTEN

2 eieren groot, 20 ml rode bessensap, 1 eetlepel basterdsuiker

  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-03-2010
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.

Haagse Bluf

INGREDIENTEN

3 dl bessensap, 3 eiwitten, 75 g suiker, zout, 4 biscuitjes

  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-02-2000
  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.

Haagse Bluf

INGREDIENTEN

, 3 dl bessensap, 3 eiwitten, 60 gram suiker,

  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op08-11-2000
  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.

Haagse Bluf

Lekker zoet toetje

INGREDIENTEN

Dl bessen of ftambozensap, 100 gr suiker, 1 eiwit.

  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-11-2000
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.

Haagse bluf.

Vormt samen met vanillevla een lekker toetje.

INGREDIENTEN

3dl bessesap-3eiwitten-150g suiker.

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-10-2002
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Haagse bluf

Lekker met lange vingers of wafeltjes

INGREDIENTEN

3 dl half bessen-, half frambozensap, 3 eiwitten, ca. 60 gr suiker

  • Regionaal Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-03-2002
  • Regionaal Nagerecht
  •  0-10 min.

Haagse Bluf

Heerlijk eenvoudig deze lekkernij

INGREDIENTEN

-3 dl bessensap, -3 eiwitten, -75 g suiker, -slagroom, -wafeltjes

  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-02-2003
  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.

Haagse bluf

INGREDIENTEN

1 klein kopje suiker, 1 zelfde kopje bessensap, 1 eiwit,

  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-12-2010
  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.

Haagse bluf

INGREDIENTEN

2 eiwitten, 200 ml bessensap, 4 lange vingers, 200 gr suiker

  • Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-12-2011
  • Nagerecht
  •  0-10 min.

Haagse bluf

INGREDIENTEN

Vruchtensap

  •  
  •  
  • Geplaatst op18-08-2000
  •  
  •  

Haagse bluf

INGREDIENTEN

- 1 eiwit, - 1,5 dl bessesap, - 40 gram suiker,

  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op02-12-2002
  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.

Haagse bluf

Mooi ouderwets recept Vroeger aten we dat met gele vla

INGREDIENTEN

200 gr. suiker, 2 dl. bessensap, 2 eiwitten op kamer temperatuur, lange vingers, evt. warme chocolade

  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-09-2009
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.

Haagse bluf

Zeer luchtig toetje

INGREDIENTEN

3 eiwitten, bessensap, suiker

  • Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-09-2002
  • Nagerecht
  •  0-10 min.
Haagse bluf

Haagse bluf

Als je op zoek bent naar een lekker en heel eenvoudig te bereiden toetje, dan is Haagse bluf echt iets voor jou. Dit dessert is lekker licht en luchtig en het is heel makkelijk klaar te maken. Met een paar eieren, wat poedersuiker en een flesje bessensap kun je dit nagerecht al maken. Het eiwit van de eieren moet stijf geslagen worden met de poedersuiker, concentreer je hier goed op, want dit is het enige punt waar het fout kan gaan met dit dessert. Zorg er voor dat de kom waarin je dit doet vetvrij is. Kijk hieronder voor variatietips en recepten.

Nieuwste haagse bluf recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top