1. Home
  2. Recepten
  3. Gruyere

Gruyere recepten (2.010)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Schuimomelet met gruyère en bieslook

Bijzonder lekkere omelet ,anders dan gewoon maar  origineel en gemakkelijk om te bereiden.

INGREDIENTEN

4 sprietjes bieslook 4 eieren 50 g geraspte gruyère 1 eetl. boter 1 snuifje zout zwarte peper (molen)

Bereidingswijze

Voorbereiding (5 min.) - Snipper het bieslook fijn. - Scheid de eidooiers van de eiwitten. Bereiding (± 15 min.) - Klop de eidooiers los, samen met de zwarte peper en het fijngesnipperde bieslook. Voeg de helft van de geraspte kaas toe. -Klop de eiwitten samen met een snuifje zout stijf met de kloppers van een mixer. - Schep de eiwitten voorzichtig met een spatel onder de eidooiers. -Verhit een pan met antiaanbaklaag en smelt er de boter in. Zet het vuur lager, voeg het eiermengsel toe en dek de pan af. Laat 7 à 8 min. bakken op een zacht vuur. - Bestrooi met de rest van de geraspte kaas en vouw de omelet voorzichtig dicht. - Haal de pan van het vuur en laat nog 1 min. rusten.

  • Belgisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-04-2016
  • Belgisch
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Traditionele uiensoep!

Een uiensoep zoals een uiensoep moet zijn!

INGREDIENTEN

50 gr boter, 750 gr uien,Ui in dunne ringen gesneden, 2 tenen knoflook, 45 gr bloem, 2 liter runder-of kippenbouillon, 250 ml droge witte of rode wijn, 1 laurierblad, 2 takjes tijm, zout en peper, 12 sneetjes stokbrood, 100 gr Gruyerekaas, geraspt

  • Frans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-08-2010
  • Frans
  •  30-60 min.

Franse uiensoep die super simpel is.

Een bistro gerecht pur sang, maar deze soep wordt ook met een andere traditie in verband gebracht. Op franse huwelijken bijvoorbeeld.

INGREDIENTEN

50 gr boter 1 el olijfolie 3 grote uien, circa 1.3 kilo, in dunne ringen 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 el bloem 1 l runder of kippenbouillon 6 dl droge witte wijn 1 vers laurierblaadjes 2 takjes tijm 1 stokbrood, of ander witbrood in plakjes circa 180 gr versgeraspte Gruyère grof korrelig zeezout en versgemalen peper., ,

  • Frans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-03-2007
  • Frans
  •  30-60 min.

Quiche met prei en geitenkaas

Eigen foto.De lekkerste, romigste quiche die ik ooit gegeten heb!

INGREDIENTEN

230 g bladerdeeg 25 g boter, 2 flinke preien, 100 g zachte, verse geitenkaas, 2 eieren + 1 dooier, 2 dl crème fraîche, bosje verse bieslook (12 g), 25 g geraspte gruyère kaas

  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-02-2007
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Franse tomatentaart van Guylaine

"Tarte aux tomates". Dit is mijn allerliefste en meest klaargemaakte recept, gemakkelijk, snel klaar, ziet er heel wat uit en is superlekker. Het recept ervan heb ik afgetroggeld en uiteindelijk, na ons derde bezoek, losgekregen van Guylaine D'Hiver (bijna een naamgenoot) sympathieke gastvrouw van een "Chambre d'Hotes" in het kleine dorpje Ourdeaux in het Zuid-Oosten van de Creuse, een paradijs voor hengelaars en natuurliefhebbers.

INGREDIENTEN

1 rol bladerdeeg - 6-8 stevige rijpe tomaten (liefst trostomaten) - scherpe Dijonmosterd (of rode Provencaalse mosterd met paprika) -, 200 gr Gruyere (of Comtekaas) - gedroogde provencaalse kruiden - pittige olijfolie voor pizza's

  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-11-2000
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Broccoli Quiche

Broccoli is zit boordevol vitamine C, eet het eens in een quiche.

INGREDIENTEN

Boter om de vorm in te vetten, 8 plakjes bladerdeeg, 500 gram broccoli in roosjes, 4 grote eieren, 100 gram spekjes, uitgebakken, 2 dl kooksroom, 50 gram gruyère, geraspt, Versgemalen zwarte peper, snufje zout,

  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-11-2009
  • Internationaal
  •  30-60 min.
Populaire kaas recepten

Quiche van witlof met Ardenner ham en Gruyere

Lekkere luxe quiche met heel veel smaken en vrij snel te maken en op tafel te zetten.

INGREDIENTEN

200 g Ardenner ham, 5 plakjes bladerdeeg, uitgerold tot een lap van 20-25 cm doorsnee, Broodkruim van 1 snee brood, 25 g roomboter, 1 sjalotje, gesnipperd, 1 teentje knoflook, fijn gesneden, 300 g witlof, twee keer gehalveerd, 150 ml room, 3 eieren, 100 g geraspte Gruyere, Zeezout, Zwarte peper

  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-04-2013
  • Internationaal
  •  30-60 min.

Slarolletje met Gruyere

Amuse van prachtige groene rolletjes met een pittig-zoete vulling van kaas, dadels, mosterd en bosui

INGREDIENTEN

1 kleine krop Romaanse sla, 4 dadels, 1 bosuitje, 100 gr. Zwitserse gruyere, 1 eetl. abrikozenjam, 1 theel. grove mosterd

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-10-2005
  •  
  •  10-20 min.

Kabeljauw Met Gruyere

Heerlijk ovengerecht met een zuivere smaak en snel klaar (kan ook met zalm)

INGREDIENTEN

2 kbeljauwfilets a 175 gr., 35 gr boter, 25 gr bloem, 3dl visbouillon (tablet), 1 el citroensap, 2 tl mosrerd, 150 gr. geraspte gruyere, peper, zout

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-02-2000
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Soufflé met Gruyère

INGREDIENTEN

40 g boter, 60 g bloem, 4 dl melk, 1 mespunt nootmuskaat, 3 eieren, eidooier en witten gescheiden, 150 g Gruyère AOC, geraspt, 1 el boter, zout, peper,

  • Zwitsers
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-09-2012
  • Zwitsers
  •  10-20 min.

kabeljauwfilet met gruyere

Heel makkelijk, snel en erg lekker

INGREDIENTEN

350 g kabeljauwfilet in stukken, 2 tl citroensap, 5 bosuitjes in ringetjes, 50 g geraspte gruyere,100 g roomboter, 400 g krielaardappeltjes

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-05-2000
  •  
  •  20-30 min.
Nieuwste gruyere recepten

Aardappelsoep met Gruyere

Een voedzame Zwitserse soep

INGREDIENTEN

*50 g boter, *600 g aardappelen, *250 g prei, *3 tenen knoflook, geperst, *6 dl groentenbouillon, *1 dl slagroom, *3 dl melk, *200 g Gruyere, geraspt, *zout, *versgemalen zwarte peper

  • Zwitsers
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-10-2002
  • Zwitsers
  •  30-60 min.

Spinazietaart met gruyere

ERG LEKKER MET KIP.IK HEB HEM OOK EEN KEER GEMAAKT MET ZALMSNIPPERS ERDOOR EN DAT WAS OOK EEN SUCCES.

INGREDIENTEN

, , , , , , , 1 pond verse spinazie, 4 tomaten, 1 potje mais, 0,5 liter creme fraiche, 2 ons gruyere, 1 pakje (volkoren) bladerdeeg, 6 eieren, 1 bos kervel, , , , , ,

  • Internationaal Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-09-2003
  • Internationaal Bijgerecht
  •  30-60 min.

Bloemkool-broccolisoep met Gruyere

Komt uit engels kookboekje

INGREDIENTEN

3 eetlepels plantaardige olie, 1 gesnipperde rode ui, 2 knoflookjes uit de pers, 300 gram bloemkoolroosjes, 300 gram broccoliroosjes, 1 eetlepels bloem, 600 ml halfvolle melk, 300 ml groente/kruiden bouillon, 75 gram Gruyere geraspt, snuf paprikapoeder.

  • Engels
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-09-2003
  • Engels
  •  60-120 min.

Preisouf­flé met Gruy­è­re

Super lekker voorgerecht uit de franse keuken.

INGREDIENTEN

25 g Grano Padano (zeer fijngeraspt), 50 g boter, 20 g patentbloem, 175 ml melk, 2 tl gedroogde tijm, ½ zak panklare prei (a 300 g), cayennepeper, 2 eieren, 50 g geraspte gruyère ((kaas), geraspt),

  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-06-2018
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Aardappelsoep met Gruyere

Van"moesje2"

INGREDIENTEN

*50 g boter, *600 g aardappelen, *250 g prei, *3 tenen knoflook, geperst, *6 dl groentenbouillon, *1 dl slagroom, *3 dl melk, *200 g Gruyere, geraspt, *zout, *versgemalen zwarte peper,

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-03-2002
  •  
  •  20-30 min.

Aardappelsoep met Gruyere

INGREDIENTEN

50 g boter, *600 g aardappelen, *250 g prei, *3 tenen knoflook, geperst, *6 dl groentenbouillon, *1 dl slagroom, *3 dl melk, *200 g Gruyere, geraspt, *zout, *versgemalen zwarte peper.

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-11-2002
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Kalfszwezerik Gruyere

Gegratineerde zwezerik

INGREDIENTEN

800 gram Kalfszwezerik, 1 winterwortel, 2 middel grote uien, 3 dl witte wijn, 3 dl gevogelte bouillon, 200 gram grotchampignons, 100 gram geraspte gruyere, 5 takjes thijm, 1 laurierblad, , 30 gram bloem, 10 gram boter om in te bakken, 20 gram boter om een roux te maken voor de saus, peper en zout, ,

  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-01-2001
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Broccolistamppot met gruyere

INGREDIENTEN

2 kg kruimige aardappelen, Zout, Peper, 1 liter frituurolie, 100 gr mager gerookt spek, 1 eetlepel (zonnebloem)olie, 500 gr broccoliroosjes, 1 rode paprika in blokjes, 1 blikje maiskorrels (inhoud 150 gr), uitgelekt, 250 gr grof geraspte gruyere, 1 1/2 dl zure room

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-05-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Artisjokkenfrittata Met Gruyere

Vegetarisch hoofdgerecht

INGREDIENTEN

5 eieren, 3 takjes verse salie, 3 takjes verse oregano, 150 gr geraspte gruyere,zout en peper, 1 blik artisjokharten, 2 eetl olie, 50 gr zwarte olijven zonder pit.

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-03-2000
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Artisjokfrittata met Gruyere

INGREDIENTEN

5 eieren, 3 takjes salie, 3 takjes oregano, 150 g geraspte gruyere, zout, peper, 1 blikje artisjokbodems, 2 lepels olijfolie, 50 g zwarte olijven zonder pit

  • Internationaal
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-09-2002
  • Internationaal
  •  0-10 min.

Witlof met gruyere

Van "anne"

INGREDIENTEN

4 stronken witlof, 300 gr room, 150 gr geraspte gruyere, zout en vers gemalen peper,

  • Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-09-2002
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.

Franse tomatentaart met gruyère

Bent u ook zo`n fan van de Franse keuken? Dan vindt u hier een heerlijk recept van een echte Franse tomatentaart die zijn oorsprong vindt in het dorpje Ourdeaux, midden in Frankrijk. Met de juiste ingrediënten, zoals stevige, rijpe tomaten bij voorkeur trostomaten en een iets pittige Franse kaas kan er met dit recept bijna niets misgaan. De taart is bedoeld als voorgerecht, maar kan ook prima als bijgerecht geserveerd worden.

INGREDIENTEN

1 pakje bladerdeeg, 6 - 8 trostomaten (of andere stevige, rijpe tomaten), 200 gram gruyère (of comtékaas), dijonmosterd, provençaalse kruiden (gedroogd), een scheut pittige olijfolie, peper, zout

  • Frans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-05-2009
  • Frans
  •  30-60 min.

Broccolitaart met ham en gruyere

Verdeel de broccoli in roosjes. Kook of stoom deze 1 minuut. Zeef de bloem met het bakpoeder in een grote kom. Maak een kuil in het midden en giet daar de wijn en de losgeklopte eieren in. Meng met een garde het vocht door de bloem. Verwarm de oven voor op 175 graden. Roer de broccolieroosjes, de fijngesneden ham, de gruyere en de olijfolie door het beslag. Schep het beslag in de met bakpapier beklede cakevorm. Laat de taart 60 minuten in de oven gaar worden. Haal hem uit de vorm, laat hem helemaal afkoelen en snijd de taart in plakken. Tip: Deze taart is luchtdichtverpakt een paar dagen in de koelkast houdbaar.

INGREDIENTEN

350 gr broccoli, 250 gr bloem, 2 theelepels bakpoeder, 150 ml droge witte wijn, 5 eieren, losgeklopt, 150 gr achterham, fijngesneden, 125 gr gruyere (kaas), geraspt, 3 eetlepels olijfolie extra vierge

  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-03-2008
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Chausson met ham en gruyère

In Frankrijk wordt dit eenvoudig te maken gerecht chausson "slof" genoemd. Het kan zowel met een zoete als een hartige vulling worden geserveerd. Deze is dus met een hartige vulling van ham en gruyere (pittig belegen boerenkaas kan ook!). (Een recept uit Libelle 44/2003)

INGREDIENTEN

6 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg of 1 rol bladerdeeg uit de koeling, 200 ml crème fraiche -, 6-8 plakken achterham -, 200 gr gruyère kaas in plakken -, 1 eidooier los geklopt met een beeje water

  • Frans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-11-2003
  • Frans
  •  20-30 min.

Walnoten- Gruyere Toast

Heerlijk bij de aardappel-courgette soep

INGREDIENTEN

6 sneetjes italiaans brood (bv. calabrese), 500 ml gruyere kaas geraspt (als je niet van gruyere houdt kun je ook andere kaas gebruiken), 75 ml geraspte parmesaanse kaas, 60 ml fijn gehakte walnoten, 6 halve walnoten

  • Amerikaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-10-1999
  • Amerikaans
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Pantosti met gruyère en bospaddenstoelen

Gruyere is niet alleen heerlijk in de kaasfondue maar ook heerlijk tussen je tosti. Met bospaddenstoelen en een beetje rozemarijn maak je een echte tosti-'deluxe'! 

INGREDIENTEN

100 g paddenstoelenmelange, 1 tl rozemarijn, fijngehakt, 1 knoflookteen, 1 sjalotje, 100 g geraspte gruyère, 2 witte boterhammen, 2 flinke klonten boter

  • Wereld
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-02-2017
  • Wereld
  •  0-10 min.

Hartige broccoli taartjes met gruyère

Lekker recept uit Smult 4.

INGREDIENTEN

6 plakjes hartige taartdeeg, ontdooid, 3 grote broccoliroosjes, zout en peper, 3 eieren, 125 ml slagroom, nootmuskaat, 75 g geraspte gruyèrekaas, (1 el platte peterselie, fijngehakt)

  • Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-08-2014
  • Voorgerecht
  •  10-20 min.

Champignons Met Gruyere En Emmentaler

Het is helemaal goed, als je van kaas houdt.

INGREDIENTEN

*750 gr. aardappelen, *500 gr. champignons, *250 gr. geroosterde ham (dikke plak), *175 grs Gruyere, *175 gr. Emmentaler, *boter, *peper, *4 eieren, *tabasco, *peterselie, *1 volle tl. paprikapoeder, *zout,*worchestersaus.

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-11-1999
  •  
  •  10-20 min.

Gehaktschotel met bospaddenstoelen en Gruyere AOC

.

INGREDIENTEN

* 800 gr aardappels, geschild en in stukken, * 1 dl melk, * 1 mespunt nootmuskaat, * 250 gr Gruyere AOC, geraspt, * 1+1+1 eetlpl olijfolie, * 300 gr bospaddenstoelen, * 2 uien, in partjes, * 250 gr rundergehakt, * 1 theelpl boter, * zout en peper

  • Europees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-01-2015
  • Europees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Hartige taart met knolselderij en gruyere

Knolselderie kennen we vooral door gebruik in de erwtensoep, maar als groente is de knolselderij erg onbekend. Maak deze hartige taart eens en je zult versteld staan van de verrukkelijke smaak. Kijk ook eens op mijn kookgroep wintersegerechten en meldt je aan .

INGREDIENTEN

2 grote aardappelen
, 150 ml. double cream of slagroom
, 1 knolselderij, 
2 pak a 500gr. bladerdeeg
, 150 gr. gruyère (in plakjes)
, 100 gr. gerookte spek reepjes
/ bacon, 1 ei
, wat rozemarijn blaadjes

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-08-2011
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Kleine beignets met Gruyère AOC

INGREDIENTEN

250 g Gruyère AOC, 2 dl frituurolie, , Beignetbeslag:, 1 eiwit, 150 g bloem, 1 snufje zout, 1 mespunt cayennepeper, 1 el olijfolie, 2 dl bier,

  • Zwitsers
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-09-2012
  • Zwitsers
  •  20-30 min.

Ovenschaaltjes met Gruyère AOC en grisonvlees

INGREDIENTEN

1 el boter, 4 sneetjes brood, 4 plakken gruyère AOC, 1 mespunt paprikapoeder, , Eimengsel:, 1 ei, 1 dl melk, 1/2 tl zout, 1 mespunt nootmuskaat, 1 el bieslook, fijngehakt, , Garnituur:, 8 plakken grisonvlees,

  • Zwitsers
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-09-2012
  • Zwitsers
  •  20-30 min.

Gevulde Gruyere met tuinkruiden

INGREDIENTEN

20 gr. boter, -50 gr. broodkruim, -1 ei, -200 gr. gruyere, -2 el. tuinkruiden, gemengde

  • Frans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-09-2002
  • Frans
  •  10-20 min.

Gehaktschotel met bospaddenstoelen en Gruyère AOC

INGREDIENTEN

800 g aardappels, geschild, in stukken, 1 dl melk, 1 mespunt nootmuskaat, 250 g Gruyère AOC, geraspt, 1 + 1 + 1 el olijfolie, 300 g bospaddenstoelen, schoongemaakt, 2 uien, in partjes, 200 g rundergehakt, 1 tl boter, zout, peper, , Garnituur:, blaadjes platte peterselie,

  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-09-2012
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Broccoli-cake met gruyére en spekjes

Altijd een succes op feestjes.

INGREDIENTEN

- 350 gr broccoli, - 250 gr bloem, - 2 theelepels bakpoeder, - 150 ml droge witte wijn, - 5 eieren (losgeklopt), - 150 gr achterham of spekjes, - 125 gr gruyére (geraspt), - 3 eetlepels olijfolie

  • Europees
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-04-2016
  • Europees
  •  10-20 min.

Franse aardappel gratin met gruyère

Zelf gemaakt en kan niet fout

INGREDIENTEN

1-2 teentjes knoflook, 25 g boter, 1 kg vastkokende aardappels (bijv. Lady Christl of Kilo-tje vastkokend), 125 ml slagroom, 125 ml volle melk, versgemalen zwarte peper, (versgeraspte) nootmuskaat, 50 g geraspte Gruyère (kaas)

  • Frans Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-01-2011
  • Frans Bijgerecht
  •  60-120 min.

Ovenschotel van wIntergroenten met Gruyère AOC

INGREDIENTEN

Bechamelsaus:, 2 el boter, 2 el maïzena, 4 dl halfvolle melk, 50 g geraspte Gruyère AOC, 1 mespunt nootmuskaat, , 1 bloemkool, in roosjes, 2 wortels, geschraapt, in schuine schijfjes, 1 el olijfolie, 1 ui, in partjes, 2 preien, in schuine schijfjes, 1 el boter, 75 g Gruyère AOC, in blokjes, 2 el paneermeel, 1 tl tijm, zout, peper, , Garnituur:, 2 el bieslook, fijngehakt,

  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-09-2012
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Aardappel- en uischotel met Gruyère AOC

INGREDIENTEN

2 uien, in 6, 400 g aardappels, in dunne schijfjes, 2,5 dl melk, 1 tl tijm, 1 teentje knoflook, fijngehakt + 1 teentje knoflook, in 2, 1 mespunt nootmuskaat, 60 g Gruyère AOC, geraspt, 1 ei, licht losgeklopt, 1 el olijfolie, zout, peper,

  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-09-2012
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Waterkerssalade met champignons en gruyere

Heerlijke salade door de combinatie van de romige gruyere met de zachte champignons, aromatische tijm en de beet van de waterkers. Is ook lekker met een smeuiige boerenkaas.

INGREDIENTEN

2 bosjes waterkers, 100 g kastanjechampignons, in dunne plakjes, 1 el verse tijm, gehakt, 150 g gruyere, geraspt, 1 teen knoflook, zeezout, vers gemalen peper, , mosterd vinaigrette :, 1 el mosterd, 1 tl citroensap, 2 el witte balsamico, zeezout, peper, 1 teentje knoflook (voorgefruit), 6 el olijfolie, 1/2 tl honing

  • Zwitsers
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-05-2009
  • Zwitsers
  •  10-20 min.

Zachte koekjes met Gruyère

INGREDIENTEN

200 g bloem, 200 g + 50 g boter, op kamertemperatuur, 200 g + 50 g Gruyère AOC, geraspt, ¼ tl pilipili in vlokken, 1 + 3 eidooiers, losgeklopt, 1 1/2 dl room, 1 mespunt cayennepeper, 1 mespunt nootmuskaat, zout, peper,

  • Zwitsers
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-09-2012
  • Zwitsers
  •  20-30 min.
Nieuwste gruyere recepten
Populaire kaas recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top