1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Groene Linzen

Groene linzen recepten (346)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Bloemkool met groene curry en linzen

Heerlijk vego-recept wat zelfs gezworen vleeseters lekker vinden. Het smaakt veel beter dan het eruit ziet!

INGREDIENTEN

200 gram bloemkoolroosjes, 200 gr rijst, 1 fijngesneden ui, olijfolie, 1 à 2 theelepels (of naar smaak) groene currypasta, 750 ml groentebouillon, 2 laurierblaadjes, 1 kaneelstokje, 1 blikje linzen, wat verse koriander, potje mangochutney

Bereidingswijze

Ui in verhitte olie bakken, 5 min. Bloemkool en rijst erbij en nog 2 min roerbakken. De currypasta toevoegen en nog 1 min bakken. Daarna bouillon, laurier en kaneel toevoegen en aan de kook brengen. Vuur laag en zo`n 15 min laten pruttelen totdat alle vocht is opgenomen. Linzen toevoegen en meeverwarmen. Daarna opdienen. Voor de liefhebber kan koriander en mangochutney toegevoegd worden.

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-08-2011
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Rijst met linzen en groene asperges

INGREDIENTEN

150 gr. zilvervliesrijst, -0.5 blik bruine linzen, ongesuikerde, -500 gr. asperge, groene, -3 dl. groentebouillon, van tablet, -Peper, -Zout,

  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-09-2002
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Groene linzen met sjalot en aardappel

Waarom een sjalot? De sjalot versterkt de smaak van dit gerecht en geeft deze tevens een bite. Soort gerecht: Als groentegarnituur bij een hoofdgerecht. Ook lekker als voorgerecht geserveerd als een lauwwarme salade.

INGREDIENTEN

150 g groene linzen, 75 g sjalotten, 75 g knolselderij, 75 g wortel, 75 g aardappel, 2 takjes verse tijm, 1 klein takje verse rozemarijn, 1 laurierblad, 1 teentje knoflook, ½ dl notenolie, 2½ dl (warme) kippenbouillon, Zout en peper, , Laat de linzen 4 uur in ruim warm water weken!,

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-06-2007
  •  
  •  20-30 min.

Braadworst met groene linzen

het lekkerst met de echte lentilles verte uit le Puy!

INGREDIENTEN

2 grote of 4 kleine Braadworsten - 2 kopjes Linzen - 1 Wortel - Peterselie ( + Laurier + Tijm) - fijngehakte Knoflook - 2 el Boter - Zout & Peper

  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-10-2005
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Saucijsjes met groene linzen

INGREDIENTEN

175 g groene Le Puy linzen, 1 el olijfolie, 450 g saucijsjes, 15 g boter, 1 fijngesneden ui, 75 g ontbijtspek in reepjes, 1 tl suiker, 2 gekneusde teentjes knoflook, 1/2 tl provencaalse kruiden, 1 3/4 dl groentenbouillon, 2 el fijngesneden peterselie, versgemalen peper

  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-05-1999
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Groene linzen Du Puy

Lekker bijgerecht voor een herfstmaaltijd

INGREDIENTEN

150 g `Du Puy` linzen, 300 ml water, 4 takjes tijm, 1 takje rozemarijn, 2 blaadjes laurier, 1 bosje bladpeterselie, 50 ml notenolie, 25 ml sherryazijnvenkelknollen

  • Frans Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-10-2013
  • Frans Bijgerecht
  •  30-60 min.
Populaire groente recepten
  • Eigen recept

Risotto met groene linzen

Een makkelijk veganistisch éénpansgerecht met een wat zoetige warme smaak. Troostvoer.

INGREDIENTEN

Twee handjes rijst, Twee handjes groene linzen, Een ui, gesnipperd, Een of twee wortels, in kleine stukjes, Een handje gedroogde pruimen, in kleine stukjes, Een goede snuf `quatre épices` (gember, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat), Peper naar smaak, 1,5 liter groentebouillon, Olijfolie

  • Fusion Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-05-2013
  • Fusion Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Ovenschotel van groene linzen

INGREDIENTEN

1 tl. kerriepoeder, -2 teentjes knoflook, geperste, -300 gr. kwark, magere, -600 gr. groene linze, gekookte, -6 el. melk, magere, -1 tl. mosterd, -2 stuks paprika's, rode, -Peper, -150 gr. zilvervliesrijst, gekookte, -50 gr. strooikaas, Zwitserse, -2 stuks uien, gesnipperde, -Zout,

  • Indiaas
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-09-2002
  • Indiaas
  •  30-60 min.

Gegrilde tarbot met groene linzen en suikersla

Lekkere combinatie 

INGREDIENTEN

400 g tarbotfilet, 1 krop suikersla, 200 g groene linzen, teentje look, 1 sjalot, tijm, laurier, boter, citroensap, peper en zout, olijfolie

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-12-2017
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Linzen met knoflook

Zeer rijk aan vezels, goedkoop en erg lekker

INGREDIENTEN

-200 g groene linzen, -2 wortelen, -1 witte selderij, -1 ui, -3 preiwitten, -2 tomaten, -3 tenen knoflook, -500 ml groentebouillon, -enkele blaadjes basilicum, -peper, -kruidnagel, -2 eetlepels olijfolie

  • Belgisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-01-2003
  • Belgisch
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Courgette-spinaziesoep met linzen

Een mooie volle groene soep.

INGREDIENTEN

- 1 courgette, in blokjes, - 300 gram spinazie (bijvoorbeeld diepvries), - 250 gram gekookte linzen van goede kwaliteit (bijvoorbeeld Le Puy), - 2 teentjes knoflook, geplet, - 2 eetlepels provencaalse kruiden, - 1 liter tuinkruidenbouillon

  • Mediterraan
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-10-2011
  • Mediterraan
  •  20-30 min.
Nieuwste groene linzen recepten

Linzen met oesterzwammen

Lekkere linzen met oesterzwammen en gekarameliseerde peer en parmezaanse crackers.

INGREDIENTEN

3 ons oesterzwammen;150 gr kleine rode linzen;150 gr kleine groene linzen;(of twee blikjes gekookte linzen);1 el groentebouillonpoeder;25 gr hazelnoten;2 peren in schijfjes;50 gr geraspte parmezaanse kaas;1 el olijfolie;50 gr boter;1 el fijne tafelsuiker.

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-08-2000
  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Linzen salade

Het recept is ontstaan uit restjes, ik heb het als lunch gegeten. Dat is eens wat anders dan een boterham met kaas! Heerlijk! Daarnaast zijn onder andere de linzen erg voedzaam, ze bevatten veel ijzer, eiwitten en vezels en zorgen voor een vol gevoel. 

INGREDIENTEN

- 1 klein blikje linzen, - 1/4 komkommer, - 1 tomaat, - 40 gram gemengde sla, - 10 groene olijven, - 5 fetablokjes, - Olijfolie, - Zout en peper

  • Multi-cultureel
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-10-2016
  • Multi-cultureel
  •  0-10 min.

Exotische Linzen

INGREDIENTEN

1 grote Spaanse ui, 200 g gedroogde abrikozen, 30 g boter, 2 eetlepels kerriepoeder, 400 g groene linzen, zout, een snuifje suiker, 10 el room,

  • Internationaal Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-12-1999
  • Internationaal Bijgerecht
  •  30-60 min.

Linzen Mousaka

Een heerlijke vegetarische mousaka

INGREDIENTEN

1,5 dl olie, 1 ui, 4 stengels bleekselderij fijngesneden,1 teentje knoflook, 1 blik tomaten(ca. 400g),250g groene linzen,2 eetl. shoyu,1/4 theel.peper, 9 dl water, 500g aubergines,zout; voor de bovenlaag:2 eieren losgeklopt,1,5dl. cottagecheese ; om af te maken: 2 eetl.parmezaanse kaas.

  • Grieks
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-10-1999
  • Grieks
  •  60-120 min.

Linzen met Lavas

Van "moesje2"

INGREDIENTEN

2 gehakte sjalotten, een beetje boter, 360 g groene linzen, 1 handvol gehakte lavas, 1 takje thijm, 1 stuk sinaasappelschil, lichte bouillon of water,

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op13-05-2002
  •  
  •  0-10 min.

Voorjaarssoep met linzen

Soepen met linzen kun je het gehele jaar door eten Met raapsteeltjes breng je het voorjaar er in aan. Je kunt het zelf proeven!

INGREDIENTEN

250 gram groene linzen, - 3 tabletten voor groentenbouillon, - 50 gram boter, - 45 gram bloem, gezeefd, - 150 gram raapsteeltjes, ragfijn gesneden, - zout, - witte peper uit de molen, - 1 dl kookroom,

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-03-2001
  •  
  •  30-60 min.

groentepan met linzen

INGREDIENTEN

160 g groene linzen (ongekookt), 1 laurierblad, 1 takje rozemarijn, 1 ui, 4 kleine courgettes, 4 artisjokbodems (uit blik), 4 kleine wortelen, 1 knoflookteentje, 1 koffielepel komijn, peper en zout,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-01-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Crème van linzen

Erg lekkereen pittige roomsoep 

INGREDIENTEN

1 wortel, 1 ui, 240 g blonde of groene linzen, 2 dl verse room, 1,5 l water, 1 kruidentuiltje, 2 soeplepels kerriepoeder, 2 stengels prei, 2 eetlepels olijfolie, 4 takjes bladpeterselie

  • Belgisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-06-2019
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Linzen salade

INGREDIENTEN

1 gekookte aardappel in blokjes, 15 g groene linzen, uitje, 2 worteltjes, 3 el (wijn)azijn, tl mosterd, zout en peper, mespunt suiker, bieslook, olijfolie

  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-11-2001
  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

Stoofpotje Van Linzen

INGREDIENTEN

100 gr. groene linzen - 100 gr. rode linzen -150 gr. rijst -1 aubergine -1 courgette - 100 gr. wortel -2 aardappels (geschild) -3 vleestomaten -1 bloemkool -1 dl. olijfolie - 2 ui (gesnipperd) -1 Spaanse peper -1/2 eetlep. gemberwortel (vers geraspt) -2 teentje knoflook - 2 kruidnagels -1 laurierblaadje -1 theelep. kurkuma - 1 theelep. koriander (gemalen) - 1/2 ltr. groentebouillon -zout -peper

  • Vegetarisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-01-2002
  • Vegetarisch
  •  0-10 min.

Tomatensoep Met Linzen

Goed gevuld en speciaal door het gebruik van pastinaak wortels.

INGREDIENTEN

2 dl groene linzen, 2 teentjes knoflook, scheutje olie, 200 gr fijn geraspte pastinaak, blik tomaten 400 gr (in stukjes), 1 liter water 2 bouillon blokjes, 1 theel thijm, 1/2 theel zout, 1 eetl tom. puree, 1 laurier blad,

  • Vegetarisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-01-2000
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.

Linzen Met Kaas.

Vooral erg voedzaam.

INGREDIENTEN

175 gram groene linzen, 1 teentje knoflook, enkele peperkorrels, mespuntje majoraan, mespuntje bonenkruid, 1 winterwortel, 175 gram snelkookgort, 150 gram geraspte oude Goudse kaas, mespuntje marmite, 1 ui, 1 theelepel kerrie, 20 gram boter, 2 appelen., ,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-09-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Groentemelange Met Linzen

INGREDIENTEN

25 gr plantaardige margarine, 2 wortelen, in plakjes gesneden, 1 ui, fijngehakt, 1 groene paprika, zonder zaad en -lijsten en in plakken gesneden, 2 tomaten, ontveld en fijngehakt, 1 moesappel, geschild en fijngehakt, 1 knoflookteen uit de knijper, 1 eetl. fijngehakte verse salie of 1 dessertl. gedroogde, 125 gr linzen, gekookt, 1 eetl. rozijnen, 2 eetl. ongezouten pinda's, peper en zout, 3 dl. magere yoghurt, 25 gr magere verse kaas, blaadjes salie voor de garnering,

  • Slanke keuken
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-08-1999
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.

Bloemkoolgratin met linzen

Het recept komt uit de elfde editie van het tijdschrift Smult. Benieuwd naar nog meer recepten? Kijk op www.smult.nl voor previews en de meest recente aanbiedingen.

INGREDIENTEN

1 middelgrote bloemkool, 25 g boter, 25 g bloem, 300 ml volle melk, 100 g belegen kaas, geraspt, nootmuskaat, 1 grote ui, gesnipperd, 2 blikjes linzen (à 310 g), uitgelekt, 1 el verse oregano, fijngehakt

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-04-2016
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Poon op een bedje van groene linzen en paprika-emulsie

INGREDIENTEN

8 poonfilets,- 150 gr groene linzen (1/2 uur geweekt in koud water),- 1 rode paprika,- 100 gr veldsla,- 2 sjalotten,- 2 dl gevogeltebouillon,- 2el olijfolie,- peper en zout.

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-02-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Groentecurry met linzen

INGREDIENTEN

650 g pompoen (met schil gewogen), 200 g sperziebonen, 1 kleine winterwortel, 1 pastinaak (natuurwinkel), olie, 2 el korianderzaad, 3 kruidnagels, 8 peperkorrels, kaneelstokje, 125 g gemalen kokos, 1/2 tl komijnpoeder, 1/4 tl geelwortelpoeder, mespunt nootmuskaat, 2 uien, 6 dl groentebouillon (van 1 tablet), 100 g rode of groene linzen, limoensap, ,

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-10-2001
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Groene linzen met saucijsjes (Saucisses aux Lentilles)

Een heerlijk peulvruchten recept uit Frankrijk. Recept is afkomstig van de verpakking van de Lentilles Vertes du Puy

INGREDIENTEN

2 gerookte saucijsje, 2 grote saucijsjes, 300 g groene linzen du Puy, 1 ui, laurier en tijm, 3 lepels olijfolie, peper, zout

  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-08-2010
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Linzen curry met gebakken aardappels en groene asperges

De linzen curry heb ik gisteren gegeten. Heerlijk!

INGREDIENTEN

2 grote aardappelen, 100 gram asperges, Olijf olie, , Linzen curry, Voor de linzen curry zie deze link:, https://www.smulweb.nl/recepten/1471543/Rode-linzen-curry-

  • Indiaas
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-04-2020
  • Indiaas
  •  30-60 min.

Romige linzen

Deze basis linzenbereiding kan je doorheen de seizoenen perfect aanpassen. Pompoen of paddenstoelen in de herfst, jonge worteltjes in het voorjaar, bietjes of kerstomaatjes in de zomer en pastinaak in de winter. Voor elk wat wils. 

INGREDIENTEN

1 ui, fijngehakt, 2 wortelen, fijngehakt, 2 stengels selderij, fijngehakt, 6 stengels snijbiet, in repen, 2 teentjes knoflook, fijngehakt, 2 aardappelen, in stukken, 1 tomaat, in stukken, 400 g groene linzen, scheutje droge witte wijn, 1 l groentebouillon, 1 laurierblad, 1 el tijm, gehakt, enkele takjes peterselie, gehakt, 125 ml room, 1 el rode wijnazijn

  • Belgisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-04-2018
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Penne al forno met gehakt en groene linzen

Makkelijk en over heerlijk

INGREDIENTEN

400 g gehakt rund + varken (beenhouwerij), 200 g verse spinazie, 1 stengel groene selder, 1 takje rozemarijn (vers), 2 teentjes knoflook, 1 ui, 125 g mozzarella, 300 g penne, 120 g droge groene linzen, 3 dl groentebouillon (0.5 bouillonblokje opgelost in 3 dl heet water), 1.5 dl rode wijn, 2 eetl. olijfolie, peper en zout, 400 g gepelde tomaten (blik)

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-06-2019
  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Sloppy Linzen Joe

Een vegetarische variant van de bekende Amerikaanse "Sloppy Joe". Het gehakt wordt vervangen door linzen. Minstens zo lekker, en nog gezond ook! :-)

INGREDIENTEN

150 gram rode linzen, 1 (grote) ui, 1 (kleine) groene paprika, half rood pepertje, 1 teentje knoflook, 1 tomaat, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel mosterd, 1 eetlepel worcestersaus, 1 eetlepel bruine basterdsuiker, beetje olie, evt plakjes smeltcheddar (1 plakje per broodje), 4 broodjes.,

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-10-2012
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Oosters gekruid stoofpotje van linzen en kip

Heerlijke kipdijfilet met pittige Oosterse gekruide linzen. We hebben ervan gesmuld!

INGREDIENTEN

Plm. 8 kipdijfilets of 400 gram kipfilet, 2 el olijfolie, 4 teentjes knoflook, 2 rode uien, 20 groene olijven, 1 dl droge witte wijn, 2 blaadjes laurier, zout - peper, 1 eetlepel harissa, 1 afgestreken theelepel (gerookte)paprikapoeder, 1 eetlepel tomatenpuree, 1/2 theelepel komijnpoeder (djinten), 1 afgestreken theelepel korianderpoeder (ketoembar), 1 dl kippenbouillon (van blokje), 250 gram rode of groene linzen of 2 blikjes linzen van Bonduelle, 2 el fijngehakte peterselie

  • Turks
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-11-2013
  • Turks
  •  30-60 min.

Boereneieren met linzen en tomaten

INGREDIENTEN

1 ui, 200g linzen, 4 (vlees)tomaten, zout, scheutje tabasco, 2 eetlepels zonnebloemolie, 8 eieren, peper, zout, 25g groene olijven(eventueel gevuld met amandelen).

  • Vegetarisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-10-2004
  • Vegetarisch
  •  20-30 min.

Verse tagliatelle met linzen

Makkelijk, goedkoop en klaar na de kooktijd van de linzen! Gebruik de groene linzen : ze zijn gaar in 20 a 25 min.

INGREDIENTEN

500 gr verse tagliatelle, 175 gr gekookte linzen, 7 kerstomaten, 200 gr fijne spekreepjes (afdeling verse vleeswaren in het grootwarenhuis), 200 gr zure room, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-12-2001
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

mediterrane linzen met geitenkaas

INGREDIENTEN

300 gram groene linzen, 1 el balsamicoazijn, 1 tl mosterd, 3-4 el olijfolie, 3 el basilicum, 1 rodeui, 2 paprika`s, rood en geel, 74 gram rucola, 8 plakjes geitenkaas

  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-04-2008
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Groene linzen uit Puy-en Velay (Fr) met gerookte forel

De groene linzen zijn een specialiteit van de streek rond Puy-en-Velay. Ga ze daar halen, het is er erg mooi!

INGREDIENTEN

300 gr. groene linzen uit Puy-en-Velay, 2 sjalotjes, in stukjes, 1 teentje knoflook, in stukjes, 1 wortel, in stukjes, thijm, laurier, 300 gr gerookte forel, in mooie stukjes, 2 kwarteleieren, gehalveerd, Cherrytomaatjes gehalveerd of in kwartjes, Bieslook, gesneden, Dressing van olie, azijn, mosterd en zout en peper.

  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-09-2003
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Linzen met sjalotten en chilipepers

LINZEN MET SJALOTTEN EN CHILIPEPERS; land : Ethiopie gerechtsoort : salade bron : Afrika kookt : Tachtig recepten uit het hele continent / Tebereh Inquai van "esther"

INGREDIENTEN

225 g gedroogde bruine of groene linzen, 4 verse groene chilipepers, steeltjes en zaad verwijderd, fijngesneden, 8 sjalotten, fijngehakt, 2 eetlepels citroensap, 4 eetlepels (olijf)olie, 1 theelepel zout, 1 theelepel zwarte peper,

  • Afrikaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-09-2002
  • Afrikaans
  •  20-30 min.

Rijst met linzen en lamsvlees (Libanon)

INGREDIENTEN

100 g groene linzen, 100 g Bosto Long Grain Rice, 8 lamskoteletten, 2 fijngesnipperde uien, 4 eetlepels olijfolie, 1 koffielepel komijnpoeder, zout en zwarte peper van de molen,

  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-09-2002
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

*Rijst met linzen en asperges*

INGREDIENTEN

300 g. Rijst, (zilvervlies)* 1 blik Bruine Linzen * 1 kilo Groene asperges* 1/2 Liter Groentebouillon * Peper * Zout *,

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-03-2000
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Salade van champignons, linzen en kiemen

Voorgerecht, voedingswaarde : 260 kcal p.p.

INGREDIENTEN

200 g kastanjechampignons, in vieren, 50 g groene linzen, 50 g rode linzen, 50 g gemengde grote kiemen (bv. tarwekiemen), 2 el olijfolie, 10 cm bleekselderij, in schijfjes, 1 sjalotje, gesnipperd, 1 knoflookteen, gehakt, peper, zout, 2 el balsamicoazijn, 3 el notenolie, 1 tl sherryazijn, 100 g gemengde sla, 1 el boter,

  • Slanke keuken
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-01-2002
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.
Nieuwste groene linzen recepten
Populaire groente recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top