- Eigen recept
Kruidig italiaans tomatenbrood
Serveer dit brood gewoon met boter. Heerlijk bij de soep ofzo. Of bak er een plat brood van dat eruit ziet als een Turks brood (dit doe ik altijd, lekkerrrr!!!) Ik geef een werkwijze voor met de broodbakmachine en een werkwijze voor in de gewone oven.
3 el olijfolie (of beter nog: de olie van de zongedroogde tomaten); 360 g broodbloem (of half bloem en half griesmeel, dat doe ik altijd); 1 el droge gist (het grote maatschepje, of 1 zakje van 11 gram); 6 el melk; 1,5 dl water; 1,5 tl suiker; 1,5 tl zout; 1 tot 2 tenen knoflook; 1,5 tl gedroogde basilicum; 0,75 tl gedroogde oregano; 0,5 tl gedroogde tijm; 0,25 tl gedroogde rozemarijn; 50 g Parmezaanse kaas; 6 el zongedroogde tomaten; eventueel geraspte kaas voor eroverheen (heerlijk!)
Voor bakken in de oven: Kneed alle ingrediënten behalve de tomaten 20 minuten met de hand of zet een broodbakmachine op deegprogramma en laat de ingrediënten daar 20 min. in kneden. Zet de machine vervolgens uit, ook al is het programma nog lang niet afgelopen. Neem de deegbal en leg deze bij gewone kamertemperatuur op de aanrecht, met een theedoek er losjes omheen gewikkeld. Na 30 minuten meng je de in stukjes gesneden of geknipte tomaat door het deeg. Dit gaat heel makkelijk als je het deeg in hele kleine stukjes snijdt, de tomaat erover strooit en het deeg dan weer tot een bal kneedt. (Als je de tomaat meteen aan het begin van het kneedproces met de broodbakmachine mee zou mengen, dan blijft er niets van over. Dan heb je gewoon een roze brood met tomaten/kruidensmaak.) Laat de bal nog 10 minuten onder de theedoek rusten. Bestrooi de aanrecht licht met bloem of griesmeel en rol de bal uit of druk deze plat met je handen tot een platte ronde schijf. Leg deze op een ingevette bakplaat en bestrooi de bovenkant nog eens met bloem of griesmeel. Druk met je vingers nog eens puntjes overal in het deeg voor een leuker uiterlijk. Tegenwoordig strooi ik er (de tip staat bij een reactie op dit recept) ook nog ruim geraspte kaas over voordat ik m in de oven doe.Leg een theedoek over de bakplaat en laat alles 35 minuten rijzen. Het volume hoeft niet persé te verdubbelen! Het brood ongeveer 30 minuten bakken in een voorverwarmde oven (200 C), totdat het aan de onderkant hol klinkt als je het omdraait en erop klopt. Voor bakken met de broodbakmachine: Doe alle ingrediënten behalve de tomaten in de door de fabrikant van de machine aanbevolen volgorde in de broodvorm. Stel in op witbrood, medium korst. Druk op start. Dep de tomaten als ze in olie ingelegd zijn droog. Hak de tomaten of knip ze met een keukenschaar. Doe ze in het deeg na de eerste kneding of na het piepsignaal.
- Italiaans
- > 120 min.
- Geplaatst op17-11-2004Italiaans> 120 min.
RODGROD MET GRIESMEEL
Geen enkel idee daar ik het recept vond in een boekje van 1949
0.5 l bessensap, 2 dl water, 1 kaneelstokje, 80 gr. griesmeel, 100 gr. suiker
- Scandinavisch Nagerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op21-04-2006Scandinavisch Nagerecht10-20 min.
Griesmeel pudding
Traditioneel toetje dat aan gekleed uitstaling heeft in de winter maanden.
30 gr griesmeel van Koopmans, 2o gr suiker, 1/2 l melk
- Nederlands Nagerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op20-10-2009Nederlands Nagerecht0-10 min.
Griesmeel appelvlaai
1/2 liter melk, 45 gram griesmeel, 1 ei, 60 gram suiker, 400 gram appels, 75 gram rozijnen, paneermeel.
- Nederlands
- 20-30 min.
- Geplaatst op04-10-2002Nederlands20-30 min.
Griesmeel schotel
Een recept uit 1934, voor electrischs koken.
1 liter melk, 80 g griesmeel, 80 g suiker, twee eieren, vanille of citroenschil.,
- Nederlands Nagerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op21-10-2003Nederlands Nagerecht30-60 min.
Pudding van griesmeel
Lekkere pudding; makkelijk en snel klaar !
-1 liter melk, -geraspte schil 1/2 citroen, -100 g griesmeel, -80 g suiker, -30 g boter, -snufje zout
- Belgisch Nagerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op02-11-2003Belgisch Nagerecht10-20 min.
Gebakken griesmeel
Voor de gebakken griesmeel:, 7 deciliter melk, 1 mespunt zout, 1/2 citroenschil, 150 gram griesmeel, 50 gram suiker, 25 gram boter, 1 ei, 1 eetlepel melk, paneermeel, boter, voor de abrikozensaus:, 100 gram gedroogde abrikozen, aardappelmeel, suiker
- Regionaal Nagerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op09-04-2001Regionaal Nagerecht0-10 min.
Griesmeel met bosbessenmoes
1/2 liter melk, 40 g griesmeel, **Voor het bosbessenmoes:, 300 g bosbessen, citroensap, 1 eetlepel honing
- Belgisch Nagerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op12-06-2003Belgisch Nagerecht0-10 min.
Gebakken Griesmeel
Halve liter magere melk, 80 gr. griesmeel, 40 gr. rozijnen, 2 dadels, kleine appel, 4 theelepels olie.
- Nederlands Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op15-02-2001Nederlands Bijgerecht10-20 min.
Oosterse Griesmeel.
50 gr. rozijnen, 100 gr. boter, 50 gr. griesmeel, 1/2 l. lauwe melk, 100 gr. suiker, 4 eieren, 1 pakje vanillesuiker, 2 eetl. geroosterde, geschaafde amandelen, zout.
- Nagerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op31-10-1999Nagerecht30-60 min.
Griesmeel Gratin
Lekker nagerecht
-1 l melk, -80 g suiker, -1 snuifje zout, -80 g boter, -200 g griesmeel, -4 eierdooiers, -geraspte schil 1 citroen, -50 g gemalen amandelen, -50 g rozijnen, -4 eiwitten, -boter om in te vetten, -panermeel
- Biologisch Nagerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op13-09-2002Biologisch Nagerecht30-60 min.
griesmeel met bessen
Een van de desserts van het smulwebdiner 27 sept. j.l.
Aalbessen of evt. ander fruit in gelei (gelei niet afslappen), 10 gram gelatine (opgelost, 60 gram griesmeel, 5 dl melk, 3 ciseleerstrepen citroenschil, iets zout, 70 gram suiker, 0.5 liter room,
- Regionaal Nagerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op30-09-1999Regionaal Nagerecht20-30 min.
griesmeel pudding
Griesmeel Pudding met kersensaus
70 gr.Griesmeel, 60 gr.suiker, 7.5 dl halfvolle melk, Handje krenten, handje rozijnen, kersensaus
- Nederlands Nagerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op21-01-2002Nederlands Nagerecht10-20 min.
Gnocchi van griesmeel
Kwam het recept weer tegen, wilde het nog altijd eens uitproberen, nog niet gedaan dus, ik heb nog mijn twijfels over de verhoudingen! Daarom in mijn kookboek gezet, dan kom ik het binnenkort nog weer eens tegen.
- 1 liter melk., - circa 125 gr griesmeel., - zout en nootmuskaat., - 2 eieren., - 100 gr zelf geraspte kaas (Parmezaan of Gruyère)., - olie om in te vetten., - 1 dl sterke, koude bouillon (van blokjes of fond)., - 50 gr gesmolten boter., - 50 gr (nog extra) geraspte kaas.
- Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op21-06-2010Bijgerecht30-60 min.
Griesmeel met vruchten
Het Mingus Minus-Dieet voor 26 maart; 300 Kcal
150 gr griesmeelpap, magere yoghurt, 1 sinaasappel (125 gr) of 150 gr kiwi, 1 eetl aardbeien- of frambozensaus,
- Slanke keuken
- 0-10 min.
- Geplaatst op15-04-2002Slanke keuken0-10 min.
- Eigen recept
Bitterkoekjes griesmeel (Gr)
50 gr. griesmeel, 500 ml. melk, 40 gr. suiker, 75 gr. bitterkoekjes, 50 ml. rum
- Regionaal
- 20-30 min.
- Geplaatst op05-01-2009Regionaal20-30 min.
Peren met griesmeel en chocoladesaus
Een klassieker en echt de moeite waard om te maken, want iedereen vindt hem lekker.
* 7,5 dl melk, * citroenschil, * 70 gr griesmeel, * 60 gr suiker, * 2 dl room, * 300 gr (2) peren, * 20 gr suiker, * sap van een citroen, * kant en klare chocoladesaus,
- Nederlands Nagerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op06-03-2000Nederlands Nagerecht20-30 min.
Griesmeel Met Kersen En Marsepein
Desert magnetron
400 gr. kersen zonder pit (pot), 3/4 ltr. melk, geraspte schil van 1/2 citroen, 80 gr. griesmeel, 40 gr. suiker, 150 gr. marepein
- Nederlands
- 60-120 min.
- Geplaatst op16-06-1999Nederlands60-120 min.
Griesmeel uit de oven
Lekker Nagerecht, anders dan de normale griesmeelpudding gaat deze nog even in de oven...
90 g griesmeel, 5 dl melk, 4 el suiker, 40 g boter, 2 el gemalen amandelen, 1/4 TL vanille -essence, 2 eieren, 50 g gepelde amandelen, naar keuze, voor het, serveren,
- Nagerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op04-02-2002Nagerecht20-30 min.
Peren Met Griesmeel En Chocoladesaus
7,5 dl melk - citroenschil - 70 gr. griesmeel - 60 gr. suiker - 2 dl room - 300 gram (2) peren - 20 gr. suiker - sap van een citroen - kant en klare chocoladesaus.
- Nederlands Nagerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op23-01-2000Nederlands Nagerecht10-20 min.
Gebakken Griesmeel Met Stoofpeer
Lekker apart toetje ! Bevat p.p. ca.: 610kcal, 2555kJ, 15 gr. eiwit, 10 gr. vet, 115 gr. koolhydraten
* 3 el griesmeel (pak a 500 gr., Koopmans), * 2? dl melk, * 1 vanillestokje, * 150 gr. lange vingers, * 4 gestoofde rode peren + 2 dl perensap (pot a 580 ml, Aarts), * 2 el lichte basterdsuiker, * 1 kaneelstokje, * 1 el boter,
- Nederlands Nagerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op11-02-1999Nederlands Nagerecht20-30 min.
- Eigen recept
HALVA VAN GRIESMEEL EN AMANDELEN
Een dessert dat heerlijk smaakt en heel voedzaam is.
100 g geklaarde boter, bij toko te kopen of zelf gemaakt, 100 g fijn griesmeel, 100 g gemalen amandelen, 100 g suiker, 1/2 t noormuskaat, 300 ml volle melk, 25g gehakte ongebrande cashewnoten
- Multi-cultureel Nagerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op13-12-2008Multi-cultureel Nagerecht20-30 min.
Eenvoudig griesmeel - chocolade dessertje.....
Een heerlijk eenvoudig nagerecht van onze body-shape instructrice. Staat in no-time op tafel en is zowel warm als koud , gezond en lekker. Helemaal veganistisch als je kiest voor speciale vegan chocolade en bijvoorbeeld soya of amandelmelk. Gekoeld is dit dessert redelijk opgestijfd. Als je het dessert liever als vloeibare vla wil eten neem dan cacacopoeder naar smaak en de helft van het griesmeel.
90 gram griesmeel, 500 ml amandelmelk, melk of soyamelk, 1,5 eetlepel rietsuiker, snufje zout, 50 gram pure chocolade minstens 70% cacao, Voor decoratie frambozen en / of enkele pistachenootjes
- Bulgaars Nagerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op10-04-2020Bulgaars Nagerecht0-10 min.
Kwark griesmeel taart
Heerlijk tijdens koude dagen.
2 verkruimelde beschuiten 4 eieren 125 gram zachte boter 375 gram magere kwark 75 gram griesmeel 250 gram suiker 1 zakje vanillesuiker 75 gram rozijnen slagroom 2 dl. bessensap
- Nederlands Nagerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op20-12-2004Nederlands Nagerecht10-20 min.
Griesmeel Met Siroop En Slagroom
Een heerlijk nagerecht
8 eierdooiers, 125 gr suiker, 1 zakje vanillesuiker, 1 el geraspte citronschil, 1 el geraspte sinaasappelschil, sap van 1/2 sinaasappel, paar druppels cognac, 140 gr griesmeel, 2-3 el bloem, 8 eiwitten, snufje zout, oter om in te vetten, 5 dl sinaasappelsap, 500 gr suiker, 1 el geraspte sinaasappelschil, enkele druppels cognac, geklopte slagroom
- Turks Nagerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op08-08-2000Turks Nagerecht60-120 min.
Mousse Van Chocolade En Griesmeel
Een perfecte combinatie van pure chocolade a la haute cuisine en traditionel griesmeel
Chocolademousse:, 750 gram pure chocolade (of chocolade wit, zelf weten!), 9 eiwtten, 9 eierdooiers, 150 gram suiker, 150 gram peodersuiker, 3 bakjes creme fraiche, 18 el room, Griesmeel:, 300 gram griesmeel (Tarwegries uit een reformzaak bijv.), 3 liter melk, 240 gram suiker, 3 zakjes vanillesuiker (of i vanillestokje), 12 eiwitten
- Nagerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op24-06-1999Nagerecht60-120 min.
plaatcake met griesmeel en jam
Voor een feestje met meerdere mensen of als traktatie op school of werk een bakplaatvol heerlijke cake met jam
150 gram roomboter, 225 witte basterd suiker, 3 eieren, 2 citroenen, 1 beker 200 ml creme fraiche, 1 thl bakpoeder, 170 gram griesmeel, 130 gram bloem, 1/2 pot jam framboos/of bosfruit
- Nederlands
- 30-60 min.
- Geplaatst op21-09-2020Nederlands30-60 min.
- Eigen recept
Sinaasappel, griesmeel cake met venkel/rozemarijnsiroop
Een zachte cake met een lekkere zoet/zure kruidentopping. Zoals met de meeste cakes met een laag van siroop is deze cake makkelijk 3 tot 4 dagen te bewaren in een luchtdichte doos.
Cake, - 100 gr boter op kamer temperatuur, - 115 gr rietsuiker, - 2 eieren, - 125 gr amandelmeel*, - 75 gr fijne semolina (fijne griesmeel), - ½ tl bakpoeder, - snufje zout, - zest en sap van 1 sinaasappel, - * amandelmeel kan je veelal bij de Arabische winkels kopen of zelf maken door amandelen heel erg fijn te hakken in een hakmachine. Het moet er uit zien als poeder, , Siroop, - 115 gr fijne kristalsuiker, - 2 el tijmhoning**, - 6 el water, - sap van 2 citroenen, - ¼ tl venkelzaadjes, - 1 tl rozemarijn (erg fijn gehakt), - 1 citroen in dunne plakjes gesneden (incl. schil), - ** tijmhoning is te koop bij o.a. natuurwinkels
- 30-60 min.
- Geplaatst op19-12-201230-60 min.
wortel griesmeel cake
Vond dit recept in een oude Boodschappen, maar heb dit aangepast en wat eenvoudiger gemaakt, zodat het niet kan mislukken.
220 gram witte kristalsuiker, zakje bakpoeder, 2 eieren, sinaasappel rasp van twee sinaasappelen, 140 gram boter, 250 gram griesmeel, bakje ricotta, een winterwortel
- Nederlands
- 60-120 min.
- Geplaatst op28-03-2015Nederlands60-120 min.
kruidige griesmeel creme brulee
800 ml melk, 200 ml room, 1/2 vanilestokje opengesneden, 1 steranijs, geraspte schil van citroen, 75 gr. griemeel, 50 gr suiker, 1 eetl per pers extra voor crokant laagje
- Nagerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op28-02-2010Nagerecht10-20 min.
Griesmeel uit de oven met perenmoes
Warm geserveerd, een makkelijk en lekker ouderwets nagerecht uit lang vervlogen tijden.
-750 g peren (geschild en van klokhuis ontdaan), -2 dl bessensap, -suiker, -aardappelmeel, -1 liter melk, -1/2 vanillestokje, -zout, suiker, -80 g griesmeel, -2 eieren en boter
- Belgisch Nagerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op10-04-2003Belgisch Nagerecht20-30 min.
Yoghurt Griesmeel Tarte Tatin van Culinoor
Deeg:, 170 gram boter, 170 ml yoghurt, 170 gram suiker, 2 eieren, snufje zout, 100 gram meel, 100 gram griesmeel, 1 theelepel bakpoeder, , Vulling:, appels in blokjes, kaneel, 1 zakje vanillesuiker,
- Nederlands
- 20-30 min.
- Geplaatst op12-11-2006Nederlands20-30 min.
Rollade van varkensfilet met citroensaus, hartige griesmeel
1 varkensfiletrollade, 200 g gemalen amandelen (poeder), 2 tn. knoflook, 1 takje rozemarijn, 1 takje peterselie, 1 citroen, peper & zout
- 60-120 min.
- Geplaatst op03-12-201260-120 min.
Super eenvoudige appeltaart zonder kneden of mixen
Deze appeltaart kregen we bij mijn schoonzusje die het recept weer van een kennis had gekregen. Echt een heerlijke taart die super gemakkelijk te maken is. Zelfs voor een kind. Iedere keer als ik de taart trakteer wil men het recept hebben. De grootte van de beker die je gebruikt is niet belangrijk. Is de beker heel groot dan wordt de taart hoger. Meestal gebruik ik gewoon een theeglas.
1 beker bloem -, 1 beker griesmeel (droge uit een pak die je kunt strooien!) -, 1 beker suiker -, 1 kilogram goudreinetten -, 1 zakje vanillesuiker -, 3 eetlepels suiker -, 3 theelepels kaneel -, plm. 80 gram boter (bij hele grote bekers iets meer boter gebruiken)
- Nederlands
- 10-20 min.
- Geplaatst op11-02-2010Nederlands10-20 min.
- Eigen recept
BASBOUSSA (Vanille-griesmeelcake)
Deze cake is echt een toppertje bij mij thuis dus ik maak `m dan ook heel vaak. Kinderlijk eenvoudig te bereiden; het kan praktisch niet mislukken! Ik gebruik voor het bakken van deze cake een rechthoekige braadslede met anti-aanbaklaag, zodat je een grote cake krijgt die zeer geschikt is om te presenteren voor grote gezelschappen, m.a.w.: hij deelt zo lekker uit!
1 liter vanillevla (volle, geen halfvolle of magere);, 1 pak griesmeel (500 gram);, 4 eieren;, iets minder dan 1 longdrinkglas zonnenbloemolie (=ongeveer 250 ml);, iets minder dan 1 longdrinkglas suiker;, 2 zakjes vanillesuiker;, 2 zakjes bakpoeder., ,
- Arabisch
- 60-120 min.
- Geplaatst op22-09-2008Arabisch60-120 min.
Love -Cake
Love- cakes waren bekend in de hele Engelstalige wereld. Een recept bestond er niet voor, maar iedereen verstond er een rond gebakken cake onder. In vroegere tijden werd de love-cake van Sri Lanka de beste van Azie genoemd, en hij wordt nu nog steeds op min of meer dezelfde wijze gebakken.
125 gram zachte boter, 250 gram fijne griesmeel, 2 eieren, 8 eierdooiers, 300 gram fijne tafelsuiker, 200 gram fijngemalen cashewnoten, 2 el honing, 1 flinke mespunt nootmuskaat, 1 tl limoem- of citroenschil, 4 el poedersuiker, 1 el kaneel.
- Indiaas
- 60-120 min.
- Geplaatst op27-01-1999Indiaas60-120 min.
- Eigen recept
Marokkaans griesmeelbrood (Smida)
Bij elk Marokkaans gerecht op mijn Smulpagina en dan vooral bij de tajine-gerechten, staat vermeld dat je er Marokkaans brood bij moet eten. In Marokko maar ook in de andere Noord-Afrikaanse landen wordt meestal brood gegeten bij de vlees/vis- en kipgerechten. Vaak wordt dat brood thuis gebakken, maar je kunt het er ook kopen op straat bij kleine karretjes en natuurlijk bij de bakkerij. Marokkaans brood is tegenwoordig ook ruim verkrijgbaar in Nederland en dan vooral bij de Marokkaanse en Turkse winkels in de wat grotere steden. Voor wie niet zo`n winkel in de buurt heeft of voor wie het gewoon liever zelf thuis bakt volgt nu een recept voor Marokkaans griesmeelbrood. Erg lekker......
Voor 3 grote of 4 middelgrote broden:, 750 gram fijn griesmeel;, 500 gram bloem;, 2 eetlepels gedroogde gist;, 1 klein theelepeltje zout;, 2 eetlepels zachte roomboter;, lauw water., ,
- Marokkaans
- 60-120 min.
- Geplaatst op03-10-2008Marokkaans60-120 min.
Baghrir, Marokkaanse pannenkoeken
Lekkere luchtige pannenkoekjes met duizend gaatjes
* 500 gram (gries)meel, * 2 gram zout, * 2 eieren, * 1 zakje gedroogde bakkersgist, * 1 zakje verse gist, * 100 gram boter, * 100 gram honing,
- Marokkaans
- 30-60 min.
- Geplaatst op01-11-2004Marokkaans30-60 min.
Mascarpone-streuselkuchen ( mascarpone-kruimeltaart )
Heerlijke romige gebakken mascarpone-kwark-taart met een knapperige bovenlaag een een vulling van frambozenjam. Snel gemaakt en snel opgegeten omdat de taart zo lekker is! Maar...de taart kan ook heel goed worden ingevroren.
Boter en bloem of paneermeel voor de vorm -, 150 gram + 100 gram zachte boter -, 350 gram bloem -, 100 + 150 gram suiker -, 2 zakjes vanillesuiker -, zout -, 4 eieren (M) -, 500 gram magere kwark -, 250 gram mascarpone -, 90 gram griesmeel -, 1/2 pot frambozenjam -, poedersuiker om te bestrooien
- Duits
- 30-60 min.
- Geplaatst op09-06-2011Duits30-60 min.
Pizza Corno!
Zelf pizza maken is helemaal niet veel werk. Leuk om te doen, goedkoop èn lekker. Deze combinatie van beleg is maar een suggestie, varieer naar hartelust en maak er de jouwe van.
Voor het deeg:, 400 gr bloem, 50 gr griesmeel (of extra bloem), 1 zakje gist, snufje suiker (om het gist te versterken), snufje zout, peper, knoflookpoeder, pizzakruiden, scheutje olie, warm (niet heet, dan gaat de gist kapot) water, , Voor de saus:, ca. 6 tomaten, blikje tomatenpuree, knoflook(poeder), zout, peper, oregano en/ of Italiaanse pizza kruiden, citroen, ui, suiker (of evt. honing), , Voor het beleg:, handje (kastanje) champignons, bolletje mozzarella, salami snippers, uitje, basilicum, groene olijven met piment, peper, zout, (knoflook)poeder, , Topping:, geraspte (oude) kaas
- Italiaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op13-03-2008Italiaans Hoofdgerecht30-60 min.
- Eigen recept
Pizza calzone
Mijn kinderen zijn hier dol op!
800gr. Bloem tipo 00, 200gr. Fijne griesmeel, 1 el. Zout, 2 zakjes gist à 7 Gr., 1 el. Suiker, 6,5 dl. Lauw water, 2 el. Olijfolie, , Voor de vulling, 400 Gr.Verse worstjes naar keuze bbq of Poolse ( kielbaska =erg lekker), 4 rode paprika's, 4 grote uien, 3 tn. Knoflook, Thijm, 800 Gr. Tomaten, Zout/ peper naar smaak, 3 bollen Buffel mozzarella, Geraspte kaas,
- Italiaans Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op12-07-2015Italiaans Hoofdgerecht> 120 min.
-
1001koekjes
van 393amber1 , 17 recepten, 0 volgers