Mexicaanse salade
Een heerlijke frisse salade voor BBQ, gourmet of verjaardag
Ingrediënten 10 recipe.people
1,5 kg aardappelen, 1 blik kidneybonen, 1 blik wortelen & doperwten, klein blikje mais, pond gehakt, klein potje zilveruitjes, 4 dikke augurken, 2 dikke uien, 4 eieren, bakje vleessalade, 1 plak boterhamworst, tabasco, emmer mayonaise, fles chili-saus, peper, zout.Voorbereiding
Snijd de aardappelen in kleine blokjes en kook ze met het zout tot ze halfgaar zijn. Giet ze af in een vergiet en laat het afkoelen. Kook de eieren gaar (hard) Bak het gehakt aan totdat het bruin en rul is. Snijd de zilveruitjes, augurken, uien en boterhamworst in kleine stukjes.
Bereidingswijze
Doe de zilveruitjes,augurken,uien en boterhamworst in een bak of grote schaal. Voeg daar de kidney-bonen,wortels & doperwten, mais en vleessalade aan toe. Voeg nu ook het aangebakte gehakt en de gekookte eieren toe. Roer dit alles goed door elkaar en voeg peper en tabasco naar eigen smaak toe. Voeg de mayonaise en chilli-saus naar eigen inzicht toe.