Culinair gourmetten
ze staan weer voor de deur , niet de jehova, ook geen postcodeloterij , maar de feestdagen.dat betekent weer gezellig aan tafel , koken ! of laten koken , dus gourmetten want dat is handig , zelf niet al te lang in de keuken, kids vinden het heerlijk, en al het gefreubel is gewoon leuk om te doen.ik kwam er achter dat mensen zonder kinderen heel erg weinig gourmetten, terwijl als je de ingrediente …
Ingrediënten 4 recipe.people
voor:, zelf gegrilde garnalen cocktail met ananas:, , 2 kleine blikjes ananas stukjes uitgelekt , bewaar 1 el sap, 16 grote garnalen gekookt , zonder staart, 2 el olie, 2 tl Shichimi Togarashi kruiden ( jb ) , 2 stronken little gem , baby romaine sla, 2 blikjes krabvlees, uitgepluist , harde stukjes verwijderd, 4 el mayonaise, 2 el ketchup , paar druppels worcestersaus, 1 el whiskey , , party time! , , blue:, 12 kastanje champignons , 1 cup ERU Crème au bleu ( super ) , 100 gram serano ham gesnipperd , panko , olijf olie , , white:, 8 coquilles , liefst vers , anders mantel schelp uit de diepvries, maar die zijn kleiner., 100 gram zeezout boter, sap van 1/2 e citroen , plus rasp van 1 bio citroen ( geen waslaag ) , marinade van het voorgerecht., , yellow:, 5 eieren, 1 zakje eekhoorntjes brood geweekt en in kleine stukjes, 1 el gedroogde provinciale kruiden, 2 tl. truffel olie, steeltjes van de kastanje champignons fijn gesnipperd., 1 el volle melk, , pink:, 200 gram kalfs gehakt, 1 ei , 1 el paneer, 8 plakjes pancetta, 3 tl Za'atar ( jb ) , , red:, 2 eendenborsten zonder vel/vet, halfe pot wildfond, 1 glas port ruim, 1 el bruine suiker, 2 el water, zout peper uit de molen, optioneel: eenden lever krullen ( eigenlijk geen optie , maar gewoon doen ) , , brown:, 8 oesters ( jazeker !), bloem , 3 el croma ( jazeker ! ) , 1 bos fijn gensipperde peterselie, 1 el limoen sap, peper uit de molen, , toetjetoe:, 8 mini bak camemberts ( ah ) , marinade van de eendenborst, 2 el blauwe bessen jam , 2 el kookroom , 1 el creme de cassis,