1. Home
  2. Recepten
  3. Goulash Van Kip

Goulash van kip recepten (38) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

goulash

Hongaarse goulash met kip

INGREDIENTEN

400 g kipfilet, peper en zout, 1 grote ui, 1 rode paprika, 1 eetl paprikapoeder, 1 blikje tomatenpuree, enkele druppels citroensap, 1 theel kummelzaadjes, 1 bekertje Bulgaarse yoghurt,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-12-2001
  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

kip goulash

Pittig en erg lekker bij rijst en puree.

INGREDIENTEN

500 gr. kipfilet - 75 gr. boter - 3 dl. kippenbouillon - 250 gr.champignons - 200 gr.rode paprika - 100 gr.prei - 1 grote ui - klein blikje tomatenpuree. - lepeltje paprikapoeder - peper en zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-01-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Goulash van kip

Goulash van kip in plaats van vlees , super lekker 

INGREDIENTEN

1 braadkip, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 1 bakje champignons, 3 uien, 1 appel, 2 dl droge witte wijn, 6 verse tomaten, 1 tl currypoeder, 1 mespunt cayennepeper, 1 tl paprikapoeder, peper en zout, 1 el suiker, 100g boter

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-08-2019
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kip Goulash

INGREDIENTEN

500 gram gaar kippenvlees, 2 uien, 1 teentje knoflook, 4 tomaten, 250 gram soepgroenten, 2,5 deciliter bouillon, 1,5eetlepel paprikapoeder, 4 eetlepels bloem, zoete ketjap, 2 eetlepels boter, zout, peper., ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-02-2000
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Goulash met kip

Makkelijke goulash, zonder rundvlees maar met kip!

INGREDIENTEN

400 gram kipfilet, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 150 gram magere spekreepjes, tomatenpuree, 2 tomaten, gedroogde tijm, half vleesbouillontablet opgelost in 1 dl water, zout, peper, paprikapoeder, 2 dl rode wijn, chilipoeder, cayennepoeder.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-02-2006
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kip goulash

INGREDIENTEN

500 gram kipfilet - boter - 2 uien - 2 tenen knoflook -, 1 rode en 1 groene paprika,reepjes - 2 aardappelen,blokjes - 2 augurkjes,plakjes -, 1 blikje tomatenpuree - 1 blikje tomaten op sap -, 1 bekertje zure room - 1 el maizena - ? tl majoraan -, zout - peper uit de molen,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-02-2003
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

KIP -GOULASH

Lekker met rijst

INGREDIENTEN

600 gr. kipfilets in blokjes, zout en peper, 2 el olie, 2 middelgrote uien gesnipperd, 3 el paprikapoeder, 1 tl. gedroogde majoraan, 1/4 tl geraspte nootmuskaat, 2 laurierblaadjes, 1/2 tl. cayennepeper, 1 dl tomatensaus, 1 1/2 dl.matig gezouten kippenbouillon van blokje of pot, 3 tl vers geperst citroensap, 1/2 dl zure room.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-06-2002
  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

kip goulash

INGREDIENTEN

125g bakboter., 1 rode paprika., 2 tomaten., 2 uien., tomatenpuree., paprika poeder pikant., 1 kipbuoillon blokje., 125ml creme freche., 600g kipfilet,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-10-2010
  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Herfst Kip goulash in mosterdhoning saus

Heerlijk romig herfstprutje vol smaak, lekker op de pasta, op rijst of aardappelpuree en makkelijk en snel te maken.

INGREDIENTEN

700 gr kipfilet, 300 gr bruine kastanje champignons, 4 uien (grof gesnipperd), Driekwart glas droge witte wijn, Halve el stevige honingmosterd (Marne t.k. in super), 1 klein bekertje slagroom, 350 ml warme kippenbouillon, Olijfolie, Snufje tijm, Vers gemalen zwarte peper, Zeezout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-09-2014
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Goulash van kip

INGREDIENTEN

2 uien, 1 groene paprika, 3 tomaten, 1 dikke snede gerookt spek van 100 gr., 500 gr. kipfilets, 2 teentjes knoflook, 2 dl. groentebouillon, 1 lp. maisbloem, peper en zout.,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-03-2003
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Kip Goulash van Oma

Lekkere, gemakkelijke kip goulash van oma.

INGREDIENTEN

1kg kip file, 1kg champignons, 4 uien, 1 rode paprika, 1 glas hak gemengde groenten, 2 el azijn, 2 el paprikapoeder, 1 flesje HOT ketchup Heinz, 2el Ketjap, 1 teentje knoflook, 1tl kerrie, 1tl sambal

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-09-2013
  • Hongaars
  •  20-30 min.

****GOULASH MET ZUURKOOL EN KIP****

**Petra Steenhoff**  Deze reislustige journaliste probeert op kookgebied graag van alles uit. Ze ontdekt allerlei nieuwe smaken en gerechten. Aardappelen,Groente,Vlees vanavond op z'n Hongaars:

INGREDIENTEN

=1,5 kg.kruimige Aardappelen.(geschild en in, stukken), =2 eetl.Zonnebloemolie., =2 Uien gesnipperd., =1 rode Paprika, in blokjes., =1 schaal Nieuwe Standaard Kip kipfilet (390 gram), in blokjes., =1 blikje Tomatenperee. = 2 tl. Paprikapoeder., =1 Blik Tomatenblokjes (400 gram), =1 zak Zuurkool Naturel (520 gram) uitgelekt., =1 bekertje Creme-Fraiche (125 gram), =2 takjes platte Peterselie (fijngehakt).

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-02-2019
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

****GOULASH MET ZUURKOOL EN KIP****

Aardappelen, groente,vlees, vanavond op z'n Hongaars. Petra Steenhoff:  Journaliste probeert op kookgebied graag van alles uit.Ze reist veel en ontdekt altijd nieuwe smaken !

INGREDIENTEN

=1,5 kg.Kruimige Aardappelen (geschild en in stukken), =2 eetl.Zonnebloemolie., =2 Uien, gesnipperd., =1 rode Papriks,in blokjes., =1 Schaal nieuwe Standaard Kip Filet 390 gram(in blokjes), =1 blik Tomatenpuree. 70 gram., =2 tl.Paprikapoeder., =1 blik Tomatenblokjes 400 gram., =1 zak Zuurkool naturel (520 gram) uitgelekt., =1 bekertje Creme-Fraich (125 gram), =2 takjes platte Peterselie (fijngehakt), =

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-02-2019
  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Pittige kip goulash

INGREDIENTEN

2 kippebouten, 1 kruidenbuiltje, 4 peperkorrels, 1 prei, 2 rode uien, 1/2 l. blik gepelde tomaten, 1/2 tl. kerriepoeder, 1 teentje knoflook, 2 groene paprika`s, 3 tomaten, 3 verse rode pepers, 1 el. oregano, 1 blikje tomatenpuree, 1/2 l. blik mais, 1/2 l. blik doperwten met worteltjes, 300 gr. rijst.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op30-03-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Goulash met kipfilet

Heerlijke goulash, maar klaar binnen een half uurtje

INGREDIENTEN

4 kipfilets;, olijfolie;, bouillonblokjes;, 2 rode paprika's;, 3 gepelde tomaten of gepelde tomaten uit blik;, champignons;, prei, ui, knoflook;, pakje goulashmix van honig;, sambal;, Pak witte rijst;, paprikapoeder ;, zwarte peper;, , verse basilicum,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-10-2003
  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Szegediner goulash

Een heerlijk zuurkoolgerecht, zelfs als je niet zo van zuurkool houdt. Niet zelf verzonnen, wel een beetje aangepast: naar een recept uit het al lang ter ziele gegane maandblad "Eten en Drinken" (jammer eigenlijk, het was een leuk blad, lekker no nonsense, geen "sterrenkoks" en zo)

INGREDIENTEN

2 eetl. mild smakende (olijf)olie; 400 gram varkensvlees (schouderkarbonade of, voor een iets magerder variant, hamlapjes); 2 uien; 1 à 2 tenen knoflook; 500 gram zuurkool; evt 1 rode paprika; 2 eetl. paprikapoeder; 1/2 bouillonblokje (rund of kip); 1/4 liter zure room

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-08-2009
  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Champignon goulash

INGREDIENTEN

400 g kipfilet,blokjes - 1/2 ltr kippebouillon - 30 gr boter - 1 prei, - 1 tl paprikapoeder - 1 teen knoflook - 1 rode paprika,reepjes, - 1 gele paprika,reepjes - 1 groene paprika,reepjes - 2 blikjes tomatenpuree, - 2 tl oregano - 250 gr champignons,in vieren - iets fijngeknipte bieslook,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-02-2003
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

slanke goulash

Slank recept van kipfilet( of biefstuk of vis) met bleekselderij, sjalotjes en aardappeltjes gestoofd in tomatenstukjes op sap.

INGREDIENTEN

130 gr kipfilet, 5 ml becel vloeibaar, 200 gr. aardappelblokjes (voorgekookt), 5 stengels bleekselderij, 1/2 blikje tomatenstukjes op sap, 1/2 kruidenbuoillonblokje, cayennepeper, evt. wat maizena.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-12-2001
  • Goedkoop en snel
  •  20-30 min.

Pittige goulash van kip, da's Smullen!!

Boterzachte kipfiletreepjes in een heerlijk pittige stoofsaus met veel uien, knoflook en specerijen. Wedden dat je dit heel erg lekker gaat vinden???

INGREDIENTEN

50 gr reuzel of boter, 500 gr kipfilet, schoongemaakt en gekruid met p&z en 1 el gerookt paprikapoeder, 500 gr uien, in halve ringen, 5 tenen knoflook, in plakjes, 1 groene Spaanse peper, in ringetjes, 1 grote rode paprika, in reepjes, 2 el gerookt paprikapoeder (pimenton), 1 el komijnpoeder, 1 el oreganopoeder (oregano verder fijnwrijven tussen je vingers), 1 el marjoleinpoeder (dito), 1 blikje tomatenpuree (70gr), 7 dl kippenbouillon, fijngesneden verse kruiden als peterselie, oregano, marjolein (liefst dezelfde als de gedroogde)

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op08-04-2015
  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Goulash met rijst en doperwtjes

Zo'n typisch gerecht van de jaren 70 menukaart. Rijst met goulash en doperwtjes samen met kip friet en appelmoes, biefstuk brood en varkenshaas in roomsaus ontbraken ze in geen enkel zichzelf respecterend restaurant uit mijn jeugd. Deze variant is gemaakt met varkensvlees en redelijk mild gekruid waardoor ook de (klein) kinderen ervan zullen smullen. Hierdoor eigenlijk niet echt Hongaars, maar meer Hollandse keuken met een Hongaarse twist.

INGREDIENTEN

500 gr varkensvlees in flinke brokken, 25 gram reuzel (of boter), 50 gram gerookt spek in blokjes, 1 rode paprika, 2 tenen knoflook, 1 flinke ui, 1/2 chorizo (of andere gekruide worst), , 1 el paprika poeder (zoet), 1 mespunt cayenne peper (of piri piri), 1 laurierblad, 1 el tijm (gestampt of gemalen), 1 el kummel gestampt of gemalen (of 2 el komijn poeder), klein blikje tomatenpuree, flinke snuf zout, , wat bloem, glas rode wijn, halve liter runderbouillon, doperwten (diepvries), bekertje zure room of kwark

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-09-2016
  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Hongaarse Goulash Uit De Romertopf

Slank gerecht, kruidig bijgerecht rijst en doperwtjes

INGREDIENTEN

1 pond kip, bloem naar keuze, 4 tenen knoflook, 1 kilo rode en groene paprika, 3 grote uien,1 bouillonlokje voor een halve liter, flinke scheut wijn naar keuze,1 glas melk, 2 flinke eetlepels paprikapoeder mild, peper naar smaak

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-07-2000
  • Hongaars
  •  60-120 min.

Bonte Goulash uit de Römertopf

Dit gerecht is een TOPPER in onze familie. Ik maak het al vele jaren regelmatig. Het kost even wat tijd om alle groentjes schoon te maken, maar dan....... heb je er géén omkijken meer naar.Gezond, slank en erg lekker.

INGREDIENTEN

1 struik bleekselderij schoon in smalle boogjes, 1 prei in halve ringen, 1 komkommer zaad eruit en in boogjes, 2 rode paprika in stukjes, 6 tomaten ontveld in stukken, 1 dikke ui gesnipperd, 500 gr kipfilet in blokjes, 1 bouillon blokje kip of groente verkruimeld, peper naar smaak uit de molen( zout), 1 el gedroogde basilicum, 4-6 el ketchup of curryketchup

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op06-12-2018
  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Hongaarse kip: Paprikas Csirke

Dit van origine traditioneel Hongaars gerecht van kip met paprika lijkt qua smaak veel op goulash (porkolt).  Je kunt kipfilet gebruiken maar ook een hele kip of kippenbouten. De laatste heb ik gebruikt. Ik heb het gerecht naar mijn eigen smaak veranderd en aangepast zodat het voor de kenners misschien niet meer lijkt op een traditioneel gerecht. Maar authentiek of niet het was erg lekker en dat is volgens mij het belangrijkste. Je kunt naar eigen smaak een beetje spelen met de bereidingstijd. Ik heb de bouten goed gaar laten worden zodat het vlees van de botten valt en het vlees een geheel wordt met de saus. Let wel op dat er geen botjes achterblijven.  Ook kun je voor een wat kortere garingstijd kiezen zodat de bouten intact blijven. Ik heb hier de Edelsuss paprikapoeder van Jonnie Boer gebruikt eentje uit de serie die ik gewonnen had met mijn recept voor kruidenboter bij de bbq-battle 2014 op Smulweb. Maar je kunt natuurlijk ook andere paprika poeder gebruiken.

INGREDIENTEN

, 4 kippenbouten (zonder vel), 100 gr gerookte spekreepjes, 1 ui, 1 rode paprika, 3 trostomaten (gepeld), 3 teentjes knoflook, 1 gedroogde Hongaarse peper (of 1 tl chilipoeder), 3 el paprikapoeder ( bv. Edelsuss van Jonnie Boer), 200 gr zure room, Peper en zout, 250 ml heet water, , Aardappelmeel, maïzena of allesbinder

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-11-2014
  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Weinig voorbereiding voor deze lekkere kipgoulash!

We blijven nog even in het thema snelle recepten! Deze lekkere goulash hft weinig voorbereiding nodig, de rest van de tijd moet het gerecht in de oven! Eigenlijk ideaal om op een gezellig zondag thuis klaar te maken! En je kan dan ook meteen vrienden of familie uitnodigen! Hier was het alleszins een succes!

INGREDIENTEN

1 kg kippenvlees, in blokjes, 80 g bloem, gekruid met 1 tl paprika, zout en peper, 2 el olijfolie, 2 el boter, 1 ui, in ringen, 24 sjalotten, 1 rode en 1 groene paprika, van zaad ontdaan en fijngehakt, 1 el paprikapoeder, 1 tl verse rozemarijn, fijngehakt, 4 el tomatenpuree, 300 ml kippenbouillon, 150 ml rode bordeaux, 400 g tomaten uit blik, in blokjes, , Garnering, 150 ml zure room, , Serveertip, Knapperig brood of beboterde tagliatelle, Frisse salade of andere groentjes,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-09-2015
  • Europees Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Zuurkoolgoulash

INGREDIENTEN

, - 1 zak pommesparts (aviko), -1 1/2 fles ketchup, -1/2 zakje goulash kruiden, -zuurkool,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-12-2000
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Aardappelgoulash Met Kalkoen

Dit is echt om te smullen.

INGREDIENTEN

-1 ui, -2 rode en 1 groene paprika, -1 teentje knoflook, -400 gr. gekookte krielaardappeltjes, -200 gr. kalkoenfilet (of eventueel kip), -1/5 eetlepel paprikapoeder, -1/5 theelepel djintan, -1 laurierblad, -1 dl gezeefde tomaten (blik), -1 theelepel bouillonpoeder, -zout, peper, -2 eetlepels zure room

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-11-2000
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Hongaarse kippendijtjes

Net terug uit Hongarije, waar we nieuwsgierig werden naar de goulashcrème en paprikacrème. Beide meegenomen en o.a. dit recept gevonden om het te bereiden. Het is echt heel lekker en geschikt om heel veel gerechten net een beetje dat extra 'beetje' te geven. In Nederland ook te koop, o.a. via internet. 

INGREDIENTEN

4 kippendijtjes, Geraspte kaas, 70g boter, 2 eetlepel meel, 2,5 dl kookroom, 1 eetl goulash Crème (mild of hot)*, Bieslook, Blikje maïs, Peterselie, Witte peper, Zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-08-2016
  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

kipgoulash

Snel en makkelijk dieet recept.

INGREDIENTEN

1 theelepel dieetmargarine-1 grote ui in stukken9of fijn gesneden]-120 g kipfilet blokjes-1 rode paprika in blokjes-1 blikje tomatenpuree van 70 g-1 blik gepelde tomaten van 400 gram-2 theel. paprikapoeder-peper en zout.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-01-1999
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Kipgoulash

Weinig calorien en snel klaar.

INGREDIENTEN

1 theel. dieetmargarine;, 2 uien in stukken;, 400 gr. kip in stukjes;, 1 rode paprika in stukjes;, 1 groene parika in stukjes;, 2 blikjes tonmatenpuree (a 70 gr.);, 2 blikken gepelde tomaten (a 400 gr);, 4 theel. paprikapoeder;, peper en zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-04-2001
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Pikante Kipgoulash van een Profvoetballer

Dit recept komt van Gabor Babos, een Hongaarse (ex?)voetballer en International wat zijn lievelingsgerecht is. Ik kan het me wel voorstellen want het IS ook heel lekker, en het duurt niet zo lang als de rundergoulash. Heb het recept ietsje aangepast, 125 gr boter vond ik iets teveel van het goede, maar voor de rest is het van Gabor!

INGREDIENTEN

75 gr boter, 2 uien (gesnipperd), 1 Spaanse peper (in ringetjes), 1 teentje knoflook (gesnipperd), 1 el paprikapoeder pikant, 0,5 el komijnzaad (gekneusd, of poeder als je dat lekkerder vind), 1 tl oregano, 1 rode paprika (in blokjes), 1 tomaat (in blokjes), 600 gr kipfilet (in blokjes), 1,5 el tomatenpuree, 3 dl kippenbouillon, 1 bakje creme fraiche, 2 el dille (fijngesneden)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-11-2012
  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

kip-stroganoff

Een magere variant!

INGREDIENTEN

250 gram kipfilee/halve groene paprika/halve rode paprika/1 ui (middelgroot)/half bakje champions/1 teentje knoflook/1 puntje sambal/1 eetlepel zaanse mosterd/3 eetlepels bloem/glas MAGERE melk/olijfolie/ 2 eetlepels goulashkruiden/1 theelepeltje suiker

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-02-2003
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

KEUKEN KRUIDENWIJZER

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-01-2012
  •  
  •  0-10 min.

rijst met vlees en groenten

Dit gerecht is vergelijkbaar met goulash, maar dan makkelijker.

INGREDIENTEN

600 gr Varkenslapjes of kip, 150 gr Katenspek, 1 grote ui, 2 teentjes knoflook, 2 kleine paprikas(rood en groen), 2 el bloem, 1.5 el paprikapoeder, 1 blikje tomatenstukjes(300 gr), 2 dl vleesbouillon, 2 tl thijm, 100 gr mais, 100 gr blue band, 2 el goulashkruiden

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op30-03-2002
  • Oostenrijks Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Champignon-kip-goulash

Een variatie op de goulash.

INGREDIENTEN

400 g kipfilet ;, 1/2 l kippebouillon ;, 30 g boter ;, 1 prei;, 1 tl paprikapoeder ;, 1 teentje knoflook ;, 1 rode paprika ;, 1 gele paprika ;, 1 verse rode peper (of groene paprika) ;, 2 blikjes tomatenpuree ;, 2 tl oregano ;, 250 g champignons ;, fijngeknipte bieslook ., ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-05-2003
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Hongaarse kippaprika?s

'Paprikas' is Hongaars voor goulash; kalfs en rundsgoulash kent iedereen; maar in Hongarije is ook kipgoulash een specialiteit !

INGREDIENTEN

-2 kippen (elk 800 g), -zout en peper uit de molen, -6 uien, -1 groene paprika, - 1 verse rode peper, -3 el reuzel, -2 el zoet paprikapoeder, -2 el tomatenpuree, -400 ml kippebouillon, -2el gehakte peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-10-2005
  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Champignongoulash

INGREDIENTEN

400 gr kipfilet, 1/2 l kippenbouillon (van tablet), 30 gr boter, 1 prei, 1 tl paprikapoeder, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 verse rode peper, 1 dubbel-blikje tomatenpuree (140 gr), 2 tl oregano, 250 gr champignons, fijngeknipte bieslook

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-10-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Champignon-goulash

INGREDIENTEN

400 gram kipfilet *, 1/2 liter kippebouillon *, 30 gram boter *, 1 prei *, 1 theelepel paprikapoeder *, 1 teentje knoflook *, 1 rode paprika *, 1 gele paprika *, 1 verse rode peper *, 1 groene paprika *, 2 blikjes tomatenpuree *, 2 theelepels oregano *, 250 gram champignons *, fijngeknipte bieslook.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-10-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Kipgoulash

INGREDIENTEN

- 8 uitgebeende kippenbouten -2 middelgrote uien -1 eetl.paprikapoeder -1 tl. karwijzaad -125 g. champignons -1 blik a 400 ml. tomaten -3 dl. kippenbouillon

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-06-2002
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top