1. Home
  2. Recepten
  3. Bakken
  4. Glazuur

Glazuur recepten (1.699)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Geweldige wortel taart (of worteltaart cupcakes)

Dit is een heerlijke kruidige worteltaart met een super lekkere romige laag. Ipv een taart kun je ook worteltaart-cupcakejes bakken!

INGREDIENTEN

Voor de taart/ cupcakes: 4 eieren 300gr (tarwe)bloem 250gr bruine basterdsuiker 185ml zonnebloemolie (ja kan elke soort olie gebruiken, let erop dat het geen sterke smaak heeft (zoals olijfolie). 400gr wortelen (ik weeg ze na t schrapen/ schillen) 55 gr gepelde walnoten 3 theelepels (1 zakje)bakpoeder 2 theelepels kaneelpoeder 1/2 theelepel zout voor de romige glazuurlaag: 180gr zachte boter 180gr roomkaas 3 druppels vanille-extract 250gr poedersuiker Als je in de reacties hieronder kijkt zie je allemaal leuke suggesties en tips van mensen die dit recept hebben aangepast naar hun eigen smaak, met een andere olie, andere noten en/of meer of minder van een ingrediënt of een glutenvrije variant. Super leuk, dus lees ze door en laat je inspireren!

Bereidingswijze

  Schil/schraap en rasp de worteltjes, pel de hak de walnoten en klop de eieren los. Afhankelijk of je van grof of fijn houd kun je de walnoten en wortels groter of fijner hakken. De over voorverwarmen op 180 graden. De vorm insmeren met boter en met bloem bestuiven, of de papieren vormpjes in het cupcake-blik leggen.   Klop de eieren met de suiker tot een romige massa en roer er de olie doorheen. Zeef de bloem met zout, kaneel, en bakpoeder er boven en mix dit met de eier-boter massa. Voeg daarna de (fijn geraspte) wortelen en (fijn gehakte) walnoten toe en meng alles nog even goed met de mixer. Giet of spatel de massa in de taartvorm en bak ong. 1 uur, tot een houten prikker er weer schoon uitkomt. De taart zal goed rijzen. De cupcakjes rijzen (bij mij) iets minder veel, dus de vormpjes tot ong. 3/4 vullen. Deze bak je ook aanzienlijk korter, ong. een half uur (check ook weer met n houten prikker). Als de taart (of cupcakes) klaar zijn laten afkoelen, eerst in de vorm, later op een bord of schaal. Vervolgens maak je het glazuur; meng eerst de zachte boter met de poedersuiker, tot deze massa een beetje stijf wordt en goed gemengd is, vervolgens roer je er de roomkaas en vanille extract door tot deze ook goed gemengd zijn en je een mooie romige massa hebt. TIP: ipv vanille extract gebruik ik ook wel eens wat citroensap of citroenzuur als ik een wat minder zoete glazuur wil. Daarnaast zijn er veel mensen die meer of minder roomkaas smaak lekker vinden; dus gebruik niet alle suiker en roomkaas ineens maar begin met de helft of 3/4 en proef of en wanneer je het het lekkerst vindt. Metd eze hoeveelheden maak je ruim voldoende glazuur voor een dikke laag; dus als je daar niet van houdt kun je het recept voor glazuur ook halveren. 

  • Europees
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-10-2010
  • Europees
  •  10-20 min.

Glazuur

Er bestaan verschillende soorten glazuur; de meest eenvoudige is poedersuiker waaraan enkele druppels water aan worden toegevoegd. Aangevuld met een beetje kleurstof is dit een eenvoudig decoratie- of plakmiddel. Voor meer mogelijkheden is eiwit-glazuur geschikt, op de engelstalige sites ook wel "Royal Icing" genoemd. Deze soort glazuur behoudt zijn vorm als het gespoten wordt.

INGREDIENTEN

1 eiwit, 250 gr. poedersuiker (gezeefd)

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-10-2000
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Glazuur

Dit is een glazuur bestemd om koekjes te versieren.

INGREDIENTEN

Eiwit van 3 eieren, 250gr bloemsuiker(=poedersuiker)

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-02-2001
  •  
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

glazuur

Lekker zoet

INGREDIENTEN

350 gr poedersiuker, 2 eiwitten, 2 eetlepels citroensap

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-07-2008
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Glazuur cupcakes

INGREDIENTEN

1 deel eiwit, 2 delen poedersuiker, levensmiddelen kleurstof, smaakstof (zoals vanillemerg of -extract, cacaopoeder, oploskoffie, gemalen kaneel of fijngeprakt en gezeefd fruit)

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-02-2012
  •  
  •  0-10 min.

Chocolade Glazuur

Glazuur voor oa. soesjes.

INGREDIENTEN

125 gram pure chocolade, 50 gram poedersuiker, 60 gram boter, 4 eetlepels koud water.

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-07-1999
  • Nederlands
  •  10-20 min.
Populaire bakken recepten

Brownies met glazuur

Het glazuurlaagje is een echt bonbon-ganacheglazuur

INGREDIENTEN

200 gram pure chocolade, in stukken, 200 gram boter of margarine, 200 gram bloem, gezeefd, 1 el. bakpoeder, gezeefd, 2 zakjes vanillesuiker, 250 gram donkerbruine basterdsuiker, 4 eieren, voor het glazuur: 200 gram pure chocolade, 100 gram boter op kamertemperatuur, 150 gram poedersuiker, gezeefd

  • Engels
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-07-2002
  • Engels
  •  30-60 min.

Appelflapjes Met Glazuur

Voor 8 porties, 1 appelflapje per portie, 157 kcal en 1 gr voedingsvezel (geen cijfer voor het bladerdeeg) per portie. (C) = Een recept met een laag cholesterolgehalte (minder dan 50 mg cholesterol per portie). (N) = Een recept met een laag natriumgehalte (minder dan 400 mg natrium)

INGREDIENTEN

4 kleine Granny Smith appelen, geboord, geschild en kleingesneden, 1 eetl citroensap, 1/2 theel kristalsuiker, 1.2 theel kaneelpoeder, 8 plakken diepvriesbladerdeeg, 2 eetl poedersuiker, 1 theel geraspte sinaasappelschil,

  • Slanke keuken
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-12-1999
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.

Roze glazuur

Snel te maken en lekker. Je hebt alleen limonadesiroop en poedersuiker nodig. Altijd in huis toch?

INGREDIENTEN

Limonadesiroop en poedersuiker.

  • Goedkoop en snel
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-12-2001
  • Goedkoop en snel
  •  0-10 min.

Hazelnootcakejes Met Glazuur

Een traditioneel lekkernij met karamelglazuur, een recept voor 16 stuks.

INGREDIENTEN

* 400 g zelfrijzend bakmeel, , * 125 g witte basterdsuiker, , * 125 g boter, , * 1,25 dl melk, , * 60 ml zure room, , * 60 g zachte boter, extra, , * 70 g bruine suiker, , * 1/3 kop fijngehakte hazelnoten, , KARALMELGLAZUUR:, , * 45 g boter, , * 50 g bruine suiker, , * 1 el melk, , * 80 g poedersuiker,

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-04-2000
  •  
  •  30-60 min.

Piri-piri glazuur

Een heerlijke pittige saus die goed bij kip en ander gevogelte kan.

INGREDIENTEN

, 2-3 rode pepertjes (zonder zaden en fijngehakt), 6 eetl. olie, 3 eetl. chilisaus, 1 eetl. gedroogde oregano, zout en peper.

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-04-2007
  •  
  •  0-10 min.
Nieuwste glazuur recepten

Appel-kwarktaart met glazuur

Niet moeilijk om te maken en erg lekker: een smakelijke taart voor in het weekend met frisse appels en kwark.

INGREDIENTEN

200 gr. tarwebloem, 125 gr. koude boter, 2 eetl. suiker, 1 eetl. slagroom, boter voor de bakvorm, bloem voor het aanrecht, 800 gr. appels (bijv. Elstar, Boskoop), sap van 1 citroen, 250 gr. volle kwark, 2 eetl. honing, 3 eidooiers, 1 theel. kaneel, 5 eetl. abrikozenjam

  • Wereld
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-02-2019
  • Wereld
  •  60-120 min.

KERSTKOEKJES kerstboompjes met glazuur

Nog een paar lekkere en vrolijke kerstkoekjes. Sterretjes of denneboompjes, allebei erg leuk. En gemakkelijk te maken. De hoeveelheid koekjes is afhankelijk van de grootte van de uitsteekvormpjes.

INGREDIENTEN

250 gram bloem -, 1/2 zakje bakpoeder -, 125 gram zachte boter -, 2 eidooiers -, 75 gram poedersuiker -, geraspte schil van 1 sinaasappel -, 50 ml sinaasappelsap -, mespunt zout -, witte glazuur (Baukjes of Oetker ) -, gekleurde versierballetjes (Oetker of Baukje)

  • Duits
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-03-2007
  • Duits
  •  10-20 min.

Carrotcake met oranje glazuur

INGREDIENTEN

- GLAZUUR -, 2 Perssinaasappels, 300 gram Wortels, 75 gram Witte basterdsuiker, 200 gram Roomkaas - stevige, bv Monchou, - TAART -, 3 Eieren, 215 gram Bruine basterdsuiker, 125 ml Zonnebloemolie, 200 gram Zelfrijzend bakmeel, 1 eetlepel Koekkruiden, 150 gram Rozijnen, 100 gram Walnoten - grof gehakt,

  • Amerikaans
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op19-01-2012
  • Amerikaans
  •  > 120 min.

Vloeibaar glazuur of Royal Icing

Smeert makkelijk en droogt snel.Met deze hoeveelheid kun je veel koekjes versieren in verschillende kleuren.

INGREDIENTEN

2 grote eiwitten, 450 gram poedersuiker, voedselkleurstof, 2 theelepels water

  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-03-2005
  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.

glazuur voor kippenboutjes

10 minuten voordat kippenboutjes gaar gebakken zijn met dit glazuur bestrijken, ze worden veel mooier maar ook heel erg lekker.

INGREDIENTEN

Voor het glazuur: 4 eetlepels abrikozengelei, 1 eetlepel tomatenpuree, 2 eetlepels azijn, 1 theelepel gedroogde tijm, 1 eetlepel gedroogde marjolein, 2 tenen knoflook, 1 theelepel zout, 4 eetlepels olie, 2-3 eetlepels cognac. Tuinkers voor evt. garnereing., En uiteraard kippenbouten.

  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-05-2001
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.

Donuts met chocolade-mokka glazuur

Warm het allerlekkerst

INGREDIENTEN

Voor de donuts:, 2 eieren100 gr suiker 125 cc creme fraiche1 flesje vanille-extract275 gr bloem1 zakje bakpoeder1/2 theelepel zout1/2 theelepel kaneelpoeder, Voor het glazuur, 75 gr boter75 gr pure chocolade1 lepel oploskoffie75 gr poedersuiker3 eetlepels room,

  • Amerikaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-05-2002
  • Amerikaans
  •  30-60 min.

Meatloaf met een lekkere glazuur bovenlaag

Meatloaf, neee niet de zanger, maar een heerlijk gehakt broodje!

INGREDIENTEN

VOOR MEATLOAF: , 500 g mager rundergehakt, 2 sneden volkoren brood in melk geweekt en fijn gemaakt, olijfolie, 1 ui, fijn, 1 teentje knoflook, fijn, 1 ei, geklutst, 2 e Italiaanse bladpeterselie, fijn (anders krulpeterselie), 1 e zongedroogde tomaten in stukjes, 1 t Worcestersaus, 1 t brandewijn of cognac, 1 t paprikapoeder, 1 t aangemaakt mosterd, zout, peper, , 1. Fruit ui en knoflook in olijfolie tot gaar en laat afkoelen., 2. Meng alle ingrediënten door gehakt en maakt er een vlees brood van., 3. Smeer in met saus en plaats brood op een ingevette bakplaat., 4. Bak bij 220*C voor 30 min. tot gaar., 5. Laat vleesbrood voor 10 min. staan zodat vleessappen goed kan verdelen., 6. Snijd er 2 cm plakken van., , Eet er patat en een frisse salade bij., Ook op een boterham smaakt het heerlijk.

  • Multi-cultureel
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-04-2013
  • Multi-cultureel
  •  60-120 min.

Varkensfricandeau met gember glazuur (slowcooker)

Lekker met  http://http://www.smulweb.nl/recepten/1409636/Chinese-zoetzure-kool-met-chilisaus Zoetzure Kool Met Chilisaus en witte gekookte rijst.  

INGREDIENTEN

1 kg varkensfricandeau, , kruiderij voor fricandeau, 1 e bruine suiker, 2 t zout, 1 t gemberpoeder, 1/2 t kaneel, 1 t knoflookpoeder, 1/2 t uienpoeder, 1/4 t zwarte peper, 1/2 t cayennepeper, , 1. Wrijf fricandeau in met kruiden en doen in slow cooker., 2. Vul met water tot het vlees voor de helft eronder staan., 4. Kook voor 4 uur op laag (oven zo 150*C), , voor het glazuur, 1/2 kopje bruine suiker, 1 eetlepel maïzena, 1/4 kopje witte rijstazijn, 1/2 kopje koud water, 2 eetlepels lichte sojasaus, 2 t verse gember, fijngesneden, verse koriander, om te garneren, partjes limoen, om te garneren

  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op14-07-2015
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

brownie met walnoten en glazuur.

Heerlijke vol smakende brownie met noten en een laag creme glazuur....

INGREDIENTEN

250 g pure chocolade, 200 g zachte boter, 4 eieren, 300 g suiker, 500 ml melk, 150 g zelfrijzend bakmeel, 20 g cacaopoeder, mespuntje zout, 40 gr walnoten grof gehakt., , voor het glazuur heb je nodig:, 100 gr pure chocolade, 50 gr roomboter, 75 gr poedersuiker gezeefd.

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-02-2012
  •  
  •  30-60 min.

Chocoladetaart met glazuur van Bailey's - culy.nl

Een recept waar wij altijd weer van smullen.

INGREDIENTEN

Voor de taart:, 75 gram zelfrijzend bakmeel, 3 eetlepels cacao, 1 theelepel instant espressopoeder (optioneel), 175 gr zachte boter, 175 gr lichtbruine basterdsuiker, 3 eieren, 100 gram pure chocolade, gesmolten en iets afgekoeld., , Voor het glazuur:, 125 gr zachte roomboter, 200 gr witte chocolade, gesmolten en iets afgekoeld, 50 ml bailey's, 240 gr poedersuiker

  • Amerikaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-11-2015
  • Amerikaans
  •  30-60 min.

Glazuur voor koekhuisje

Voor 5 kleuren.

INGREDIENTEN

20 eetl. poedersuiker± 2 theel. citroensap (wit)± 2 theel. chocoladesaus (donkerbruin)± 2 theel. moccavlasaus (lichtbruin)± 2 theel. rode limonadesiroop of aardbeiensaus (rose-rood)± 2 theel. reine-claudesiroop (groen-blauw).

  • Kinderkeuken
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-01-2004
  • Kinderkeuken
  •  0-10 min.

glazuur 5 variaties

INGREDIENTEN

180 g poedersuiker2 tl boter1-2 tl water of een van de vloeistoffen die bij de variaties staan, ,

  • Engels
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-07-2002
  • Engels
  •  10-20 min.

Glazuur voor cake/tulband

INGREDIENTEN

Poedersuiker, water, cacao

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op09-02-2011
  •  
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Glazuur voor koekjes

INGREDIENTEN

125 gr poedersuiker gezeefd, ¼ theelepel zout, ½ theelepel vanille extract, 1 eetlepel water, 2 druppels voedingskleurstof,

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-03-2011
  •  
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Brownie met glazuur en amandelen

Een recept  uit Smulweb Agenda 2015! Wil jij ook een agenda vol heerlijke foodfoto's, handige tips en vrolijke illustraties?  » Kijk dan snel voor de actuele aanbieding op http://www.smulweb.nl/agenda

INGREDIENTEN

250 g roomboter, 250 g pure chocolade, 4 eieren, 300 g suiker, 50 ml melk, 150 g zelfrijzend bakmeel, 20 g cacacopoeder, zout, 75 g poedersuiker, 40 g amandelstaafjes, decoratiehartjes, ,  

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-11-2014
  •  
  •  30-60 min.

Glazuur voor cake/tulband/...

INGREDIENTEN

Poedersuiker, water, cacao

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-12-2010
  •  
  •  0-10 min.

Frambozencake met witte chocolade glazuur

Heerlijke zoet/zure cake

INGREDIENTEN

- 250 gram zachte boter, - 250 gram suiker, - 4 eieren, - 250 gram zelfrijzend bakmeel, - 250 gram verse frambozen, - 125 gram creme fraiche, - 125 gram witte chocolade

  •  
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-08-2010
  •  
  •  60-120 min.

Brownies met kersen en glazuur

INGREDIENTEN

250 gram bloem * 2 afgestreken theelepels bakpoeder * 150 gram boter * 125 gram gesmolten pure chocolade * 4 eieren * 200 gram suiker * 1 zakje vanillesuiker * 150 gram fijngehakte walnoten * 1 potje morellen * 25 gram chocoladeschaafsel.

  • Belgisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-09-2006
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Spareribs met honing-rum glazuur

Lekkere spareribs voor op de BBQ - reken op 1 kg per persoon - 

INGREDIENTEN

Ribbetjes (ongeveer 1 kg per persoon) Voeg toe aan je boodschappenlijst, 2 el Solo vloeibaar, 3 el vloeibare honing, 1 el mosterd, 4 el ketchup, 1 mespunt harissa, 2 el bruine rum

  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-05-2016
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Spareribs met glanzend glazuur

Uiters geschik voor BBQ of bakken in oven

INGREDIENTEN

1kg varkens krabbetjes in repen, 2 teentjes knoflook fijn, 4 e heldere honing, 4 e sinaasappelsap, 6 e sojasaus, 3/4 t zout, 1 t paprikapoeder, 70 g tomatenpuree, 4 e rode wijnazijn

  • Multi-cultureel
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-07-2003
  • Multi-cultureel
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Carrot cakejes met frisse glazuur

Je kan het beslag ook in een bakplaat met muffinvormpjes gieten voor de kleine cakejes. 

INGREDIENTEN

25 ml Reddy zoete keuken, 125 g wortels, 5 g boter, 1 ei, 75 g lichte basterdsuiker, 62 g zelfrijzend bakmeel, 25 g pistachenoten, ½ tl koek en speculaaskruiden, snufje zout, 50 g roomkaas, 40 g poedersuiker, ½ limoen

  • Engels
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-12-2014
  • Engels
  •  30-60 min.

Kip met een glazuur van Honing

Als je van zoet houd is dit een PERFECT recept. De combinatie is heel apart en niet te moeilijk.

INGREDIENTEN

1 kip in vieren verdeeld 2 el boter 2 el honing 1 el sojasaus 2 teentjes knoflook, fijn gehakt half kopje vruchtenrelish, ,

  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-01-2006
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Glazuur Voor Banket

Simpele versiering voor je banket

INGREDIENTEN

Poedersuiker, water

  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-03-2000
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Kip met honing-sinaasappel glazuur

INGREDIENTEN

4 Kipfilets, elk circa 175 gram,1 Eetlepel olie,4 Lente-uitjes, gehakt,1 Teen knoflook, uit de knijper,3 Eetlepel heldere honing,4 eetlepels vers sinaasappelsap,1 Sinaasappel, gepeld en in partjes,2 eetlepels sojasaus,takje verse citroenmelisse of bladpeterselie, ter garnering,

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-02-2003
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Glazuur voor BBQ of grillpan- oven

Saus die een glimmend laagje op het vleesmaakt, als het gegrilld of van de BBQ afkomt.

INGREDIENTEN

Glazuur Ingrediënten, 2 eetlepels Honing, 1 eetlepel Mosterd, 1 eetlepel Olijf Olie, , , ,

  • Amerikaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op09-01-2010
  • Amerikaans
  •  0-10 min.

Citroencake van de plaat met superlekker glazuur

Dit maak ik vaak voor bijv. een feestje. Meestal is de cake in 1 minuut op!!! Mijn vader maakte een keer een blunder: we namen de cake mee voor de familiedag. We gingen met de auto. Mijn vader moest nog even iets pakken en hij zette de cake op het dak van de auto. Toen we wegreden had hij hem er dus op laten staan en we merkten het pas 3 straten verder!!!!! Lollig he? Dus zet je taart altijd IN de auto en niet er OP want je weet nooit of je het vergeet eraf te halen :-D !

INGREDIENTEN

200 g zelfrijzend bakmeel-, 200 g zachte boter-, 200 g kristalsuiker-, 4 eieren-, 1 citroen-, poedersuiker-, boter om in te vetten-, melk

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-09-2006
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Duivelse Cakejes met witte chocolade glazuur

Lekker luchtige chocolade cakjes met witte chocolade glazuur en gegarneerd met chocoladestukjes.

INGREDIENTEN

Voor de 12 cakejes:, 155 gram zelfrijzend bakmeel, 1 theelepel bakpoeder, 155 gram bruine basterd suiker, 155 gram boter, 2 eieren (gesplitst), 70 gram pure chocolade, 1 theelepel vanille aroma, 0,9 deciliter melk, , Voor het glazuur:, 80 gram boter, 1 eetlepel melk, 70 gram witte chocolade, 1 theelepel vanille aroma, 90 gram poedersuiker, , voor de chocolade splinters:, 50 gram witte chocolade, 50 gram pure chocolade

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-11-2012
  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Mini Carrot Cupcakes met frisse glazuur

Heerlijk zachte carrot cupcakes met fris glazuur.

INGREDIENTEN

30 gram blanke rozijnen, 40 ml zonnebloemolie, 1 ei, 1 tl kaneel, 60 gram suiker, 30 gram winterpeen, 80 gram zelfrijzend bakmeel, 1 mespunt zout, 3 el crème fraîche, 25 gram poedersuiker

  • Amerikaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-11-2015
  • Amerikaans
  •  30-60 min.

ananastaart met glazuur van limoen & zure room

INGREDIENTEN

200 g zachte boter, plus extra voor invetten, 200 g lichte rietsuiker, 4 grote scharreleieren, 200 g zelfrijzendbakmeerl, 1 th bakpoeder, 1 th kaneel, 1 th mixed spice, 1 blik ananas stukjes van 225 g of stukjes verse ananas, fijngehakt, met sap, 1 th vanille-extract, geraspte schil en sap van 1 limoen

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-04-2012
  •  
  •  30-60 min.
Nieuwste glazuur recepten
Populaire bakken recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookgroepen
Top