1. Home
  2. Recepten
  3. Gevulde Portobello

Gevulde portobello recepten (50) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Gevulde portobello

Gerecht is ontstaan uit liefde voor paddestoelen. Door het vaker te maken vind je vanzelf de smaak die het beste bij je past.

INGREDIENTEN

4 portobello's, 2 bekertjes creme fraiche, 1 pakje spekjes, 1 rode ui, 1 rode paprika, 1 zakje geraspte kaas, 2 teentjes knoflook,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-02-2015
  • Internationaal Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Gevulde portobello

INGREDIENTEN

Portobello; kastanjechampignons; lente-uitjes; ham; knoflook; peper en zout; Philadelphia kruidenkaas; kruidenboter; cherrytommatjes en peterselie.

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-04-2012
  • Voorgerecht
  •  20-30 min.

Gevulde portobello

INGREDIENTEN

2 uien, 2 teentjes knoflook, 75 gram cherry tomaat, 4 portobello`s, 1 mozzarellabol, 2 1/2 eetlepel olijfolie, 2 versgemalen peper, 2 theelepel oregano, 1 1/2 eetlepel fijn gesneden basilicum

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-11-2009
  • Frans Voorgerecht
  •  0-10 min.

gevulde portobello

INGREDIENTEN

2 portobello chapginons, 1 rode ui, 2 tenen knoflook, 5 zongedroogde tomaten, 6 champignons, mespuntje chili, , 75 gr geitenkaas (bettine), 2 eetlepels paneermeel, scheut sinasappelsap, bolletje gember, zout / peper, , olijfolie

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-03-2005
  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  0-10 min.

Gevulde portobello

INGREDIENTEN

4 grote champignons (portobello)1 kleine ui1 koffielepel olie1 eetlepel water1 eetlepel yoghurt 0% v.g.1 eetlepel room 15 %v.g.3 eetlepels gehakte peterselie30 gram geraspte 30+ kaas.

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-01-2009
  • Slanke keuken Bijgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde portobello

INGREDIENTEN

200 gr oesterzwammen, - 4 portobellos, - 2 sjalotjes, - 1 teentje knoflook, - 2 eetlepels olie, - 2 theelepels basilicum op olie, - 2 eetlepels fijngesneden peterselie, - 125 ml water, - 1 zakje maaslander successaus, - witte peper uit de molen,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-12-1999
  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.

gevulde portobello

Beetje van Jamie, beetje experiment en echt heerlijk!

INGREDIENTEN

Smeersel: handvol verse tijm (alleen blaadjes), tl chilipoeder, 4 tenen knoflook (geperst), 1 tl venkelzaad, sap van 1 citroen, 6 flinke scheuten extra vierge olijfolie. Vulsel: 100 gr zachte geitenkaas, 2 eieren, 3 el room, verse oregano, (vers) geraspte (oude) parmezaanse kaas (ongeveer 50 gram, kan ook wel iets minder).

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-09-2003
  • Voorgerecht
  •  20-30 min.

Gevulde Portobello

Heerlijk en zeer makkelijk receptje uit de Allerhande.De Portobellos zijn gevuld met een mix van mascarpone en gorgonzola.

INGREDIENTEN

4 Portobellos, olijfolie, gomas(mix van mascarpone en gorgonzola-kaas. Te verkrijgen bij A.H in de koelvitrine bij de kazen), zwarte peper., Trosje cherry tomaten.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-06-2003
  •  
  •  10-20 min.

Gevulde Portobello

Gevulde Portobello

INGREDIENTEN

2 el vers broodkruim, 4 grote portobello′s, 3 el olijfolie, 10 gr platte peterselie (fijngehakt), 40 gr geraspte Parmezaanse kaas, 1 teentje knoflook (fijngehakt), 1 tl geraspte citroenschil, 8 schijfjes appel (granny)

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-10-2013
  • Internationaal Voorgerecht
  •  20-30 min.

Gevulde Portobello

INGREDIENTEN

2 uien, 2 teentjes knoflook, 75 gr cherrytomaatjes, 4 portabello's, 1 mozzarellakaasje, 2? eetlepel olijfolie traditioneel, versgemalen peper, zout, 2 theelepels oregano, 1? eetlepels fijngesneden basilicum

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-01-2006
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Gevulde Portobello

Een geweldig voorgerecht maar doet het ook als lunchhapje goed.

INGREDIENTEN

200 g oesterzwammen in stukjes, 2 charlotjes gesnipperd, 1 teentje koflook, gesnipperd, 2 el olijfolie, 4 portobello's, 2 tl basilicum ( eventueel op olie), 2 el peterselie, 125 ml water, 200 g geraspte kaas,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-07-2000
  • Vegetarisch
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Gevulde Portobello

Heel simpel, snel en lekker

INGREDIENTEN

4 Grote Portobellos, 2 Rijpe trostomaten, Kuipje kruidenroomkaas b.v. Paturain, Knoflook-Chiliolie

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-12-2010
  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.

Gevulde Portobello

Ook als voorgerecht een traktatie

INGREDIENTEN

200 gram oesterzwammen, in stukjes, 2 sjalotjes, gesnipperd, 1 teentje knoflook, gesnipperd, 2 el. olijfolie, 4 portobello's, 2 tl. basilicum op olie (potje van Silvo), 2 el. peterselie, fijngesneden, 125 ml. water, 1 zakje Maaslander Successaus, vers gemalen peper

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-08-2000
  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.

Gevulde Portobello

Ook lekker als voorgerecht

INGREDIENTEN

200 g oesterzwammen in stukjes, 2 sjalotjes, gesnipperd, 1 teentje knoflook, gesnipperd, 2 el olijfolie, 4 portobello's (supergrote champignons), 2 tl basilicum op olie, 2 el peterselie, fijngesneden, 125 ml water, 1 zakje maaslander successaus, vers gemalen peper

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-11-2000
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.

gevulde Portobello

INGREDIENTEN

Scheut olijfolie, 12 portobello`s, 1 venkel, 100 g gedroogde tomaat, 2 teentjes knoflook, zout, versgemalen peper, 100 g Parmezaanse kaas, ½ bosje basilicum

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-01-2010
  •  
  •  20-30 min.

Gevulde portobello-paddestoelen. (funghi portobello ripieni)

Als er portobello paddestoelen zijn een heerlijk recept om ze te vullen!

INGREDIENTEN

4 grote of 8 kleine portobello paddestoelen;, wat paneermeel;, wat parmezaanse kaas;, 1 ei;, 1 teentje knoflook;, wat pijnboompitten, wat fijngesneden kerstomaatjes;, 1 handvol peterselie;, wat extra vergine olijfolie;, peper en zout naar behoefte.,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-10-2015
  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Gevulde portobello paddenstoelen met Parmaham gedr.tomaat gorgonzola

Heerlijke gevulde paddenstoelen met gedroogde tomaten, olijven en gorgonzola. Echt iets voor de liefhebber van de Italiaanse keuken. Lekker als voorafje, maar ook als hoofdgerecht met een salade en een soepje vooraf of bij de lunch!

INGREDIENTEN

4 portobello paddenstoelen of hele grote champignons - 100 gr Parmaham - 4 gedroogde tomaten op olie - 4 el zwarte olijven zonder pit - 50 gr gorgonzola of zachte geitenkaas - kruim van een witte boterham - 1 los geklopt ei - 3 eetl slagroom of koffieroom - 2 eetl fijngehakte basilicum - zout en peper

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-02-2004
  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Chateaubriand met gevulde portobello

Pasta met ossehaas Hoofdgerecht van Inge

INGREDIENTEN

2 chateaubriands van elk 250 g, op kamertemperatuur, 2 eetlepels balsamicoazijn, 3 eetlepels olijfolie, 2 tenen knoflook, in dunne plakjes, 600 gr wilde spinazie, 4 portobello`s, 100 gr zachte geitenkaas, verkruimeld, 50 gr roomboer, 100 ml droge witte wijn, 100 ml tomatensap

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-09-2013
  •  
  •  30-60 min.

Gevulde portobello ‘s met taleggio – Ottolenghi

.

INGREDIENTEN

€ 4 grote portobello €s (van steeltjes ontdaan), € 6 eetlepels olijfolie, € 1 kleine ui, fijngesneden, € 1 stengel bleekselderij, in fijne blokjes, € 100 gram zongedroogde tomaatjes, fijngehakt, € 2 teentjes knoflook, fijngehakt, € 50 gram geraspte Parmezaanse kaas, € 1 eetlepel fijngehakte dragon, € 4 eetlepels gesneden basilicumblaadjes, € 100 gram Taleggio, in plakjes, € zout & versgemalen peper,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-08-2016
  • Wereld
  •  20-30 min.

Gevulde portobello uit de oven

INGREDIENTEN

* 4 portobello`s, * 2 eetl. olijfolie, * 1 rode ui, fijngesnipperd, * 50 g ontbijtspek, fijngesneden, * 2 teentjes knoflook, * 2 takjes tijm, alleen de blaadjes, * 4 blaadjes salie, gehakt, * 100 g zachte geitenkaas, * zout en versgemalen peper

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-10-2011
  • Internationaal Bijgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde portobello met smeltend zachte taleggio

Ik kon geen taleggio te pakken krijgen. Daarom heb ik chaumes gebruikt. Op internet was te vinden dat dit een bruikbaar alternatief kon zijn. Ik denk echter dat het met brie of camembert ook goed zal lukken. Even kijken dus wat er in jouw buurt allemaal te koop is. Man en ik aten er een lekkere salade bij met grof boerenbrood. Wat goede olijfolie, een fijn rood wijntje en je hebt een smakelijk vegetarisch gerechtje.

INGREDIENTEN

4 grote portobello's (van steeltjes ontdaan), 6 eetlepels olijfolie, 1 kleine ui, fijngesneden, 1 stengel bleekselderij, in fijne blokjes, 100 gram zongedroogde tomaatjes, fijngehakt, 2 teentjes knoflook, fijngehakt, 50 gram geraspte Parmezaanse kaas, 1 eetlepel fijngehakte dragon, 4 eetlepels gesneden basilicumblaadjes, 100 gram Taleggio, in plakjes, zout & versgemalen peper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-08-2016
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Gevulde portobello op z'n Italiaans

Een lkeer brunch/lunch gerecht, ook voor de vegetariërs onder ons.

INGREDIENTEN

* 4 grote portobello's, * 2 el olijfolie, * 1 teentje knoflook, * 200 g spinazie, * 2 tomaten, * 0,5 blikje tomatenblokjes à 400 g, * 1 tl oregano, * 1 bol mozzarella, * peper en zout,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-02-2017
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Gevulde portobello uit de oven

INGREDIENTEN

4 portobello`s, 2 eetl. olijfolie, 1 rode ui, fijngesnipperd, 50 g ontbijtspek, fijngesneden, 2 teentjes knoflook, 2 takjes tijm, alleen de blaadjes, 4 blaadjes salie, gehakt, 100 g zachte geitenkaas, zout en versgemalen peper, , ,

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-02-2012
  • Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Gevulde portobello met geitenkaas, spinazie en gremolata

Gevulde portobello's zijn altijd goed! Dit recept maak je met halfharde geitenkaas.

INGREDIENTEN

2 portobello's, 100 g verse spinazie, 100 g geraspte Arina geitenkaas, 2 el crème fraîche, 1 knoflookteen, fijn gehakt, peper en zout, , Voor de gremolata:, 1 knoflookteen, fijn gehakt, 10 g krulpeterselie, fijn gehakt, 2 el olijfolie, 2 el verse citroensap, , Voor de frisse salade:, 80 g jonge bladsla met rucola, rasp van een halve citroen, 1 el olijfolie, peper en zout

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-02-2017
  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Gevulde portobello uit de oven

Voedingswaarde per persoon: Eiwit 10 gr/vet 12 gr/koolhydraten 16 gr/kcal 215

INGREDIENTEN

4 portobello`s, 2 eetlepels olijfolie, 1 rode ui, fijngesnipperd, 50 gr ontbijtspek, fijngesneden, 2 teentjes knoflook, 2 takjes tijm, alleen de blaadjes, 4 blaadjes salie, gehakt, 100 gr zachte geitenkaas, Zout, Peper

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-01-2012
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Portobello al Mascarpone

Heerlijk romig gevulde paddestoelen. Doen het ook goed op de BBQ voor de vegetariërs i.p.v. `die eeuwige groentenburger`.

INGREDIENTEN

4 Portobello paddestoelen, 1 Bakje Mascarpone, 1 Teen Knoflook, 3 tot 4 takjes Dille

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-09-2013
  • Mediterraan
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Gevulde portobello met rundergehakt, prei, sjalotjes, gele p

Mmmm heerlijk.

INGREDIENTEN

2 Grote Portobello`s, 100 gr Rundergehakt, ¼ Spaanse Peper, ¼ Gele Paprika, 1 Sjalotjes, 2 el Olijfolie, 1 dunne Prei, 1 Teentjes Knoflook, 1 el Boter, , Snuifje Zout en Peper, 150gr Kruidenboter.

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-10-2011
  • Nederlands Voorgerecht
  •  30-60 min.

Portobello gevuld met blauwaderkaas

Lekker van smaak, en het ziet er mooi uit.

INGREDIENTEN

1/2 bakje tijm ( a 15 gram)., 4 portobello's , 1 teen knoflook fijngesneden, 2 eetlepels olijfolie, 1/2 handpeer b.v. conference, 4 eetlepels walnot!en, 40 gram saladecroutons naturel, 100 gram roquefort, 75 gram rucolaslamelange, ,  

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-11-2014
  • Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Pittig gevulde Portobello s uit de Airfryer

Als mijn man en ik er twee per persoon nemen, is dat genoeg als avondeten, er hoeft dan niets meer bij. Wil je het als lunch, neem je er één.

INGREDIENTEN

** 4 Portobello's (schoongeborsteld), ** 200 gram gesneden bacon (4 plakjes apart houden en de rest klein snijden), ** 1 bakje kruidenkaas (eventueel light ), ** 4 eetlepels Ajvar (ik gebruikte de pittige, je kunt ook milde nemen), ** ½ pot geroosterde paprika (klein gesneden), ** 2 sjalotjes (klein gesnipperd), ** 1 kleine rode ui (klein gesnipperd), ** 3 teentjes) knoflook, (geplet en klein gehakt), ** 1 bosje verse tijm (klein gehakt), ** 1 bosje peterselie (klein gehakt), ** 1 rode peper (klein gesneden), ** 4 eetlepels geraspte kaas, ** 1 dessertlepel arachide olie (om in te bakken, mag ook andere olie zijn), ** eventueel peper en zout uit de molen naar smaak (ik heb geen peper en zout gebruikt omdat de bacon al zout genoeg is en het gerecht verder ook pittig genoeg is. Proef zelf even, ik zou het niet erbij doen)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-09-2017
  • Wereld Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Gevulde portobello op een bedje van zoete aardappel rosti

Lekker 

INGREDIENTEN

6 portobello's, 600 gr zoete aardappel, ei, rode peper, peccorino, veldsla, puntpaprika, mozzarella, peterselie, rode ui, 12 el olijfolie, 5 knoflookteentejes, 50 ml witte wijn

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-04-2015
  • Europees Bijgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde Portobello op een bedje van rucolasla met een balsam

INGREDIENTEN

4 portobello`s, 150gr gorgonzola dolce, 50gr gepelde walnoten, 50gr gepelde pistachenoten, 50gr geroosterde pijnboompitten, 200gr gemengde rucola sla, 50gr champignons, 50gr prei, 1 ui, ½ winterpeen, 1 stengel selderij, 1 dl gewone donkere(goedkope) balsamicoazijn, blokje groentebouillon, 1 dl goede (kwalitatieve) donkere balsamicoazijn, Extra vierge olijfolie,

  •  Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-04-2010
  • Italiaans Voorgerecht
  •  60-120 min.

Portobello paddestoelen op zijn Caprese gevuld. (funghi portobello ripieni di caprese)

Gevulde portobello paddestoelen op klassieke wijze gevuld!

INGREDIENTEN

4 grote portobello paddestoelen;, 8 kers- of cherrytomaatjes;, 4 eetlepels verse mozzarella;, 2 eetlepels verse basilicum, grof gescheurd;, 2 eetlepels extra vergine olijfolie;, 1-2 eetlepels glazuur van balsamico-azijn;, naar behoefte zout en zwarte peper.

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-02-2016
  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Gevulde portobello's

INGREDIENTEN

2 portobello paddestoelenwat geraspte pardano kaasgedroogde tijmgedroogde basilicum125 gram creme fraichegedroogde chilipeper

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-01-2005
  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.

Gevulde portobello's

Bevat per eenpersoonsportie: energie 160 kCal - eiwit 10 g - vet 12 g - koolhydraten 2 g

INGREDIENTEN

4 grote portobello champignons, 2 eetlepels olijfolie, 1 limoen, schoongeboend, 15 g tijm, alleen de blaadjes, 100 g feta-kaas, 75 g waterkers

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-09-2007
  • Mediterraan
  •  10-20 min.

Gestoomde gevulde champignons met kipgehakt

(4 pers) Voorgerecht van "moesje2"

INGREDIENTEN

500 gr. portobello champignons, 300 gr. kipgehakt, 1 eierdooier, 4 el. basilicum, verse, gehakte, Peper, Zout, Olie,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-11-2002
  • Voorgerecht
  •  20-30 min.

Gevulde portobello`s

Energie 160 kCal- Eiwit 10 g- Vet 12 g- Koolhydraten 2 g (per eenpersoonsportie)

INGREDIENTEN

4 grote portobello champignons, 2 eetlepels olijfolie, 1 limoen, schoongeboend, 1 takje tijm (zakje a 15 g), alleen de blaadjes, 100 g feta-kaas, 1 zakje waterkers (biologisch, 75 g)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-10-2009
  • Mediterraan
  •  10-20 min.

Gevulde portobello's

De lekkerste gevulde portobello's, heerlijk in combinatie met bokbier. 

INGREDIENTEN

4 portobello's, 100 g roomboter, Vulling 1:, 50 g gerookte forel + extra boter, 5 g peterselie, 5 g bieslook, Vulling 2, 25 g macadamia noten, 25 g pecannoten, 2 el suiker, Vulling 3, 2 bietjes, in blokjes gesneden, 1 el balsamico azijn, 1 sjalotje, fijn gesneden, Vulling 4, 50 g blauwe kaas, in blokjes

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-10-2017
  • Wereld
  •  10-20 min.

Gevulde portobello's

INGREDIENTEN

2 portobello's, 1 teen knoflook, 1 sjalotje, olijfolie, versgemalen zwarte peper, 50 gr. geraspte Parmezaanse kaas

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-11-2007
  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  10-20 min.

Heerlijke gevulde portobello's

.

INGREDIENTEN

* 500 g portobello paddenstoelen, * 2 eetlpl olijfolie, * 2 teentjes knoflook, fijngehakt, * 1 eetlpl gehakte peterselie, * 1 theelpl tijm, fijngehakt, * Zout en peper naar smaak, * 4-5 plakken smeltkaas (b.v. taleggio)

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-01-2017
  • Europees
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

GEVULDE VARKENSHAAS MET AARDAPPELTJES EN SLA

INGREDIENTEN

=1 varkenshaas(ca.550 gram) 2 eetl.olijfolie = 3 theel. pesto rosso, =50 gram geraspte kaas = 1 pak prochutto mediterrane ham, =1 pak aardappelschijfjes= 1 sjalotje = knoflook = 4 portobello` s, grof gehakt = 2 tomaten = 1ui = 1 krop sla:, (TIP: Kant en klare honing-mosterd dressing voor de sla)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-03-2009
  • Spaans
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top