1. Home
  2. Recepten
  3. Gevulde Pasteitjes Argentijns

Gevulde pasteitjes argentijns recepten (2) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Gevulde pasteitjes

Met garnalen en vis,uit Argentinie.

INGREDIENTEN

Voor de vulling:, 6-7 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 2-3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie, 1/8 liter vis- of kippenbouillon (van tablet mag), 100 g gepelde garnalen, 200 g visfilet (kabeljauw, schelvis), 3 eetlepels gehakte amandelen, 1/2 theelepel paprikapoeder, worcestersaus, 1/2 theelepel zout, 1/2 theelepel zwarte peper, Voor het deeg:, 300 g bloem, 1 theelepel zout, 200 g koude boter, 2 eidooiers, 3-4 eetlepels water, bloem om te bestuiven., , Voor de garnering:, 1 citroen, peterselie.,

  •  Tussengerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-01-2002
  • Argentijns Tussengerecht
  •  10-20 min.

Gevulde pasteitjes met garnalen en vis

Uit Argentinie; van "moesje2"

INGREDIENTEN

Voor de vulling:, 6-7 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 2-3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie, 1/8 liter vis- of kippenbouillon (van tablet mag), 100 g gepelde garnalen, 200 g visfilet (kabeljauw, schelvis), 3 eetlepels gehakte amandelen, 1/2 theelepel paprikapoeder, worcestersaus, 1/2 theelepel zout, 1/2 theelepel zwarte peper, , Voor het deeg:, 300 g bloem, 1 theelepel zou, t 200 g koude boter, 2 eidooiers, 3-4 eetlepels water, bloem om te bestuiven, Voor de garnering:, 1 citroen, peterselie,

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-01-2003
  • Argentijns Voorgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top