- Eigen recept
Hapjes / tapas
Verschillende warme en koude hapjes voor een tapas avond, een feestje of bij de borrel. Simpel, zonder teveel ingrediënten en iedereen lust ze! Alle hapjes kunnen (deels) van tevoren gemaakt worden.
Gevulde cherrytomaatjes • Bakje cherrytomaatjes • Bakje roomkaas • Pesto Meng een half bakje roomkaas met een half potje pesto. Snijd de bovenkant van de cherrytomaatjes en bewaar de kapjes. Hol de binnenkant uit met een theelepel. Vul de tomaatjes met het roomkaas/pesto mengsel met een theelepel. Doe de kapjes terug op de tomaatjes. Gevulde eieren • 10 eieren • 3 el Mayonaise • Kerriepoeder • Bieslook • Zout en peper Kook de eieren hard in 10 minuten en laat ze schrikken. Pel de eieren, snijd ze doormidden en zorg hierbij dat de dooier in het midden zit. Prak de eieren met 3 el mayonaise fijn tot een smeuig mengsel. Voeg de kerrie toe en knip de bieslook erboven in stukjes. Voeg zout en peper toe. Gebruik een spuitzak of een diepvrieszakje om de halve eieren te vullen. Mini-satétjes • 500 gr kipfilet • 2 el Ketjap Manis • 1 tl Sambal Oelek • 2 teentjes knoflook • Zout en peper • Cocktailprikkers Snijd de kipfilet in kleine stukjes. Pers de knoflook en meng met de ketjap en sambal. Voeg zout en peper toe en laat 15 min intrekken. Doe de cocktailprikkers in een bekertje water. Rijg 2 á 3 stukjes op een prikkertje. Bak de satétjes in ongeveer 7 min gaar in een grillpan of koekenpan met een klein beetje olie. Koud of warm serveren met evt. satésaus. Pittige gehaktballetjes • 500 gr gehakt • Kleine ui • 2 teentjes knoflook • 1 ei • Paneermeel • 1 el Ketjap Manis • 1 tl Sambal Oelek • Zout en peper Snipper de ui fijn en pers de knoflook. Meng alle ingrediënten met het gehakt en vorm kleine balletjes. Bak de gehaktballetjes in boter of olie aan tot ze bruin gekleurd zijn. Zet dan het vuur laag en laat met de deksel door garen. Regelmatig keren. Warm of koud serveren met een sausje. Tomatentaartjes • 8 plakjes bladerdeeg • 3 á 4 tomaten • 1 ui • 2 teentjes knoflook • Blikje tomatenpuree • Oregano • Olijfolie • 1 ei • Zout en peper Verwarm de oven voor volgens de bereidingswijze op de verpakking van het bladerdeeg. Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Snijd de tomaat in plakjes en de ui in halve ringen. Smeer in het midden van ieder plakje een beetje tomatenpuree. Beleg de saus met een paar plakjes tomaat en ui. Pers een beetje knoflook erover uit, strooi oregano, zout en peper eroverheen. Sprenkel een paar druppels olijfolie over de taartjes. Smeer om het beleg een beetje ei met een kwastje. De taartjes zullen in het midden laag blijven, maar de zijkanten gaan omhoog waardoor je een soort bakjes krijgt. Bak de taartjes in de oven volgens de bereidingswijze op de verpakking van het bladerdeeg. Gegratineerde champignons met kruidenboter • Bakje champignons • Bakje kruidenboter • Zakje geraspte kaas (bijv. Parmezaanse kaas) Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak de champignons schoon en snijd de binnenkant eruit. De zaadlijsten hoeven niet helemaal verwijderd te worden. Doe een beetje kruidenboter in de champignons. Leg de champignons in een schaal en strooi er geraspte kaas overheen. Zet ongeveer 8 min in de oven. Carpaccio amuse • Pakje carpaccio • Rucola • Amuselepels Leg op iedere amuselepel een plakje carpaccio. Strooi hierover de pijnboompitten, Parmezaanse kaas en de dressing en vouw de plakjes dicht. Leg er een paar blaadjes rucola op. Tortilla`s • 4 eieren • 150 gr voorgekookte aardappelschijfjes • Room of melk • Zout en peper Kook de aardappelschijfjes een paar minuten voor in de magnetron (bijv. 4 min op 750 watt). Kluts de eieren, voeg hier een scheutje room of melk en zout en peper aan toe. Meng met de aardappelschijfjes. Maak een dikke tortilla in een koekenpan. Zet het vuur niet te hoog en leg er een deksel op. Draai de tortilla m.b.v. de deksel om. Zorg ervoor dat het ei overal gestold is. De buitenkant mag iets bruin gekleurd zijn. Snijd in parten of vierkante stukken. Serveer warm of koud. Tip: voeg wat gekookte en uitgelekte spinazie toe. Kipkluifjes • Kippenpootjes/kluifjes • Kipkruiden of: • 1 el Ketjap manis • 1 tl Sambal • 1 teentje knoflook • Zout en peper Wrijf de kippenpootjes in met de kipkruiden of marineer ze in de ketjap, sambal, uitgeperste knoflook en zout en peper. Bereid de kippenpootjes in de oven volgens de bereidingswijze op de verpakking. Serveer warm of koud. Wraps met zalm en roomkaas • 2 wraps • Bakje roomkaas • Zalm • Dille • Zout en peper Smeer de wraps in met roomkaas. Verdeel plakjes zalm over de wraps. Strooi dille en zout en peper over de zalm. Rol de wraps op, snij in stukjes en serveer met de zijkant naar boven. Komkommerschuitjes met tonijnsalade • 1 Komkommer • Blikje tonijn • 2 el Mayonaise • Bieslook • Tomatenketchup • Zout en peper Laat de tonijn uitlekken. Meng de tonijn met de mayonaise, bieslook, zout en peper en een scheutje tomatenketchup. Schil de komkommer, snijd in de lengte door en verwijder de zaadlijsten. Vul de komkommer met tonijnsalade en snijd in stukken. Strooi er versgemalen peper over.
- Internationaal
- 30-60 min.
- Geplaatst op06-08-2011Internationaal30-60 min.
Met gedroogde tomaat en Mozarella gevulde kipfilet
2 kipfilets, plak mozarella, zongedroogde tomaatjes naar smaak in reepjes, fijngehakte salie, 2 plakjes parmaham
- 30-60 min.
- Geplaatst op05-06-201130-60 min.
- Eigen recept
Gevulde kipfilet.
4 kipfilets., Zongedroogde tomaatjes., Pijnboompitten., Spekjes., Seranoham, Peper., Zout.,
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op04-09-2008Hoofdgerecht30-60 min.
Mmm...huzarensalade met gerookte kipfilet
Deze overheerlijke salade heb ik gemaakt voor Oudjaar. Een succes. Meestal blijft er veel over maar deze salade was schoon op.Het recept staat in het AH-boek "De smaak van december". Ik heb er nog wat aan toegevoegd. Een TOPPER!!!! Als garnering kun je je eigen ideeën gebruiken. Ik had er gevulde eieren en gevulde tomaatjes omheen gelegd. Laat je fantasie werken.
750 gram vastkokende aardappelen, 3 eieren, 100 ml mayonaise, 50 ml creme fraiche, 4 eetlepels fijngehakte peterselie, 4 eetlepels fijngehakte bieslook, 250 gram kleine augurkjes, 300 gram gerookte kipfilet, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 1 appel (Elstar), 2 theelepeltjes mosterd, peper, zout, 2 theelepels paprikapoeder, 1/2 dl witte azijn, 1 eetlepel suiker, blaadjes sla om te garneren,
- Nederlands
- 30-60 min.
- Geplaatst op03-01-2008Nederlands30-60 min.
Gevulde Kipfilet
De lekkerste recepten om samen te koken Je kunt natuurlijk uit eten gaan. Maar het is net zo gezellig om samen te koken. Proef samen of het lukt, en dek gezellig de tafel voor twee. Kaarsje erbij, en er is minstens zoveel sfeer als in het duurste restaurant. En met deze recepten maak je ook een heerlijke maaltijd klaar. En voor de echte koks onder ons, geen recept staat vast. Je kunt naar hartelust uitproberen...
2 kipfilets -, 75 gr. Kernhemmer Kaas -, teentje knoflook -, klein preitje -, 2 plakken Parmaham -, peper en zout.
- Nederlands Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op30-01-2001Nederlands Hoofdgerecht30-60 min.
met geitenkaas gevulde kipfilet en honingjus
Wat moet je daar nog over uitleggen? Het is gewoon heerlijk!
7,5 g verse tijm; 100 g zachte geitenkaas zonder korst (bijv. Chevre de bellay of Bettine blanc); 1 bosuitje, in ringetjes; versgemalen zwarte peper; 4 kipfilets; 100 g Ardennerham; 25 g boter; 1/2 pot gevogeltefond; 1 el vloeibare honing; 1 el Japanse sojasaus (of ketjap manis)
- Frans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op06-07-2005Frans Hoofdgerecht20-30 min.
Gevulde kipfilet
Snel en makkelijk.
1 grote dubbele kipfilet, 1 ons ontbijtspek, 1 pakje Bousin of Paturain of een andere kruiden kaas.
- Goedkoop en snel Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op13-01-2005Goedkoop en snel Hoofdgerecht20-30 min.
Gevulde Kipfilet
Gevulde kipfilet met paddestoelen in een saus van bruin bier, honing en tijm
? 2 kipfilets, ? 150 gr. Roompate, ? 2 bosuitjes, ? 150 gr gemengde paddestoelen, ? 1 kleine ui (fijngehakt), ? 1 flesje bokbier, ? boter, olijfolie, ? peper, zout, honing, tijm, sinaasappelmarmalade, ? gevogeltefond of ? blokje kippebouillon, ? houten prikkers,
- Internationaal Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op17-09-1998Internationaal Hoofdgerecht30-60 min.
- Eigen recept
Gevulde kipfilet
.
VOOR GEVULDE KIPFILET: , 2 halve kipfilets - verse roomkaas (ik gebruik bieslook roomkaas) - 2 plakken ham - zout - peper - satestokjes - olijfolie voor bakken, , VOOR TOMAAT: , 2 rijpe tomaten in twee halve sterren gesneden - ham, heel fijn gesneden - vinegrette gemaakt van ui-fijn, olijfolie, citroensap, gemengde groene kruiden, ietsje suiker, zout, peper (meng goed), , , VOOR STOKBROOD:, 1 stokbrood diagonaal open gesneden - kruidenboter - dadels, fijn (optioneel)
- Multi-cultureel Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op23-05-2005Multi-cultureel Hoofdgerecht20-30 min.
Gevulde Kipfilet
Dit gerecht kost bijna geen tijd en is heerlijk en feestelijk.
Kipfilet, rauwe ham, verse roomkaas, zaanse mosterd.
- Goedkoop en snel Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op25-04-1999Goedkoop en snel Hoofdgerecht20-30 min.
gevulde kipfilet
Kipfilet gevuld met kruiden en mozzarella
2 kipfilets, paar plakken bacon, bolletje mozzarella, olijven zonder pit, tomaten op olie, zelfgemaakte pesto of verse kruiden, boter of olie om in te bakken, versgemalen peper
- Italiaans Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op30-12-1999Italiaans Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Wrap met gepaneerde kipfilet en frisse groenten!
Heerlijk gevulde wrap met krokante gepaneerde kip op een bedje van frisse ijsbergsla met tomaat en spek. Met bovenop een heerlijke honing/dille dressing!
500 gram kipfilet, 2 winterpenen, 3 tomaten, 1 rode ui, pakje ontbijtspek, halve krop ijsbergsla, 200 gram kwark(mag ook creme fraiche zijn), Honing dille dressing (ik heb de dressing bij de sligro gekocht maar mag ook andere zijn), Tortilla wraps, marinade kipfilet:, Flinke scheut ketjap, Theelepel sambal, Stukje geraspte gember( mag ook gembersaus zijn), 2 teentjes knoflook, eetlepel paprika poeder, Scheut zonnebloemolie, Paneer voor de kip:, 12 crackers/toastjes (mogen ook beschuitjes zijn maar dan ietsje minder natuurlijk), 4 eetlepels boter, 2 teentjes knoflook, 1 citroen, Snufje zout en peper, wat bloem, 1 a 2 eieren(ligt eraan hoe groot ze zijn)
- Geplaatst op12-02-2014
gevulde kipfilet
Dit kipgerecht is verrassend gevuld met kwarteleitjes en staat prachtig op uw (paas)brunchtafel
250-300 gr spinazie3 eetlepels olijfolie3 grote enkele kipfilets125 gr ricotta(Italiaanse kaas)2 gedroogde tomaatjes, fiijn gesnedenzout en peper15-18 hard gekookte kwarteleitjes6 plakken rauwe ham
- Nederlands
- 30-60 min.
- Geplaatst op04-05-2002Nederlands30-60 min.
Gevulde kipfilet
Kipfilet gevuld met philadelphia light of naar keuze een andere smaak. omwikkeld met heerlijke pancetta of coburgerham
- 4 kipfilets, - 100 g Philadelphia Light(of naar keuze bijv. pesto-philadelpia, - 12 plakjes pancetta
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op05-11-2011Hoofdgerecht20-30 min.
Gevulde Kipfilet
Kipfilets gevuld met kaas,prei,en knoflook,omwikkelt met parmaham.
4 kipfilet,s*1.5 ons kernhemmer kaas*1 teentje knoflook*1 klein preitje*4 plakken parmaham*peper/zout.
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op08-01-2000Hoofdgerecht10-20 min.
Gevulde kipfilet
Kipfilet met kaas, rauwe ham en tomaat; dit recept heb ik ooit eens in een blad gelezen. Geen idee waar het was maar wel erg lekker.
4 grote kipfilets, 4 plakken belegen kaas, 4 plakken rauwe ham (persoonlijk gebruik ik het liefst parmaham), 4 trostomaten, bakboter, wat kipkruiden en piripiri
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op11-10-2003Hoofdgerecht20-30 min.
gevulde kipfilet
Lekker gevuld met o.a. pesto en knoflook, je moet geen sociale events hebben 's avonds
Knoflook, rode pesto, parmezaan, rozemarijn en tijm, kipfilet, peper, zout en olijfolie
- Mediterraan Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op15-11-2002Mediterraan Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Pittig gevulde Kip Cordon Bleu bomvol smaak
Een overheerlijke gevulde kipfilet bomvol smaak en 100x beter dan die fabrieksrotzooi uit de super want die komt er bij ons niet in.
4 mooie gelijke kipfilets, 8 plakjes katenspek (versafdeling AH), 4 plakjes jong belegen kaas (ik gebruik Beemster), Roquefort of Gorgonzola, Peper, Zout, 1 Ei, Paneermeel, Roomboter, Olijfolie
- Multi-cultureel Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op13-07-2012Multi-cultureel Bijgerecht10-20 min.
gevulde kipfilet
Kipfilet gevuld met roomkaas en ananas
1/2 kipfilet, 3 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel balsamicoazijn, 1 theelepel komijn, 1 theelepel koriander, 1 theelepel kerrie, 1 teentje knoflook, 2 eetlepels roomkaas, 1 schijf ananas
- Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op30-10-2002Bijgerecht20-30 min.
Gevulde kipfilet
Gevulde kipfilet met kaas en spinazie
225g Iglo minispinazie, 30g pijnboompitten, 1 teentje knoflook, 60g gerapste belegen kaas, peper ern zout, 4 kipfilets
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op20-10-2001Hoofdgerecht20-30 min.
gevulde kipfilet
Gevulde kipfilet in paprikaroom saus
5 erse kipfilets (kleintjes), 3 eetlepels slagroom, 1 ei, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, een kwart stukje rode paprika. 1 thelepel paprika poeder 1 eetlepel fijn gesnedenbieslook, een half borreltje cognac.---------------------------------------------, Voor de saus. 1 grote rode paprika, 3 dl koksroom naar smaak peper en zout
- Internationaal Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op20-11-2004Internationaal Bijgerecht30-60 min.
Gevulde kipfilet
Gevulde kipfilet met kaas, rauwe ham en tomaat.
2 kipfilets, 2 plakjes rauwe ham, 2 plakjes kaas, 2 plakjes tomaat, 1 theelepel gedroogde provenciaalse kruiden, 1 eetlepel boter, 1 eetlepel olijfolie, bloem
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op15-12-2011Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
Gevulde kipfilet
Variatie op cordon bleu.
Kipfilet,HAM,Kruidenkaasje(ik gebruik meestal Boursin.Ei en paneermeel
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op26-07-2002Hoofdgerecht10-20 min.
Gevulde kipfilet
1 halve kipfilet, plakje cervelaat of ham, plakje kaas of smeerkaas, cocktailprikker, kipkruiden, 1 eetl. olie en 10 g boter of margarine.,
- Internationaal Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op16-08-2002Internationaal Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
gevulde kipfilet
500 gram kipfilet, 2 uien, theelepel sambal, teentje knoflook, 5 eetlepels ketjap (zoet), paprikapoeder, zout en peper, gele rijst, taugé,prei, 300 gr rundergehakt, olijfolie, peterselie, aardappels, worteltjes, ananas, , , ,
- Aziatisch Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op23-01-2009Aziatisch Hoofdgerecht30-60 min.
Gevulde Kipfilet
Een gevuld kipfilet op een andere wijze bereid.
1 kipfilet (enkele), 50 gram kalsleverworst (eventueel met truffel), 2 schijfjes gedroogde ham (naar eigen keuze), peper en zout, stukje roomboter, 2 blaadjes basilucum, , dit per persoon,
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op30-01-2000Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Gevulde kipfilet
Gevulde kipfilet / zelf gemaakte kip cordon bleu
2 kipfilets (scharrel), klein beetje melk, 1 beschuit (bio), rode pesto, (rauwe) ham, kaas (of mozzarella), zout, kerriepoeder en paprikapoeder.
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op04-02-2013Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
Gevulde kipfilet
1 halve kipfilet, plakje cervelaat of ham, plakje kaas of smeerkaas, cocktailprikker, kipkruiden, 1 eetl. olie en 10 g boter of margarine.
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op04-11-2002Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
Gevulde Kipfilet
Kipfilets gevuld met kaas,preien knoflook,omwikkelt met parmaham
4 kipfilets,1,5 ons kernhemmerkaas,teentje knoflook,klein preitje,4 plakken parmaham,peper en zout naar smaak, 4 cocktailprikkers
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op12-01-1999Hoofdgerecht20-30 min.
Gevulde Kipfilet
Bevat p.p. ca. 520 kcal., 2180 kJ, 35 gr. eiwit, 36 gr. vet, 8 gr. koolhydraten.
2 dubbele kipfilets, 125 gr. kruidenkaas, 100 gr. rauwe ham, 10 blaadjes basilicum, 1 dl (olijf)olie, 1 1/2 dl witte wijn, 150 gr. diepvries doperwten, 200 gr. tomatenblokjes uit blik
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op26-11-1998Hoofdgerecht20-30 min.
gevulde kipfilet
Van te voren te bereiden, alleen nog in de oven
4 enkele kipfilets. 1 pakje mon chou a 100 gr. 100 gr rauwe ham . 1 eetlepel grove mosterd
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op13-04-2003Hoofdgerecht30-60 min.
Gevulde Kipfilet
Gevulde kipfilet met ham en kaas, gecombineerd met aardappelpuree en een frisse salade
4 kipfilets, 4 olakken kaas, 4 plakken rauwe ham, peper, zout, bloem
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op04-01-2001Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Gevulde kipfilet
Zachte zoete gevulde kip
Kipfilet, Honing, Gerasptekokos, Feta, Prei, Ei
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op31-01-2010Hoofdgerecht30-60 min.
Gevulde kipfilet
Met kaas en mango
2 eetlepels gepelde ongezouten pinda?s, 100 gr. kipgehakt, 4 eetlepels losgeklopt ei, 50 gr. verse roomkaas, 2 eetlepels mangochutney, 1 theelepel sambal trassi, zout, 2 enkele kipfilets, 2 takjes peterselie
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op20-08-2002Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
Gevulde kipfilet
1 dubbele kipfilet, 6 zwarte gedroogde pruimen, stukje boter, 1 theelepel dragon, 1 blikje tomatenpuree, 2 cocktail prikkers, 2dl Licor 43, 2oo gram gemalen oude kaas, peper en zout
- Geplaatst op17-03-2011
GEVULDE KIPFILET
250 ? 300 gr spinazie, 3 eetl olijfolie, 3 grote enkele kipfilets, 125 gr ricotta (Italiaanse kaas), 2 gedroogde tomaatjes, fijngesneden, zout, peper, 15 ? 18 hardgekookte kwarteleitjes, 6 plakken rauwe ham, ,
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op08-04-2002Hoofdgerecht30-60 min.
Gevulde kipfilet
Kipfilet gevuld met feta en bosui
4 kipfilets, 200 gram feta, 3 bosuitjes, 1 dl. room, bruschetta
- Goedkoop en snel Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op04-12-2001Goedkoop en snel Hoofdgerecht20-30 min.
Gevulde Kipfilet
Lekker romige kip
Zout, peper, verse dragon, olie, 1 ei, 1 sjalotje, 2 citroenen, 2 dl. creme fraiche, 4 enkele kipfilets, 75 gram roomkaas
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op04-10-2000Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
Gevulde kipfilet
* 4 dikke kipfilets, * 4 eetlepels gehakte basilicum, * 2 teentjes koflook, * 8 plakjes kaas, * cocktailprikkers, * 50 g boter
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op28-03-2006Hoofdgerecht20-30 min.
Gevulde kipfilet
4 kipfilets, 125 gram mozzarella, 4 plakken parmaham, 8 blaadjes basilicum, zout en peper, 1 eetlepel olie, 2 eetlepels boter, 300 gram macaroni, 1 ui, 250 gram spinazie, 1 eetlepel creme fraiche,
- Italiaans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op08-02-2013Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
Gevulde kipfilet
Gevulde kipfiletbron:www.c1000.nl
4 enkele kipfilets, 2 el mosterd, 8 plakjes C1000 Vers Elzasser cervelaat, 3 el bak & braad vloeibaar bakvet (C1000 Selectie)
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op20-08-2003Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.