1. Home
  2. Recepten
  3. Aardappelen
  4. Gevulde Aardappel

Gevulde aardappel recepten (389)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Heerlijke Oer- Hollandse erwtensoep uit eigen keuken!

Het is weer zover, het is koud buiten, het vriest hier nu ik dit recept schrijf en zojuist dus de eerste echte verse `snert` van het jaar gemaakt. Verantwoord gevuld en erg voedzaam. Heerlijk en veel lekkerder dan uit een blik of zak of die kant en klare van de Hema. Een grote pan verse soep en hij is op dag 2 nog veel lekkerder! Ook erg makkelijk als er mensen aanschuiven want iedereen vind het wel lekker. Niet echt moeilijk, iedereen kan dit maken. Hier kan iedereen het hele najaar, de hele donkere periode en de hele winter van genieten. Het kookproces is slowcooking en de helft sneller de snelkookpan. Ik hoor wel wat men er van vond, maar deze is vreselijk lekker. Géén natte vingerwerk door er maar een half varken in te smijten, maar verantwoord gevuld met goede en lekkere dingen. Eet smakelijk!

INGREDIENTEN

1 knolselderij 3 prei in halve ringen 2 winterwortels (julienne) 1 stengel bleekselderij (halve ringen) 500 gr spliterwten 2 bosjes selderij 1 grote ui 2 aardappels Handje verse peterselie 3 bouillonblokjes rund 2 bouillonblokjes groente 500 gr speklappen óf schouderkarbonade 5 peperkorrels Zeezout Zwarte peper uit je molen 3 liter water 2 ambachtelijke rookworsten

Bereidingswijze

Neem een hele grote pan en vul die met het water. Voeg de bouillonblokjes toe en breng aan de kook. Doe de spliterwten in een vergiet en was ze. Als het water kookt voeg je ze toe met de peperkorrels. Laat nu langzaam ~2 uur pruttelen en roer af en toe om totdat het een groene massa wordt zonder harde brokjes van erwt. Snij het vlees klein en voeg het toe. Dan kan het meekoken totdat het zacht is en uit elkaar valt. Ook dit geeft smaak af. Snij de groente, de knolselderij in blokjes, prei in ringen, de ui in halve ringen en wortels in kleine stukjes. Doe nu de groente er bij en de aardappel in stukjes (deze bindt vloeistof en zorg dat het wat dikker wordt, zetmeel). Laat zo nog 25 minuten doorpruttelen, de groente wordt nu lekker zacht en er is een rijk gevulde, gezonde soep. Maak hem af met wat vers gesnipperde peterselie en de bladselderij. Proef even en voeg dan eventueel nog wat zout en peper toe. Laat de rookworst in een aparte pan met water opwarmen op 80 graden, niet koken want anders gaat hij stuk. Zo blijven de lekkere sappen in de worst bewaard! Snij de worst in dunne plakjes en voeg toe aan de soep. Lekker smullen maar weer! Krijgt men geen spijt van want is erg lekker en gezond. Om er nog wat extra pit aan te geven kan er in de kom nog wat maggi in naar smaak. Blijf wel af en toe roeren want er is niets viezers dan aangebrande snert en ook deze soep is prima in te vriezen en dan maanden houdbaar.

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op29-10-2012
  • Nederlands
  •  > 120 min.

Gepofte gevulde aardappel

INGREDIENTEN

4 grote aardappelen, , (2 eetl. olijfolie), 100 g magere gerookte spekblokjes, 1 sjalotje, gesnipperd, 1 theel. mosterd, 2 eetl. volle yoghurt (Melkan), 1 eetl. gehakte bieslook, zout en versgemalen peper, 50 g geraspte belegen kaas

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-04-2010
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Spaans gevulde zoete aardappel

Lang leve de zoete aardappel!

INGREDIENTEN

4 grote zoete aardappels, ongeschild, 1 rode paprika, in de lengte gehalveerd, zaadlijsten verwijderd, 300 gram chorizo, in de lengte gehalveerd en in plakjes gesneden, 4 tenen knoflook, ongepeld, 160 ml zure room, sap van een 1/2 citroen, 1 rode ui, fijngesneden, 1/2 bosje bladpeterselie, blaadjes fijngesneden, 1 tl gerookt paprikapoeder

  • Spaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-01-2016
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

**GEPOFTE GEVULDE AARDAPPEL**

Je kunt de aardappelen ook poffen in de magnetron,(je hoeft dan niet in te prikken) Leg de aardappels uit elkaar in een lagere magnetronschaal en pof ze onafgedekt 8 - 10 minuten ( op 800 Watt) Laat de gepofte aardappels even staan.    

INGREDIENTEN

=4 grote Aardappels met schil,schoongeboend., =2 eetl.Olijfolie. = 100 gram magere gerookte, spekblokjes. = 1 Sjalotje, gesnipperd., =1 Tl.Mosterd. = 2 eetl. Griekse Yoghurt., =1 eetl. gehakte Bieslook. = 50 gram geraspte belegen Kaas.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-11-2015
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gevulde aardappel

U kunt de aardappelen 1 dag van tevoren poffen. Bereid ze op de dag zelf verder.

INGREDIENTEN

4 grote aardappelen kruimig, schoongeboend 25 g boter 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 100 g jong belegen kaas, geraspt 1/2 bakje bieslook (a 20 g), fijngesneden 1 ei, losgeklopt

  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-12-2010
  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.

Gevulde Aardappel

Groente hap voor baby's van 6 to 12 mnd

INGREDIENTEN

1 grote aardappel-1 thl bloem-100ml opvolgmelk-uitgelekte tonijn(in water)-gare doperwten-stukjes gekookte wortel

  • Kinderkeuken Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-07-2000
  • Kinderkeuken Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
Populaire aardappelen recepten

Gevulde aardappel

Feestelijk gerecht.

INGREDIENTEN

I exstra grote aardappel, b.v. superbint., 1 dunne prei, 50 gr. gerookte zalmsnippers, 50 gr kleine tuinbonen (diepvries), elk 1 tl. mosterd en mierikswortel puree (potje), 2 eetl. versgehakte dille, zout, peper, 1 eetl. pizzakaas, 1/2 dl bouillon

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-05-2001
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Gevulde aardappel

Bewerkelijk aardappelgerecht voor 4 personen, lekker bij rosbief.

INGREDIENTEN

4 zeer grote aardappelen, 4 eetl geraspte gruyere, 6 eetl Cottage cheese, peper en zout, 1 eierdooier, 2 dl bouillon,

  • Slanke keuken Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-06-2001
  • Slanke keuken Bijgerecht
  •  60-120 min.

Gevulde aardappel

Een lekker voorgerecht uit de oven deze gevulde aardappel met ui en gerookte zalm

INGREDIENTEN

- 4 aardappelen, - 1 grote witte zoete ui, - 4 sneetjes gerookte zalm, - viseitjes (kaviaar of zwarte lompviseitjes), - Solo Margarine, - peterselie, - bieslook, , , , , , ,

  • Belgisch Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-05-2006
  • Belgisch Voorgerecht
  •  20-30 min.

Gevulde aardappel

Echt iets voor 4 fijnproevers! kleine aardappelen kunnen als borrelhapje geserveerd worden

INGREDIENTEN

4 aardappelen (of 8 kleine aardappelen of 16 zeer kleine aardappelen), 1 grote witte zoete ui, 4 sneetjes gerookte zalm, viseitjes (kaviaar, zwarte lompviseitjes, zalmeitjes of foreleitjes), boter

  • Belgisch Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-10-2003
  • Belgisch Voorgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde aardappel

INGREDIENTEN

- 4 aardappelen, - 1 grote witte zoete ui, - 4 sneetjes gerookte zalm, - viseitjes (kaviaar of zwarte lompviseitjes), - margarine, - peterselie, - bieslook,

  • Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-03-2004
  • Voorgerecht
  •  30-60 min.
Nieuwste gevulde aardappel recepten

Gevulde aardappel

INGREDIENTEN

4 grote aardappelen.60 gr.boter.1 verse geitenkaas.2 el.bladpeterselie,fijngesneden.2 stengels prei,fijngesneden.zout en peper

  • Belgisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-03-2004
  • Belgisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

Gevulde Aardappel

Een keer wat anders

INGREDIENTEN

4 grote aardappelen,125 bacon.2 st bosui.1 eetlepel olijfolie.250gr kastanjechampignons.2 eetl grove mosterd.200 gram kruiden monchou.75 gr oude kaas peper en zout

  • Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-10-1999
  • Bijgerecht
  •  60-120 min.

Gevulde Aardappel

Ook zo kun je aardappelen serveren.

INGREDIENTEN

4 grote aardappels - 70 gram boter - 70 gram geraspte kaas - zout, peper - 1 bosje bieslook - 2 kleine verse kaasjes - nootmuskaat

  • Nederlands Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-01-2000
  • Nederlands Bijgerecht
  •  60-120 min.

Gevulde aardappel

INGREDIENTEN

4 aardappelen - 1 grote witte zoete ui - boter ? bieslook

  • Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-01-2004
  • Bijgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde aardappel

Prima gevulde aardappeltjes uit de oven , gegarneerd met gerookte zalm

INGREDIENTEN

-4 aardappelen, - 1 grote witte zoete ui, - 4 sneetjes gerookte zalm, - viseitjes (kaviaar of zwarte lompviseitjes), - Margarine, - peterselie, - bieslook, , , , , , , ,

  • Belgisch Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-03-2006
  • Belgisch Bijgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde aardappel

INGREDIENTEN

4 grote aardappelen, 1 tl boter, 1/4 rode paprika, 1/4 groene paprika, 1/4 gele paprika, 1 sjalotje, fijngesneden, 1 tomaat, ontveld, zonder zaadjes, in blokjes, 2 stengels bleekselderij, fijngesneden, 100 g Gorgonzola, 1 ei, losgeklopt, 1 snufje tijm, zout, versgemalen peper,

  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-04-2005
  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  60-120 min.

gevulde aardappel

INGREDIENTEN

4 grote aardappelen 16g halfvetmargarine 100g magere platte kaas 25g parmezaankaas 2 koffielepels mosterd 2 eieren peper zout

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-09-2001
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Gevulde Aardappel

Lekker bij verse groenten of bij de barbeque

INGREDIENTEN

Grote aardappelen,gehakt,sjalotjes,paprikapoeder,kerriepoeder,knoflook,zout,peper,klein scheutje sojasaus,ketoembarpoeder,koriander,olijfolie,peterselie.

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-05-1999
  •  
  •  30-60 min.

Gevulde aardappel.

Dit gerecht is echt iets voor fijnproevers.

INGREDIENTEN

- 4 aardappelen, - 1 grote witte zoete ui, - 4 sneetjes gerookte zalm, - viseitjes (kaviaar of zwarte lompviseitjes), - boter, - peterselie, - bieslook.

  • Belgisch Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-11-2003
  • Belgisch Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Gevulde zoete aardappel met citroenroom

Dit is een heerlijk recept uit Smult 6. Bestel hier Smult, het magazine van Smulweb. Kijk op www.smult.nl voor onze actuele acties!

INGREDIENTEN

3 kleine zoete aardappelen, ca. 750 g, 2 el veganistische Parmezaanse kaas, geraspt, een flink snufje chilivlokken, 1 el lente-ui, in dunne ringetjes, 150 ml zuivelvrije zure room, fijngeraspte schil van 1 biologische citroen, 1 el verse tijm, gehakt, 1 el verse platte peterselie, gehakt, versgemalen zwarte peper, zeezoutvlokken, 4 el broodkruim, olijfolie, om te besprenkelen

  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-01-2015
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Zalmroosjes met gevulde aardappel

Dit kunstige gerechtje is erg mooi om naar te kijken en heerlijk om op te eten. Voor dit gerechtje worden roosjes van gerookte zalm opgediend samen met een warme heerlijk gevulde aardappel. Lekker en eenvoudig gerecht waarin de verschillende smaken goed tot hun recht komen. Top als lichte lunch of als voorgerechtje in miniatuurversie. Smakelijk!

INGREDIENTEN

100 g gerookte zalm (versneden), 1 aardappel van +/- 200 g Bijkomende vulling van de aardappel:, 3 a 4 eetlepels melk (puree mag niet te plat worden), 2 eetlepels gesnipperde peterselie, 2 eetlepels geraspte (of poeder indien mogelijk) Oud Brugge of Oud Amsterdam kaas, peper, zout en muskaatnoot naar smaak Garnituur:, 1 kerstomaatje 3 pijpjes bieslook, enkele plukjes peterselie

  • Belgisch
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-05-2005
  • Belgisch
  •  60-120 min.

Gevulde zoete Aardappel

INGREDIENTEN

1 zoete aardappel(450 gr, schoongeschrobt), 1 el olijfolie, 1 lente-ui(fijngehakt), snufje rode chilivlokken, 1 kleine rijpe avocado(van schil ontdaan en grof gehakt), 1 tomaat(grof gehakt), 1 zongedroogde aubergineplak(verwerkt zo als de gebruikaanwijzing het aangeeft, of 2 zon-gedroogde tomaten in olie, uitgelekt en fijngehakt), 1 el vers gesneden coriander.

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-10-2000
  •  
  •  20-30 min.

GEVULDE AARDAPPEL MET HAM EN KAAS

Een super makkelijk en HARTSTIKKE leuk voorgerecht. Iets wat iedereen wel lust.Deze gevulde aardappel gaat in folie voor 45 minuten de oven in.

INGREDIENTEN

4 grote aardappelen, 60 gr boter, , 3 eetl. room, , 120 gr geraspte gruyere, , zout, peper, , 1 eetl. geknipte bieslook, , 100 gr ham in kleine stukjes gesneden,

  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-10-2004
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Gepofte En Gevulde Aardappel

Aardappel gevuld met tonijn en spinazie.

INGREDIENTEN

1 grote aardappel (of meer indien voor meerdere personen, 1 tonijnsteak (of een blikje tonijn, is ook lekker), 2 el. zure room, 1/2 el. italiaanse kruiden, 2 el. yoghurtdressing, 100 gr. panklare spinazie, zout en peper.

  • Nederlands Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-07-2000
  • Nederlands Bijgerecht
  •  0-10 min.

Gevulde Aardappel met Gehakt & Champignons

Aardappel gevuld met een saus van gehakt, champignons, wortel en kruiden. Bedekt met een laagje gesmolten kaas.

INGREDIENTEN

, 8 grote kruimige aardappels, schoongeboend, 250 gram champignons, 150 gram wortel, 350 gram rundergehakt, 1 zakje Knorr Mix voor Hollandse gehaktschotel, 100 gram geraspte kaas,

  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-02-2005
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.

***GEPOFTE GEVULDE AARDAPPEL****

Koken,Bakken,Pureren of Frituren:dat is hoe we de aardappel in Nederland meestal bereiden. Maar ook gepoft zijn ze niet te versmaden. Ze kunnen met "Jas" en al de oven in,een lekkere vulling erbij en voila: je hebt een heerlijke lunch, voor-of bijgerecht.

INGREDIENTEN

=Per persoon een oranje of wiite zoete aardappel of, een nicola, of opperdoezer., =100 gram gekookte ham in blokjes., =2 eetl.Griekse yoghurt., =1 tl.mierikswortel., =50 gram geraspte belegen kaas., =Olijfolie

  • Nederlands Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-11-2017
  • Nederlands Bijgerecht
  •  60-120 min.

Gevulde aardappel met broccoli en kipblokjes

Aardappelen zijn zo veelzijdig dat je ze kan vullen met tal van ingrediënten. Inspiratie nodig? Probeer zeker eens deze gevulde aardappel met broccoli en kippenblokjes.

INGREDIENTEN

5 grote bloemige aardappelen, 500 g broccoli, 250 g kippenreepjes, 100 ml melk, 50 g gemalen kaas, Nazareth Classic, 50 g boter, peper en zout, nootmuskaat

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-05-2020
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde aardappel met champignons

Lekkere aardappel ook voor vegetariers.

INGREDIENTEN

* 2 grote aardappelen, * champignons, * 1 stengel prei, * 1 el verse kruiden als peterselie, tijm, bieslook, ... fijn gehakt

  • Vegetarisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-12-2004
  • Vegetarisch
  •  20-30 min.

Gevulde aardappel met groenten en Gorgonzola

INGREDIENTEN

4 grote aardappelen, 1 theelepel boter, 1/4 rode, 1/4 groene, 1/4 gele paprika, 1 fijngesneden sjalotje, 1 ontvelde tomaat, zonder zaadjes, in blokjes, 2 fijngesneden stengels bleekselderij, 100 g. Gorgonzola, 1 losgeklopt ei, 1 snufje tijm, zout, versgemalen peper

  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-07-2005
  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  60-120 min.

Gevulde aardappel met broccoli en kipblokjes

Aardappelen gevuld, best lekker en niet moeilijk

INGREDIENTEN

5 grote bloemige aardappelen, 500 g broccoli, 250 g kippenreepjes, 100 ml melk, 50 g gemalen kaas, 50 g boter, peper en zout, nootmuskaat

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-10-2018
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde Paprika met Aardappel en Salami

Een heerlijk gerecht wel erg machtig, dus vult goed.Voor mij was 2 halve paprika,s teveel.

INGREDIENTEN

Ingrediënten:, , Puntpaprika's (reken 2 halve paprika's per persoon), Aardappelen stuk of 4 middelgrote, Paar stengels bieslook, fijngesneden, Ongeveer een halve paprika in blokjes, 1 ui fijngesnipperd, 2 eetlepels mosterd, 100 gram zure room, salami, ongeveer ½, Zout, Versgemalen peper, Geraspte kaas pittige, Olijfolie

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-11-2018
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde aardappel met Noordzeegarnalen

De aardappel is zo veeldzijdig dat je 'm met zowat alle andere producten kan combineren. Dit recept van gevulde aardappel met Noordzeegarnalen. Een echte aanrader!

INGREDIENTEN

4 aardappelen, 150 g grijze garnalen (gepeld), 2 sjalotten, 100 ml droge witte wijn, 500 ml room, bieslook, 50 g kaas (gemalen), nootmuskaat, peper, zout, citroen

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-03-2020
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Gevulde aardappel met garnalen

Heerlijk Belgisch recept.

INGREDIENTEN

4 aardappelen, 200 g grijze garnalen, 150 g Halfvolle Verse Kaas, 3 el fijngehakte groene kruiden, 2 lente-uitjes, Boter, peper en zout, Voor het slaatje:, 125 g gemengde sla, zoals krulsla of rucola, 1 bosje radijsjes, Voor het sausje:, 150 ml Volle Room (33% vet), 1 el fijngehakte groene kruiden, 1 el citroensap, peper en zout

  • Belgisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-11-2013
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Gevulde aardappel met gehakt

INGREDIENTEN

? snufje zout, ? snufje peper (versgemalen), ? 1 rode paprika (in kleine blokjes), ? 1 ui (fijngesnipperd), ? 1 teentje knoflook (geperst), ? 100 g kaas (geraspt), ? 2 deciliter bouillon, ? 25 g boter, ? 250 g gehakt, ? 4 aardappelen (250 g, vastkokende),

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-07-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

"Gevulde Aardappel met Roerei"

Een beslist niet alledaags voorgerecht. Behalve met roerei is zo'n aardappel ook te vullen met ragout of groenten in een romige saus.

INGREDIENTEN

2 grote, kruimige aardappelen, olie, klontje boter, **voor het roerei:, 3 eieren, peper, zout, 3 eetlepels slagroom, 50 g gerookte zalm (in reepjes) of hamblokjes, 1/2 eetlepel gehakte peterselie en bieslook, 2 takjes peterselie

  • Belgisch Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-06-2003
  • Belgisch Voorgerecht
  •  0-10 min.

Gevulde aardappel met groenten en Gorgonzola

INGREDIENTEN

4 grote aardappelen, 1 theelepel boter, 1/4 rode, 1/4 groene, 1/4 gele paprika, 1 fijngesneden sjalotje, 1 ontvelde tomaat, zonder zaadjes, in blokjes, 2 fijngesneden stengels bleekselderij, 100 g. Gorgonzola, 1 losgeklopt ei, 1 snufje tijm, zout en versgemalen peper

  • Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-08-2005
  • Bijgerecht
  •  60-120 min.

gevulde aardappel met kruiden

Bijgerecht voor 4 pers.; 120 Kcal/pers.; bereidingstijd 40 min.

INGREDIENTEN

500 g aardappelen; 120 g magere witte kaas; kervel; peterselie; 100 g sjalot; citroenmelisse; peper (evt.zout)

  • Slanke keuken Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-06-2004
  • Slanke keuken Bijgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde aardappel met verse garnaal

INGREDIENTEN

? 4 kloeke aardappelen, ? 600 gr verse garnaal, ? 1 lepel boter zout, ? nootmuskaat en peper, ,

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-06-2003
  •  
  •  20-30 min.

Gevulde aardappel met Chaumes

INGREDIENTEN

180 g chaumes, 2 zeer grote aardappelen, 4 dunne sneetjes gerookt spek, 1 ui, 125 g champignons, 3 el room, 1 el gehakte peterselie, 2 el olijfolie, peper, zout

  • Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-06-2002
  • Voorgerecht
  •  30-60 min.

gevulde aardappel met curryboter

Heerlijk bij de BBQ En gepoft in de as van de BBQ

INGREDIENTEN

Boen 6 middelgrote aardappelen schoon en kook ze 10 minuten in water met zout., Halveer de aardappelen en hol ze tot de helft uit., Meng 50 gr boter met 11/2 eetlepel kerriepoeder, 2 eetlepels fijngehakte bieslook, en peper en zout., Verdeel de boter over de aardappelholtes, zet beide helften weer op elkaar en verpak ze stevig in aluminiumfolie., Rooster de aardappels in de hete as in ongeveer 10 minuten gaar

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-04-1999
  •  
  •  0-10 min.
Nieuwste gevulde aardappel recepten
Populaire aardappelen recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top