1. Home
  2. Recepten
  3. Gevuld Paprika

Gevuld paprika recepten (794) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

gevuld stokbrood

Heerlijk EN gezond. Een geweldige afwisseling op pasta met saus!

INGREDIENTEN

350 gram gemengde groenten naar keuze(bijvoorbeeld roerbak groenten of macaroni pakket); 2 sjalotjes; 200 gram gehakt (liefst runder); 2 stokbroodjes (voorgebakken zijn kleiner); 100 gram geraspte kaas (hoeft niet); 1 blikje tomatenpuree; kruiden: zout, peper, basilicum, oregano, paprika poeder naar smaak; en voor een echte kokkereller: scheutje rode wijn en/of teentje knoflook

Voorbereiding

Groenten snijden als het niet een voorverpakte mix is. De stokbroodjes bakken in de oven. Als deze klaar zijn (en wat afgekoeld), een geul maken in de bovenkant van de broden over de hele lengte zodat het brood iets uitgehold kan worden. Het topje bewaren!

Bereidingswijze

De sjalotjes fruiten en het gehakt rul bakken. De klein gesneden groenten even erbij bakken. Het blikje tomatenpuree toevoegen en de kruiden naar smaak. Nu ook eventueel de knoflook en de wijn. De saus in de uitgeholde stokbroden doen en wat geraspte kaas erover. Het bovenkantje van de broden er weer bovenop, en het gehele produkt nog even in de oven tot de kaas gesmolten is. Het kan ook makkelijk van tevoren bereid worden en weer helemaal opgewarmd worden in de oven.

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-05-2000
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Bladerdeegbroodjes gevuld met shoarmavlees

ALS JE DIT MAAKT VOOR JE GASTEN VRAGEN ZE VAST HET RECEPT.

INGREDIENTEN

, , , , , , , 2 bosuitjes, 1 rode paprika, 2 eieren, 1 pakje diepvries, bladerdeeg (10 stuks, van 10 x 10 cm), 250 g shoarmavlees, 2 eetl. zonnebloemolie, , , ,

  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-02-2005
  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Paprika gevuld met champignons en geitenkaas

INGREDIENTEN

2 grote paprikas -, 1 bakje kastanjechampignons -, 3 lente-uitjes -, 1 sjalotje -, 1 teentje knoflook -, 1 eetlepel olijfolie -, 100 gram zachte geitenkaas -, 4 half gedroogde tomaten in olie -, 2 theelepels oregano -, peper, zout -, geraspte belegen kaas -, 1/2 (tomaten) bouillontablet of kruidenbouillon-tablet

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-02-2010
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

paprika gevuld

Frisse smaak, pittig, weer eens wat anders en lekker met rijst. Proberen maar!

INGREDIENTEN

4 grote rode paprika's, 2 flinke uien, 4 teentjes knoflook uit de pers, gehakt, zout, peper, peterselie, witte wijn, blik gepelde tomaten, 2 a 3 gekookte eieren. Evt. gekookte rijst.

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-02-2000
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Paprika gevuld

INGREDIENTEN

4 paprika s 300 gram gehakt * 1 sneetje witbrood * melk * 1 sjalot * peper *zout * nootmuskaat * boter * bouillon * paneermeel.

  • Nederlands Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-04-2006
  • Nederlands Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

kruidige goulash 3 in 1

Heerlijke kruidige goulash waarvan je 3 recepten kan maken. - goulash ( bij rijst, aardappelen of over de friet ) - goulashsoep - bladerdeeghapje gevuld met goulash ( leuk voor op een feestje of lunch ) zeer makkelijk als je er meerdere dingen mee kunt wanneer je wat over hebt ( of dubbele portie maken en invriezen en later er wat anders van maken ). zie foto´s

INGREDIENTEN

GOULASH, - 1 kilo runderpoulet, - 1 bakje champignons ( 250 g ), - 2 rode paprika groot, - 1 groene paprika, - 3 uien groot, - 3 knoflookteentjes, - 1 laurierblaadje, - 1/2 tl kruidnagelpoeder, - 2 eetlepels paprikapoeder pikant, - 2 eetlepels mosterd ( zachte ), - 3 eetlepels balsamicoazijn, - 1 eetlepel oregano ( gedroogd ), - 2 maggieblokjes, - 1 blik tomatenblokjes, - 1 pakje tomato frito, - boter, , GOULASHSOEP, - 1 liter rundvleesbouillon ( gemaakt van 2 rundvleesbouillonblokken ), - 1 ui, - 2 tl paprikapoeder mild ( wie pittig wil moet pikant pakken ), - 1 tl oregano ( gedroogd ), - aardappelblokjes of kleine krieltjes, - gedeelte van de goulash die je al gemaakt hebt, - boter, , BLADERDEEGHAPJE MET GOULASH, - bladerdeeg, - beetje melk of eigeel voor in te smeren, - goulash die je al gemaakt hebt

  • Oostenrijks Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op05-03-2009
  • Oostenrijks Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Zomers gevuld brood

Dit brood is ook leuk om mee te nemen op een picknick. Of om te serveren als bijgerecht bij de barbecue.

INGREDIENTEN

1 ongesneden ovenbrood tarwe of volkoren, 150 g roomkaas, 200 g gerookte kipfilet in plakjes, 4 trostomaten in plakjes, 1 bol mozzarella in plakjes, 3 el basilicum in reepjes, 1 rode ui gesnipperd, 3-4 geroosterde rode of gele paprika`s (pot 465 g) in reepjes, zout en peper

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-07-2011
  • Nederlands
  •  20-30 min.

gevuld stokbrood

INGREDIENTEN

1 Voorgebakken stokbrood(niet zo`n hele dunne)-200 gr.filet americain (gewone,met pesto of pepertjes,wat je zelf lekker vindt)100 gr.champignons-wat dun gesneden paprikareepjes-4-5 plakken ontbijtspek-geraspte kaas.

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-02-2002
  •  
  •  0-10 min.

Paprika gevuld met chorizo en mozzarella

Spaans temperament

INGREDIENTEN

2 uien, 1 rode paprika, 1 groene paprika, zout, 1 mozzarellakaasje, 150 gr. chorizo, 1 eetlepel olie, 2 eetlepels basilicum, diepvries.

  • Spaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-11-2002
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Paprika gevuld met pittige zuurkool

Deze paprika`s met zuurkool kunnen ook in de oven bereid worden. Verwarm de oven voor op 200 graden. Schenk wat kruidenbouillon op de bodem van de schaal en laat de paprika?s met zuurkool in ca. 20-30 minuten in de oven gaar worden

INGREDIENTEN

250 g zuurkool, 2 bosuitjes, 3 eetlepels zure room, 2 theelepels chilipoeder, 1 theelepel karwijzaad, 1 rode paprika,

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-03-2004
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Paprika Gevuld Met Walnoten En Geitenkaas

Paprika, gevuld met walnoten, geitenkaas en capucijners, uit de oven. Een typisch resultaat van "koken met hetgeen er in huis is"...

INGREDIENTEN

Per persoon: 1 rode paprika, 35 gr walnoten, klein stukje geitenkaas, 1 eetl. pesto, 1 ui, helft van een klein blikje capucijners, 1/2 groene peper, paprikapoeder, peper, zout, (noten)rijst, komkommer, olijfolie.

  • Vegetarisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-04-2000
  • Vegetarisch
  •  20-30 min.

omelet gevuld met zalm en paprika

INGREDIENTEN

6 eieren., 1 blikje roze zalm., 1 rode paprika., 4 dl melk., 50 gr boter., zout en peper.

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-03-2005
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Tomaat Gevuld Met Vis En Paprika

INGREDIENTEN

4 tomaten,15 gr ansjovis,1/2 groene paprika,40 gr tonijn(op water),20 gr Becel dieet dressing,peterselie.

  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-04-2001
  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.

Paprika Gevuld Met Gehakt

Als extra bij de maaltijd

INGREDIENTEN

6 rode paprika s,450 gr h.o.h gehakt,1 ei,beetje melk,3 sneetjes oud wit brood,1 ui,peper,zout en een beetje nootmuskaat,beetje paneermeel,boter,100 gr champignonsen 1 dl bouillion.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-01-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Paprika gevuld met mais

INGREDIENTEN

1 rode paprika, 1 groene paprika, 2 eieren, 1 dl slagroom, 1 theelepel chilipoeder, 1 eetlepel fijngeknipte koriander, 100 g geraspte oude kaas, 1 blikje mais (nettogewicht ca. 300 g)

  • Mexicaans Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-08-2005
  • Mexicaans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Paprika gevuld met shoarmavlees

INGREDIENTEN

1 rode paprika * 1 gele paprika * 1/2 dunne prei * 4 halve abrikozen uit pot of blik * 200 gram shoarmavlees * 2 eetlepels currysaus * 1 eetlepel sesamzaad.

  • Spaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-01-2003
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Paprika gevuld met mais

Bijgerecht, 2 personen; Bereidingstijd : ? 45 minuten

INGREDIENTEN

1 rode paprika, 1 groene paprika, 2 eieren, 1 dl slagroom, 1 theelepel chilipoeder, 1 eetlepel fijngeknipte koriander, 100 g geraspte oude kaas, 1 blikje mais (nettogewicht ca. 300 g),

  • Internationaal Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-05-2005
  • Internationaal Bijgerecht
  •  30-60 min.

Paprika gevuld met ricotta

Serveer als tappas of met een slaatje en vinaigrette

INGREDIENTEN

1 paprika, 1 dl olijfolie, 100g ricottakaas, zwarte peper (gemalen), 8 ansjovisjes op olie, verse bieslook,

  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-02-2005
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Paprika gevuld met pittige zuurkool.

Weer eens wat anders.

INGREDIENTEN

250 Gr. zuurkool, 2 Bosuitjes, 3 Eetl. zure room, 2 Theel. chillipoeder, 1 Theel. karwijzaad, 1 Rode paprika

  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-03-2002
  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Paprika gevuld met gehakt en feta

INGREDIENTEN

1 grote gele paprika, 200 gr rundergehakt, 1 sjalotje, 2 stengels bleekselderij, 1 theelepel Provençaalse kruiden, 1 teentje knoflook, zout, peper, 1 tomaat, 100 gr feta

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-05-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gevuld gehakt met ui en paprika

INGREDIENTEN

600 gr gekruid gehakt ? 50 gr boter ? 1 rode paprika ? 1 flinke ui ? 100 gr bacon of ontbijtspek ? foelie - nootmuskaat ? peper

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-01-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Paprika gevuld met gehakt

INGREDIENTEN

1 gele paprika, 1 kleine ui, 200 gr. gehakt, zout, peper, 1/2 eetlepel tomatenketchup, 4 eetlepels geraspte oude kaas, 4 toefjes peterselie.

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-02-2003
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Paprika gevuld met shoarmavlees

INGREDIENTEN

Supersnel hoofdgerecht voor 2 personen, * 1 rode paprika * 1 gele paprika * 1/2 dunne prei * 4 halve abrikozen uit pot of blik * 200 gr. shoarmavlees * 2 eetlepels currysaus * 1 eetlepel sesamzaad, ,

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-08-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Paprika gevuld met macaroni

INGREDIENTEN

* 4 rode paprika's, * 2 preien, * 2 uien, * 350g gehakt, * zout, * peper, * 1 eetlepel paprikapoeder, * 350g macaroni, * 100g geraspte kaas, * boter,

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-04-2006
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Paprika gevuld met pittige zuurkool

SMAAKT LEKKER,STAAT LEUK.

INGREDIENTEN

, , , , , , , 250 g zuurkool, 2 bosuitjes, 3 eetlepels zure room, 2 theelepels chilipoeder, 1 theelepel karwijzaad, 1 rode paprika, , , , , ,

  • Hongaars Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-11-2003
  • Hongaars Bijgerecht
  •  10-20 min.

Paprika gevuld met MonChou

INGREDIENTEN

1 rode paprika, 1? pakje Mon Chou, 50 g Bluefort, 2 eetl. boter, zout peper.

  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-06-2001
  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.

Paprika gevuld met feta en yoghurtsaus

INGREDIENTEN

1 groene of rode paprika, 80 gr feta, 1,5 dl yoghurt, 2 el geraspte (Parmezaanse) kaas, 8 groene olijven zonder pit, 1 el groene pestosaus, 0,5 tl paprikapoeder, zout, versgemalen zwarte peper, 2 blaadjes salie, 2 - 4 blaadjes basilicum, 1 kleine ui, 1 plak (of geraspte) pittige kaas, 2 el olijfolie

  • Grieks Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-03-2000
  • Grieks Bijgerecht
  •  60-120 min.

Kip gevuld met mais en paprika

INGREDIENTEN

1 grote braadkip * 200 g varkens- en kalfsgehakt * 1 blikje maiskorrels * 1 rode paprika * 1 ui * 1 teentje knoflook * 1 eierdooier * wat olijfolie * zout en cayennepigment

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-09-2001
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

paprika gevuld met 20 kaas

Een slanke salade

INGREDIENTEN

100 gr. 20 kaas, 2 groene appels, citroensap, vinaigrettesaus, 2 eetlepels gehakte ui, 50 gr. walnoten, 2 paprika's,

  • Slanke keuken Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-04-1999
  • Slanke keuken Voorgerecht
  •  0-10 min.

Paprika gevuld met couscous

INGREDIENTEN

150 g couscous (pak a 400 g, Biologisch), 250 ml groentebouillon (van 1/2 tablet), 1 zakje stoneleeks (8 stuks), 6 zongedroogde tomaten, in fijne reepjes, 100 g groene olijven met piment, fijngesneden, 4 eetlepels pijnboompitten, geroosterd, 1 theelepel gemalen komijn (djinten), 2 eetlepels citroensap, 2 eetlepels olijfolie (uit potje zongedroogde tomaten), 2 rode paprika's, 1 bol mozzarella (kaas), in dunne plakjes

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-07-2005
  •  
  •  30-60 min.

Paprika gevuld met varkensvleesreepjes

Paprika gevuld met varkensvleesreepjes

INGREDIENTEN

2 rode paprika?s, zout, 400 g varkensvleesreepjes naturel, 1 blikje tomatenpuree a 70 g, 1 el olijfolie traditioneel, 1 ui, in partjes, 1 tl paprikapoeder, versgemalen peper, 1 bosuitje, in ringetjes, 75 g belegen kaas, geraspt

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-11-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

paprika gevuld met spinazie.

Bron: PIET MARISAEL Recept voor: Geroosterde paprika gevuld met spinazie.

INGREDIENTEN

Ingredienten:, , 4 rode of gele paprika's, 300 gram geblancheerde spinaziebladeren, zout en peper, 50 gram zwarte olijven, ontpit en klein gesneden, 1 ui in ringen geneden, 2 eetlepels fijngeknipte basilicum, 2 sneetjes brood, zonder korst en in blokjes, 2 eieren, 1 dl creme fraiche, 100 gram geraspte kaas,

  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op29-11-2000
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Paprika gevuld met shoarmavlees

Gevulde paprika's anders.Snel klaar en erg eenvoudig, en bovendien erg lekker!

INGREDIENTEN

-4 rode paprika's (in de lengte gehalveerd en schoongemaakt), -400 g shoarmavlees, -4 sjalotten (fijngesnipperd), -4 aardappelen (geschild en in kleine blokjes), -gehakte peterselie, -100 g geraspte kaas

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-05-2004
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Paprika gevuld met gehakt.

INGREDIENTEN

4 groene paprika's1 ui6 takjes peterselie300 g gehakt2 eetl. paneermeel1 ei? theel. oregano1 theel. paprikapoeder? theel. knoflookpoederzoutpeper? vleesbouillontablet1 eetl. boter of margarine.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-05-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

GEGRATINEERDE PAPRIKA GEVULD MET RISOTTO

INGREDIENTEN

1 zakje risotto porcini (175 gram, Grand'Italia), 1 grote groene paprika, 1 grote rode paprika, 1 bakje oesterzwammen (150 gram), 1 eetlepel olijfolie, 1 bosuitje, ? kropje lollo biondo, 1 eetlepel vinaigrette (sladressing, AH), 50 gram Gorgonzola, 4 eetlepels Parmezaanse kaas, (? eetlepel boter of margarine om in te vetten), ,

  • Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-09-2002
  • Voorgerecht
  •  10-20 min.

Gevuld varkensvlees met paprika

INGREDIENTEN

1 kg. magere varkenslappen, versgemalen peper, zout, 250 gr. rauwe, ham, 1 ei, 2 eetl. maizena, nootmuskaat, 4 eetl. zonnebloemolie, , 1 klein laurierblaadje, 1 theel. 1 eetl. zoete paprikapoeder, 6 eetl., bloem, 1/2 l. bouillon, van een blokje, 2 gele, 2 rode en 2 groene, paprika's, 1 eetl. boter, sap van 1 sinaasappel, sap van 1/2 citroen, 1 eetl., suiker, ca 2 eetl. maizena, evt. wat room

  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op23-11-2001
  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

tortilla gevuld met gebakken paprika

INGREDIENTEN

3 el olijfolie traditioneel (C1000), 2 uien, in ringen, 2 paprika's (bijv. rood en groen) in stukjes, 1 bak kastanje champignons à 250 g (C1000), 4 wraptortilla's, 100 g crème fraîche, bekertje à 200 g (C1000), 200 g geraspte belegen kaas (C1000),

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-12-2007
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Paprika gevuld met gehakt

INGREDIENTEN

4 groene paprika's, 1 ui, 6 takjes peterselie, 300 g. (runder)gehakt, 2 el. paneermeel, 1 ei, 1/2 tl. oregano, 1 tl. paprikapoeder, knoflookpoeder, peper, zout, 1 vleesbouillonblokje, 1 el. boter

  • Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-05-2001
  • Bijgerecht
  •  30-60 min.

Paprika gevuld met tartaar en rijst

Lekker slank!

INGREDIENTEN

, 2 rode paprika's, 1 ui, 300 gram tartaar, 1 teentje knoflook, 4 takjes peterselie, 100 gram snelkookrijst, 1,5 dl tomatensap, 1 tl Franse tuinkruiden, 4 tl bouillonpoeder, zout, peper

  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-08-1999
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

kipfilet gevuld met paprika en olijven

Hartig gevulde kipfilet.

INGREDIENTEN

8 kipfilets, 1 blik paprika's van 425 gr., 12 zwarte olijven zonder pit, 12 groene olijven zonder pit, 1 rode chilipeper gesnipperd, 1 teentje knoflook gesnipperd, 6 grote basilicum blaadjes, 1 eetl. olie, 30 gr. boter, 250 ml. witte wijn of water.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-06-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Paprika Gevuld Met Kaaspuree

INGREDIENTEN

4 grote rode paprika's, zout, 1 ei, aardappelpuree (zelf gemaakt, of uit een pakje), boter, peper, nootmuskaat, 1 tomaat, paprikapoeder, 125 geraspte oude kaas, 1 tl. bouillonpoeder

  • Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-12-2000
  • Bijgerecht
  •  30-60 min.
Nieuwste gevuld paprika recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top