- Eigen recept
Pasta met gerookte zalm met zongedroogde tomaatjes
Zo n heerlijke makkelijk pasta die binnen 15 minuten op tafel staat EN ook nog is helemaal geweldig smaakt. Deze pasta is gemaakt met Fettuccine maar kan met allerlei andere soorten natuurlijk. Room, knoflook, kruiden en Parmezaanse kaas.
375 gr pasta (bijvoorbeeld Fettuccine) 150 gram gerookte zalm 1 el olijfolie 3 teentjes knoflook 2,5 dl slagroom 15 gr verse bieslook. Gehakt 1 tl mosterdpoeder 2 tl citroensap 4 el Parmezaanse kaas zongedroogde tomaatjes
Snijd de gerookte zalm en de gedroogde tomaten in kleine stukjes. Verhit de olijfolie in een Koekenpan en fruit de knoflook 30 sec, op laag vuur. Voeg slagroom, bieslook, mosterdpoeder en zout en peper toe. Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat de saus enigszins inkoken. Voeg de zalm en citroensap toe en meng goed. Laat het geheel langzaan warm worden. Kook ondertussen de fettuccine in een grote pan kokend water met zout al dente. Laat de pasta goed uitlekken en doe hem terug in de pan. Schep de saus door de hete pasta. Serveer direct en bestrooi met zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas en bieslook.
- Italiaans Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op17-02-2006Italiaans Hoofdgerecht10-20 min.
Amuse van zalmrolletjes gevuld met spinazie en boursin
Echt een leuke amuse om te serveren. Staat enig op een lepel maar ook in een klein schaaltje met een prikkertje. Erg makkelijk om te maken en kan van te voren bereid worden
100 gr gerookte zalm, klein handje spinazieblaadjes, half pakje Boursin beetjes bieslook fijngeknipt., 2 el creme fraiche
- Frans
- 20-30 min.
- Geplaatst op07-11-2004Frans20-30 min.
Zalmwraps gevuld met salade
Dit is echt een goddelijk recept en nog redelijk gezond ook.
2 wraps, 200 gram gerookte zalm, klein bakje demi creme fraiche, 3 eetlepels rode pesto, 1 zak veldsla, 1/2 komkommer, half bakje cherry tomaatjes en/of zongedroogde tomaten op olie, geroosterde zonnebloempitten en/of pijnboompitten, saladedressing naar keuze (ik vind zelf honing mosterd lekker) In elk geval niet te veel/sterk, omdat het niet mag overheersen.
- Slanke keuken Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op25-03-2008Slanke keuken Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Aardappelsalade a la petra
Aardappelsalade maakte ik altijd volgens het recept van mijn Duitse moeder. Maar door tijdgebrek ontstond dit recept. Nu is mijn aardappelsalade nog veel lekkerder, hoeft niet meer in te trekken en dus veel sneller klaar. Iedereen die de salade geproefd heeft wil het recept. De salade kun je ook als basis gebruiken voor een maaltijdsalade door er gebakken spekreepjes of hamreepjes of tonijn of gerookte zalm aan toe te voegen. Laat je eigen fantasie maar werken. De salade is verrukkelijk dat kan ik je verzekeren!
8 middelgrote aardappelen - 2 kruidenbouillontabletten - 1 kleine ui - 1 dl witte azijn - 1 eetlepel suiker - peper en zout - 2 afgestreken eetlepels mayonaise - 1 eetlepel magere kwark of yoghurt - 2 eetlepels fijngehakte bieslook of peterselie
- Duits
- 20-30 min.
- Geplaatst op31-07-2005Duits20-30 min.
- Eigen recept
Variaties met bladerdeeg - hapjes voor de borrel
Verrukkelijke kleine gevarieerde bladerdeeghapjes. Ze vlogen weg op Sinterklaasavond. Maar ook bij andere gelegenheden natuurlijk heerlijk. Je kunt ze natuurlijk tevoren maken en invriezen. Ik heb kleine rundersaucijzenbroodjes gemaakt, bladerdeeghapjes met ham en kaas en hapjes met gerookte zalm en boursin. Van de saucijzenbroodjes haal je er 3 uit een plakje bladerdeeg. Van de andere hapjes elk 4.
Hoeveelheden zijn moeilijk te geven omdat het afhankelijk is van het aantal hapjes wat je wilt maken., Plakjes (roomboter) bladerdeeg, achterham, jong belegen kaas, plakjes gerookte zalm, boursin met kruiden en knoflook (of ander merk), rundersaucijsjes, los geklopte eidooier
- Internationaal
- 10-20 min.
- Geplaatst op11-12-2007Internationaal10-20 min.
Risotto met geitenkaas, gerookte zalm en spinazie
Als je van risotto houd is dit een heerlijk recept
400 gr (risotto) rijst, 1 liter water, 2 visbouillonblokjes, 600 gr verse spinazie, 200 gram zachte geitenkaas (in stukjes), 200 gram gerookte zalm (in reepjes), 1 uitje (gesnipperd), olijfolie,
- Italiaans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op27-08-2004Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
Amuse van Roomkaas met zalm, pijnboompitten en honing
Een geweldige amuse waar je vrienden nog eens voor terug willen komen. De combinatie van de kaas, noten en honing is geweldig.
200 gram roomkaas 100 gram gerookte zalm 40 gram pijnboompitten geroosterd 1 el honing 4 blaadjes gelatine basilicum fijngemaakt 100 ml slagroom stijf geklopt beetje bieslook
- Frans
- 20-30 min.
- Geplaatst op13-09-2006Frans20-30 min.
Pasta Met Zalmroomsaus
Een lekker snel gerecht met gerookte zalm, groenten en kruidenkaas
250 gram gerookte zalmsnippers, 1 ui, 2 tomaten, 1 groene paprika, 1 beker creme fraiche of room culinair, 1 pakje kruidenkaas met kruiden (bv Paturain of van AH) en 250 gram pasta naar keuze.
- Italiaans Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op15-09-1998Italiaans Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Romige spaghetti met gerookte zalm en paddenstoelen pasta
Dit heerlijke gerecht kregen we als hapje voorgeschoteld bij een Paasbrunch. Zo verrukkelijk dat ik direct het recept heb gevraagd. In het oorspronkelijke recept worden cantharellen gebruikt. Natuurlijk veel lekkerder maar ook veel duurder. De keuze is aan degene die kookt. Inmiddels heb ik het recept helemaal aangepast. Nog lekkerder!
2 sjalotjes -, 200 gram kastanje champignons of cantharellen, 200 gram gerookte zalm -, 300 gram spaghetti -, peper, zout -, 2 el olie -, 2 el Noilly Prat (= droge vermouth) of witte wijn -, 2 eetlepels fijngehakte peterselie -, 125 ml slagroom -, nootmuskaat
- Italiaans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op31-03-2005Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Frisse wraps met gerookte zalm en komkommer
* 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden, * 4 wraps, * 1 komkommer, * 50 gram pijnboompitten, * 2 pakjes (100 gram) gerookte zalm, * 4 el groene pesto, ,
- Frans
- 10-20 min.
- Geplaatst op10-07-2009Frans10-20 min.
Quiche Met Gerookte Zalm En Prei
Prei & zalm = lekkere combinatie
Cirkel bladerdeeg - 2 preien met groen - 25 gr boter - 3 eieren - 200 gr verse room - peper, muskaatnoot - 200 gr gerookte zalmplakjes
- Belgisch
- 30-60 min.
- Geplaatst op20-09-1999Belgisch30-60 min.
- Eigen recept
Romige asperges met zalm (slank gerecht)
Ik ben gek op asperges en ik heb een heel lekker, eenvoudig en snel klaar te maken recept. Bovendien is het een Slank gerecht. Dit is een dieet portie voor 2 personen. Ben je NIET op dieet dan zou je eventueel meer aardappeltjes en gerookte zalm kunnen toevoegen nemen maar geloof me je hebt een bord vol met de dieet portie. (zie foto) De dieetportie bevat maar 407 calorieen per persoon. De roomsaus is vrij veel maar wij vinden dat lekker. Mocht je NIET zoveel saus willen neem dan EEN HALF bakje Linesse (de rest kan je bvb als broodbeleg nemen, heerlijk met wat verse bieslook er over)
1 bakje Linesse 6% (AH of andere supermarkt) OF Linessa van de Lidl., 200 ml Blueband kookroom light (of ander merk light room uit flesje), 500 gram asperges, 200 gram krieltjes, 150 gram gerookte zalm, Verse peterselie., Vers gemalen peper, Eventueel wat zout naar smaak.
- Nederlands Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op09-05-2009Nederlands Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Pasta met zalm (Smullen!)
Penne met zalm en gebakken spekjes (super lekker!)
Spekjes, Champignons, groene paprika, Penne, creme fraise, groene pesto, gerookte zalmsnippers, peper, peterselie, olijfolie en pharmasaanse kaas
- Italiaans Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op04-01-2009Italiaans Hoofdgerecht10-20 min.
Prei-zalmschotel
Ovenschotel met prei, aardappelen en gerookte zalm
300 gr. prei, 200 gr.gekookte aardappelen, 100 gr. gerookte zalm, peper, zout, nootmuskaat, knoflookteentje, 1 eetlepel paneermeel, 1 eetlepel parmazaanse kaas, 15 gr. margarine
- Slanke keuken
- 20-30 min.
- Geplaatst op05-10-1998Slanke keuken20-30 min.
Pasta met gerookte zalm, witte wijn, room en bieslook.
Echt een TOPPER! Je kan natuurlijk verschillende soorten pasta gebruiken, na je eigen keuze.
60 gr boter, 500 gram gedroogde pasta, 2 sjalotjes, fijngesneden, 2 dl witte wijn, 1 ¾ dl slagroom, geraspte schil van een halve citroen, 2 el citroensap, 2 el geknipt bieslook, 300 gr gerookte zalm in reepjes, zout en zwarte peper, desgewenst 4 el zalmkaviaar.,
- Frans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op09-09-2009Frans Hoofdgerecht20-30 min.
wrap met gerookte zalm en rucola
Wraps, bakje roomkaas, zakje rucola, citroen, 200 gram gerookte zalm, peper (liefst uit de molen)
- 10-20 min.
- Geplaatst op28-11-200710-20 min.
Tagliatelle met zalm
Een heerlijk, snel en gemakkelijk recept.
250 gram verse tagliatelle, 1 doosje champignons, 200 gram gerookte zalm (snippers 250 gr) (evt. plak ham), 1 bakje Boursin cuisine, (evt. extra Crème Fraiche), Knoflook, Olie of boter
- Vis Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op17-03-2010Vis Hoofdgerecht10-20 min.
Glaasje met gerookte Noorse zalm
Gemakkelijk en op voorhand te bereiden Echt iets voor de feestdagen
4 sneetjes gerookte zalm, 10 cl vloeibare room, 1 potje zalmeitjes, 1 tuiltje dille, 1 citroen, 2 rijpe tomaten, Zout en peper
- Belgisch Voorgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op20-12-2007Belgisch Voorgerecht0-10 min.
- Eigen recept
Mijn absolute lievelings visschotel
Ja wat moet ik er verder nog over zeggen. voor ons dit de absolute vis-topper. en je houdt je gasstel schoon want alles gaat meteen de oven in . echt verrukkelijk. en ik hoop dat vele anderen dat ook gaan vinden. Kijk ook voor meer reacties bij: http://www.smulweb.nl/recepten/1380343/Mijn-absolute-lievelings-visschotel
100 gr. gerookte zalm in stukjes, 250 ml. slagroom, 3 bosuitjes in kleine ringetjes, 500 gram pangasius filet., (ik neem een diepvries zak van 600 gram bij de supermarkt en laat alles op tijd ontdooien. en wij vinden het zo lekker dat die 600 gram voor ons tweetjes helemaal opgaat!), 1 zak kleine(mini) krieltjes van 600 gram. Ik neem altijd voor ons tweetjes een zakje celavita van 450 gr. (700 gr voor meer personen) en bak ze even in een kleine koekenpan in olijfolie 6 min. Ik vind Celavita het enige merk krieltjes die echt goed gaar worden!, 1 bloempotje peterselie (van de aldi is perfect en niet duur), 50 gram geraspte oude kaas, zout en versgemalen peper,
- Nederlands
- 20-30 min.
- Geplaatst op13-06-2009Nederlands20-30 min.
Gerookte zalm gevuld met ei en pijnboompitten
Dit is echt een van mijn belangrijkste voorgerechten die ik regelmatig maak maar nog nooit op smul heb gezet. Met dit recept (niet te moeilijk) verwen ik echt mezelf en onze vrienden
200 gram gerookte zalmfilet 4 eieren ca. 40 gr pijnboompitten 2 el creme fraiche zout en peper 2 el verse geknipte bieslooktakje dille garnering
- Frans Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op08-09-2004Frans Voorgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Quiche met spinazie, gerookte zalm en (kastanje)champignons
Quiches en hartige taarten zijn wel een van mijn favorieten. Met een beetje fantasie tover ik elke keer wel weer iets lekkers in elkaar. Deze is echter uitzonderlijk lekker. Niet zo verwonderlijk want natuurlijk zijn de ingrediënten ook wel aan elkaar gewaagd. Voor mij dus een reden om hem hier te plaatsen. Dan kan ik hem zelf tenminste ook niet meer vergeten Lees meer: de quiche top 10
- 1 rol bladerdeeg of deeg voor hartige taart (7 plakjes kan ook), - 450 gram spinazie (ik gebruik zelf verse), - 250 gram (kastanje)champignons, - 200 gram gerookte zalm, - bakje kruidenroomkaas (bijvoorbeeld Paturain), - 4 eieren, - 200 ml melk, - peper en zout, - boter om de vorm mee in te vetten
- Frans Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op17-05-2015Frans Hoofdgerecht60-120 min.
Spaghetti met feta , gerookte zalm en een saus van whisky
Gewoon een heerlijk recept. De combinatie met zalm en feta is gewoon heerlijk
500 gr spaghetti 130 gr feta 2 el olijfolie verse koriander of peterselie voor garnering. :SAUS 3 dl room 1.5 dl whisky 200 gr gerookte zalm zwarte peper 2 el verse korianderwat bloem voor te binden
- Italiaans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op02-05-2006Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Courgettesoep met gerookte zalm
Soep die ook koud gegeten kan worden. Vervang de rucola eens door waterkers
- 100 gr gerookte zalm, - 300 gr courgette, - 1 ui, - knoflook naar smaak, - 15 gr boter, - 75 gr rucola, - 1/2 l vlees bouillon met kruiden, - zout, - peper
- 0-10 min.
- Geplaatst op08-08-20080-10 min.
- Eigen recept
Sandwiches voor een high tea
Basis is: 2 hele casinobroden wit en bruin zonder korst met 4 verschillende soorten beleg. Heerlijke sandwiches die je tevoren kunt klaar maken. Afdekken met een theedoek, op een koele plaats en bij de high tea serveren. Heerlijk! Voldoende voor 10 - 12 personen.
KOMKOMMER-SANDWICHES, 1/2 komkommer, zout, roomkaas met verse kruiden, TONIJN-SANDWICHES, 1 blikje tonijn op water, sandwichspread naar smaak, wat mayonaise, peper, zout en paprikapoeder, ZALM-SANDWICHES, 50 gram roomkaas - 1 theelepel geraspte mierikswortel - 1 eetlepel gehakte dille, peper, zout, - 150 gram gerookte zalm, EI-SANDWICHES, 4 eieren, 2 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels geraspte belegen kaas, 3 gedroogde tomaatjes, fijngehakte basilicum, peper, zout
- Engels
- 20-30 min.
- Geplaatst op05-10-2011Engels20-30 min.
Pasta Met Gerookte Zalm En Courgette
Een lekkere snelle pastamaaltijd met zalm, courgette en een room/dille saus
Tagliattelle voor 2 personen, 250 gram gerookte zalmsnippers, 1 flinke courgette, pakje dille (die handige diepvries pakjes bij AH), 1/2 pakje kruidenroomkaas, 1/8 creme fraiche, scheutje witte wijn, olijfolie, zout en peper
- Italiaans Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op12-10-1999Italiaans Hoofdgerecht10-20 min.
Minitaartje gevuld met Franse kaas en gerookte zalm
Leuk om dit te serveren op een lepel. Heel simpel te maken, je hebt alleen kleine vormpjes nodig.
3 plakjes bladerdeeg 1 ei, 2 el slagroom, 1 el fijngehakte peterselie, 1 el fijngehakte bieslook, 100 gr franse kaas (bijvoorbeeld roqeufort) 100 gr gerookte zalm ? el boter zout en peper,
- Frans
- 20-30 min.
- Geplaatst op09-08-2005Frans20-30 min.
Spinaziequiche met Gerookte zalm
Ontzettend lekker hoofdgerecht, niet zwaar dus ook geschikt als je een beetje op moet letten.
2 rode uien in dunne ringen 6 champignons in plakjes 1 geperste teen knoflook 200 gram deelblokjes spinazie 5 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries) 1 tl gedroogde dille 3 eieren 200 gram gerookte zalm 1 el olijfolie peper uit de molen
- Nederlands Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op13-09-2005Nederlands Hoofdgerecht30-60 min.
risotto met courgette en gerookte zalm
Een variatie met een lekkere en aparte smaak door de dille en de gerookte zalm.
1 kleine ui1 courgette150 - 200 gr. gerookte zalm2 takjes verse dille (of 1/3 theelepel gedroogde)40 gr. boter of margarine300 gr. risotto rijst1 dl. witte wijn1 l. visbouillon2 eetl. creme fraichezoutpeper
- Italiaans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op12-05-2002Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
Timbaaltje van gerookte zalm
Gevuld met garnalen, pijnboompitten en avocado-mousse.
2 ons gerookte zalm., 2 eetl. pijnboompitten, geroosterd., van 1 limoen rasp en sap., 300 gr. garnalen., zout en peper., 1 komkommer., 1 zakje rucola sla., 2 avocado's., olijfolie., sprietjes bieslook, voor garnering.
- Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op08-12-2005Voorgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Zalmtartaar met gerookte zalm, kruiden en kappertjes
Een waanzinnig leuk voorgerecht en niet te moeilijk om te maken.
400 gram verse zalm, ½ citroen, 1 takje peterselie, 6 sprieten bieslook, 2 kleine augurken, 1 el kappertjes, 1 kleine sjalot, heel fijn gesnipperd, 2 plakken gerookte zalm, 2 el mayonaise, 125 ml crème fraiche, 2 tl mierikwortelcrème (potje), zout en peper, 1 el rode peperkorrels, sprietje bieslook extra,
- Frans Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op19-02-2009Frans Voorgerecht20-30 min.
Zalmrolletjes met ricotta en basilicum
Een heel erg lekker borrelhapje uit de AH reeks buffetten en borrelhapjes. Echt een aanrader! Hoeveelheid voor ± 32 stuks.
2 limoenen (of citroen) - 250 gram ricotta - zout, peper - 400 gram gerookte zalm - 2 bakjes à 15 gram basilicum
- Internationaal
- 20-30 min.
- Geplaatst op09-09-2004Internationaal20-30 min.
- Eigen recept
Gevulde eieren met gerookte zalm
Lekkere gevulde eitjes voor bij de borrel of een buffet.
12 kleine eieren, liefst henne-eitjes -, 100 gram gerookte zalm -, 100 gram bieslookroomkaas light (AH) -, kappertjes
- Nederlands
- 10-20 min.
- Geplaatst op03-03-2007Nederlands10-20 min.
- Eigen recept
Gerookte zalmrolletje met asperge en boursin
Makkelijk en lekker
1 plak gerookte zalm 1 asperge boursin verse bieslook, mayonnaise om te garneren
- Multi-cultureel Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op17-04-2009Multi-cultureel Voorgerecht10-20 min.
Gerookte sneeuwbal
225 gram gekookte garnalen, 30 gram komkommer, 125 gram zure room, 3 takjes dille, gehakt, rasp van ¼ citroen, zout, versgemalen peper, 8 plakjes gerookte zalm
- Nederlands Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op25-02-2010Nederlands Voorgerecht20-30 min.
Gerookte zalm
Er is niets lekkerder als een amuse te serveren bij een gezellig diner. Amusebordjes kan je bijvoorbeeld bij Xenox kopen voor weinig geld
2 plakjes zalm beetje rucula sla fijngeknipt ca. 8 sprietjes bieslook fijngeknipt 1 tl notenolie zout en peper 2 el citroensap.
- Frans
- 10-20 min.
- Geplaatst op17-03-2004Frans10-20 min.
- Eigen recept
Pasta met gerookte zalm en dille
400 gr pasta naar keuze, 400 gr gerookte zalm, 3 el fijngehakte, verse dille, 1 teentje knoflook, fijngehakt, 250 ml (kook)room, 100 ml witte wijn of citroensap, extra vergine olijfolie, zout en versgemalen peper, , Voor de extra variatie: één hand verse spinazie per persoon.
- Italiaans Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op02-11-2009Italiaans Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Saffraanpannenkoekrolletjes gevuld met gerookte zalm
Een lekker en leuk op te dienen (zie foto) voorgerechtje dat heel gemakkelijk te maken is. Hartige saffraanpannenkoekjes gevuld met verse roomkaas en gerookte zalm....
, 100 gram bloem;, 2 eieren;, 2 dl. melk;, 1 eetlepel olijfolie;, 1 mespuntje zout;, 1 mespunt saffraanpoeder;, 1/2 koffielepel kurkuma;, 1 mespunt peper;, verse bieslook;, een pakje verse roomkaas;, gerookte zalm.,
- Marokkaans Voorgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op02-06-2009Marokkaans Voorgerecht30-60 min.
Sushi (30 stuks)
Presentatie is in Japan minstens zo belangrijk als inhoud. De sushi-hapjes zijn dan ook altijd mooi om te zien. Er zijn twee hoofdsoorten. De meeste Nederlanders kennen wel al de maki-mono - grappige ronde plakjes rijst, met verschillend gekleurde ingredienten in het midden en een zeewierblad eromheen. Daarnaast zijn er de nigiri-sushi - rijstbolletjes belegd met een stuk zeebanket of omelet. En sushi die wel wat weg hebben van petit-fourtjes, bestaand uit rijst in een zwart velletje, belegd met viseitjes of kleinere schelpdieren.
200 gram rondkorrelrijst (geen snelkookrijst), ? dl rijstazijn, 1 eetlepel kristalsuiker, zout en peper, 1 kleine komkommer, 3 eieren, 4-6 blaadjes nori, wasabi (Japanse Mierikswortelpoeder of pasta), 200 - 250 gram zeer verse gerookte zalm of tonijn, in dunne plakjes of grote gekookte garnalen, ingesneden, Japanse sojasaus (Kikkoman), Beni-shoga (ingelegde rode gember), Bamboematje
- Japans
- 60-120 min.
- Geplaatst op02-07-2003Japans60-120 min.
Pasta Met Gerookte Zalm En Feta
Pasta met een verassende saus van gerookte zalm en feta
250 gr gerookte spekjes, 200 gr feta, 100 gr gerookte zalm of gerookte zalmsnippers, 2 rode uien, 1 gewone ui, 4 teentjes knoflook, 1 gele paprika, 250 gr champignons, 2 kleine potjes creme fraiche,200 a 300 gr pasta naar keuze, tabasco, peper, verse thijm, worcestershiresaus, olijfolie.
- Mediterraan Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op05-12-2000Mediterraan Hoofdgerecht20-30 min.
Gevulde eieren - 10 variaties maken
De ingredienten kun je het fijnst krijgen met behulp van de keukenmachine. Door de keukenmachine worden de ingredienten ook beter vermengd. Gebruik bij het vullen van de eieren een spuitzak, dan wordt het mooier als dat je het met een lepel doet.
4 eieren, 2 eetlepels mayonaise, Peper en zout
- Nederlands
- 20-30 min.
- Geplaatst op18-01-2010Nederlands20-30 min.
- Eigen recept
Omeletrolletjes met roomkaas en gerookte zalm
Zalig borrelhapje. Gemakkelijk te maken en heel goed voor te bereiden. Hoeveelheid is goed voor plm. 36 stuks. Wil je een vegetarische versie dan kun je ipv zalm in reepjes gesneden gedroogde tomaatjes ertussen doen.
6 eieren - 2 eetlepels fijngehakte dille (evt. diepvries) - peper, zout - 150 gr verse roomkaas zonder kruiden -, 2 eetlepels melk - 200 gram zalmsnippers of plakjes gerookte zalm
- Nederlands
- 20-30 min.
- Geplaatst op03-03-2006Nederlands20-30 min.
-
gerookte zalm mousse
van michaelabrouwer , 2 recepten, 0 volgers
-
gerookte zalm en kappertjes
van maarten1petra , 1 recepten, 0 volgers
-
Gerookte Zalm
van MarcoK70 , 1 recepten, 0 volgers
-
Gerookte zalm
van Janine78 , 1 recepten, 0 volgers
-
Amuse gerookte zalm boursin
van Sharikenn , 1 recepten, 0 volgers
-
pasta met gerookte zalm en zongedroogde tomaatjes
van Annabel1960 , 1 recepten, 0 volgers