Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Gerechten
  4. Voorgerecht
  5. Voorgerecht
Alle recepten voor voorgerechten op Smulweb.nl

Het voorgerecht pas je aan op het hoofdgerecht. De lekkerste, meest verrassende, authentieke en bijzondere voorgerechten vind je op Smulweb.nl! Zoals carpaccio, uiensoep, gamba's, garnalencocktail, gerookte kipsalade, gevulde paprika, knoflookbrood, vitello tonnato, fazantenpastei, ganzenlever terrine en canapť.

Soep Meer Soep recepten »
Schaal- en schelpdier Meer Schaal- en schelpdier recepten »
Cocktail Meer Cocktail recepten »
Salade Meer Salade recepten »
Vegetarisch Meer Vegetarisch recepten »
Vis
Vis
Meer Vis recepten »
Vlees Meer Vlees recepten »
Brood Meer Brood recepten »
Gevogelte Meer Gevogelte recepten »
Best beoordeeld

GAMBA'S MET PESTO OP EEN BEDJE VAN COURGETTI. Kh arm Ingredi√ęnten voor 4 personen: 2 courgettes ( eventueel geel en groen) 24 grote gamba's verse peterselie, 1 citroen, zout, peper, olijfolie Bereiding: 1. Verwarm de oven op 180¬įC. 2. Pel de garnalen maar laat het staartje eraan (oogt mooier). Verwijder het darmkanaal. Kruid met peper en zout en zet even apart. 3. Maak de pesto. Doe alle ingredi√ęnten in een blender en mix glad. Pesto: 1 basilicum plantje 50 gram pijnboompitten 50 gram parmezaanse kaas 100 ml olijfolie extra vergine 1 a 2 teentjes knoflook Wat versgemalen zwarte peper en zeezout Drupje citroensap In de keukenmachine en klaar¬† 4. Neem de spirellisnijder en maak spaghetti van de courgettes. Leg in een ovenschotel. Overgiet met wat olijfolie en citroensap, zo behoudt de courgette een mooie kleur. Kruid met peper. Zet 10 min. in een oven van 180¬įC. 1. Snipper de peterselie fijn. 2. Intussen bakken we de garnalen kort aan op een hoog vuur. 3. Bestrooi de garnalen met verse peterselie en zet het vuur uit. 4. Dresseer de courgetti op een bord. Overgiet met wat pesto. Schik de garnalen op de courgetti en giet nog wat pesto over het geheel. Voeg eventueel nog wat peterselie toe. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mediterraan

Italiaans voorgerechtje voor 4; kan ook als hapjes worden geserveerd (12 stuks in deze receptuur)! Lekker en makkelijk !¬† …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Lekker als borrelhapje of als voorgerechtje. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Huisgemaakte zalm-grijze garnaal kroketten, smaken super !¬† …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

De dag voordien bereiden we de vulling zodat we de dag zelf slechts 15 min werk hebben om deze heerlijke kroketten te serveren !¬† …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Samen met mijn nichtje van 10 jaar gemaakt die graag een amuse wilde maken.Eenvoudig maar heel lekker. Gevulde champignons geserveerd op een lepel. Hier maak je indruk mee. Heerlijk hapje helemaal vooraf bij een dinertje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

We hebben hiervan genoten als lunchgerecht op 1e Paasdag 2009. De mozzarella een uurtje gemarineerd, dan smaakt deze veel beter. Het was smullen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Pompoensoep met geroosterde knoflook Dit is een heerlijke soep. De pikante tomatensalsa geeft deze zoete pompoensoep wat textuur. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Eigen foto.De lekkerste, romigste quiche die ik ooit gegeten heb! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

"Tarte aux tomates". Dit is mijn allerliefste en meest klaargemaakte recept, gemakkelijk, snel klaar, ziet er heel wat uit en is superlekker. Het recept ervan heb ik afgetroggeld en uiteindelijk, na ons derde bezoek, losgekregen van Guylaine D'Hiver (bijna een naamgenoot) sympathieke gastvrouw van een "Chambre d'Hotes" in het kleine dorpje Ourdeaux in het Zuid-Oosten van de Creuse, een paradijs voor hengelaars en natuurliefhebbers. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Heerlijke soep die we graag lusten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Dit is een recept van Prinses Margriet en stond in de Margriet.Deze soep wordt bij hen regelmatig gegeten.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch
Top