Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Gerechten
  4. Voorgerecht
  5. Voorgerecht
Alle recepten voor voorgerechten op Smulweb.nl

Het voorgerecht pas je aan op het hoofdgerecht. De lekkerste, meest verrassende, authentieke en bijzondere voorgerechten vind je op Smulweb.nl! Zoals carpaccio, uiensoep, gamba's, garnalencocktail, gerookte kipsalade, gevulde paprika, knoflookbrood, vitello tonnato, fazantenpastei, ganzenlever terrine en canapť.

Soep Meer Soep recepten »
Schaal- en schelpdier Meer Schaal- en schelpdier recepten »
Cocktail Meer Cocktail recepten »
Salade Meer Salade recepten »
Vegetarisch Meer Vegetarisch recepten »
Vis
Vis
Meer Vis recepten »
Vlees Meer Vlees recepten »
Brood Meer Brood recepten »
Gevogelte Meer Gevogelte recepten »
Best beoordeeld

Hier worden je gasten pas echt wild van! Wat een feest deze terrine die volledig op voorhand te bereiden is, zodat je zelf mee kan genieten de dag zelf . …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Makkelijk en super lekker voorgerecht …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Lekker als voorgerecht of als borrelhapje deze gemarineerde scampi met een pittige dip …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Dit voorgerecht mag bij een diner niet ontbreken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Knolselderij wordt snel bruin van kleur en dat maakt de knolselderijsoep minder aantrekkelijk, maar daar is een oplossing voor. Voeg bij de soep een flinke eetlepel T&R Kruidenazijn en de soep blijft mooi van kleur! ¬† De knolselderij heeft selderijblad maar wordt in de winkel meestal verkocht zonder selderijblad. Daarom kiezen we voor een alternatief, salie. De toegevoegde Tromp & Rueb Kruidenazijn zorgt ervoor dat de toegevoegde gedroogde salie in de soep een prominente plek krijgt in het smaakpalet van de soep. Lekker fris, kruidig en romig! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Deze leuke mediterrance groentehapjes zijn een heerlijk voorgerecht om aan tafel te serveren. Garneer elk ervan naar smaak met een blaadje basilicum. Ook heerlijk als borrelhapje. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Samen met mijn nichtje van 10 jaar gemaakt die graag een amuse wilde maken.Eenvoudig maar heel lekker. Gevulde champignons geserveerd op een lepel. Hier maak je indruk mee. Heerlijk hapje helemaal vooraf bij een dinertje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

We hebben hiervan genoten als lunchgerecht op 1e Paasdag 2009. De mozzarella een uurtje gemarineerd, dan smaakt deze veel beter. Het was smullen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Pompoensoep met geroosterde knoflook Dit is een heerlijke soep. De pikante tomatensalsa geeft deze zoete pompoensoep wat textuur. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Eigen foto.De lekkerste, romigste quiche die ik ooit gegeten heb! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

"Tarte aux tomates". Dit is mijn allerliefste en meest klaargemaakte recept, gemakkelijk, snel klaar, ziet er heel wat uit en is superlekker. Het recept ervan heb ik afgetroggeld en uiteindelijk, na ons derde bezoek, losgekregen van Guylaine D'Hiver (bijna een naamgenoot) sympathieke gastvrouw van een "Chambre d'Hotes" in het kleine dorpje Ourdeaux in het Zuid-Oosten van de Creuse, een paradijs voor hengelaars en natuurliefhebbers. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Heerlijke soep die we graag lusten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Dit is een recept van Prinses Margriet en stond in de Margriet.Deze soep wordt bij hen regelmatig gegeten.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch
Top