Het voorgerecht pas je aan op het hoofdgerecht. De lekkerste, meest verrassende, authentieke en bijzondere voorgerechten vind je op Smulweb.nl! Zoals carpaccio, uiensoep, gamba's, garnalencocktail, gerookte kipsalade, gevulde paprika, knoflookbrood, vitello tonnato, fazantenpastei, ganzenlever terrine en canapé.
Super lekkere ravioli huisgemaakt en gevuld met een mengsel van butternut , ricotta,pecannoten,parmezaanse kaas, lekker gekruid. Â Â
Maak het jezelf makkelijk en maak de vulling een dag op voorhand ! …
Lees verder »
Maandag komen de kinderen van onze zoon de hele dag. De freewheeling van de vakantie is voorbij en de kinderen moeten op een bepaald tijdstip op hun school inloggen en bepaalde onlinelessen volgen en huiswerk maken.
Ik wil er helemaal voor hen zijn, vandaar dat ik deze soep voor dochter en gezin, die morgenavond bij ons aan tafel aanschuiven alvast heb bereid.
De soep valt wat dik uit, dus ik denk dat ik 'm met nog wat bouillon ga verdunnen. Een Hemels gezond soepje , bomvol groente en geschikt als voorgerecht, of amusesoepje …
Lees verder »
Samen met mijn nichtje van 10 jaar gemaakt die graag een amuse wilde maken.Eenvoudig maar heel lekker. Gevulde champignons geserveerd op een lepel. Hier maak je indruk mee. Heerlijk hapje helemaal vooraf bij een dinertje. …
Lees verder »
We hebben hiervan genoten als lunchgerecht op 1e Paasdag 2009. De mozzarella een uurtje gemarineerd, dan smaakt deze veel beter. Het was smullen. …
Lees verder »
"Tarte aux tomates". Dit is mijn allerliefste en meest klaargemaakte recept, gemakkelijk, snel klaar, ziet er heel wat uit en is superlekker. Het recept ervan heb ik afgetroggeld en uiteindelijk, na ons derde bezoek, losgekregen van Guylaine D'Hiver (bijna een naamgenoot) sympathieke gastvrouw van een "Chambre d'Hotes" in het kleine dorpje Ourdeaux in het Zuid-Oosten van de Creuse, een paradijs voor hengelaars en natuurliefhebbers. …
Lees verder »