Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Gerechten
  4. Tussengerecht
  5. Tussengerecht
Alle recepten voor tussengerechten op Smulweb.nl

Een hele avond tafelen. Met de heerlijke tussengerechten die je vindt op Smulweb stel je met gemak een menu samen dat bestaat uit meerdere gangen. Een hele avond tafelen! Hier vind je de lekkerste tussengerechten. Zoals meloen spoom, gazpacho, kreeft thermidor, gevulde portabello, kippenlever, gebakken ganzenlever, veloute, rogvleugel, niertjes, kalfswang, kaassalade, shiitake salade en het authentieke kaasplankje.

Kaas Meer Kaas recepten »
Salade Meer Salade recepten »
Vis
Vis
Meer Vis recepten »
Vlees Meer Vlees recepten »
Vegetarisch Meer Vegetarisch recepten »
Gevogelte Meer Gevogelte recepten »
Schaal- en schelpdier Meer Schaal- en schelpdier recepten »
Spoom Meer Spoom recepten »
Soep Meer Soep recepten »
Best beoordeeld
Suggesties kookboeken

Hoezo Huzaren ? In vroeger eeuwen waren Huzaren, Hongaarse Huurlingen actief als verkenners Ze trokken voor de troepen uit,vijandelijk gebied in. Eten bereiden op vuur? Uit den boze, de vijand zou hen zien. Daarom namen ze volgens overlevering vooraf klaargemaakt voedsel mee,of etenswaar dat rauw was. Vandaar de Huzarentartaar ! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Pesto alla genovese €" de enige echte Het enige echte recept voor deze smeuïge saus op basis van basilicum is in Genua ontstaan. Er is zelfs een heus consortium voor pesto, Il Consorzio del Pesto Genovese, die het originele recept voor deze pesto beheert en beschermt, om te voorkomen dat fabrieksmatig gefabriceerde pesto en de echte pesto alla genovese over een kam geschoren worden.Het geheim zit hem in de oorsprong van de ingrediënten: voor de echte pesto alla genovese gebruik je basilicumblaadjes uit de Genuese wijk Pra, olijfolie uit de regio Ligurië, verse knoflook, grof zeezout en zowel pecorino als Parmezaanse kaas. Volgens het consortium krijg je alleen met deze ingrediënten de echte pesto alla genovese. Het woord pesto zelf geeft overigens alleen de bereidingswijze weer; pesto betekent niets anders dan €gestampt'. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Dit recept is lekker bij een indonesische rijsttafel  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Altijd lekker! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Wil je meer van dit soort recepten? Kijk dan op www.thelemonkitchen.nl …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Mexicaans

Vergeet alles wat je weet over pasta carbonara! Room, uien, peterselie of champignons? Italianen lopen de koude rillingen over de rug als je dat in de carbonara stopt. Echte carbonara heeft maar 5 ingrediënten: pasta, ei, guanciale, peccorino romano en peper. Guanciale is gedroogd spek van de varkenskinnebak, te koop bij de betere (italiaanse) delicatessenzaak. Mocht je geen guanciale kunnen vinden, dan is "gewoon" kinnebakspek een aardige vervanger. Pancetta of speklappen kunnen eventueel ook. De speklappen voor het verwerken eerst insmeren met wat zout (niet doen als je pancetta, kinnebakspek of guanciale gebruikt). …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Heerlijke zalm frittatas! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Wereld

Koken en zelf niet mee eten , ik heb er geen probleem mee , sterker nog als je zoveel uur in de keuken staat dan is en je trek wel weg, plus je snoept en proeft tussen door genoeg , en je hebt gewoon geen tijd om je pannen uit het oog te verliezen. er moest voor 6 man een een uitgebreid dinner komen , 5 gangen met restaurant uitstraling ( ja ja zaken lui doen alles om te scoren ) afijn, een tussen gerechtje ( vandaar de III er achter, de rest van het menue volgt, ik zou zeggen, spaar ze allemaal! ) waarvan mensen denken dat je in een profi keuken werkt , maar eigenlijk supermakkelijk is. ingredienten zijn idd voor 10 personen , dus als er wat mislukt heb je nog herkansing , plus de kok moet toch proeven …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Een lekker ragoutbroodtje …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Ragout met champignons en kipfilet …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

Snel , makkelijk en toch lekker italiaans. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een bladerdeeg hapje maken op een praktische manier!! Heel handig …  Lees verder »

Een heerlijke verfrissing tussen het vis-en vleesgerecht. (Spoom is een ijsgerecht(sorbet)). …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Dit is een gerecht dat een aantal jaren geleden populair was in een restaurant waar ik toen werkte.Makkelijk en snel om te maken. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Mijn favoriete samenstelling van een hightea, zoals ik hem op mijn werk neerzet voor de gast.Per persoon krijg je het volgende voorgezet. …  Lees verder »

牛肉丸Een snelle roerbak bereiding van gehaktballetjes met een unieke smaak door de combinatie van Chinese vijfkruidenpoeder en sojasaus.. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Chinees

1 eetlepel olijfolie 1 kleine ui, gesnipperd 6 pomedori tomaten, in stukjes 1 theelepel paprikapoeder 2 theelepels gedroogde Italiaanse kruiden 500 ml vlees- of kruidenbouillon versgemalen peper 100 ml slagroom 2 eetlepels fijngehakte verse peterselie  …  Lees verder »

Voor de kerstdagen misschien een leuk idee; spoom serveer je voor het hoofdgrecht, een heerlijke verfrissing; altijd succes en... van tevoren te bereiden dus lekker makkelijk …  Lees verder »

Een heerlijk drankje dat hoort bij een uitgebreid feestelijk diner en meestal geserveerd wordt tussen het laatste voorgerecht en het hoofdgerecht. …  Lees verder »

Populaire Tussengerecht kookboeken:
Top