1. Home
  2. Recepten
  3. Gerechten
  4. Tussengerecht
  5. Tussengerecht
Alle recepten voor tussengerechten op Smulweb.nl

Een hele avond tafelen. Met de heerlijke tussengerechten die je vindt op Smulweb stel je met gemak een menu samen dat bestaat uit meerdere gangen. Een hele avond tafelen! Hier vind je de lekkerste tussengerechten. Zoals meloen spoom, gazpacho, kreeft thermidor, gevulde portabello, kippenlever, gebakken ganzenlever, veloute, rogvleugel, niertjes, kalfswang, kaassalade, shiitake salade en het authentieke kaasplankje.

Kaas Meer Kaas recepten »
Salade Meer Salade recepten »
Vis
Vis
Meer Vis recepten »
Vlees Meer Vlees recepten »
Vegetarisch Meer Vegetarisch recepten »
Gevogelte Meer Gevogelte recepten »
Schaal- en schelpdier Meer Schaal- en schelpdier recepten »
Spoom Meer Spoom recepten »
Soep Meer Soep recepten »
Best beoordeeld
Suggesties kookboeken

Vanillevla wordt traditioneel in Nederland gegeten als toetje. Soms wel eens als ontbijt of tussendoor maar ik vind dat niet zo lekker. Smaken verschillen! Ook is dit een handig recept voor als je geen zin hebt om een moeilijk toetje te maken en toch iets bijzonders op tafel wilt zetten.   …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Wereld

? …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Engels

Lekker. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Lekker fris tussengerecht …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Feestelijk. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Deze in knoflook en honing gemarineerde garnalen zijn heerlijk om zo te eten, maar doen het ook goed in een compleet gerecht met broccoli en rijst. Hoe je de garnalen ook eet, de acaciahoning maakt het helemaal af. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Thais

Een rustpauze in een 8 gangen menu. De gerookte lychee vond ik op de website van Herbivarious, en daarbij heb ik een lychee spoom gemaakt met rose champagne. Een geslaagde combinatie! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Europees

Ragout met champignons en kipfilet …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

Snel , makkelijk en toch lekker italiaans. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een bladerdeeg hapje maken op een praktische manier!! Heel handig …  Lees verder »

Een heerlijke verfrissing tussen het vis-en vleesgerecht. (Spoom is een ijsgerecht(sorbet)). …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Dit is een gerecht dat een aantal jaren geleden populair was in een restaurant waar ik toen werkte.Makkelijk en snel om te maken. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Mijn favoriete samenstelling van een hightea, zoals ik hem op mijn werk neerzet voor de gast.Per persoon krijg je het volgende voorgezet. …  Lees verder »

牛肉丸Een snelle roerbak bereiding van gehaktballetjes met een unieke smaak door de combinatie van Chinese vijfkruidenpoeder en sojasaus.. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Chinees

1 eetlepel olijfolie 1 kleine ui, gesnipperd 6 pomedori tomaten, in stukjes 1 theelepel paprikapoeder 2 theelepels gedroogde Italiaanse kruiden 500 ml vlees- of kruidenbouillon versgemalen peper 100 ml slagroom 2 eetlepels fijngehakte verse peterselie  …  Lees verder »

Voor de kerstdagen misschien een leuk idee; spoom serveer je voor het hoofdgrecht, een heerlijke verfrissing; altijd succes en... van tevoren te bereiden dus lekker makkelijk …  Lees verder »

Een heerlijk drankje dat hoort bij een uitgebreid feestelijk diner en meestal geserveerd wordt tussen het laatste voorgerecht en het hoofdgerecht. …  Lees verder »

Populaire Tussengerecht kookboeken:
Top