Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Gerechten
  4. Nagerecht
  5. Nagerecht
Alle recepten voor nagerechten vind je op Smulweb.nl

Het dessert, de perfecte afsluiter van het diner. Voor wat voor toetje kies jij? Hier vind je de lekkerste nagerechten. Zoals sorbets, kaasplankje, crŤme brulee, meringue, Griekse yoghurt met honing en noten, tarte tartin, cheesecake, fraindises, ijsbonbons, slagroomtruffels, panna cotto en bijzondere koffie als Irish coffee, Mexican coffee en ijskoffie!

IJs en sorbet Meer IJs en sorbet recepten »
Pudding Meer Pudding recepten »
Kaas Meer Kaas recepten »
Fruit Meer Fruit recepten »
Vla en yoghurt Meer Vla en yoghurt recepten »
Koffie Meer Koffie recepten »
Taart Meer Taart recepten »
Friandise Meer Friandise recepten »
Cake Meer Cake recepten »
Best beoordeeld
Suggesties kookboeken

Omdat mijn petekind gek is op Amarena kersen, heb ik voor haar voor dit weekeinde een Amarena pudding bedacht. Kon nergens een goed recept vinden, dus dan zelf maar experimenteren …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Dit nagerecht uit HAWAI, dat ze pudding noemen, is zo stevig dat ze het in stukken gesneden ook als snoepje tussendoor eten op Hawai. Makkelijk en erg lekker . …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans

Bij een ijssalon at ik eens een Dame Blanche met chocoladesaus die stolde nadat ik ze op het ijs goot. Men wilde mij niet vertellen hoe de saus gemaakt werd en op internet vond ik ook geen recept waarmee ik echt uit de voeten kon. Wel las ik ergens dat je daarvoor kokosolie moest gebruiken, maar de verhoudingen klopten voor geen meter, dus ging ik zelf aan de slag en na een paar keer te zachte of te harde saus gemaakt te hebben, had ik de juiste verhoudingen gevonden. De kokosolie (of eigenlijk ziet het meer uit als vet) die je in een potje in elke supermarkt kunt kopen, heeft als eigenschap om bij kamertemperatuur al hard te worden en is dus bij uitstek geschikt voor zoiets.¬† …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Wereld

Dit recept ontwikkelde ik voor mijn rubriek in Smulweb Magazine. Strawberry cheesecake is een van mijn favoriete desserts en ik vond het leuk om dit in een nieuw jasje te steken! Deze cheesecake ligt in een krokante wonton cup. Een leuke manier om jouw cheesecake te serveren.¬† …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Wereld

Lekkere variant op de volkoren pruimentaart. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Snel, lekker en makkelijk te bereiden deze oer Hollandse desert, die we de dag ervoor grotendeels maken zodat we de dag zelf niet veel werk meer hebben .¬† …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Super verrassend toetje: als je er een hapje van neemt, stroomt langzaam de vloeibare warme chocolade uit het taartje.mmmmmmmmm!!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Il vero tiramisu tradizionale, come lo fa la mamma! Hier zit GEEN slagroom in! Je zult in Italie van je lang zal ze leven geen tiramisu vinden met slagroom erin! Hier dus het meest traditionele en ongecompliceerde tiramisu recept. Succes gegarandeerd! Het gaat bij ons in de familie al vele generaties mee, dat zegt al genoeg... …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Lekker als verjaardagstaart, maar ik eet 'm als toetje!!!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

4 plakjes bladerdeeg 2 bananen 1 zakje vanillesuiker 1 theelepeltje kaneel 1 eetlepel honing scheutje melk flesje chocoladesaus …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

***Deze variatie is de allerlekkerste die wij ooit hebben gegeten!*** …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Volgens vrienden de beste tiramisu die ze ooit proefden. Simpel en luchtiger dan de traditionele. Hoe blij kun je worden van tiramisu. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Dit recept levert de lekkerste, luchtigste en beste chocolademousse op die ik ooit heb gegeten. Recept van een meesterkok! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Een fantastisch dessert waar je nooit genoeg van krijgt. De combinatie van toffee en appel is klassiek, maar je kunt het ook met peren, bananen of zelfs aardbeien proberen.  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

Dis is de oorspronkelijk recept uit Frankrijk. De flan, Parijse Flan is een van de lievelingsrecept van de fransen en ik vond het jammer dat ik hier niet bij de bakker kon vinden. Ik ben dus op franse siten op zoek gegaan naar het juist recept. Dit is een hele simpel en vooral lekker toetje …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans
Populaire Nagerecht kookboeken:
Top