1. Home
  2. Recepten
  3. Gerechten
  4. Nagerecht
  5. Nagerecht
Alle recepten voor nagerechten vind je op Smulweb.nl

Het dessert, de perfecte afsluiter van het diner. Voor wat voor toetje kies jij? Hier vind je de lekkerste nagerechten. Zoals sorbets, kaasplankje, crčme brulee, meringue, Griekse yoghurt met honing en noten, tarte tartin, cheesecake, fraindises, ijsbonbons, slagroomtruffels, panna cotto en bijzondere koffie als Irish coffee, Mexican coffee en ijskoffie!

IJs en sorbet Meer IJs en sorbet recepten »
Pudding Meer Pudding recepten »
Kaas Meer Kaas recepten »
Fruit Meer Fruit recepten »
Vla en yoghurt Meer Vla en yoghurt recepten »
Koffie Meer Koffie recepten »
Taart Meer Taart recepten »
Friandise Meer Friandise recepten »
Cake Meer Cake recepten »
Best beoordeeld
Suggesties kookboeken

Chocolademarquise is een rijk chocoladedessert gemaakt met donkere chocolade, boter, suiker, cacaopoeder, eieren en room. Dit wordt op smaak gebracht met een vanillesaus of met espresso. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Crème brĂ»lĂ©e is een custardachtig nagerecht, met daaroverheen een gekaramelliseerde laag suiker. De precieze oorsprong van het gerecht is onbekend. Het kan afkomstig zijn uit Frankrijk, Groot-BrittanniĂ« of CataloniĂ«.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Kumquat is een afstammeling van de citrusvrucht. Het kleine, sinaasappel-achtige vruchtje groeit aan een boom die ook sterk lijkt op een sinaasappelboom. De kumquat komt oorspronkelijk uit Vietnam en China. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Tiramisu is een van oorsprong Italiaans dessert. De naam betekent letterlijk trek mij omhoog, wat zoveel inhoudt als beur mij op of maak mij blij. Tiramisu wordt dan ook vaak aan herstellende zieken gegeven, om ze aan te laten sterken en er weer bovenop te brengen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Makkelijk en super lekker, als je overschot hebt van chocolade paaseieren, ideaal !  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

Er gaat niets boven een zalige quatre-quarts, toch?  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Heerlijk nagerecht dat we zelf makkelijk kunnen bereiden  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Een eenvoudig, snel en super lekker nagerechtje uit de tijd van grootmoeder !  Niet alleen de kinderen zullen er van smullen !  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Blanc manger is een zoet dessert vaak gemaakt met melk of room en suiker. Sommige soortgelijke desserts zijn bavarois, vanille pudding (in de VS), panna cotta. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Canadees

Super verrassend toetje: als je er een hapje van neemt, stroomt langzaam de vloeibare warme chocolade uit het taartje.mmmmmmmmm!!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Il vero tiramisu tradizionale, come lo fa la mamma! Hier zit GEEN slagroom in! Je zult in Italie van je lang zal ze leven geen tiramisu vinden met slagroom erin! Hier dus het meest traditionele en ongecompliceerde tiramisu recept. Succes gegarandeerd! Het gaat bij ons in de familie al vele generaties mee, dat zegt al genoeg... …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Lekker als verjaardagstaart, maar ik eet 'm als toetje!!!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

4 plakjes bladerdeeg 2 bananen 1 zakje vanillesuiker 1 theelepeltje kaneel 1 eetlepel honing scheutje melk flesje chocoladesaus …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

***Deze variatie is de allerlekkerste die wij ooit hebben gegeten!*** …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Volgens vrienden de beste tiramisu die ze ooit proefden. Simpel en luchtiger dan de traditionele. Hoe blij kun je worden van tiramisu. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Dit recept levert de lekkerste, luchtigste en beste chocolademousse op die ik ooit heb gegeten. Recept van een meesterkok! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Een fantastisch dessert waar je nooit genoeg van krijgt. De combinatie van toffee en appel is klassiek, maar je kunt het ook met peren, bananen of zelfs aardbeien proberen.  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

Dis is de oorspronkelijk recept uit Frankrijk. De flan, Parijse Flan is een van de lievelingsrecept van de fransen en ik vond het jammer dat ik hier niet bij de bakker kon vinden. Ik ben dus op franse siten op zoek gegaan naar het juist recept. Dit is een hele simpel en vooral lekker toetje …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans
Populaire Nagerecht kookboeken:
Top