1. Home
  2. Recepten
  3. Gerechten
  4. Nagerecht
  5. Nagerecht
Alle recepten voor nagerechten vind je op Smulweb.nl

Het dessert, de perfecte afsluiter van het diner. Voor wat voor toetje kies jij? Hier vind je de lekkerste nagerechten. Zoals sorbets, kaasplankje, crŤme brulee, meringue, Griekse yoghurt met honing en noten, tarte tartin, cheesecake, fraindises, ijsbonbons, slagroomtruffels, panna cotto en bijzondere koffie als Irish coffee, Mexican coffee en ijskoffie!

IJs en sorbet Meer IJs en sorbet recepten »
Pudding Meer Pudding recepten »
Kaas Meer Kaas recepten »
Fruit Meer Fruit recepten »
Vla en yoghurt Meer Vla en yoghurt recepten »
Koffie Meer Koffie recepten »
Taart Meer Taart recepten »
Friandise Meer Friandise recepten »
Cake Meer Cake recepten »
Best beoordeeld
Suggesties kookboeken

=18pxEen heerlijk vegan dessert dat bij iedereen in de smaak zal vallen en makkelijk te maken is.¬† …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

In en rond Antwerpen verkopen alle bakkers worstenbrood en appelbollen in de periode van 'Verloren Maandag'. Ze zelf maken is echt niet zo moeilijk .¬† …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Parfait of semifreddo is heel gemakkelijk te maken. Gewoon stijfgeslagen slagroom met de door jou gekozen ingredi√ęnten een aantal uren invriezen. Heel gemakkelijk als je gasten krijgt. Ik heb er een kersensaus bij gemaakt en dat smaakte prima. Als vulling voor de semifreddo heb ik gekozen voor¬† amaretti (Italiaanse kleine bitterkoekjes) en een scheutje amaretto. Het recept voor de semifreddo komt uit een hele oude Margriet of Libelle (vond ik tussen mijn bewaarde recepten). De kersensaus is eigen recept. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Aardbeientaart is een cake die aardbei als hoofdingredi√ęnt gebruikt. Aardbeien kunnen worden gebruikt in het cakebeslag, bovenop cakes en in het glazuur van een aardbeientaart. Sommige worden gekoeld of gedeeltelijk ingevroren geserveerd, en ze worden soms geserveerd als Valentijnsdaggerecht. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans

Het is was mij nog nooit overkomen maar dit jaar hield ik oliebollen over!!¬† Ik vond de recepten en tips wat je met overgebleven oliebollen kunt doen dan ook altijd een lachertje want oliebollen die overblijven dat kende ik helemaal niet Dus toen ik me er eenmaal in ging verdiepen kwam ik een heleboel leuke dingen tegen. Omdat ik nogal fan ben van Janny van der Heijden is het deze ovenschotel uiteindelijk geworden. Ik was helaas de poedersuiker vergeten, dus volgende keer (jaar) een herkansing. Ik denk dat ik er dan ook meteen nog een beetje kaneel overheen strooi Ik wil deze heerlijke ovenschotel dan ook liever geen "restverwerking" noemen maar "no-waste". Andere mogelijkheden zijn: invriezen, wentelteefjes, croutons, broodpudding, en ik kwam zelfs recepten tegen van oliebollensoep …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

=16pxOp 6 januari vieren we Driekoningen en daar hoort heel wat lekkers bij! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

=16pxOp 6 januari vieren we Driekoningen en daar hoort heel wat lekkers bij! ¬† ¬† ¬†¬†=18pxWie de boon heeft, krijgt het kroontje en mag koning zijn …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

=16pxOp 6 januari vieren we Driekoningen en daar hoort heel wat lekkers bij! ¬† ¬†=18pxHeerlijke¬†amandellekkernij …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Super verrassend toetje: als je er een hapje van neemt, stroomt langzaam de vloeibare warme chocolade uit het taartje.mmmmmmmmm!!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Il vero tiramisu tradizionale, come lo fa la mamma! Hier zit GEEN slagroom in! Je zult in Italie van je lang zal ze leven geen tiramisu vinden met slagroom erin! Hier dus het meest traditionele en ongecompliceerde tiramisu recept. Succes gegarandeerd! Het gaat bij ons in de familie al vele generaties mee, dat zegt al genoeg... …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Lekker als verjaardagstaart, maar ik eet 'm als toetje!!!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

4 plakjes bladerdeeg 2 bananen 1 zakje vanillesuiker 1 theelepeltje kaneel 1 eetlepel honing scheutje melk flesje chocoladesaus …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

***Deze variatie is de allerlekkerste die wij ooit hebben gegeten!*** …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Volgens vrienden de beste tiramisu die ze ooit proefden. Simpel en luchtiger dan de traditionele. Hoe blij kun je worden van tiramisu. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Dit recept levert de lekkerste, luchtigste en beste chocolademousse op die ik ooit heb gegeten. Recept van een meesterkok! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Een fantastisch dessert waar je nooit genoeg van krijgt. De combinatie van toffee en appel is klassiek, maar je kunt het ook met peren, bananen of zelfs aardbeien proberen.  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

Dis is de oorspronkelijk recept uit Frankrijk. De flan, Parijse Flan is een van de lievelingsrecept van de fransen en ik vond het jammer dat ik hier niet bij de bakker kon vinden. Ik ben dus op franse siten op zoek gegaan naar het juist recept. Dit is een hele simpel en vooral lekker toetje …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans
Populaire Nagerecht kookboeken:
Top