1. Home
  2. Recepten
  3. Gerechten
  4. Nagerecht
  5. Nagerecht
Alle recepten voor nagerechten vind je op Smulweb.nl

Het dessert, de perfecte afsluiter van het diner. Voor wat voor toetje kies jij? Hier vind je de lekkerste nagerechten. Zoals sorbets, kaasplankje, crme brulee, meringue, Griekse yoghurt met honing en noten, tarte tartin, cheesecake, fraindises, ijsbonbons, slagroomtruffels, panna cotto en bijzondere koffie als Irish coffee, Mexican coffee en ijskoffie!

IJs en sorbet Meer IJs en sorbet recepten »
Pudding Meer Pudding recepten »
Kaas Meer Kaas recepten »
Fruit Meer Fruit recepten »
Vla en yoghurt Meer Vla en yoghurt recepten »
Koffie Meer Koffie recepten »
Taart Meer Taart recepten »
Friandise Meer Friandise recepten »
Cake Meer Cake recepten »
Best beoordeeld
Suggesties kookboeken

Koekjes afkomstig uit de stad Aken in Duitsland. Ze lijken enigszins op peperkoek . Het deeg laten we minstens 1 dag rusten in de koelkast alvorens te gaan bakken, zodat alle kruiden goed ingedrongen zijn .  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Duits

Pimp je brie op, en laat dan minimum 2 dagen rusten alvorens 'aan te vallen' . …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

Ik had monchou en slagroom die op moesten en bedacht er een lekker en snel recept mee. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Chocolade ijs met rozijnen heerlijk om van de zomer te maken …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Wereld

Deze licht roze chocolade mousse is perfect om te serveren als dessert. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Wereld

Ik draag dit recept op aan wijlen Mr Willemoons waar ik het ook van gekregen heb …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Pools

Dit is ook weer een recept uit "de oude doos" en dat is beslist niet sarcastisch bedoeld. Ik heb zelf nog hele goede herinneringen aan dit nagerecht want het werd o.a. als dessert geserveerd op onze bruiloft. Dit recept is van mijn tante Dina, die kok was en altijd voor bruiloften en partijen kookte en dus ook op onze bruiloft. Het is echt een feestelijk dessert en erg lekker voor bijvoorbeeld Pasen, Pinksteren, Kerstmis of welk (familie)diner dan ook. Je kunt de garnering aanpassen aan het seizoen. Het is dan ook leuk om de kleur van het lint aan te passen aan de gelegenheid. Het lint is trouwens niet alleen voor de sier maar ook voor de stevigheid van de pudding …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Lang geleden, toen we nog in Nederland woonden, gingen we met zwager en schoonzus regelmatig uit eten. Tijdens één van die etentjes kregen we ook rabarber als bijgerecht bij het eten. Zulke lekkere rabarber hadden we nog nooit gegeten vonden we alle vier. Bij navraag bleek dat er aardbeien door de rabarber zaten. Dus vanaf nu - en als ze rijp zijn - altijd een paar rijpe aardbeien door de rabarber. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Super verrassend toetje: als je er een hapje van neemt, stroomt langzaam de vloeibare warme chocolade uit het taartje.mmmmmmmmm!!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Il vero tiramisu tradizionale, come lo fa la mamma! Hier zit GEEN slagroom in! Je zult in Italie van je lang zal ze leven geen tiramisu vinden met slagroom erin! Hier dus het meest traditionele en ongecompliceerde tiramisu recept. Succes gegarandeerd! Het gaat bij ons in de familie al vele generaties mee, dat zegt al genoeg... …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Lekker als verjaardagstaart, maar ik eet 'm als toetje!!!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

4 plakjes bladerdeeg 2 bananen 1 zakje vanillesuiker 1 theelepeltje kaneel 1 eetlepel honing scheutje melk flesje chocoladesaus …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

***Deze variatie is de allerlekkerste die wij ooit hebben gegeten!*** …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Volgens vrienden de beste tiramisu die ze ooit proefden. Simpel en luchtiger dan de traditionele. Hoe blij kun je worden van tiramisu. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Dit recept levert de lekkerste, luchtigste en beste chocolademousse op die ik ooit heb gegeten. Recept van een meesterkok! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Een fantastisch dessert waar je nooit genoeg van krijgt. De combinatie van toffee en appel is klassiek, maar je kunt het ook met peren, bananen of zelfs aardbeien proberen.  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

Dis is de oorspronkelijk recept uit Frankrijk. De flan, Parijse Flan is een van de lievelingsrecept van de fransen en ik vond het jammer dat ik hier niet bij de bakker kon vinden. Ik ben dus op franse siten op zoek gegaan naar het juist recept. Dit is een hele simpel en vooral lekker toetje …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans
Populaire Nagerecht kookboeken:
Top