Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Gerechten
  4. Bijgerecht
  5. Bijgerecht

Bijgerecht

Alle bijgerechten vind je op Smulweb.nl

Hier vind je alle bijgerechten. De recepten die het menu compleet maken.Zoals aardappelgratin, rösti, risotto, rijsttimbaaltjes, zalmpaté, zuurvlees, haricot verts, bruschetta, quiche lorraine, rauwkostsalade maar ook heerlijke sauzen zoals bearnaisesaus, remouladesaus en cocktailsaus.

Best beoordeeld
Rijst Meer Rijst recepten »
Aardappel Meer Aardappel recepten »
Vis
Vis
Meer Vis recepten »
Vlees Meer Vlees recepten »
Groente Meer Groente recepten »
Salade Meer Salade recepten »
Quiche Meer Quiche recepten »
Brood Meer Brood recepten »
Sauzen Meer Sauzen recepten »
Suggesties kookboeken

Iets teveel sperziebonen gekookt, dus er blijft wat over. Niet genoeg om nog een keer van te eten, dus op zoek naar een lekker recept met een rest sperziebonen. Ik kom terecht op de site van Onno Kleyn, een culinair journalist die (bijna) altijd hele lekkere receptn heeft. Naar onze smaak dus. Ook dit was weer heerlijk. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Eens iets anders en een prima vervanger van aatdappelpuree. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Een heerlijke variatie op de klassieke andijviestamppot. De kaas maakt het extra romig en de walnoten geven een extra crunchy bite. Als je het een gedoe vind om zelf de andijvie te wassen en te snijden kun je ook kiezen voor een zak kant en klaar gesneden andijvie te gebruiken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Weet niet meer hoefijzer er aan kom maar het smaakt bijna overal bij en is erg makkelijk …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Groene kool, ook wel savooiekool of kapperkool kun je op heel veel manieren bereiden. Dit recept viel wel heel erg in de smaak. Lekker Oosters gekruid en een beetje pittig. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Romanesco (groene bloemkool, zie foto) vinden we veel lekkerder dan de gewone witte bloemkool. De smaak wijkt niet veel af, maar je proeft hier "echte bloemkool". De romanesco wordt op dezelfde manier schoongemaakt en gekookt als de gewone bloemkool. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Smul van het heerlijk geurende, licht gekaramelliseerde vruchtvlees dat smelt op je tong, gewoon met een lepeltje. Rillingen (van puur genot) gegarandeerd € Happy Halloween! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Ingrediënten   Bereiden  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Indonesisch

Met dit recept hoef je geen tjap tjoy van de Chinees, maak het zelf, veel gezonder en veel lekkerder (zonder vetsin!). Super slank gerecht! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Dit recept is door mijn zusje meegenomen nadat zij dit gegeten had bij kennissen in Spanje. Het is echt heerlijk. Wij eten het vaak als hoofdgerecht op een zaterdag. Maar het is eigenlijk een tapas. Heel goed op feestjes of heerlijk op een zonnige zondagmiddag …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Een ontzettend lekker aardappel recept uit de oven en makkelijk te maken. Zie ook mijn recept: Geroosterd aardappelen Lees meer: 12x aardappelen om je vingers bij af te likken …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

Dit recept heb ik bij een Grieks buffet gemaakt, het recept is van een Engelse kok (David Laris) die het weer van "een Griekse kok" had. Ik heb meerdere keren Tzatziki gemaakt maar ik vind deze echt de lekkerste. Leuk om te lezen (en/of te proberen) zijn de tips die de lezers van dit recept hebben geschreven. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

Lekker snel en gezond. De spitskool blijft lekker knapperig en smaakt heerlijk met de groene paprika en het roergebakken gehakt. Echt een aanrader. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Speciale lekkernij voor het kerstmenu voor mijn kleinzonen is het geen kerstdinee als er geen stoofpeertjes zijn. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Voor een makkelijke dag! Uit een Allerhande …  Lees verder »

M'n dochter bracht dit recept van school, waar ze het gemaakt had tijdens kookles en het is gelijk een 'hot-favorite'. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal
Populaire Bijgerecht kookboeken:
Top