1. Home
  2. Recepten
  3. Gerechten
  4. Bijgerecht
  5. Bijgerecht

Bijgerecht

Alle bijgerechten vind je op Smulweb.nl

Hier vind je alle bijgerechten. De recepten die het menu compleet maken.Zoals aardappelgratin, rösti, risotto, rijsttimbaaltjes, zalmpaté, zuurvlees, haricot verts, bruschetta, quiche lorraine, rauwkostsalade maar ook heerlijke sauzen zoals bearnaisesaus, remouladesaus en cocktailsaus.

Best beoordeeld
Rijst Meer Rijst recepten »
Aardappel Meer Aardappel recepten »
Vis
Vis
Meer Vis recepten »
Vlees Meer Vlees recepten »
Groente Meer Groente recepten »
Salade Meer Salade recepten »
Quiche Meer Quiche recepten »
Brood Meer Brood recepten »
Sauzen Meer Sauzen recepten »
Suggesties kookboeken

Fruit taartje met  peer, rozijn, pecannoten, tijm en dadelstroop uit de oven. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Onderdeel van een gerecht met varkensvlees, tomaat, gegrilde courgette en aubergine …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Ik probeer elke week tweemaal een gerecht met vis en eenmaal een vegetarisch gerecht op tafel te zetten. Een scholletje is zó klaar een lekkere en  een slanke variatie. Ik serveerde er gebakken aardappeltjes en de spinazie uit de wok met een lichte bite erbij. Gezonde-wok-spinazie-met-een-lichte-bite …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

 Rode bietjes hebben een nogal suf imago en velen vinden ze  "aards" smaken, maar door er frambozenazijn aan toe te voegen krijg je een geweldig lekker bijgerecht. Heerlijk met gekookte aardappeltjes en jouw favoriete bal gehakt. Bovendien hebben ze veel gezondheidsvoordelen en zijn ze calorie arm. Bietjes en de smaak van frambozen gaan zeer goed samen, dat bewijst onderstaand gerecht. Carpaccio-van-rode-biet Ik heb veel meer frambozenazijn toegevoegd aan dit recept omdat ik het naar onze smaak aan de té zoete kant vond. Als er staat zoetzuur dan wil ik ook zoetzuur proeven En  mocht je dit gerecht eens maken .... Proef ! En doe vooral dat wat je lekker vindt …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Deze heerlijke groene groentesalade is ontstaan uit een verwerking van een rest broccoli en sperzieboontjes. Omdat manlief het zo lekker vond durf ik het hier te plaatsen. Per slot van rekening is hij het " bourgondisch proefkonijn  "    hier in huize …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Huh? Meer dan één uur? Nee hoor .... Dit gerecht van smakelijke ovenaardappeltjes staat na 10 minuten al  in de oven. Dan heb je er geen omkijken meer naar en kun je met je gasten( of met je man) gezellig aan het aperitief met amuse. Ze zijn sticky, fluffy, heel erg smaakvol ... fris, licht zurig, zout en hartig. Echt een patatje, dat ik iedereen durf voor te zetten. Wij hebben alvast voorgeproefd , helaas voorlopig nog geen gasten te ontvangen..... maar die tijd komt weer gauw ( hoop ik )  Qua bereidingswijze lijken ze op deze aardappeltjes,  maar de smaak is geheel anders.  Aardappelschijfjes-boulangere-uit-de-oven   …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

Beetje zoet, beetje pittig, hartig, smeuïg, lekker vers. Je hapt ze heerlijk weg, na deze saucijzenbroodjes wil je niet anders meer.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Met dit recept hoef je geen tjap tjoy van de Chinees, maak het zelf, veel gezonder en veel lekkerder (zonder vetsin!). Super slank gerecht! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Dit recept is door mijn zusje meegenomen nadat zij dit gegeten had bij kennissen in Spanje. Het is echt heerlijk. Wij eten het vaak als hoofdgerecht op een zaterdag. Maar het is eigenlijk een tapas. Heel goed op feestjes of heerlijk op een zonnige zondagmiddag …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Een ontzettend lekker aardappel recept uit de oven en makkelijk te maken. Zie ook mijn recept: Geroosterd aardappelen Lees meer: 12x aardappelen om je vingers bij af te likken …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

Lekker snel en gezond. De spitskool blijft lekker knapperig en smaakt heerlijk met de groene paprika en het roergebakken gehakt. Echt een aanrader. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Dit recept heb ik bij een Grieks buffet gemaakt, het recept is van een Engelse kok (David Laris) die het weer van "een Griekse kok" had. Ik heb meerdere keren Tzatziki gemaakt maar ik vind deze echt de lekkerste. Leuk om te lezen (en/of te proberen) zijn de tips die de lezers van dit recept hebben geschreven. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

Speciale lekkernij voor het kerstmenu voor mijn kleinzonen is het geen kerstdinee als er geen stoofpeertjes zijn. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

M'n dochter bracht dit recept van school, waar ze het gemaakt had tijdens kookles en het is gelijk een 'hot-favorite'. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Voor een makkelijke dag! Uit een Allerhande …  Lees verder »

Populaire Bijgerecht kookboeken:
Top