1. Home
  2. Recepten
  3. Gerecht Voor Restverwerking

Gerecht voor restverwerking recepten (35)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Turkse Tosti

Geleerd van 'n turkse kennis; bedoeld als restverwerking van turks brood van 1 dag oud.

INGREDIENTEN

1 turks brood, 4 grote plakken pittige kaas, 4 plakken schouderham of 8 plakken salami, 2 bosuitjes , beetje cayennepeper, 2 eieren, beetje melk, olijfolie.

Voorbereiding

Snij het brood in 4 gelijke stukken en snij ze overlangs open zodat er 'n soort envelopje ontstaat. vul met de plakken ham/salami, daarop de gesnipperde bosui, bestrooi met 'n beetje cayenne, daarop de kaas. dichtvouwen en ervoor zorgen dat niets van de vulling te zien is.

Bereidingswijze

Klop de eieren los met wat melk ( evt. wat peper en zout) en giet dit mengsel over het brood. voorzichtig keren zodat alles bedekt is met het eiermengsel. de olie verhitten en dan op 'n matig vuur om en om bakken. ong. 10 min.

  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-01-2004
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Indiase kerrie sperziebonen met aardappelen en tomaat

Leuke Indiase bijgerecht om als restverwerking van overgebleven groenten te gebruiken.

INGREDIENTEN

250 g sperziebonen, diagonaal in kleiner stukjes gesneden, 2 e olie, 1 ui, fijn, 4 teentjes knoflook, fijn, 2 groene pepers, fijn, 1 middelgroot aardappel, in blokjes, 2 tomaten, in stukjes, zout, 1/2 t chilipoeder, 1/2 t komijnzaadjes, 1 t geelwortel (kurkuma), 1 t komijnpoeder, verse koriander, grof gesneden (voor garnering),

  • Indiaas Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-10-2011
  • Indiaas Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Lintmacaroni met romige vissaus

Altijd een feestje als ik dit klaarmaak. Na veel experimenteren, en een toevallige "restverwerking" van de paling, eindelijk volmaakt. Niet goedkoop, maar met de "Aldi" in de buurt altijd goed te doen.

INGREDIENTEN

200 gram gerookte zalm, 200 gram gerookte paling, 250 ml slagroom, 500 ml melk, 75 gram bloem, 100 gram boter, 400 gram champignons, 4 bosuitjes, 1 citroen, 400 gram lintmacaroni, zout en peper naar smaak.,

  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-08-2000
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Koude rosbiefschotel met tartaarsaus

Deze is een ideaal gerecht om als restverwerking van rosbief te maken. En lekker als voorgerecht op 2 e kerstdag bijvoorbeeld.

INGREDIENTEN

500 g gegrilleerd of gebraad rosbief ( zie mijn recept:Gemarineerde rosbief ), , VOOR TARTAARSAUS:, 150 ml mayonaise, 1 bekertje zure room, 3 augurken, fijn, 3 e fijn groene tuinkruiden ( bieslook, peterselie, kervel, dragon), 1 e kappertjes, fijn, 2 gekookte eieren, fijngewreven, peper, selderijzout, 1 tomaat, takjes peterselie

  • Multi-cultureel Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-10-2005
  • Multi-cultureel Voorgerecht
  •  20-30 min.

Wildbouillon

Ideaal voor "restverwerking".

INGREDIENTEN

* Botjes en andere restanten van haas, konijn, kalkoen e.d.

  •  
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op27-05-1999
  •  
  •  > 120 min.

Bloemkoolovenschotel

Restverwerking voor bloemkool

INGREDIENTEN

Gekookte bloemkool, gekookte aardappels, shoarmavlees, 125 ml creme fraiche, 0,5 dl yoghurt, bladerdeeg

  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-01-2001
  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

texaanse bonenschotel

Recept wat bij mij onder restverwerking valt en producten die in de kast stonden.

INGREDIENTEN

Blik texaanse bonensoep,restje kip,klein blikje bruine of rode bonen, rijst rijst

  • Wereld Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-07-2013
  • Wereld Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Heldere Soep Met Rode Wijn

INGREDIENTEN

Runderschenkel van ca. 400 gram, zout, 1 vleesbouillontablet, 1 ui, 1 winterwortel, 3 takjes peterselie, 3 takjes of 1 mespunt tijm, 1 laurierblad, 5 peperkorrels of vers gemalen peper, 2 dl rode wijn

  •  
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-10-1999
  •  
  •  60-120 min.

Broodschotel met tomaat

We hebben allemaal wel eens brood over. Dit is een lekkere 'restverwerking'!

INGREDIENTEN

Ruim een half witbrood met sesamzaad, 6 vleestomaten, olijfolie, peper en zout, 2 uien, gesnipperd, 2 teentjes knoflook, gesnipperd, 1 el dragon, 1 el honing, 100 gram gerookte spekblokjes, 100 gram salami in stukjes, 100 gram geraspte Gruyère, verse basilicumblaadjes,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-12-2006
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

broodpudding

Restverwerking van oud brood wit of bruin maakt niet uit (bij ons thuis blijven op een of andere manier altijd de kapjes in de vriezer liggen. ) (ivm het bloedgroep dieet gebruik ik voor mezelf dan gerstbrood of speltbood het ligt eraan wat ik op dat moment heb liggen)

INGREDIENTEN

Restjes oud brood wit of bruin maakt niet uit (bij ons thuis blijven op een of andere manier altijd de kapjes in de vriezer liggen. ) (ivm het bloedgroep dieet gebruik ik voor mezelf dan gerstbrood of speltbood het ligt eraan wat ik op dat moment heb liggen), 2 eieren, rozijnen, geraspte kokos (laat ik tegenwoordig weg ivm het dieet), vanille suiker, amandel essence (igv olie 1 druppel maar!!!), kaneelpoeder, margarine, suiker naar smaak, beetje zout,

  •  
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-11-1999
  •  
  •  60-120 min.

Frittata met varkenspoulet

Een soort pannenkoek van pasta met kruiden, kaas en vlees. Ook makkelijk voor restverwerking.

INGREDIENTEN

100 gr. varkenspoulet, in blokjes van 1x1 cm100 gr. spaghetti50 gr. boter2, sjalotjes, fijngesnipperd6 eieren1/2 eetl. Italiaanse kruiden50 gr. geraspte, Parmezaanse kaaszoutversgemalen, zwarte peper

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-11-2003
  • Italiaans
  •  30-60 min.

napolitaanse aardappelschotel

Een recept uit het eindhovens dagblad wat ik regelmatig maak en waar ik veel mee varieer (restverwerking )

INGREDIENTEN

1 kg.aardappelen (geen afkokers ), zout en peper, 3 dunne preien, 1 blik artisjokharten, 150 gr.salami (aan 1 stuk ), 2 vleestomaten, 250 gram geraspte goudse kaas, 1 eetlepels italiaanse kruiden

  • Goedkoop en snel
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-05-2001
  • Goedkoop en snel
  •  20-30 min.

kiphachee

Een heerlijke restverwerking

INGREDIENTEN

3 flinke uien, een redelijk stuk van ongeveer 300 gram gaar kippenvlees, een sprietje hacheekruiden van Verstegen of een laurierblad en iets kruidnagel, een paar theelepels bouillonpoeder,een halve liter water en eventueel 20 gram aardappelmeel of bloem om te binden.Boter of margarine o.i.d. om te bakken en eventueel een rest jus voor de smaak.

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-01-2004
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Gourmet-leftover-schotel

Heb je gourmetvlees over van kerst? Dan is dit de ideale restverwerking. Simpel en snel op tafel!

INGREDIENTEN

Gourmetvlees, Gourmetgroenten zoals uien, paprika, champignons et cetera, 1 pakje passata, verse kruiden naar keuze, 4000g aardappelpuree,

  • Europees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-12-2016
  • Europees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

perencrumble met vanillesaus

Dit recept is ontstaan door restverwerking van peren en stukjes beschuit die op moesten.

INGREDIENTEN

3 rijpe peren, 1tl anijszaad,1tl kaneel,40 gram bruine basterdsuiker, 40 gram boter, 40 gram (boeren)beschuit, 1 el kokosrap voor de vanillesaus; 2 dl melk, beetje suiker, 1 el custard.

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-06-2012
  •  
  •  20-30 min.

Kippenpoten gevuld met kip, rozijnen en appel

INGREDIENTEN

6 kippenpoten, 6 delen kippenvel met pooteinde, 1 appel, 100 gr gewelde rozijnen, bakboter, koriander, Cognac, peper, zout,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-09-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Bauernfruhstuck, Duitse boerenomelet

Omelet is ontstaan uit restverwerking van de vorige dag werd vroeger door Duitse boeren als ontbijt gegeten

INGREDIENTEN

400 gram vastkokende aardappelen (geschild wegen), , zout, , 100 gram gerookte magere spekblokjes, 2 uien, 1 - 2 eetlepels boter (of margarine), (witte) peper, 3 eieren, 3 eetlepels melk (of 1 eetlepel water), 2 eetlepels fijn gesneden peterselie,

  • Duits Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-02-2005
  • Duits Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

PASTA met SCALLOPS en GARNALEN

Na een voorgerechtje, een heerlijk gerecht voor 2 personen. Tevens restverwerking.

INGREDIENTEN

100 gr. pasta, ca.75 gr.scallops(St.Jacobsmosselen), ca.60 gr. holl. garnalen, 3 reepjes ansjovis, ca.10 gr. of 6 takjes basilicum, verse peterselie, zout en versgemalen peper., Paar kerstomaatjes.

  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-01-2000
  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

grenadier mars

Restverwerking

INGREDIENTEN

500 gr, gekookte aardappels, 150-200gr. gekookte pasta, rest klein gesneden gekookt vlees., gesnipperde ui. fijn gesneden teen knoflook., peper, zout, royaal gehakte peterselie,

  • Oostenrijks Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-02-2007
  • Oostenrijks Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Licht pittige aromatische Aziatische wittekoolsalade

Deze salade is ontstaan uit een restverwerking. Stukje rode paprika en wat witte kool als hoofd ingrediënten en op smaak gebracht met rode peper, gembersiroop, appelazijn , kneepje agavesiroop of honing en wat sojasaus.

INGREDIENTEN

1/4 witte kool in dunne repen gesneden, 1/2 rode paprika in blokjes, 1 rode peper zonder zaad en zaadlijst in stukjes gesneden, 1 el gembersiroop, kneepje agavesiroop, appelazijn naar smaak, klein scheutje sojasaus

  • Aziatisch Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-12-2019
  • Aziatisch Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Gezonde wok spinazie met een lichte bite.

 De taugé en de paprika moesten op en zo ontstond dus dit smakelijk groentegerecht uit restverwerking. Het was zó smakelijk, dat ik  nu de benodigde ingrediënten koop en het vaker op tafel zet. Lekker met een stukje vlees of vis.

INGREDIENTEN

1 zak gewassen spinazie van 300 gram, 1 sjalot gesnipperd, 100 gr taugé, 1 teen knoflook gesnipperd, 1/4 rode paprika in kleine stukjes, optie 1 rood pepertje zonder zaad gesnipperd, 1 el olijfolie, peper en zout,

  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-12-2018
  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.

Filosoof

Filosoof is van orgine een restverwerking. Neem daarom de opgegeven heoveelheden niet al te precies. Het vlees kan een restant stoofvlees zijn ofwel restant gebraden "groot" vlees zijn.

INGREDIENTEN

3 uien, 2 eetlepels boter, 300 gram koud vlees, 2 dl bouillon, laurierblad, zout, peper, kruidnagelgruis, azijn, aarappelmel, aardappelpuree van 250 gram aardappels, 1 beschuit, klontje boter.

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-04-2001
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Spaghettikoek

De Italianen maken deze koek, als ze wat spaghetti te veel hebben gekookt; een restverwerking dus, maar wat voor een!!!

INGREDIENTEN

-3 l water, zout,scheutje olie, -250 g spaghetti, -150 g gekookte ham (in kleine blokjes), -90 g olijven (in plakjes gesneden), -170 g champignons uit blik of 200 g verse (in plakjes gesneden), -60 g boter, -3 eierdooiers, -100 g geraspte Parmezaanse kaas, -3 eiwitten, -boter om in te vetten, -paneermeel om te bestuiven, VOOR DE BOVENLAAG:, -1 eetlepel paneermeel en 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas en 2 eetlepels olie

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-01-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Hutspot soep met kaasgehaktballetjes

Deze soep heb ik bedacht als restverwerking van ingrediënten van o.a. Boeren worstpastei en Gepaneerd kippetje aan een stokje.

INGREDIENTEN

voor kaas gehaktballetjes, 500 g gemengd gehakt, oude Goudse kaas, Parmezaanse kaas, droge basilicum, droge peterselie, droge marjoraan, droge tijm, zout, peper, ei, paneermeel, , olie voor bakken, , 1. Meng alle ingrediënten door gehaktballetjes., 2. Bak balletjes krokant van buiten, maar nog niet gaar., 3. Doen in een kleine stoofpannetje.

  • Afrikaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-06-2013
  • Afrikaans
  •  30-60 min.

Macaroni A La Maison

Makkelijke snelle schotel, goed voor restverwerking

INGREDIENTEN

300 gr. macaroni, mix voor macaroni, 250 gr. gehakt of restjes kip of varkensvlees, eventueel een macaronipakket

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-04-2000
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Aardappel- bloemkoolpuree.

In de koelkast lag nog ruim 300 gram aan bloemkool. Daardoor kwam ik op het idee om een aardappelbloemkoolpuree te maken. Lekker nog wat extra groente bij de Franse runderstoof. En meteen een restverwerking. Toch ook weer fijn. Het resultaat was een zachte puree met een lichte bloemkoolsmaak. Lekker met https://www.smulweb.nl/recepten/1474303/Franse-runderstoof-met-groenteen-aardappel-bloemkoolpuree  

INGREDIENTEN

300 gram bloemkool in roosjes, 300 gr kruimige aardappelen in kleine stukken gesneden, 1/2 groente bouillonblokje met minder zout, Peper naar smaak, scheutje kookroom, klein klontje roomboter, snufje nootmuskaat

  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-10-2019
  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Mijn Komkommersalade met een twist

Deze komkommersalade is eigenlijk ontstaan uit een restverwerking. Voordat het stuk paprika en de halve citroen de geest zouden geven, kwamen beide in deze salade goed tot hun recht.

INGREDIENTEN

1 komkommer, 1/4 deel paprika in blokjes, 2 sjalotjes gesnipperd, 1 tl olijfolie of meer naar smaak, 1 tl ( Acacia) honing of meer naar smaak, versgemalen peper en zout naar smaak, 2 el citroensap,

  • Nederlands Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-12-2018
  • Nederlands Bijgerecht
  •  0-10 min.

huzarensalade van orsine

Heerlijke restverwerking voor een runderlapje of wat zure haring

INGREDIENTEN

200 g vlees (runderlapje bijvoorbeeld) of een paar zure haringen, azijn, 1 a 1,5 kilo aardappelen, 3 gekookte bieten, 3 augurken, 1 ui, mayonaise

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-09-2000
  •  
  •  30-60 min.

Papegaaientongetjes

Typisch een Amsterdamse grap. Het is in feite niet anders dan restverwerking, maar dan wel heel leuk gebracht. Natuurlijk doet de naam denken aan de Romeinse tijd, waarin men graag nachtegaaltongetjes en leeuweriktongetjes at. Toch is de naam niet zo vreselijk ongewoon: we eten immers nog steeds 'kattentongen', van chocola of als koekje? Culinaire grappen zijn van alle tijden.

INGREDIENTEN

Beslag:, 30 gr. zachte boter, 1 ei, 1 dl. melk, 70 gr. tarwebloem, 1/2 eetlepel zeer fijn gesneden peterselie, nootmuskaat, zout, Vulling:, circa 400 gr resten van gaar kalfsvlees, kip, wild en of vis

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-07-2016
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Pastei Einde Van Het Jaar!

Opruimen van koelkast restjes kan ook zo. Hoe het met jullie zit weet ik niet maar ik houd vaak restjes over na feestdagen. Ik verwerk ze dan in een ovenschotel of haal speciaal wat spullen hiervoor in huis.

INGREDIENTEN

Vleesresten (van kip, kalkoen, haas, rollade of wat dan ook), Groenten (kool, boontjes, worteltjes, doperwten, bloemkool; nou ja alles eigenlijk), 1 Gesnipperd uitje, Zout, Suiker, Ketjap, Kruidnagels (3), Gember (vers of poeder), Nootmuskaat, Laos, Ei, Margarine, Aardappels (of puree), melk,

  • Multi-cultureel
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-11-1999
  • Multi-cultureel
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

" Restsalade " met tonijn..

Deze maaltijdsalade is uitstekend vullend , (  ontstaan uit een restverwerking : wat rucola, tomaat en een struikje witlof) met voldoende groente en eiwitten. Bovendien ook nog zó klaar. Lekker op een warme zomeravond buiten op het terras en gecompleteerd met een lekker koel glas witte wijn.

INGREDIENTEN

2 blikjes tonijn op waterbasis uitgelekt, 2 tomaten zonder zaad in brunoise gesneden, 1 flinke hand rucola, 200 gr ijsbergsla met tuinkruiden of sla naar keuze, 1 stuikje witlof zonder kern kleingesneden, 2 eieren hard gekookt en afgekoeld, 1 handje pijnboompitten licht geroosterd en afgekoeld, 6 kerstomaatjes gehalveerd, vinaigrette naar keuze, 2 sneetjes geroosterd brood naar keuze, ter garnering cocktail uitjes en augurkjes

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-03-2019
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Groenten à la Maman de France

Ouderwets gerecht uit de burgerkeuken van Frankrijk. Dergelijke gerechten zijn er steeds minder omdat het een typisch voorbeeld van restverwerking is.

INGREDIENTEN

150 gr. diepgevroren dop of tuinerwtjes, 1 baguette, 100 gr. boter, 200 gr. gekookte ham, gebraden fricandeau of gebraden lamsbout in kleine blokjes gesneden., 2 grote rode paprika`s in blokjes gesneden, 4 ontvelde tomaten in blokjes gesneden., 3 gesnipperde bosuitjes, 125 gr. geraspte belegen kaas, 4 eieren, 3 dl. melk, zout, witte peper uit de molen

  • Frans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-02-2009
  • Frans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Gezonde Groente Omelet met Oosters Tintje

Dit recept is ontstaan uit een restverwerking van een halve courgette, een paprika , pepertje en 2 bosuitjes, die al " verwelkingsverschijnselen  " begonnen te vertonen. Met wat smaakmakers zoals ketjap en gembersiroop ontstond een lekkere omelet met veel groentjes en met een Oosters tintje.

INGREDIENTEN

4 eieren, 1/2 courgette geraspt, 1 rode paprika geraspt, 1 sjalotje geraspt, 1 teen knoflook geraspt of heel fijn gehakt, 1 rood pepertje zonder zaad en zaadlijsten kleingesneden, 1 dessert lepel ketjap, 1 dessert lepel gembersiroop, peper en zout naar smaak, 1 el olijf olie, 2 bos ui in ringetjes gesneden

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-01-2019
  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Aardappelpuree op Provençaalse wijze

 Deze aardappelpuree is ontstaan uit een restverwerking. Een vleestomaat , die niet geheel rimpelloos meer uitzag  in de koelkast naast 2 bosuitjes, die ook niet meer zo kwiek oogden dan eigenlijk zou moeten.... Wat daar mee te doen? Ik was van plan om puree te maken, nou dan werken we die in kleine stukjes eronder samen met nog wat olijven en voilá. Wat kruiden uit de Provence erdoor ....Klaar en weer eens iets anders.

INGREDIENTEN

500 gr kruimige aardappelen geschild, 1 dikke vleestomaat zonder vel en zaad in blokjes, 2 smalle bos uitjes in kleine ringetjes, 15 groene olijven zonder pit in dunne plakjes, 3/4 tl Provençaalse gedroogde kruiden, 2 cupjes koffiemelk of scheutje melk, 1 klontje roomboter, zwarte peper uit de molen

  • Frans Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-02-2019
  • Frans Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Paninibroodjes voor de lunch

Vanzelf ontstaan toen ik een dagje restverwerking had

INGREDIENTEN

Ingrediënten voor de Cajunkruiden (alles gedroogd en uit een potje, of haal het kant en klaar bij je lokale super, maar die is bijna altijd zouter., 2 tl knoflookpoeder, 2 tl paprikapoeder, 1 tl cayennepeper, 1 tl uienpoeder, 1 tl oregano, 1 tl chilipoeder, ½ tl zout, , Overige ingrediënten:, 2 augurkjes, (cornichon-grootte) fijngesneden, 1 sjalotje (walnoot-grootte), fijngesneden, ½ bekertje crème fraîche, 3 flinke el mayonaise, 1 tl mosterd (grof), 1 tl cajunkruiden *, Ca. 6 gedroogde tomaten op olie (uitgelekt, fijngesneden), 1 bol mozzarella (kleine gesneden), 5 flinke el geraspte Parmezaanse of oude Goudse kaas, 1 eetlepel fijngesneden basilicum (vers of diepvries), Oregano, Peper en zout, Voorgebakken (ciabatta)broodjes

  • Fusion
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-10-2019
  • Fusion
  •  20-30 min.
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookgroepen
Top