1. Home
  2. Recepten
  3. Gelatine

Gelatine recepten (5.708) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Amuse van Roomkaas met zalm, pijnboompitten en honing

Een geweldige amuse waar je vrienden nog eens voor terug willen komen. De combinatie van de kaas, noten en honing is geweldig.

INGREDIENTEN

200 gram roomkaas 100 gram gerookte zalm 40 gram pijnboompitten geroosterd 1 el honing 4 blaadjes gelatine basilicum fijngemaakt 100 ml slagroom stijf geklopt beetje bieslook

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-09-2006
  • Frans
  •  20-30 min.

Fraisier: deze taart is één en al aardbei!

De allerlekkerste, romigste, luchtigste, aardbei-igste aardbeientaart !Wel even werk maar echt niet moeilijk . eigen foto`s (3 stuks)

INGREDIENTEN

Bodem:2 eieren op kamertemperatuur, 70 g suiker, 45 g meel, 20 g maizena, snufje zout mousse: 300 g aardbeien, 100 g suiker, 3 dl slagroom, 4 blaadjes gelatine (7,5 g), afwerking: 200 g aardbeien, 7 eetlepels aardbeienlikeur, 4 eetlepels aardbeienjam

  •  Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op14-04-2008
  • Frans Nagerecht
  •  > 120 min.

Gelatine Weken

Snel gebeurd

INGREDIENTEN

Blaadjes gelatine,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-09-1999
  •  
  •  0-10 min.

De LEKKERSTE Irish Coffee taart die er bestaat!

Dit recept is ABSOLUUT niet van mezelf. Het laatste jaar is deze taart echt onze lievelingstaart geworden. De taart is super makkelijk te maken en gaat niet in de oven. De bodem van de taart wordt gemaakt van Cafe Noir.

INGREDIENTEN

1 pakje cafe noir 100 gram gesmolten boter 6 blaadjes gelatine anderhalve dl sterke koffie 100 gram suiker 3 el whisky 250 ml slagroom 200 gram MonChou 2 dl vanillevla mokkaboontjes of chocolaatjes voor de garnering.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-08-2003
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Chocolade gelatine

INGREDIENTEN

1/2 liter cholade melk!, 12 blaadjes gelatine!, houten lepel!, 1 pan, 1 schaal

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-01-2012
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Mayonaisesaus Met Gelatine

INGREDIENTEN

7 dl mayonaise - 3 dl gelei

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-02-2002
  • Internationaal
  •  0-10 min.

Gekleurde gelatine pudding

INGREDIENTEN

Gekleurde gelatine:, 1 pakje rode gelatine (?77 gram), 1 pakje groene gelatine, 8 blaadjes gelatine, , Witte gelatine:, 500 ml koffiemelk, 10 blaadjes gelatine, 1 blik gecondenseerde volle melk met suiker (397 gr), 0.5 tl amandelaroma, 1 tl witte vanille aroma, 250 ml zure room, , Voor de garnering:, Vruchten naar eigen smaak

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-11-2004
  • Antiliaans Nagerecht
  •  30-60 min.

Meloen in gelatine

Een heerlijk luchtig nagerecht. van "moesje2"

INGREDIENTEN

1 meloen, 340 gram gelatine, 1,5 kopje lauw water, olie.,

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-05-2003
  • Internationaal Nagerecht
  •  10-20 min.

“Een hart, gevangen in gelatine”

INGREDIENTEN

1 kant en klare (liefst ronde) cake, 500 m.l. slagroom, 4 eetlepels rode jam, 1 doosje aardbijen, 1 reep witte / pure chocola,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-11-2006
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Hoe maak je de allerlekkerste monchoutaart

Monchoutaart, wie lust hem eigenlijk niet? Altijd goed. Dus probeer ook dit recept eens, smullen! Let wel op: voordat je de vruchten/of vlaaivulling erop doet de taart eerst een hele nacht in de koelkast zetten!  

INGREDIENTEN

175 g chocolade- of bastognekoeken of biscuitjes met suiker en kaneel (die gebruik ik, te koop bij AH), 80 g boter (ongezouten), 75 gram witte basterdsuiker en 1 zakje vanillesuiker, 2 pakjes verse roomkaas Pakjes van 100 gr. per stuk), 250 ml slagroom, 4 blaadjes gelatine, 1 blikje Hak vlaaivulling (kers of aardbei. ) Ik neem altijd kers. (tegenwoordig verkopen ze bij de Aldi ook Vlaaivulling, is net zo lekker als Hak en de pot heeft zelfs meer inhoud en is goedkoper)

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-06-2013
  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Slanke kwarktaart van sonja bakker

INGREDIENTEN

? 1 springvorm, ? 1 bakje magere kwark van 450 gram, ? 2 zakjes klop klop of 1/4 liter slankroom, ? 2 eiwitten, ? 1 blikje mandarijntjes of seizoenfruit (bijv. aardbeien), ? 6 tot 8 blaadjes gelatine, ? 1 groot pak lange vingers (of 2 kleine pakjes), ? Eventueel wat rum, cognac of kirsch om de lange vingers mee te besprenkelen

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-12-2005
  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Zomers frisse Aardbeientaart, zonder gelatine!

Heel belangrijk: als bindmiddel heb ik geen gelatine (=varkensproduct) gebruikt maar agar-agar (= plantaardig). Moslims onder ons kunnen hier dus net zo van meegenieten!

INGREDIENTEN

1 kg aardbeien, 500 gram magere kwark, 250 gram mascarpone, 250 ml slagroom voor de taart, 250 ml slagroom voor de versiering, 3/4 pak digestive biscuitjes (of bastognekoeken), 80 gram margarine of roomboter voor de bodem, 8 - 10 gram agar-agar (te verkrijgen in de natuurwinkel), 5 - 6 eetlepels eetlepels witte basterdsuiker, sap van een halve citroen

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op13-06-2016
  • Nederlands
  •  > 120 min.

Panna Cotta - versie zonder gelatine

Deze Panna Cotta maak je Zonder Gelatine.

INGREDIENTEN

Voor 4 personen, 300 ml slagroom, 70 gram kristalsuiker, 125 ml melk, 70 gram eigeel = ongeveer 2 eidooiers, Zaadjes van een ½ vanillestokje, Snufje zout, Voor de garnering, 300 gram aardbeiden, Sap en schil van een ½ sinaasappel, 2 eetlepels poedersuiker,

  •  Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op05-02-2016
  • Italiaans Nagerecht
  •  > 120 min.

Kwarktaart met aardbeien

INGREDIENTEN

12 blaadjes witte gelatine -, 200 gram mariabiscuits -, 100 gram roomboter -, 500 gram aardbeien -, 1 perssinaasappel -, 500 gram magere kwark -, 200 gram witte basterdsuiker -, 1 bekertje slagroom a 250 ml -, 4 eetlepels aardbeienjam -, 1/2 eetlepel boter of margarine om in te vetten, , , , , , , , , ,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-03-2003
  • Nederlands
  •  0-10 min.

irish coffee taart

INGREDIENTEN

175 g cafe noir, , 100 g gesmolten boter, , 6 blaadjes gelatine, , 1 1/2 dl sterke koffie, , 100 g suiker, , 3 eetlepels whisky, , 1/4 l slagroom, , 200 g MonChou, , 2 dl vanillevla, , moccaboontjes of chocolaatjes

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-02-2002
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Pannacotta

INGREDIENTEN

8 deciliter slagroom, 75 gram poedersuiker, 1 vanillestokje opengesneden, geraspte schil van 1/2 citroen, 5 blaadjes witte gelatine, Voor de aardbeiensaus:, 300 gram aardbeien, 2 eetlepels citroensap 30 gram poedersuiker

  •  Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op20-08-2009
  • Italiaans Nagerecht
  •  > 120 min.

Panna Cotta van witte chocolade met aardbeien

Makkelijk en feestelijk nagerecht dat bij al de gasten zeker en vast in de smaak zal vallen

INGREDIENTEN

-400 g aardbeien, -2 el suiker, -100 g rauwe rabarber, voor de panna cotta :, -1 l room, -1 dl melk, -75 g suiker, -1 vanillepeul, -4 blaadjes gelatine (in koud water geweekt), -240 g witte chocolade (in stukjes)

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-08-2011
  • Italiaans Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Mangomousse met mascarpone

Heel gemakkelijk en erg lekker. Goed voor te bereiden.Wil je zoals Maaikeb92 de mangopuree wat steviger hebben, gebruik dan 1 blaadje witte gelatine geweekt in koud water, goed uitknijpen en oplossen in de verwarmde sinaasappelsap (niet koken en van het vuur af oplossen!). Roer dit door de mangopuree en laat de mangopuree dan minimaal 1 - 2 uur opstijven voordat je de mascarpone of crème fraîche er op doet).

INGREDIENTEN

1 grote rijpe mango of 2 kleine mango`s, 2 eetlepels sinaasappelsap, 150 gram mascarpone of 1 bekertje crème fraîche, 2 eetlepels amandelschaafsel

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-04-2009
  • Internationaal Nagerecht
  •  10-20 min.

Citroen kwarktaart

Frisse citroen kwarktaart. Snel en makkelijk te maken.

INGREDIENTEN

100 gram boter, 200 gram bastognekoeken, 7 blaadjes witte gelatine, 2 dl slagroom, 2 el suiker, 500 gram citroenkwark, 3 el citroensap, evt. aardbeien ter garnering

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-11-2013
  •  
  •  0-10 min.

Yoghurt tiramisu met stroopwafels

INGREDIENTEN

2 pakjes stroopwafels, 75 g boter, 5 eetl. amandellikeur, 9 blaadjes witte gelatine (18 g), 50 ml sterke koffie, 5 dl vanilleyoghurt, 250 ml slagroom, stijfgeklopt, 1 theel. cacaopoeder, 1 theel. kaneelpoeder,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-12-2009
  • Nagerecht
  •  30-60 min.

advocaattaart

Erg makkelijk te maken en geen oven nodig

INGREDIENTEN

175 gr.cafe noir koekjes, 100gr gesmolten boter, 200 gr mon chou, 5 eetlepels suiker, 5 eetlepels advocaat, 3 blaadjes gelatine, 1/4 l. slagroom, 3 eetlepels water

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-04-2005
  • Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

No bake key lime pie

De key lime pie is een Amerikaanse klassieker en wordt meestal in de oven gemaakt. Ik heb een aantal recepten uitgeprobeerd, maar vind de no bake versie duidelijk lekkerder en vooral frisser. Belangrijk is, dat de taart 24 uur in de koelkast opstijft.

INGREDIENTEN

250 g koekjes (bon maman kokoskoekjes, digestief, of shortbread), 100 g boter, zacht, 1/4 tl zout, variant: mespunt gemalen kruidnagelen en/of gehakte pijnboompitten erdoor, , , Vulling:, 1 pak roomkaas (200 g), 1 blik a 400 g gecondenseerde melk, 1 pak 125 ml sour cream, rasp en sap van 3 limoenen, 2 blaadjes witte gelatine

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-11-2010
  • Amerikaans
  •  20-30 min.

Mascarpone-kersentaart (zonder oven!)

Deze heerlijke taart die je niet hoeft te bakken, maar in de koelkast op moet laten stijven was een groot succes tijdens de koffiemiddag in het bejaardentehuis waar we vrijwilliger zijn. Ook heerlijk als nagerecht. Is de taart alleen bestemd voor volwassen, zet de kersen dan eerst een nachtje in de Kirsch. Is nog lekkerder!

INGREDIENTEN

Voor de bodem:, 175 gram lange vingers -, 140 gram gesmolten boter., Voor de vulling:, 1 pot kersen (uitlekgewicht 350 gram) -, 4 blaadjes witte gelatine -, 250 gram mascarpone -, 400 ml slagroom -, 50 gram suiker -, 1 zakje vanillesuiker -, 2 eetlepels citroensap., Voor de bovenkant:, 250 ml kersensap -, 1 zakje taartina (= geleermiddel, je kunt eventueel 2 blaadjes gelatine oplossen in wat warme kersensap en hiermee ipv de taartina de taart bestrijken) -, 1 eetlepel suiker

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-08-2011
  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

advocaat-bosvruchten bavarois

Dit recept is een aangepaste versie van een recept , wat -tig keer op internet staat, maar wat wij veel te stijf en te alkoholrijk vonden. Dit is een heerlijk luchtige versie. TIP: vervang voor kinderen de advocaat door vanillevla, of maak voor hen alleen de bosvruchtenlaag en geef er vanilleijs bij.eigen foto

INGREDIENTEN

250 g bosvruchten (diepvries) + wat voor bovenop, 2 dl slagroom, 85 g suiker, 2,5 blaadjes gelatine (à 2 g), 1 eidooier op kamertemperatuur, 125 g advocaat, 60 g mascarpone,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-04-2009
  • Internationaal Nagerecht
  •  30-60 min.

Tira-Monchou cake

INGREDIENTEN

3 blaadjes gelatine, 2 pakjes Monchou (a 100 gr), 75 gr witte basterdsuiker, 125 ml slagroom, 250 ml hete sterke koffie, 2 eetl koffielikeur b.v Tia Maria, 1 pak lange vingers, 1 eetl cacaopoeder

  •  Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op17-07-2005
  • Italiaans Nagerecht
  •  > 120 min.

Tiramisu light

INGREDIENTEN

Tas sterke koffie 1 EL Amaretto, 4 gelatine blaadjes, 12 boudoirs (lange vingers), 2 eieren, 200g magere plattekaas (kwark), 4 EL suiker, 2 kl cacaopoeder,

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-01-2002
  • Nagerecht
  •  10-20 min.

Kersttaart met mascarpone, kaneel en honing

Een hele lekkere taart die niet gebakken wordt maar in de koelkast moet opstijven. Ik heb deze taart nu al 3x gemaakt en hij valt heel erg in de smaak. Echt een taart voor deze periode.Is ook na 3 dagen nog erg lekker!

INGREDIENTEN

Voor de bodem:, 250 gram speculaasjes (zonder amandelen!) -, 120 gram boter, Voor de crème:, 10 blaadjes witte gelatine -, 500 gram mascarpone -, 500 gram magere kwark -, 4 eetlepels vloeibare honing -, 1 - 2 afgestreken eetlepels kaneel (afhankelijk van je smaak!) -, 150 gram suiker -, mespunt zout -, 1/4 liter slagroom, Garnering, Eventueel een paar witte of bruine schuimkoekjes -, cacaopoeder

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-12-2010
  • Duits
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Taartje van citroenmascarpone met coulis van rode bes

INGREDIENTEN

Bodem, 25 g basterdsuiker, 50 gram boter in blokjes, 75 gram bloem, Half ei, Mespuntje zout, Mascarponevulling, 250 gram mascarpone, 2,5 blaadje gelatine, 75 g poedersuiker, 1,5 eetlepel citroensap, Geraspte schil van 1 citroen, 2 eieren, Coulis, 200 gr rode bessen, suiker, Scheutje Limonchello (Italiaanse dank), Scheutje water, Reep chocola

  •  Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op27-03-2009
  • Internationaal Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Vanillekwarktaart met kersen

INGREDIENTEN

9 blaadjes gelatine (18 g), 200 g bastognekoeken, fijn verkruimeld, 4 eetl. kersenjam, sap en rasp van 1 citroen, 450 g vanillekwark (Melkan), 200 g witte basterdsuiker, 250 ml slagroom stijfgeklopt, 500 g kersen, poedersuiker,

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-06-2009
  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Panna cotta met rood fruit en witte chocola

Panna cotta met witte chocola, waarop een gelei van en met rood fruit en gegarneerd met chocoladekrullen. Het gerecht moet na de bereiding nog ca. 2 uur in de koelkast opstijven.

INGREDIENTEN

100 ml melk, 200 ml slagroom, 50 g witte basterdsuiker, ½ vanillestokje, 3 blaadjes gelatine (of agar agar voor de vegetariers), 1 reep witte chocola 100g (AH), 60 g poedersuiker, 1 theelepel maizena, 250 g gemengd rood fruit (diepvries AH), optie: scheutje kersenlikeur

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-09-2012
  • Europees Nagerecht
  •  10-20 min.

Kersttaart van witte chocolademousse

Er komt geen oven aan te pas, laat de taart enige uren opstijven in de koelkast.

INGREDIENTEN

Voor de witte chocolademousse:, 225 gr witte chocolade, 4 blaadjes witte gelatine, 6 dl slagroom,, Voor de bruine glazuurlaag:, 4 el slagroom, 1 tl honing, 30 gr bittere chocolade in kleine stukjes, , Voor de rode vruchtensaus:, 500 g frambozen of aardbeien, sap van 1/2 citroen, 50 gr poedersuiker, ,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-11-2002
  • Nagerecht
  •  30-60 min.

Mangotaart

Volgens mijn kleinzoon (6 jaar) de lekkerste taart die ik ooit(!) gemaakt heb.... Schrik niet van de lange bereidingstijd, dit is vooral de wachttijd, eigenlijk is er maar weinig werk aan.

INGREDIENTEN

Lange vingers om de bodem van de vorm te bedekken. (evt kun je ook zelf een biscuitbodem bakken),sinaasappelsap, 2 mooie rijpe mangos, 120 g mascarpone, 2 dl slagroom, 80 + 20 g suiker, 5 blaadjes gelatine (à 1,9 g)

  •  Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op01-02-2010
  • Frans Nagerecht
  •  > 120 min.

Bitterballen

Kan je heerlijk van te voren maken en invriezen tot gebruik

INGREDIENTEN

250 gr fijngesneden mals gekookt rundvlees 75 gr boter 100 gr bloem 2 eierdooiers 1 dl room 3 tl selderijzout 5 dl vleesbouillon cayennepeper, nootmuskaat paneermeel4 gr gelatine

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op15-11-2004
  • Frans
  •  > 120 min.

Yoghurttaart

Een zalig dessert, en lijnvriendelijk, 1 punt taart levert slechts 1 point WW op.

INGREDIENTEN

, 500g magere yoghurt, 1 doos perziken op eigen nat, 1 zakje klop klop, 8 kl suiker, 80 ml magere melk, 6 gelatineblaadjes,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-09-2002
  • Slanke keuken
  •  10-20 min.

Zo lekker!: Amarettini-cappuccinotaart (uit de koelkast)

Super heerlijke taart uit de koelkast, met een bodem van amarettini (kleine amaretti koekjes) en een bovenlaag van mascarpone (of roomkaas), slagroom en cappuccinopoeder (zie foto!) Super lekker! Maak dit ook eens als nagerecht! Vandaag de taart weer gemaakt voor het bejaardentehuis waar we als vrijwilliger werken. Nu de taart wat in Kerstsfeer gebracht. Zie foto

INGREDIENTEN

Voor de cappuccinolaag:, 75 gram amarettini (kleine amaretti koekjes), 5 blaadjes witte gelatine, 3 zakjes cappuccinopoeder van Nescafé (plm. 15 gram per stuk) -, 1/4 liter kokend water, 1/4 liter slagroom, 1 zakje vanillesuiker, 100 gram mascarpone of roomkaas (bijv. mon chou), Voor de bodem:, plm. 100 gram amarettini of meer (ivm grootte van de vorm), Garmering:, 1/8 liter slagroom, cacaopoeder

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-11-2012
  • Italiaans
  •  20-30 min.

aardbeientaart

Mmmmm....lekker aardbeien...

INGREDIENTEN

200 gr zelfrijzende bloem, 150 gr roomboter, 150 gr suiker, zout, 1 ei, 3 blaadjes gelatine (van 3 gr), 800 gr aardbeien, 1 zakje vanillesuiker, 1 dl room.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-05-2002
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Meloengelei met parmaham als amuse echt een plaatjeom te zie

Verrassend oranje. Deze vrolijke glaasjes lijken gevuld met soep, maar bevatten meloengelei. Een recept waarover je je blijft verbazen! Lekker met parmaham.

INGREDIENTEN

1 meloen, 4 blaadjes galantine, 3 el muskaatwijn, Zout en peper, 4 plakken parmaham

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-08-2011
  • Frans
  •  20-30 min.

Panna Cotta, de originele!

Dit heerlijke toetje werd door een vriendin gemaakt ter gelegeneheid van een gezamenlijke vriendenmaaltijd met oud en nieuw. Na het bereiden is een wachttijd van minimaal 4 uur vereist. Feestelijk en lekker!

INGREDIENTEN

~~€ 2 bekers slagroom (a 250 ml), € 4 blaadjes gelatine wit (zakje 12 stuks), € 2 vanillestokjes, € 50 gram suiker,  

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-01-2015
  • Italiaans Nagerecht
  •  20-30 min.

Soesjes Met Sinaasappelroom

INGREDIENTEN

50g boter of margarine, mespunt zout, 60g bloem, 2 eieren, 4 blaadjes witte gelatine, 2 sinaasappelen, 250 m1 slagroom, 2 el suiker, 1 dl vanillevla, poedersuiker uit strooibus, zilverpillen, spuitzak met grote gladde spuitmond, bakpapier,

  •  Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op10-12-1999
  • Nederlands Nagerecht
  •  > 120 min.

Citroen-mango cheesecake

Heerlijk recept van Marian. Lekker fris en niet te zoet door de citroen.

INGREDIENTEN

Voor de bodem: 1 pak bastognekoeken; 100 g boter/margarine., Voor de vulling: 4 blaadjes gelatine; 175 ml melk; 2 zakjes vanillesuiker; 160 gram suiker; 500 g mascarpone; 2 citroenen (sap en geraspte schil); 150 ml griekse yoghurt., Voor de topping: 2 blaadjes gelatine; 400 g mango (uit blik) zonder sap.

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-01-2012
  • Engels Nagerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookgroepen
Top