1. Home
  2. Recepten
  3. Gehakttaart

Gehakttaart recepten (191) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Kruidige WAANZINNIGE gehakttaart met veel kruiden

EEN GEHAKTTAART OM JE VINGERS BIJ OP TE ETEN. HEERLIJK MET EEN VERSE salade MAAR IK EET DEZE GEHAKTTAART DIKWIJLS MET STOKBROOD MET WAT KRUIDENBOTER. TOP TOP TOP

INGREDIENTEN

12 velletjes filodeeg, ontdooid 500 gram gehakt 4 teentjes knoflook 2 grote uien 2 el olijfolie 1 tl kaneel 2 tl komijn (djintan) zout en versgemalen peper 50 gr boter 1 klein blikje tomatenpuree 1 tl kerrie 1 tl kaneel 100 gr rozijnen 3 el gesnipperde koriander 3 el gesnipperde peterselie,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-01-2006
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

gehakttaart

Dit recept moest ik van een vriendin maar eens op smulweb plaatsen. Ze beweert dat dit de enige manier is waarop ze nog gehakt wil eten

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, 500 gr gehakt, 1 zakje hamburgerkruiden(silvo), 1 ei, 3 el paneermeel, 2 vleestomaten,1 el provencaalse kruiden, 1 ui, olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-09-2004
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gehakttaart

Een recept uit een 20 jaar oude Tip en nog steeds erg lekker.

INGREDIENTEN

1 kleine ui1 ei400 g rundergehakt1 el fijngehakte peterselie1/4 tl nootmuskaat2 el ketjap manis2 el tomatenketchup1 tl worcesterhiresauspaar druppels tabasco1 1/2 blikje gekoeld criossantdeeg2 el parmezaanse kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-05-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gehakttaart

Voor de makkelijke lekkerbek!

INGREDIENTEN

Pond rundergehakt,gesnipperde ui,knoflook (voor de liefhebbers),peper, zout,pak diepvriesspinazie,zakje geraspte belegen kaas,pakje bladerdeeg, 1 ei.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-08-2003
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gehakttaart

INGREDIENTEN

4 eetlepels paneermeel, 3 eetlepels lichtbruine basterdsuiker, 600 gram rundergehakt, 100 gram katenspek, fijn gesneden, 1 ei, 1 theelepel zout, peper, nootmuskaat, paprikapoeder, gesnipperde peterselie, mosterd 1 theelepel, franse,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-03-2010
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

gehakttaart

Deze gehakttaart smaakt zowel koud als warm. Zelf neem ik hem mee voor onderweg als we op vakantie gaan met de auto.

INGREDIENTEN

Gehakt h.o.h 500 gr., ui 1 st., tacokruiden 1 zakje, roerbakgroenten 200 gr., champignons 100 gr., maiskorrels 5 el., paprika (rood) 0,5 st., " (groen) 0,5 st., chilisaus 3 el., broodmix 200 gr., creme fraiche 4 el., ei 1 st.,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-07-2000
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gehakttaart

Pirogge

INGREDIENTEN

2 uien * 3/4 kopje olie * 1 kopje rijst * 2 kopjes water * 3 eieren * 30 gram gist * 500 gram bloem * 1 afgestreken theelepel suiker * 1 afgestreken theelepel zout * 200 gram rundergehakt * 1 kopje eekhoorntjesbrood (uit blik) * 2 eetlepels in repen gesneden paprika uit een pot * 1/2 theelepel peper - 1 eetlepel gehakte dille * 1 eetlepel gehakte peterselie * 50 gram boter.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-03-2004
  • Russisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

gehakt-taart

Overheerlijke taart met vele variatie-mogelijkheden

INGREDIENTEN

4 a 6 plakjes bladerdeeg;, 400 a 500 gram half-om-half gehakt;, 2 a 3 eieren; 1 kleine prei;, 250 gram champignons; 2 groene paprikas;, 1 kleine broccoli; 1 courgette; 1 ui; knoflookpoeder; zout; peper; bieslook; kruiden naar smaak (als dille)., Olie voor het bakken en boter voor in de ovenschaal.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-08-2000
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gehakttaart

Een heerlijke gehakttaart, gemakkelijk te maken

INGREDIENTEN

1 pakje diepvriesbladerdeeg, 400 g rundergehakt,(ik heb 300 g gebruikt), zout, peper, 1 teen knoflook, 2 el paprikapoeder, 1 el oregano, 2 kleine uien, 1 blik tomaatstukjes, 2 beschuiten, 1 rode en 1 groene paprika, 100 g gerookte spekreepjes(ik heb 125 g gebruikt), 2 takjes tijm, 1 zakje pizzakaas(ik heb een stukje jong belegen kaas gebruikt)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-10-2012
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

GEHAKTTAART

LEUK VOOR DE KINDEREN OM TAART TE ETEN ALS AVONDETEN.

INGREDIENTEN

4 eetl. paneermeel, 3 eetl. lichtbruine basterdsuiker, 600 gram mager gehakt, 100 gram katenspek fijn gesneden, 1 ei, 1 theel. zout peper en nootmuskaat, paprikapoeder, gesnipperde peterselie.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-07-2003
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

gehakttaart

Heerlijk hoofdgerecht. Onze kinderen zijn er helemaal weg van

INGREDIENTEN

750 gr rundergehakt, 1/2 pak witbroodmix, 1 el boter, 1 zakje shoarmakruiden (silvo), 1 zakje mix voor dipsaus naar smaak (duyvis), 2 uien, 300 gr prei, 2 el olie, 2 teentjes knoflook, zout, versgemalen peper, ketjap, 1 ei,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-01-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gehakttaart

Gehakttaart

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, ontdooid, 500 g rundergehakt, 1 zakje hamburgerkruiden (Silvo), 1 ei, 3 eetlepels paneermeel, 2 vleestomaten, in dikke plakken, 1 eetlepel Provencaalse kruiden, 1 grote ui, in ringen, olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-08-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Gehakttaart

Lekkere gehakttaart, prima voor een gemakkelijke zaterdagavond of een verjaardag.

INGREDIENTEN

5 palkjes bladerdeeg * 75 gr ontbijtspek in blokjes * 250 gr gehakt * 2 rijpe trostomaten * 2 eieren * 1 klein bekertje slagroom * zakje geraspte kaas * 1 gedroogd pepertje * 1 tl italiaanse kruiden * basilicum blaadjes.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-09-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gehakttaart

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, ontdooid, 500 gr rundergehakt, 1 zakje hamburgerkruiden(Silvo0, 1 ei, 3 eetlepels paneermeel, 2 vleestomaten in plakken gesneden, 1 eetlepel Prvencaalse kruiden, i grote ui, in ringen, olijfolie

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-09-2003
  • Frans
  •  20-30 min.

Gehakttaart

Eindelijk weer eens iets anders dan rul gebakken of een bal.

INGREDIENTEN

4 eetlepels paneermeel; 3 eetl. lichtbruine basterdsuiker; 600 gr. rundergehakt(ongekruid); 100 gr. katenspek, fijn gesneden; 1 ei; 1 theel. zout peper en nootmuskaat, wat paprikapoeder, gesnipperde peterselie; mosterd

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-02-2007
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Gehakttaart

INGREDIENTEN

1 kleine ui1 ei400 g rundergehakt3 eetl. paneermeel1 eetl. peterselie (diepvries)1 eetl. selderij (diepvries)? theel. nootmuskaat2 eetl. ketjap manis2 eetl. tomatenketchup1 theel. worcestershiresaustabasco1? blikje gekoelde croissantdeeg2 eetl. Parmezaanse kaas.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-11-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gehakttaart

Lekker weer eens iets anders!

INGREDIENTEN

4 eetl. paneermeel, 3 eetl. lichtbruine basterdsuiker, 600 gram runder gehakt, 100 gram katenspek fijn gesneden, 1 ei, 1 theel. zout peper en nootmuskaat, paprikapoeder, gesnipperde peterselie, mosterd

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-03-2005
  • Fusion Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gehakttaart

Echt heel lekker.

INGREDIENTEN

500g rundergehakt, 1 flinke ui, een zakje shoarmakruiden, 1 pakje roomboterbladerdeeg, 2-3 eieren, boter, ketjap manis.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-10-2002
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gehakttaart

INGREDIENTEN

- 2 takjes peterselie, - 1 ui , - 600 gram rundergehakt, - 1 theelepel witte peper, - 1 ? eetlepel bouillon poeder, - 1 theelepel ansjovispasta, - 4 eetlepels paneermeel, - 2 eieren, - 50 gram gepelde walnoten, - 50 gram Danablue, - 4 plakjes bladerdeeg (diepvries), - 100 gram gesneden katenspek,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-01-2000
  • Frans
  •  60-120 min.

Gehakttaart

Heerlijke makkelijk te maken hartige taart, geschikt voor bij de borrel

INGREDIENTEN

5-6 plakjes diepvr. bladerdeeg, , vulling:, 1 el boter, 400 rundergehakt, 3 eieren, 1 eidooier, 3 dl creme fraiche, zout,peper,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-05-2000
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Gehakttaart

Hartigetaart met gehakt.

INGREDIENTEN

- 200 gram bloem, - 250 gram gehakt, - 6 eieren, - 2 uien, - paneermeel, - 125 gram boter, - 100 gram geraspte kaas, - een blik tomaten of verse tomaten, - zout en peper,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-01-1999
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Gehakttaart

Kruidige Marokkaanse Gehakttaart

INGREDIENTEN

1 grote ui, 2 knoflookteentjes, 2 eetlepels zonnebloemolie, 500 gram lamsgehakt (of rundergehakt), 1 theelepel kaneel, mespuntje gemalen kruidnagel, 2 theelepels gemalen komijn (djinten), 1 theelepel kerrie, 1 klein blikje tomatenpuree, 50 gram rozijnen, 3 eetlepels gesnipperde koriander, 5 eetlepels gesnipperde peterselie, zout, peper, 50 gram boter, 12 velletjes fillodeeg, ontdooid, , ,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-12-1999
  • Mexicaans
  •  60-120 min.

Gehakttaart

Als hapje bij de borrel

INGREDIENTEN

400 g gehakt, 2 eieren, 1 gesnipperde ui, 5 el. oude geraspte kaas, gemalen foelie, kerriepoeder, boter, 6 el. paneermeel, 5 el. gehakte peterselie, 2 teentjes knoflook, peper en zout, 5 el. melk, ? citroen.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-04-1999
  •  
  •  30-60 min.

Gehakttaart

Makkelijk en romig.

INGREDIENTEN

400 gr mager rundergehakt, 1 eetlepel margarine, 4 eieren, 3 dl creme fraiche, zout, peper, 3 eetlepels peterselie, 6 plakjes diepvriesbladerdeeg.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-09-2000
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Gehakttaart

INGREDIENTEN

100 gram blanke hazelnoten=, 1 ui=, 20 gram boter=, 500 gram (runder)gehakt=, 1 appel=, 100 gram rozijnen=, 2 eetlepels tomatenketchup=, kaneel=, kruidnagelpoeder=, zout=, versgemalen peper=, 10 plakjes diepvriesbladerdeeg=, 4 plakjes gekookte ham=, 1 ei,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-08-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gehakttaart .

INGREDIENTEN

400 g gehakt, 2 eieren, 1 gesnipperde ui, 5 el. oude geraspte kaas, gemalen foelie, kerriepoeder, boter, 6 el. paneermeel, 5 el. gehakte peterselie, 2 teentjes knoflook, peper en zout, 5 el. melk, ? citroen., ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-01-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gehakttaart

INGREDIENTEN

1 pakje diepvriesbladerdeeg, 400 g rundergehakt, zout, peper, 1 el gedroogde majoraan, 2 el paprikapoeder, 1 teen knoflook, 2 kleine uien, 1 rode en 1 groene paprika, 2 takjes tijm, 1 blik tomaatstukjes, 100 g doorregen rookspekreepjes, 2 beschuiten, 1 zakje geraspte pizzakaas

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-07-1999
  • Nederlands
  •  30-60 min.

gehakt"taart"

Een echt gehaktddag-recept

INGREDIENTEN

500 gram rundergehakt, 1 ei, 100 gram roomkaas met kruiden, 1 teen knoflook, peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-10-1999
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gehakttaart

Makkelijk te maken en erg lekker

INGREDIENTEN

5 plakjes diepvries bladerdeeg ( ontdooid ) 2 eetl paneermeel., Voor de vulling:400 gr rundergehakt,2 teentjes knoflook, 3 eieren 1 eidooier, 3dl creme fraiche, zout en peper, 3 el fijngesneden peterselie

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-03-2000
  • Nederlands
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Gehakttaart

INGREDIENTEN

1 zakje mix voor nasi goreng, , 5 plakjes deeg voor hartige taart, , 2 eetlepels zonnebloemolie, , rundergehakt (ca. 500 g), , 1 zak Chinese roerbakmix (400 g), , 4 eieren, , 125 ml slagroom

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-01-2011
  •  
  •  30-60 min.

Gehakttaart

Een heerlijk overgerecht met gehakt, tomaat en spek

INGREDIENTEN

200 gr bloem, 1/2 theel. zout, 100 gr koude boter, 3 eetl. paneermeel, 100 gr ontbijtspek, 400 gr gehakt, 1/4 theel. cayennepeper, 2 tenen knoflook, scheutje ketjap, blik tomatenstukjes, 50 gr gedroogde tomaten in olie, 100 gr geraspte kaas, zout en peper, 2 eieren, potje creme fraiche, basilicum (vers of uit de vriezer)

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op31-10-2000
  •  
  •  60-120 min.

gehakttaart

INGREDIENTEN

100 gram blanke hazelnoten, 1 ui, 20 gram boter, 500 gram (runder)gehakt, 1 appel, 100 gram rozijnen, 2 eetlepels tomatenketchup, kaneel, kruidnagelpoeder, zout, versgemalen peper, 10 plakjes diepvriesbladerdeeg, 4 plakjes gekookte ham, 1 ei

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-07-2005
  • Bijgerecht
  •  30-60 min.

Gehakttaart

In 8 punten gesneden als voorgerecht;koud voor de soep of warm na de soep of in 4 punten gesneden,als warm lunchgerecht.

INGREDIENTEN

600 gr.gemengt gehakt,100 gr.grof gemalen walnoten,150-200 gr.oudbakken bruinbrood4 eetl.tomatenpuree,4 eetl,gesnipperde ui,2 eieren,100 gr.gorgonzola 100 gr.bloem,60 gr.boter/magarine,100 gr dun gesneden bacon,peper,zout,nootmuskaat,halve eetl.olie.

  •  Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-01-2004
  • Italiaans Voorgerecht
  •  60-120 min.

Gehakttaart

Hartig lekker!

INGREDIENTEN

400 gram tartaar, 1 ei, 3 eetlepels paneermeel, 2 eetlepels fijngehakte bosuitjes, peper en zout, kaneel, paprikapoeder, oregano, yoghurt, knoflook,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-03-2002
  • Internationaal
  •  20-30 min.

gehakttaart

INGREDIENTEN

1 gr. ui, 1 rode paprika, 2 groene paprika's, 200 gr.salami, 2 eeetlepels paprikapoeder, 2 theelepels majoraan, 1 theelepel zout, 750 gr gehakt, 1 pak pizzamix voor bodem, 2 eieren, halve dl melk, 50 gr geraspte kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-08-2005
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gehakttaart

Een machtige maar lekkere taart

INGREDIENTEN

400 gr. rundergehakt, 200 gr. bacon, 2 uitjes, champignons, 1 prei, 1 potje kerrie-ananas, 4 eetl. ketjap manis, ca. 7 lapjes bladerdeeg

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-09-2000
  •  
  •  30-60 min.

gehakttaart

Niet van mijn Wimgevonden op internetMet dank aan Minie

INGREDIENTEN

30 gram boter - 1 gesnipperde ui - 500 gram mager rundergehakt - 1 blik tomatensoep a 300 gram - zout en peper - voor het deeg : 150 gram bloem - 1 eetlepel bakpoeder - 1 mespuntje zout - 1 theelepel paprikapoeder - 1 theelepel selderijpoeder - 60 gram boter - 3 eetlepels melk,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-03-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gehakt-Taart

INGREDIENTEN

Voor het deeg:6 plakjes diepvries-bladerdeeg, Voor de vulling:200gr. uien, 1teentje knoflook, 200gr. champions, 20gr. boter,zout, 300gr.mager rundergehakt, 4theel.kerrie madras, 1theel. koriander, 1teentje knoflook, 1potje zure room, 3eieren

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-09-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

gehakttaart

INGREDIENTEN

Voor het deeg: zes plakjes diepvries bladerdeeg, 200 gram uien, 1 teentje knoflook, 200 gram champignons, zout en peper uit de molen, olijfolie, 300 gram mager rundergehakt, 4 theelepels madras kerrie, 1 theelepel koriander, 1 potje zure room, nog een teentje knoflook, 3 eieren,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-09-2008
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gehakttaart

INGREDIENTEN

1 Ei, 1 Venkel (knol), 1 bekertje creme fraiche (of zure room), 1 eetlepel kruiden (vers: bieslook, peterselie, dragon, kervel), 1 eetlepel olie, 1 pakje bladerdeeg (diepvries), 1 teentje knoflook (flinke), 150 gr. oude kaas (geraspt), 2 grote uien, 500 gr. gehakt (kalfs), 500 gr. pompoen, 8 plakjes bacon, paneermeel, peper, zout,

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-05-2001
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Top