Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Gehaktballen

Gehaktballen recepten (1.398) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

De lekkerste en sappigste gehaktbal van jonnie boer!

Dit gerecht gevonden op AH kookschrift:http://www.ah.nl/kookschrift/recept?id=202942

INGREDIENTEN

Rundergehakt (ongeveer 500g.). Dit komt niet zo precies. De meeste winkels hebben wel een ponds verpakking rundergehakt liggen. Mager rundergehakt is natuurlijk ook prima., 2 eetlepels Ketjap Manis, Ietsje uitschieten mag ook hoor, 1 eetlepels grove mosterd, Dit mag best een flinke grote lepel zijn, ½ eetlepel zout, Niet te veel, altijd voorzichtig met het zout, 1 eetlepel mosterd, Dit is dus de gewone franse mosterd, 1 theelepel cayennepeper, En ook hier mag je flink uitschieten, lekker pittig hé, 2 eieren, Groot of kleine eieren, maakt niet uit, 100 gram paneermeel, Goed opletten hoeveel het is want als je het nog een keer maakt meet je het op het gevoel af. Ook goed., 1 pot vleesfond, Heel belangrijk want hier krijg je toch een lekker jus van. Een pot is ongeveer 380 ml., 25 gram boter

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-11-2010
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Jamie`s Mega Homemade Cheeseburgers

Deze cheeseburgers zijn zelfgemaakt en qua smaak niet te vergelijken met de doorgedraaide kant-en-klare hap die je in de supermarkt of bij hét bekende kinderrestaurant kunt bestellen. Met (verse) soep vooraf een ideale zaterdagmaaltijd. Zowel mijn kinderen (lft 6-14 jr) als mijn moeder (lft 82 jr!)zijn er dol op en dit recept is dan ook een blijvertje in ons gezin.

INGREDIENTEN

250 gram rundergehakt, 1/2 rode ui, 1 ei, 25 gram paneermeel, 1/4 theelepel chilipoeder, 1/4 theelepel komijnepoeder, 1/2 theelepel dijon mosterd, 1/ theelepel oregano, 25 gram parmezaanse kaas, 3 zure pepers uit pot, 50 gram cheddar kaas, 1 grote rijpe tomaat, 1 kleine krop sla, 2 hamburger broodjes, olijfolie, zeezout, zwarte peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-03-2010
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

PASTASCHOTEL MET GEHAKTBALLEN

Italiaanse pastaschotel met heerlijk op smaak gebrachte tomatensaus met gehaktballen en mozzarella uit de oven

INGREDIENTEN

, 500 gr gehakt, 1 ei, 4 eetl paneermeel, 1 theel salie, 2 sjalotjes, fijn gesnipperd, 2 eetl oregano, Takje verse rozemarijn, 1 ui, gesnipperd, 800 gr tomatenblokjes uit blik, 100 gr spekblokjes, 2 teentjes knoflook, 1 theel sambal, scheut rode wijn, 400 gr penne, Verse blaadjes basilicum, 150 gr mozzarella, 3 eetl olijfolie, klontje boter, Zout en peper,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-06-2012
  • Italiaans
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Slagers gehaktballen in herfstige saus Smullen!

Gewoon weer zin in een heerlijk mals balletje gehakt en heb toen deze bedacht. De herfstige saus is apart gemaakt (gaat heel snel) en past er uitstekend bij. Dit is wel zo'n lekker balletje en past uitstekend bij het seizoen, herfst. Probeer zelf maar hoe lekker dit is want is echt een heerlijke combinatie om je vingers bij af te likken.

INGREDIENTEN

500 gr gehakt HOH, 1 ei, 1 grote halve ui (gesnipperd), Vers gemalen zwarte peper, 0.5 tl cayennepeper, Zeezout, 1 tl nootmuskaat of foelie, 1 tl gemberpoeder, 1,5 tl korianderpoeder, Klein beetje fenegriek of komijn (als je hebt), 2 el paneermeel, 2 el bloem, Half bosje vers gesnipperde peterselie, Boter om in te bakken,  , Voor de saus:,  , 400 gr champignons of kastanje champignons, 1 uitje, 250 ml runderbouillon, 100 ml droge witte wijn, 3 el tomatenpuree, Vers gemalen zwarte peper, Zeezout, Half bosje vers gesnipperde peterselie, Olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-10-2014
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Heerlijke zoete gehaktballen

INGREDIENTEN

Boodschappenlijstje:, , 500 gr. rundergehakt, 1 ui, 3 eetl. suiker, Olie, Ketjap Manis ( ik gebruik trade mark), 1 runderboullion blokje, zout, peper, Panneermeel (ong. 4 eetl.), 2 tenen knoflook

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-08-2012
  • Internationaal
  •  30-60 min.

Luikse gehaktballen

Heerlijke gehaktballen in een wat zoete saus. Ik at deze gehaktbal op een terras in Luik afgelopen week. Daar waren ook wat rozijnen door de saus gedaan. Zelf vind ik zonder rozijnen lekkerder, maar dat ligt aan je eigen smaak.

INGREDIENTEN

Voor de gehaktballen:500 gram gehakt halfom, 4 witte boterhammen zonder korst, 1 kopje melk, 2 sjalotjes of een kleine ui, 1 theelepel tijmblaadjes, peper, zout, 1 eetlepel zonnebloemolie, Voor de saus:, 1 middelgrote ui, 20 gram boter, 1 flinke eetlepel bloem, 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eetlepel witte azijn, 2 eetlepels appel- of perenstroop, 2 dl (runder)bouillon, eventueel 2 eetlepels rozijnen

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-09-2013
  • Belgisch
  •  20-30 min.

Gehaktballen gevuld met (room) kaas en prei

Denk aan de rusttijd van 1 uur! (de kaas moet koud zijn voordat de gehaktballen gebakken worden omdat de kaas er anders uit loopt!)Ik heb de gehaktballen afgelopen week (okt. 2011) weer eens gemaakt(ook voor een foto). Het recept aangepast door mosterd door het gehakt te mengen en de vulling wat pittiger te maken door belegen kaas te gebruiken en de vulling te kruiden met wat zout, tabasco en paprikapoeder. Zo smaakt de gehaktbal nog beter! Een volgende keer heb ik roomkaas met knoflook en kruiden gebruikt. Nog lekkerder! I.p.v. prei zijn kleine stukjes gedroogde tomaat ook erg lekker. Veel variaties denkbaar met deze lekkere bal. Op verzoek van mijn nichtjes maar weer de ballen gemaakt. Weer aan het variëren geslagen. Dit keer (15/11`11) fijngesneden prei met geperst teentje knoflook even in de olie gesmoord. Daarna door de kruidenkaas met 2 eetlepels geraspte oude kaas. Vulling nog weer lekkerder. Hoe gaat het verder met deze bal?

INGREDIENTEN

Voor het gehakt:, 500 gram half om half gehakt of rundergehakt - 1 ei - 2 afgestreken eetlepels paneermeel - nootmuskaat, peper en zout naar smaak - 1 afgestreken eetlepel pittige mosterd, Voor de vulling:, 50 gram (jong) belegen kaas in piepkleine blokjes - 50 gram gewassen en heel fijn gesneden prei (witte of lichtgroene gedeelte )-, 50 gram verse zachte roomkaas - wat zout naar smaak - paar druppels tabasco en 1 afgestreken theelepel pittige paprikapoeder -, Om te paneren:, 1 ei -, 4 flinke eetlepels paneermeel (ook lekker om hier wat geraspte Parmezaanse kaas door te mengen), Om te bakken:, 3 eetlepels (zonnebloem)-olie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-04-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Gehaktballen kebabs voor bbq

Een heerlijke recept uit Zuid-Afrika en heel goed geschikt voor op de BBQ of onder grill.

INGREDIENTEN

1 ui, fijn, 1 teentje knoflook, fijn, olie, 600 g mager rundergehakt, 5 t peterselie, fijn, 1 tot 2 t worcestersaus, zout, peper, 250 g ontbijtspek, mosterd

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-05-2006
  • Afrikaans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Oma`s gehaktballen

Oma`s gehaktballen, lekkerder heb je ze nog niet geproeft!

INGREDIENTEN

Recept voor 5 grote gehaktballen:, , - 500 gram rundergehakt, - 1 ei, - 1 zakje gehaktkruiden van Verstegen, - 1 kopje halfvolle melk, - 6 stuks beschuit, - paneermeel, - 1 pakje Croma braadboter

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-12-2008
  • Nederlands
  •  30-60 min.

gehaktballen

Recept van mijn moeder. Volgens mijn dochter de lekkerste ter wereld!!

INGREDIENTEN

? pond rundergehakt ? 2 eieren ? maggikruiden nr. 2 ongeveer 20 g ? paprikapoeder ? gedroogde uitjes ? verse peper ? gedroogde bieslook ? scheutje ketjap manis ? kopje paneermeel door het gehakt ? kopje paneermeel om te paneren.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-06-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gehaktballen

Oma's gehaktballen met jus

INGREDIENTEN

200 gr. half om half gehakt,1 ei,1 eetl. melk,1 theel. bouillonpoeder,zout,peper,1/4 theel.nootmuskaat,1/4 theel. kruidnagelpoeder,2 beschuiten,30 gr. boter of margarine.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-12-2000
  • Nederlands
  •  30-60 min.

gehaktballen

Niks gaat boven eigen gemaakte gehaktballen

INGREDIENTEN

300/500 gram gemengd gehakt,1 grote ui, 1 groot ei, paneermeel,peper,zout,paprika poeder en knoflook poeder

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-11-2004
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Gehaktballen

Aparte gehaktballen gezien bij lunch TV voor een flauwe bui

INGREDIENTEN

500 gram half om half gehakt, 3 sneetjes brood aan kruim, 1 lepel mosterd, 1 pepertje fijn gesneden, 1 ei, 1 ui gesnipperd, 2 ons belegen kaas, olijfolie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-03-2002
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Gehaktballen

Pittig gehaktbal

INGREDIENTEN

Pond gehakt half om half, 1/2 zakje nasikruiden, scheut ketjap manis, paneermeel, boter.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-01-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

gehaktballen

Lekkere simpele gehaktballen waar al mijn vrienden helemaal verslaafd aan zijn!

INGREDIENTEN

500 gram Rundergehakt, 1 zakje Verstegen gehaktMIX, 1 ui, 2 theelepels paprikapoeder, 2 theelepels kerriepoeder, 1 theelepel peper, 1 ei, 1 zakje maggi pikante jus.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-12-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gehaktballen

Ouderwetse gehaktballen met jus.

INGREDIENTEN

500 gr. (kalfs- of h-o-h)gehakt, zout, peper, 1 ei, 1 sjalotje, 2 theel. mosterd, 4 beschuiten, 2 druppels worcestershiresaus, 1 eetl. fijngesneden peterselie, 2 eetl. bloem, 50-75 gr. boter, 2 blaadjes laurier, evt. 1-2 theel. tomatenpuree (voor de jus)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-10-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

gehaktballen

INGREDIENTEN

2 sneetjes brood, 3 eetlepels melk, 500 gram half om half gehakt, 1 ei, zout, peper, nootmuskaat, 2 eetlepels paneermeel, 100 gram Blue Band, ,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-11-2001
  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.

Gehaktballen

Smakelijke gehaktballen

INGREDIENTEN

, , , , 500 gr. mager rundergehakt, 120 gram volkoren brood, 1 ei, 1 dl. melk, 8 gr. zout, mespunt peper of sambal, 1 eetl. citroensap, 1 theel. uienpoeder, 1 theel. paprikapoeder? theel. knoflookpoeder 1 theel. peterselie2 eetlepels olijfolie, 1 eetl. boter.,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-08-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gehaktballen

Gehaktballen zoals ze eigenlijk "moeten" zijn.

INGREDIENTEN

500 gram gemengd runder/varkensgehakt, 2 eieren, 5 eetlepels paneermeel, 1 eetlepel fijn gehakte peteselie, 1/2 theelepel witte peper, 1/2 theelepel zout, 1 teentje knoflook(uitgeperst), 1 theelepel gemberwortelpoeder, mespunt nootmuskaat, 200 gram margarine, 2 dl water, 1 eetlepel bouillonpoeder, 1 eetlepel juspoeder, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op19-10-2001
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Gehaktballen

INGREDIENTEN

1 kilo gehakt, 2 eieren, paneermeel of beschuit, kruiden, ui, (Voor de verandering is ketchup door het gehakt ook lekker, zou dan de ui weglaten)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-09-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gehaktballen

INGREDIENTEN

500 gram gehakt, 3 eetlepels paneermeel, 1 ei, 1 zakje nasikruiden, 50 gram boter,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-11-2011
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Gehaktballen

Uit Grootmoederstijd

INGREDIENTEN

2-3 sneetjes oud brood - 500 gr. runder- of half-om-half gehakt - 1 ei - 1 theel. zout - 1 theel. peper - 1/4 theel. nootmuskaat - 100 gr. boter/margarine

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-01-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

gehaktballen

Hollands, degelijk, lekker.

INGREDIENTEN

250g rundergehakt, 1 ei, 1/2 ui, 1 teentje knoflook, handvol fijngehakte peterselie, versgeraspte nootmuskaat, paneermeel, scheutje melk, zout en peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-07-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gehaktballen

De "echte"!

INGREDIENTEN

1 kg. half-om-half gehakt6 beschuiten2 eierenscheutje melk, 2 theel. zoutflinke mespunt pepermespunt nootmuskaat, mespunt foeliemespunt knoflookpoeder1 eetl. mosterd, Wil, je er jus bij ?:, 2 eetl. tomatenketchup1 eetl. curry, 1 gesnipperd uitje1 geperst teentje knoflook1 theel., paprikapoeder2 theel. maizena en water

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-04-2002
  • Bijgerecht
  •  30-60 min.

gehaktballen

INGREDIENTEN

400 gram half-om-half gehakt, 1,5 sneetjes (oud) witbrood, 1,5 dl melk, 1 ei, zout, vers gemalen peper, nootmuskaat, 100 gram Blue Band margarine, ,

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-02-2002
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.

Gehaktballen

De lekkerste gehaktballen maak je zo. Heel eenvoudig recept.

INGREDIENTEN

1/2 kg gemengd gehakt (best varkens/kalfs); 1 middelgrote ui; paneermeel; 1 ei; boter;, eventueel peper en zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-07-2002
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Gehaktballen

INGREDIENTEN

1 kg half om half gehakt, 4 grote uien, gepeld, 5 tenen knoflook, gepeld, 1 zakje peterselie (30 g), fijngesneden, 3 eieren, 1 tl paprikapoeder, 1 tl oregano, 75 g paneermeel of 4 verkruimelde beschuiten, 5 el olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-01-2008
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gehaktballen

Variatie met gehakt

INGREDIENTEN

, 1 kilo rundergehakt (evt. gekruid), Zakje Bami of Nasi mix van Conimex, 2 eieren, 1 teentje fijn gehakte knoflook, 1 klein uitje gesnipperd, 1 eetlepel Sambal Manis, 50 gram paneermeel, 50 gr bakboter,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-12-2004
  • Goedkoop en snel Bijgerecht
  •  20-30 min.

Gehaktballen

INGREDIENTEN

500 gram rundergehakt, 2 sneetjes witbrood, 3 eetlepels melk, 1 ei, 2 theelepels zout, 1 theelepel peper, 1/2 theelepel nootmuskaat, 2 eetlepels paneermeel, 100 gram boter, klein teentje knoflook, klein uitje.

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-01-2003
  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.

Gehaktballen

Lekker en net even anders!

INGREDIENTEN

Gehakt, ui, paprika, paneermeel (of beschuitjes), maggie, peper, zout

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-06-2000
  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.

Gehaktballen

Grootmoeders gehaktballen

INGREDIENTEN

1 ei, 1/2 dl melk, 3 beschuiten, nootmuskaat, gemalen kruidnage, zout, peper, 500 gram half-om-half gehakt, 4 eetlepels boter, 1 eetlepel tomatenpuree.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-02-2003
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Gehaktballen

Simpel te maken doch zeer smakelijke gehaktballen

INGREDIENTEN

500 gr gehakt (half om half), 1 ei, 1 ui, 1 runderboullionblokje, 1 laurierblad, bloem, aromat (i.p.v. zout), zwarte peper, nootmuskaatpoeder, tomatenpuree, paneermeel, franse mosterd, ketjap manis, 150 ml water, roomboter

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-02-2014
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

gehaktballen

INGREDIENTEN

500 g gehakt (half om half), 2 grote uien, 30 g boter, 1 of 2 eieren, 1 el mosterd, 1 mespunt cayennepeper, 1 el groene peper, 1 el worcestershiresaus, 2 cl cognac of sherry, peper, zout, 2 of 3 sneetjes oud brood, 1 dl melk

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-05-1999
  •  
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Gehaktballen

Heerlijke gehaktballen

INGREDIENTEN

500 gr gehakt half om half, 1 ei, 1 ui, 1/4 winterpeen, 1/8 paprika, 2 teentjes knoflook, 2 tl mosterd, 1 sneetje brood, Melk, Half kippenboulionblokje, Scheutje ketjap, Scheutje worcestershire sauce, Nootmuskaat, Zout en peper, Paneermeel, Boter, 150 ml water

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-02-2013
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Gehaktballen

Lekkere (licht pittig) gekruide gehaktballen.

INGREDIENTEN

Rundergehakt 500 gr, gehakt kruiden 2 el, zoete paprikapoeder 2 el, knoflook teentjes 3, geraspte parmezaanse kaas 3 el, sambal 1tl, uien 2, ei 1, paneermeel, klein glas water (turks theekopje), aardappelen, champignons, groente, bijv. brocolli, jus

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-01-2013
  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Gehaktballen.

Pittige gehaktballen uit eigen keuken

INGREDIENTEN

500 gram Rundergehakt, Italiaanse kruiden, peper en zout, 1,5 theelepeltje Sambal (of naar eigen smaak), scheutje ketjapsaus, 2 teentjes knoflook, Gebakken uitjes (1 Ui), 1 ei, en paneermeel.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-02-2012
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gehaktballen

INGREDIENTEN

2 sneetjes brood, - 3 eetlepels melk, - 500 gram half om half gehakt, - 1 ei, - zout, - peper, - nootmuskaat, - 2 eetlepels paneermeel, - 100 gram margarine of boter,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-10-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Gehaktballen

INGREDIENTEN

2 sneetjes wit brood, 150 ml melk, 3 sjalotten, 75 g boter, 1 ei, 500 g gehakt, 1 mespunt nootmuskaat, Peper, Zout, 2 theelepels mosterd, 1 theelepel pittige mosterd, 4 eetlepels bloem, 150 ml runderbouillon

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-03-2011
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gehaktballen

INGREDIENTEN

500 gram half-om-half gehakt, 1 witte boterham zonder korstjes, 100 ml melk, 1 ui, 1 ei, 1 mespunt kerrie, 2 tl zout, peper, 5 el vloeibare margarine

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-01-2009
  •  
  •  20-30 min.

Gehaktballen

INGREDIENTEN

300 gram gehakt * 1 eetlepel shoarmakruiden * 50 gram boter.

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-12-2005
  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.
Gehaktballen

Gehaktballen

Gehaktballen zijn eigenlijk altijd lekker, bij aardappelen, vlees en groente. Maar ook door een tomatensaus of kleine gehaktballetjes bij een lekkere borrel. Hieronder staan allerlei soorten recepten voor verschillende gerechten met gehaktballen. Beschreven staat wat er precies aan het gehakt moet worden toegevoegd om een goede gehaktbal te krijgen. Per soort gehaktbal verschillen de kruiden en de grootte. Zoek een gehaktbal uit die jou aanspreekt en ga lekker aan de slag met ballen draaien. Maak een gerecht met gehaktballen dat bij iedereen in de smaak zal vallen waar heerlijk van gesmuld wordt door jong en oud.

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen
Top