Amuse van Hollandse garnalen op avocadomousse
Romig amuseglaasje met avocadomousse en Hollandse garnalen.
Ingrediënten 4 personen
1 rijpe avocado, in blokjes, 1 ontvelde tomaat, in blokjes, 1 el limoen- of citroensap, 2 el zure room, 2 el olijfolie, 2 gedroogde chilipepers, verkruimeld, 2 tl mierikswortel, 1 bakje Hollandse garnalen (100 g),Voorbereiding
Niet te lang van tevoren, de avocado verkleurt snel, ook met citrussap.
Bereidingswijze
Schep de avocado om met de limoen- of citroensap. Doe de helft in een mengbeker met 1 el zure room, de helft van de chilipeper en 1 tl mierikswortel. Doe de andere helft in een kom met de tomaatblokjes, 1 el zure room, de rest van de chilipeper, mierikswortel en de garnalen en schep alles goed door.Verdeel de mousse over de glaasjes en schep daarop het garnalenmengsel.