1. Home
  2. Recepten
  3. Ganzenlever Amuse

Ganzenlever amuse recepten (4) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Ganzenlever met appelcrumble als voorgerecht of amuse.

Verras uw gasten met dit trendy voorafje van ganzenlever met appel. Mag uitsluitend geserveerd worden voorafgegaan aan een feestelijk diner.

INGREDIENTEN

4 appels, 20 gr boter, 3 plakken ontbijtkoek, 300 gr halfgekookte ganzenlever, Peper uit de molen,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-10-2011
  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Lolly van ganzenlever met truffel.

Een luxe lollige amuse of voorgerechtje, maar wel erg snel gemaakt.

INGREDIENTEN

, 80 gram ganzenlever (gekonfijt of naturel of uit een bokaal), 64 gram zwarte truffel of truffelschilfers., 1 liter gevogelte bouillon, 2 blaadjes gelatine,

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-09-2006
  • Frans Voorgerecht
  •  10-20 min.

ganzenlever ravioli met reductie van port en truffel

Ongelooflijk lekker gerecht. Creatie: Hermes Vanliefde (Rock-Fort, Brugge). Op het familiaal kerstdiner 2004 heb ik dit geserveerd als amuse. Ieder een ravioli dus...Ganse familie vroeg zich af waarom ik hier niet wat meer van had bereid. Staat op het Kerstmenu 2005: als voorgerecht!

INGREDIENTEN

- 1 pakje wontonvellen, - 3 l kippenbouillon, - 1 ei, - 250 g ganzenlever, - 100 g truffel, - basilicum, - 1 dl kalfsfond, - 1 dl port, - truffelsap, - 50 g sjalotten, - 1 dl syrahazijn (of gewone wijnazijn), - grof zeezout

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-08-2005
  • Belgisch Voorgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top