1. Home
  2. Recepten
  3. Fusion
  4. Fusion recepten
Fusion recepten Meer Fusion recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Een heerlijke bordje comfortfood. Dat is deze kruidige parelcouscous met kip met een topping van apricot & coriander van Al'fez …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Lekker bij een grote kom soep! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Onze dochter weer aangeschoven met haar 2 kinderen. Manlief moest overwerken en dus gaat er een "doggy-bag " straks mee naar huis. Wat is het fijn om je kleinkinderen zó te zien smullen. Een eenvoudig gerecht , maar erg lekker  en met lekker veel groente. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Deze pizza deed me denken aan de pizza taco en de pizza salsa, die we ongeveer 3 keer per jaar smulden in het beste Italiaanse restaurant in onze stad. De keuze uit 2 pizza's ( die we het allerlekkerste vonden) bleek steeds een moeilijke keuze dus bestelden we ze allebei en deelden we Moeilijke keuze opgelost Voor het maken van deze fusion pizza heb ik mijn toevlucht genomen tot kant en klaar pizza deeg. De saus heb ik zelf gemaakt volgens onderstaand recept. Een lekkere grote hoeveelheid om nogmaals een pizza mee te besmeren of als pastasaus te gebruiken, want de saus leent zich uitstekend om in de diepvries te bewaren. Heerlijke-zelfgemaakte-pizzasaus-van-project-gezond Voor ons tweetjes heb ik één grote pizza gemaakt en alle ingrediënten gehalveerd.   …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Het leek me wel eens lekker om een geheel ander gerecht met macaroni op tafel te zetten. Fusion een meeting tussen Italië en Indië Italiaanse macaroni met de smaak van Indië. Na 30 minuten klaar en echt zalig van smaak. Omdat de kleinkinderen meetafelen heb ik de moeite genomen voor hun een apart pannetje te maken zonder toevoeging van de 2 sambals..... en die moeite loont als je die blije gezichtjes aan tafel ziet. En mochten ze een likje sambal willen proeven kan dat natuurlijk altijd toegevoegd worden. ( of bij mama proeven  )  Want uiteraard had ik de vraag wel verwacht , waarom zij een apart pannetje hadden. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Dit was me toch een heerlijke hutspot !  Met recht fusion te noemen door de Oosterse toevoegingen aan een Oerhollands gerecht.  En wat ben ik blij, dat ik van de Pittige Indische stoof een dubbele portie heb gemaakt, zodat we nogmaals kunnen genieten van deze sublieme hutspot.   Ik maakte de stoof gisteren al, zodat de smaken nog extra konden intrekken …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Fusion

Dit eenvoudig en gemakkelijk te maken stamppotje is heerlijk voor een doordeweekse dag. Staat na 30 minuten lekker te dampen na het stampen op je bord …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Een "pasta" gemaakt van flespompoen! Lekker licht dus! Het vergt wel even wat werk om er tagliatelle van te maken maar het was het waard! https://chivanne.nl/pompoentagliatelle/ …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Geweldig recept van Allerhande die ik een apart jasje heb gegeven.Heb een paar veranderingen aangebracht wat mij wel lekker leek. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Lekker pittige broodjes,lekker makkelijk van bladerdeeg,dus zo gepiept. Recept is voor 6 broodjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Toevallig kwam ik dit herfstige recept tegen in een horecafilm en heb het meteen, zonder aarzelen, gemaakt. Voor liefhebbers van stoofjes is dit hem wel hoor. Deze hachee mag altijd blijven! Hij is makkelijk na te maken en barst van de smaken. Het geheim der smaken zit hem in de Ras el Hanout (Marokkaans kruidenmengsel, het beste uit de winkel) en de sjalotjes. Gebruik geen gele of rode uien. Een blikje ras el hanout van Jonnie Boer van Euroma is te koop bij Albert Heijn. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Fusion

Heerlijk Turks broodje uit de oven, met Thaise kip en wat groenten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Verassende wraps met avocado, gerookte kipfilet, bacon en appel. Een absoluut feest voor de smaakpapillen! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Ik wilde eens wat anders maken en had nog mooi vers rundvlees liggen en heb er, met wat er verder nog aan lekkere verse ingrediënten in de koelkast lag, dit heerlijke stoofpotje mee gemaakt. Lekker aan de slag, proeven en experimenteren met smaken. Beetje Fusion, beetje invloed van de Franse, Italiaanse en Spaanse keukens, kortom alle smaken rond de Middellandse zee. Ook dit zelf ontwikkelde recept was een enorm succes! Al die heerlijke smaken, hartstikke vers en uiteraard super gezond. Probeer het zelf maar en zal je absoluut niet tegenvallen. Dit recept is uitermate geschikt voor de slowcooker. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Mediterraan

Lekker simpel, maar heerlijke garnalen! Ook super als amuse (neem dan 1 of 2 garnalen p.p.) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Heerlijke hartige taart, simpel en zo klaar! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion
Populaire Fusion kookboeken:
Top