1. Home
  2. Recepten
  3. Fusion
  4. Fusion recepten
Fusion recepten Meer Fusion recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Een fusion tomatensaus met lekker balletjes. Een Belgisch topgerechtje met Belgische kerstomaatjes en heerlijk pittig geparfumeerd met rode curry pasta, heerlijk met verse frietjes. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Deze wrap smaakt uitstekend. We hebben ervan genoten en één ding is zeker : Dit komt nog zeker vaker op tafel. Ideaal als lunch of hoofdgerecht. Coleslaw-voor-bij-de-sticky-chicken-wrap …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Wij hebben een knoflookclubje , mensen die gewoon gek zijn op knof  de ene maakt knoflooksoep de andere knoflook kip , saus whatever. dit recept kun je dus gewoon aanpassen naar wat je wil. ik maak dus knoflook langousten. let wel langoustines zijn geen grote gamba,s , het zijn mini kreeftjes , van 20 tot 25 cm , neem de grootste. 5 ingredienten , maar het kan zo in een restaurant. behalve dat je dit lekker met je vingers eet. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Een frittata is een gerecht uit Italië. Het woord fritatta kan ruwweg naar het Nederlands vertaald worden als ´gebakken´.Het gerecht is eigenlijk uit armoede ontstaan. Het wordt namelijk gemaakt van alle groenten en pasta's die over zijn van de dag ervoor. Op het platteland werd dit vroeger veelal gegeten, omdat men zich niet iedere dag een nieuw eetmaal kon veroorloven en/of dat er genoeg over was gebleven van de dag ervoor.De 'moderne' frittata is een kruising tussen een omelet, een pizza en een pannenkoek. Van onderstaand recept had ik krieltjes over. Bovendien had ik gisteren  nameliek circa 400 gram extra witte asperges gekocht om dit recept te maken. Mijn lief eet liever witte dan groene asperges.https://www.smulweb.nl/recepten/1488015/Warme-asperges-krielsalade-kruidige-dressing-en-warmgerookte-zalm …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Veel voorbeelden van Fusion zie je in de Indische keuken. Dat is ook niet vreemd met een koloniaal verleden. Niet alleen in Nederland vinden we veel gerechten met een Indische oorsprong, ook andersom is dat zo. Toen ik op Java was kwam ik regelmatig de invloeden van de Nederlandse keuken tegen en zelfs in de taal kom je "Nederlandse" woorden tegen. Spitskool en kerrie vind ik sowieso een heerlijke combinatie en dat gebruik ik samen wel vaker in gerechten. Niet gek dus om er ook een keertje een stamppot mee te proberen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

   Gerookte zalm en zeker de warm gerookte zalm is een voortreffelijk maatje van witte asperges, evenals de gekookte gerookte ham. Aangezien ik niet kon kiezen heb ik er zó deze combi-pizza op bedacht. Fusion gerecht , want behalve het pizzadeeg kan ik niet veel Italiaans in het gerecht ontdekken. En mocht je geen zin hebben om zelf de saus te maken , kun je nog altijd een zakje van Mevrouw Maggi inschakelen..... Van-schillen-en-kontjes-naar-bouillon-naar-aspergesaus …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Ok het is redelijk omslachtig voor een gevuld eitje en ik snap dat mensen zeggen pfff, laat maar zitten. Maar als je het gegeten hebt zal er geen gast zijn die dit eitje ooit meer gaat vergeten. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Linzen (uit blik) met gebakken uien, knoflook, gember, rode peper en champignons. Lekker gekruid met een paar Oosterse kruiden. De linzen gaan met rauwe eieren de oven in en als de eieren gestold zijn, zijn de linzen klaar. Lekkere, gezonde en gemakkelijke maaltijd. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Geweldig recept van Allerhande die ik een apart jasje heb gegeven.Heb een paar veranderingen aangebracht wat mij wel lekker leek. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Lekker pittige broodjes,lekker makkelijk van bladerdeeg,dus zo gepiept. Recept is voor 6 broodjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Toevallig kwam ik dit herfstige recept tegen in een horecafilm en heb het meteen, zonder aarzelen, gemaakt. Voor liefhebbers van stoofjes is dit hem wel hoor. Deze hachee mag altijd blijven! Hij is makkelijk na te maken en barst van de smaken. Het geheim der smaken zit hem in de Ras el Hanout (Marokkaans kruidenmengsel, het beste uit de winkel) en de sjalotjes. Gebruik geen gele of rode uien. Een blikje ras el hanout van Jonnie Boer van Euroma is te koop bij Albert Heijn. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Fusion

Heerlijk Turks broodje uit de oven, met Thaise kip en wat groenten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Verassende wraps met avocado, gerookte kipfilet, bacon en appel. Een absoluut feest voor de smaakpapillen! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Ik wilde eens wat anders maken en had nog mooi vers rundvlees liggen en heb er, met wat er verder nog aan lekkere verse ingrediënten in de koelkast lag, dit heerlijke stoofpotje mee gemaakt. Lekker aan de slag, proeven en experimenteren met smaken. Beetje Fusion, beetje invloed van de Franse, Italiaanse en Spaanse keukens, kortom alle smaken rond de Middellandse zee. Ook dit zelf ontwikkelde recept was een enorm succes! Al die heerlijke smaken, hartstikke vers en uiteraard super gezond. Probeer het zelf maar en zal je absoluut niet tegenvallen. Dit recept is uitermate geschikt voor de slowcooker. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Mediterraan

Lekker simpel, maar heerlijke garnalen! Ook super als amuse (neem dan 1 of 2 garnalen p.p.) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Heerlijke hartige taart, simpel en zo klaar! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion
Populaire Fusion kookboeken:
Top