1. Home
  2. Recepten
  3. Fusion
  4. Fusion recepten
Fusion recepten Meer Fusion recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Cannelloni is erg makkelijk te maken met verse lasagnebladen. Ik ben er dol op en ik maak het ook erg vaak. Dan is het leuk om een beetje te varieren. Fajita ken je waarschijnlijk ook wel, een Mexicaans gerecht met wraps, paprika en kip. Dit is een fusion tussen cannelloni en fajita. Om je vingers bij af te likken!  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Wereld

Lekker als bijgerecht of maak meer en maak er een hoofdmaaltijd van! Doe je er hutenkase bij (optioneel) dan is hij niet meer koemelkvrij. https://chivanne.nl/geroosterde-pompoen-met-pittige-kruidensalsa/ …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Dit recept heeft mijn moeder begin jaren 60 ontwikkeld. De naam "nachtmerrie van mevrouw van Wely" komt van het verhaal dat wij als kleine kinderen het recept een keer hebben uitgelegd aan haar. Ze heeft er een nacht niet van kunnen slapen, zo raar vond ze het. We praten dan over eind jaren 60 van de vorige eeuw. Een tijd dat we nog standaard aardappels, groente en vlees aten..... Veel variaties gemaakt, wordt nog steeds gewaardeerd als ik het maak. Voor gasten, gezin en op elk moment in het jaar. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Dit gerecht heet wel strofanoff en zou dus de Russische keuken betreffen. Ik vind dit meer een fusiongerecht . What ever .... het was gewoon een heerlijk gerecht. Slank, smakelijk en snel op tafel. Zeer geschikt op een doordeweekse dag als je niet lang in de keuken wilt staan en toch gezond en lekker wil eten en weer eens een keertje vegetarisch. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Zelfgemaakt recept d.m.v. combineren favoriete smaken van eerder gebruikte recepten. Heerlijk te combineren met diverse soorten vlees en op broodjes. Denk aan spareribs, broodjes (kalfs)hamburger, broodjes braadworst, etc. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Fusion

Mijn easy peasy risotto want ik giet de bouillon er in 1x bij! Het werkt, probeer het eens!  Lekker gevuld met wortel en radijsjes, die heerlijk zacht worden van structuur en smaak! En lekker gezond makreel erbij! https://chivanne.nl/risotto-met-makreel-radijsjes-en-wortel/ …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Wanneer je denkt aan een Oosters wokgerecht,  denk je niet meteen aan asperges, maar dit recept brengt de Oosterse keuken en onze streekproducten samen. Het wok gerecht maak je af door er rijst bij te serveren. Het originele recept gaat uit van de rauwe peulen  samen met de asperges, oesterzwam en taugé  2-3 minuten te roerbakken. Zó zijn ons de peultjes te rauw. We houden van beetgaar en knapperig en op mijn manier was het voor ons perfect zo. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

In dit gerecht treffen zich ingrediënten uit 3 keukens, die heerlijk combineren. De Franse Boursin, de Italiaanse risotto en de Nederlandse  prei en spekjes. Ik vind dat in elk geval typisch Nederlands. Een fusion gerecht. Gemakkelijk uit de oven én een opgeruimde keuken, want na slechts 15 minuutjes mag de schotel voor 45 minuten de oven in Rest na het genieten alleen nog alles in de vaatwasser zetten. En hoe fijn is dát na een drukke dag? …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Kijk voor meer inspiratie ook op mijn blog: https://chivanne.nl/ https://chivanne.nl/aspergerisotto-alla-carbonara/ …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Geweldig recept van Allerhande die ik een apart jasje heb gegeven.Heb een paar veranderingen aangebracht wat mij wel lekker leek. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Lekker pittige broodjes,lekker makkelijk van bladerdeeg,dus zo gepiept. Recept is voor 6 broodjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Toevallig kwam ik dit herfstige recept tegen in een horecafilm en heb het meteen, zonder aarzelen, gemaakt. Voor liefhebbers van stoofjes is dit hem wel hoor. Deze hachee mag altijd blijven! Hij is makkelijk na te maken en barst van de smaken. Het geheim der smaken zit hem in de Ras el Hanout (Marokkaans kruidenmengsel, het beste uit de winkel) en de sjalotjes. Gebruik geen gele of rode uien. Een blikje ras el hanout van Jonnie Boer van Euroma is te koop bij Albert Heijn. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Fusion

Heerlijk Turks broodje uit de oven, met Thaise kip en wat groenten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Verassende wraps met avocado, gerookte kipfilet, bacon en appel. Een absoluut feest voor de smaakpapillen! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Ik wilde eens wat anders maken en had nog mooi vers rundvlees liggen en heb er, met wat er verder nog aan lekkere verse ingrediënten in de koelkast lag, dit heerlijke stoofpotje mee gemaakt. Lekker aan de slag, proeven en experimenteren met smaken. Beetje Fusion, beetje invloed van de Franse, Italiaanse en Spaanse keukens, kortom alle smaken rond de Middellandse zee. Ook dit zelf ontwikkelde recept was een enorm succes! Al die heerlijke smaken, hartstikke vers en uiteraard super gezond. Probeer het zelf maar en zal je absoluut niet tegenvallen. Dit recept is uitermate geschikt voor de slowcooker. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Mediterraan

Lekker simpel, maar heerlijke garnalen! Ook super als amuse (neem dan 1 of 2 garnalen p.p.) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Heerlijke hartige taart, simpel en zo klaar! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion
Populaire Fusion kookboeken:
Top