Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Fusion
  4. Fusion recepten
Fusion recepten Meer Fusion recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Op de markt staat een kennis van mij elke zaterdag met broodjes warme beenham , lekker, goede ham niks mis mee. de saus keuze is/was de standaardt honing/mosterd , sate of cocktail , toen ik vroeg heb je nooit wat anders geprobeerd zei hij " ik zou niet weten wat " time to knutsel …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

De vvulling ariaties zijn eindeloos! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Hou je van knoflook? Dan moet je deze echt een keer maken ;-) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Verrassend lekkere pizza smaak zonder de koolhydraten van een echte pizzabodem …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Nu de verse asperges weer volop te koop zijn ga ik er weer graag mee aan de slag om er weer nieuwe recepten mee uit te proberen. En toen ik onlangs ergens een flammkuchen met verse witte asperges zag kreeg ik meteen het idee om deze ook zelf te gaan maken. Het is een heerlijk en bovendien ook nog eens snel klaar. Ik heb het met witte asperges en gekookte ham gemaakt maar natuurlijk kun je hier volop mee variëren. TIP: Niet alleen geschikt als lunch of hoofdgerecht maar ook prima als borrelhapje …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Heerlijk smeuïg, rijke smaak.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Ja je leest het goed , en nee het is geen klus programma , glas in lood , eetbaar . uit de briliante geest van heston Blumenthal, super simpel , en fantastich als bord om bv, je desert op te dienen om vervolgens ook nog je bord te kunnen op eten , hoe leuk is dat!   …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Geweldig recept van Allerhande die ik een apart jasje heb gegeven.Heb een paar veranderingen aangebracht wat mij wel lekker leek. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Lekker pittige broodjes,lekker makkelijk van bladerdeeg,dus zo gepiept. Recept is voor 6 broodjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Toevallig kwam ik dit herfstige recept tegen in een horecafilm en heb het meteen, zonder aarzelen, gemaakt. Voor liefhebbers van stoofjes is dit hem wel hoor. Deze hachee mag altijd blijven! Hij is makkelijk na te maken en barst van de smaken. Het geheim der smaken zit hem in de Ras el Hanout (Marokkaans kruidenmengsel, het beste uit de winkel) en de sjalotjes. Gebruik geen gele of rode uien. Een blikje ras el hanout van Jonnie Boer van Euroma is te koop bij Albert Heijn. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Fusion

Heerlijk Turks broodje uit de oven, met Thaise kip en wat groenten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Verassende wraps met avocado, gerookte kipfilet, bacon en appel. Een absoluut feest voor de smaakpapillen! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Ik wilde eens wat anders maken en had nog mooi vers rundvlees liggen en heb er, met wat er verder nog aan lekkere verse ingrediënten in de koelkast lag, dit heerlijke stoofpotje mee gemaakt. Lekker aan de slag, proeven en experimenteren met smaken. Beetje Fusion, beetje invloed van de Franse, Italiaanse en Spaanse keukens, kortom alle smaken rond de Middellandse zee. Ook dit zelf ontwikkelde recept was een enorm succes! Al die heerlijke smaken, hartstikke vers en uiteraard super gezond. Probeer het zelf maar en zal je absoluut niet tegenvallen. Dit recept is uitermate geschikt voor de slowcooker. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Mediterraan

Lekker simpel, maar heerlijke garnalen! Ook super als amuse (neem dan 1 of 2 garnalen p.p.) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Dit is een recept uit de Tip (bestaat niet meer), dat we op verzoek van mijn zoon regelmatig maken. Omdat wij er zo dol op zijn, nemen we vaak 3 schelpdieren p.p, maar je kunt het ook wat bescheidener houden. Je kunt dit gerecht zo pittig maken als je zelf wilt, afhankelijk van de hoeveelheid cayennepeper die je op de schelpdieren strooit. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion
Populaire Fusion kookboeken:
Top